Okategoriserade

Jag fick en briljant idé

Vad ni vad som gör en till entreprenör? Alltså vet ni hur ni vet om ni är en framtida entreprenör? En entreprenör tänker konstant på idéer att realisera. Oftast är det en dum idé…Inget som är värt att satsa på eller göra något med. Det är extremt svårt att tjäna pengar på sina idéer det är därför det är så jävla coolt att jag lyckats med LCHFklubben och alla våra produkter. Det är verkligen coolt och jag är väldigt stolt över det. Jag är stolt över min blogg också och det är tack vare den, och er, som jag kan sälja och skapa och bara göra roliga saker i mitt liv så jag är tacksam för att ni finns här.

Jag får så mycket saker skickade till mig. Det är nästan aldrig något bra, kul eller användbart. Idag provade jag en produkt som jag fått skickat till mig från Kina och det var fanemej det bästa jag varit med om. Jag kan inte berätta för er om den än men jag ska göra allt jag kan för att få till det här för halleluja jag känner mig som en galen person som flaxar runt i lägenheten och svettas av välbehag. Det kommer säkert att ta några veckor innan jag får veta om det går men så fort som jag vet så ska jag berätta för er. Jag lovar.

Till alla er som ifrågasätter det att jag nu tränar varje dag för att gå ner mina sista kilon. Ni menar att man kan äta vad som helst om man tränar varje dag. Det stämmer att man kan äta vad som helst såklart. Jag kan ju käka på donken varje dag om jag tränar varje dag så är det. Men jag äter ju inte LCHF för att det är en bantningsmetod, jag äter det för att må bra. Och hålla en sund livsstil utan att gå upp i vikt. Jag har inte planer på att träna varje dag i resten av mitt liv nämligen. Jag vill bara vara fit till sommaren.

Ä fy fan va trött jag blev nu. Ha ha apropå vattnet som jag berättade om tidigare idag. Min nanny blev väldigt arg när jag sa att det var slut med att koka allt vatten till Rambo. ”Häll upp vatten i en bringare och låt det stå. Häll sen ut vattnet och se vad du har kvar i bringaren. Sen kan vi prata om att sluta koka vattnet”, sa hon. Arg. Min nanny är inte jätteung som ni kanske förstår.

You Might Also Like

 • Lilian
  10 april, 2014 at 22:31

  Jag kokar vattnet till min som 4,5 månader gammal. De allmänna rekommendationerna är tom 6 månader efter det behöver man inte koka vattnet. Var på BVC idag och diskuterade detta. Din BVC sköterska verkar rätt okunnig. I vintras sa hon att det inte är någon fara att ta med sin nyfödda ut i stora folksamlingar då det inte var något RS-år. Vilken annan BVC sköterska kläcker något så dumt. Och så nu detta. Inte för att jag tror något kan hända om man inte kokar vattnet men BVC ska följa rekommendationerna från Livsmedelsverket! Snart säger hon väl att honung inte är farligt för bebisar också, eller att du ska mata honom med jordnötssmör…. Inkompetent….!!!

 • Pia
  10 april, 2014 at 23:06

  Men snälla du det är bara som Katrin hittar på, för att provocera oss ”DUMMA” läsare. Så att ho kan tjäna mer pengar att ha roligt för. Adjö!

 • Sara
  10 april, 2014 at 23:46

  Var skriver Katrin om sin BVC sköterskan? Hon pratar om sin NANNY.

 • K
  11 april, 2014 at 01:23

  Ska du inte lansera ett vin ocksa. populart nu!
  Kanske ett lchf vin, kommer du sakert att gora snart..

 • Men
  11 april, 2014 at 01:25

  Fast om LCHF inte längre är en bantningsmetod så tycker jag namnet på din bok känns missvisande – ”Dags att bli smal”. Också hela idén med Shervins viktblogg osv känns väldigt förvirrande då. Gör man sedan en sökning på ordet ”bantning” så måste det ju ha förekommit miljontals gångerna på din blogg. Men nu är alltså LCHF inte längre en bantningsmetod utan en ”må bra-metod”.

  Det är en jäkla skillnad…

 • Cathrine
  11 april, 2014 at 06:47

  Katrin; man kan säkert äta ”vad man vill” när man tränar på elit nivå men du har just fött barn och har massa hormoner i dig som som hindrar din vikt att gå ner så som du önskar. Tror inte du kan äta vad o h hur mycket du vill…. Minska portionerna!!! Säger jag ännu ;))) sen kan du gå ner i vikt med den motion du gör 😉 pröva fast så kan du sen säga emot. Stressen är också ett hinder…. Bara att inte glömma det.

 • M
  11 april, 2014 at 07:15

  Varför har du en Nanny??? Du är ju mammaledig med endast en unge då den andra går på dagis..Snacka om att inte orka….Sedan så får du nog kontakta din förläggare och skriva om titeln på boken (dags att bli smal) samt hålla en presskonferans där du tar på dig att LCHF numera endast är en livsstil att må bra EJ BANTNINGSMETOD…Skall ta upp det med dom stackars Lchf bantarna på jobbet att dom får börja äta pasta igen och motionera….BLUFF

 • Lisen
  11 april, 2014 at 08:00

  Det är ingen bantningsmetod längre för att hon inte går ner i vikt…hahahahaha

 • Vera
  11 april, 2014 at 08:15

  Att du orkar. Så du skulle absolut tacka nej till en ’nanny’ om du hade råd med en? Blääää vilken skitnödig kommentar. Du verkar jobbig.

 • Diana DeMarkey
  11 april, 2014 at 08:17

  ha ha ha ja det där låter som min mamma är din nanny!! Jösses, vi är redan FÖR renliga i Sverige och därför inte tål något alls när vi åker utomlands, så vill hon koka allt vatten. Ja det hade väl jag också gjort i början av deras spädbarntid. Jag kokade vattnet i 6 månader och sen la jag av.

 • betty
  11 april, 2014 at 08:18

  Ja visst är det så.

 • bea
  11 april, 2014 at 08:37

  Och du verkar mossig Vera!

 • lollo
  11 april, 2014 at 08:49

  Har fått uppfattningen att din nanny (barnvakt) var ung. Men du får väl anställa nya hela tiden. Då de inte klarar av att jobba hos dig, har jag hört!!

 • isa
  11 april, 2014 at 09:08

  På vilket sätt skall du medverka på Wellnes den 10 maj? Skall du prata om vilken förträfflig bantningsmetod lchf är, eller att det är ett bra sätt att hålla vikten på?

 • king
  11 april, 2014 at 09:09

  det är väl bättre att filtrera vattnet isf om man vill ha ett renare vatten..

 • jhdk
  11 april, 2014 at 09:53

  Vera Katrin gillar inte tillgjorda smörare som dig. Du verkar jobbigt tillgjord.BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

 • kia
  11 april, 2014 at 10:15

  Så dina läsare är kanske inte så DUMMA i huvudet ändå? Eller……………..

 • pirjo
  11 april, 2014 at 10:24

  visst, ska inte glömm a det

 • Lo
  11 april, 2014 at 10:43

  Se tidigare inlägg

 • Lo
  11 april, 2014 at 10:44

  Se tidigare inlägg

 • Lo
  11 april, 2014 at 10:45

  Det skulle stå: det finns redan lchf vin

 • johanna
  11 april, 2014 at 11:33

  och sen när har livsmedelsverket rätt egentligen? Det är ju ett gäng sopor som jobbar där…

 • gud
  11 april, 2014 at 15:59

  Drick inte kranvattnet! Alla mediciner som pissas ut och gar i omlopp i dricksvattnet – och klor!! For att doda alla miljarder bakterier – desto storre stad, desto samre vatten!!
  Kop vatten, helst pa glasflaska.
  Om du inte bor i Norr, dar vattnet ar delish~~!

  Har kan nagon fixa en ide – satt upp snabbmatsstallen likt ”korvvagnar” runt sta’n, och salj vegetarisk snabbmat, med saser utan socker osv – det behovs verkligen i alla stader. och steviasotad glass.

 • lip
  11 april, 2014 at 19:09

  Det är båda delarna isa, och det hade du vetat om, om du hade den minsta aning om vad du pratar om, och inte bara kräks ur dig massa skit

 • kim
  11 april, 2014 at 19:10

  Jo en del faktiskt!