Okategoriserade

Jag gör er en tjänst

Jag kan inte sova så jag passar på att göra något där hjärnan inte behöver jobba. Jag har dragit på mig ett extraknäck kan man säga. Jag hade ett möte med ett företag som ger ”belöning” till bloggare som tipsar om kläder och smink och hudvård och allt möjligt. Men mina läsare blir sura när jag tjänar pengar”, sa jag till henne. Det hade hon inte hört från någon annan modebloggerska, som jag numera anser mig själv vara, utan hon ansåg att jag gör mina läsare en tjänst som visar dom var de kan köpa prylarna.

Efter att ha skrollat runt på den här sajten så fattar jag vilken tjänst jag gör mina läsare. Jag hade i och för sig aldrig gjort det om det inte gav lite pengar. Ett extraknäck helt enkelt.

Så här kommer mina första tips på absoluta måsten inför hösten enligt mig. Hoppas att ni håller med.
[show_shopthepost_widget id=”238062″]

You Might Also Like