Okategoriserade

Jag gjorde det!

Jag ska inte säga att jag mår bra över mitt beslut eller att jag inte sitter och tänker över det precis varenda sekund som går men… jag gjorde det! Jag steg upp klockan sju som en normal människa gör, jag åt en frukost i lugn och ro med härligt julté som ni redan sett, jag skrev ett blogginlägg som ni också kanske märkt. Sen tog jag en dusch, klädde på mig, pillade lite hemma, just det! Jag tände härliga ljus när jag avnjöt min frulle för att tillåta mig själv att slappna av så mycket som det gick (och inte väcka killarna). Kan inte minnas sist som jag satt hemma och åt frukost själv en vardagsmorgon. Jaha, sen gick jag. 8.30 gick jag hemifrån som en normal människa. Jag var på kontoret 8.35 vilket jag anser vara en perfekt tid att anlända. Bingo och Ringo sover fortfarande. Jag vet inte hur länge de kommer att sova, jag vet inte när de planerar att komma till sina respektive dagssysslor men vet ni vad? Jag skiter i det.

Alla ni kontrollmänniskor/rutinmänniskor vet ju att jag inte alls skiter i det inte för en sekund men jag låtsas att jag gör det. Så nu måste jag jobba på för att lägga fokus på andra saker än att tänka på hur mycket det stör mig med en vuxen människa som ligger hemma och sover klockan nio på dagen, men okej nu är det som det är. Det är hans dag att lämna på dagis och enligt er får han ju göra det när han vill så då kör vi på det. Jag tänker inte ringa och väcka honom. Kommer inte att ske. Jag lovar. Nu ska jag jobba vidare. Betala fakturor och korra texter står på dagens to do.

You Might Also Like

 • Cissi
  30 oktober, 2013 at 09:19

  Bra gjort! Vet hur svårt det är att släppa kontrollen så kämpa på nu med att inte ringa hem och styra upp detta……svårt men det går. kämpa Katrin!

 • Bea
  30 oktober, 2013 at 09:30

  Ja jag vet ju inte hur det fungerar på er förskola men om min sambo lämnade barnen när han kände för det och inte på avtalad tid skulle det inte uppskattas! De har ju anpassat bemanning, schema och rutiner efter antalet barn vid olika tider.

 • Elle
  30 oktober, 2013 at 09:51

  Så du menar att han, din sambo, är ett barn som gör som…du vill? Eller som förskolan vill? Inte som han själv vill, vuxna människan?

  Hör du inte hur korkad du låter??

  Sen om han MÅSTE lämna för att han ska till ett jobb som börjar en viss tid är en annan sak, men då förutsätter jag att han själv ställer klockan och går upp i tid. Inte att du är hans extramamma.

 • Cornelia - Stil & Ungmamma-blogg
  30 oktober, 2013 at 09:57

  9 på morgonen är väl ingen fara att sova till, tycker du det? 11, 12 är ju isåfall dag. 9 är morgon.

  XOXO
  http://Cutelittlethings.se – Stil & Ungmamma-blogg

 • Cecilia
  30 oktober, 2013 at 10:15

  Som kontroll- och rutinfreak är jag sjukt imponerad. Heja!

 • Sann
  30 oktober, 2013 at 12:00

  Hahahaha! Va det jag som skrev det här inlägget?? Haha

 • Tin
  30 oktober, 2013 at 12:33

  Alltså på vårat dagis/förskola så ska ibland barnen iväg på små utflykter till skogen osv kl 09:00 när jag lämnar honom och då gäller det faktiskt att komma i tid!

 • Elle
  30 oktober, 2013 at 13:13

  Ja, fast det hoppas jag att din man kan hålla reda på själv, eller måste du torka honom i röven också??

 • Katarina
  30 oktober, 2013 at 15:30

  Men hallå, ta det lugnt, vilken ton….

 • Sara
  30 oktober, 2013 at 18:36

  Elle – Älskar dina kommentarer!!

 • sandra
  31 oktober, 2013 at 01:10

  Jag skulle ta självmord om någon tvinga mig jobba måbdag-fredag på svennetider! Å vad jag älskar att jobba natt, har inte ställt en väckarklocka på över 5år vilken lyx 😀

 • Bu
  31 oktober, 2013 at 02:26

  Så om man jobbar natt så stör det dig om man sover klockan 9 på morgonen? Om det passar Bingos rytm att sitta och jobba på natten ska väl för fan du acceptera och respektera det!

 • Viv
  31 oktober, 2013 at 21:09

  Lilla gumman…vad är det som gör att du blir så hysterisk?