Okategoriserade

Jag fällde en tår just nu

Hej Katrin,

Ett stort och innerligt TACK for att du har givit mig mitt liv tillbaka! Later dramatiskt kanske but please bear with me.

Xxxxxx heter jag, ar 35 och en riktig tjockis (men inte lange till). Jag har PCOS och svåra insulin problem. Sedan jag fick min underbara lille kille förra året har jag varit ett fetto utan dess like (ser ut som Anna Book typ).

Hur som, jag kopte din bok Dags att bli smal och läste den med stort intresse (förra sommaren, precis efter att jag fött). It made sense. Åkte hem till England igen och pratade med min läkare om att ändra diet. Hon sade blankt NEJ. Jag försokte resonera med henne men Nope det var tvärstopp. Jag mådde oerhört dåligt under denna tid, fet, orkeslös, trött, irriterad, kunde inte koncentrera mig, och jag var djupt deprimerad.
Dum som jag var lät jag doktorn övertala mig att LCHF – det var farligt. Det skulle ge mig diabetes, kärlsjukdomar och hjärtsvikt.

Jag gick därifrån med antideppresiv medicin, sömntabletter, insulin sänkande preparat och en annan tablett for mitt kolesterol. Mitt liv var slut. Jag låg som ett flaskberg på soffan i ett år till och bara grät. Lyckade inte ens glädja mig över min son och jag fortsatte att äta, äta äta- och gråta.

Fast forward till två veckor sedan. Jag var på botten. Tittade på min äckliga fettokropp i spegeln och kom ihåg vad jag läst i din bok. ”Ge mig en månad”. Jag bestämde mig för att strunta i läkaren, jag hade gett henne över ett år och bara blivit sämre. Då kunde jag såklart ge dig en ynka månad. Jag tänkte att jag ger det en chans till jul. Då toppade vågen på 68 äckliga kg. (Jag är 158cm).

Efter EN VECKA (hör du vad jag säger – EN VECKA!!)  hade mina hormonfinnar försvunnit, min hy glänser och jag har sovit för första gången pa 19 månader UTAN sömntabletter. Jag har haft sex med min kille!!! (sorry), och Isaac ropade glatt i morse ”Mummy happy” vilket gjorde mig helt tårögd.  Min chef har kommenterat att jag verkar vara mkt mer fokuserad, min mage krånglar inte längre och det hemska fruktansvärda molnet av ofokusering har lyft! EFTER BARA NÅGRA DAGAR!!!

Dont get me wrong, jag är fortfarande tjock men det är ok just nu. För jag har ENERGIN att göra ngt åt det nu, det har jag inte haft sedan jag var 22. Jag ska väga 56kg snart och aldrig mer vara fet. Det är SKITKUL att banta – Tack vare dig.

Ville bara saga det och såklart LYCKA TILL inför nya bebisen!

Skickar med en liten bild på var kille som fått sin mamma tillbaka. Jag hoppas att du inser, ända in i hjärtat vilket fantastiskt jobb du gör. Det är en sak att göra människor smala, men att ge dem ett bättre liv det är magiskt. Titta pa min oskyldiga lille kille. Han har en glad mamma nu. ENBART tack vare din bok. Var stolt över det. Vi ar så tacksamma

/Xxxxxx

PS Du far använda mitt mail i vilket syfte du vill men vore toppen om jag inte identifieras (mitt arbetskontrakt innehåller en massa klasuler om ditten och datten.)

Min glada bantarbok köper ni här!

Skärmavbild 2013-11-06 kl. 09.57.51

You Might Also Like

 • Ingela
  20 november, 2013 at 16:01

  Nu er en vel ikke et fetto når en veier 68kg, men flott at du mår fint.

 • Louise
  20 november, 2013 at 16:07

  Låter som en remiss till en ätstörningsklinik vore på sin plats istället….

 • olivia
  20 november, 2013 at 16:30

  ”Ser ut som Anna Book”??? Hoppas att hon inte läser detta. Du verkar en aning förvirrad! Eller så har du gått i Katrins fotspår, att se ner på andra. Läs fetto.

 • Camilla
  20 november, 2013 at 16:35

  Äh men för fan alltså… en människa med sjuk låg självkänsla och därmed noll koll på verkligheten mejlade dig. Jag kan förstå känslan av att inte trivas, och det är supersjysst att hon känner sig piggare och mer peppad. Grattis, verkligen!
  Men att kalla sig såna saker med den vikten och längden, kom igen!
  Det boostar du, Katrin.
  Fan alltså.

 • Me
  20 november, 2013 at 16:35

  Haha exakt, helt sjukt att Katrin inte ens reflekterar över att detta sänder helt fel budskap. Herregud jag är 162 och väger 72 kilo men är muskulös, tränar mkt och mår bra, vill gärna gå ner 6-7 kg men skulle aldrig kalla mig fläskberg och jag vet att man inte ska stirra sig blind på vågen.56 kilo? Nej tack, inte för mig.

 • Emma
  20 november, 2013 at 16:36

  Ar verkligen jatte glad for din skull. Sa skont att antligen fa ma battre. Jag har sjalv funderat pa LCHF, men inte tagit steget annu. Jag bor oxa i england och har undrat lite hur det ar med att hitta bra varor, nagra tips?

 • lena
  20 november, 2013 at 16:36

  Stackars tjej! Hade hon inte talat om vad hon vägde hade jag gissat på 168 kilo…Så sjuk och deprimerad kan man inte bli av de extra kilona hon har…det är nog andra saker som inte har fungerat. Kul dock om hon mår bättre!

 • barajag
  20 november, 2013 at 16:39

  Fast alltså, väger man 68kg till man 158cm så ÄR man överviktig. Det är medicinsk fakta. Inget att hymla om kan jag tycka.

 • Me
  20 november, 2013 at 16:42

  Man är lätt överviktig din idiot, inte som att man har sin egen area code som hon fick det att låta 😀

 • Me
  20 november, 2013 at 16:42

  Åh nej, det skulle vara till kommentaren nedan. Ledsen!

 • Agnes
  20 november, 2013 at 16:45

  Underbara kommentarer, vanfør lø

 • olivia
  20 november, 2013 at 16:58

  Det är synd om tjejen om hon upplever sig själv lika tjock som Anna Book. Måste vara något annat än vikten som inte stämmer. Sök hjälp inom psykiatrin.

 • Malin
  20 november, 2013 at 17:02

  För det första har anna book nog vägt långt över 68 kg, och för det andra borde du träffat en psykolog först. Jag trode du menade minst 150 kg när jag läste. Jag är 156 cm och väger 95 kg och är 10 ggr lyckligare än du verkar vara.
  Nej det är inte hälsosamt och jag är på god väg neråt. Men jag skulle aldrig låta det påverka mig på det viset.
  Att låta något så löjligt som hur mycket man väger påverka en så mycket, då fokuserar man på helt fel saker. Herregud du är ju den enda som har den kontrollen, är du så känslig så skulle du väl skött kosten från första början istället.
  Herregud, var lycklig över ditt barn och din mysiga familj istället. Du behöver inte Katrins bok för det. Lite vanligt folkvett funkar utmärkt, jag har gått ner 14 kg utan hennes bok i långsam hälsosam takt och bara njutit!

 • c
  20 november, 2013 at 17:21

  Snälla. Du/Ni vet väll att man kan väga 68 och vara tjock? Eller som du 72 och grov/musklig. Det är cirka 15 kg övervikt till en sån kort kropp OM man är tanigt byggd. Stor skillnad på fett och muskler. Jag är 161 och väger 52 kg, otroligt liten byggd och har alltid varit (22 år). Skulle jag gå upp till 68 kg skulle jag se smäll fet ut. Så om jag efter tex en graviditet går upp 15 kg. Är det väll inte konstigt om jag skulle sätta en målvikt på 56? Som den här tjejen gjort. Sen är det helt omöjligt för Katrin att hela tiden tänka på att det sänder ut fel budskap, då det INTE är hennes ansvar att få er att fatta att detta var EN individs mål, inte någonting hon rekomederar någon annan etc. Du kan ju likväl ha en helt annan kropp och vara grovt underviktig med samma siffra på vågen! Trött man blir..

 • tjej
  20 november, 2013 at 17:26

  Amen i kyrkan. Precis så

 • Pia
  20 november, 2013 at 17:27

  Man skulle nästan tro att det är Katrin själv som skrivet texten. För att göra reklam för sin gamla bok.Men denna människan låter psykiskt labil. Och flukturerar en del.

 • OcksaUK
  20 november, 2013 at 17:29

  Proteiner och fett finns det gott om i England:) Det är bara att köra.

 • river
  20 november, 2013 at 17:33

  Håller med

 • P
  20 november, 2013 at 17:37

  Ja, det är bara att börja med att ta bort allt socker och vitt mjöl.
  Börja där så kommer du att bli förvånad. Det handlar inte om speciella varor.

 • ledsnalisa
  20 november, 2013 at 17:43

  Som balsam för själen..
  Det är såhär man återhämtar sig från förlust. En varm hälsning till er alla!

  Det sved… Så tappert kämpat.
  Ronaldo kan ju springa som en gasell och tittar inte ens på bollen. Svårt att markera en sån maskin.

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Nu gäller det!!!!

  NO!!!!!!!!!!!

  Oooooo vilken stämning!!!

  Ha ha

  Kom hem från fysträning med hockeylaget, nu är det psykisk träning som gäller!
  för 20 timmar sedan via mobil · 6
  Noooooooo

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Hur kan man mata på och ändå ha kontroll, onaturligt eller hur?!
  för 18 timmar sedan via mobil · 5

  DN Åke Olofsson och Johan Jönsson, Malmö.

  26753 Facebook
  3465 Twitter

  ”Jo, men Amat… Ni kommer kursa eller
  bli uppköpta av ”Någon vit kränkt man”
  Jo vet du varför?? för eran klientel som
  läser eller plockar upp eran tidning är
  följande 1. Hemlösa, 2. Zigenare 3. Tattare
  4. Panka hipsters 5. Feminister 6. Vänster-
  patrask. I think you get the drift right.
  By the way Fuck NG as a staff, an AB and
  as a motherfucking magazine!
  Äckliga outbildade oikofober!
  Ha en trevlig helg
  Ps. hälsa kära Parisa, Kakan & den
  andra äckliga iranien ni har på eran tattar
  rag att Jag hoppas dem får cancer och dör
  sjukt långsamt
  Anonym.

  20130614 16,14

 • P
  20 november, 2013 at 17:45

  Men vänta lite nu… Hon var så ledsen över sin vikt, (68kg) så hon låg på soffan och grät i 1 år, utan att ens kunna glädjas åt sin son, för att läkaren sagt att det var farligt med LCHF?
  Men ingen läkare har väl sagt att det är farligt att låta bli socker och mjöl? Om du hade prövat det xxxx, så hade du gått ner i vikt. Detta inlägg är hittepå tror jag!

 • Carrie
  20 november, 2013 at 17:47

  Men om du Malin är tio gånger lyckligare än tjejen i brevet då borde du kunna glädjas åt att hon har hittat ett sätt att få energi och bli av med sin övervikt oavsett om det inte stämmer överens med vad som passar dig. Sen skriver hon också att hon fick pcos och det är ett helvete som kan påverka kroppen på många olika sätt. Väldigt lågt att ge sig på någon som äntligen har lyckats ta tag i sin hälsa och har börjat må bra igen. Det är alla värda. Även du Malin.

 • Cattis
  20 november, 2013 at 17:51

  Ännu en människa med ätstörningar som hånar överviktiga (i detta fall Anna Book) och har Katrin som idol.

 • Carrie
  20 november, 2013 at 17:56

  Hon har pcos också skriver hon. Det är ingen lek att drabbas av det som kvinna. Kan förändra hela ens utseende och göra en väldigt deprimerad.

 • simone
  20 november, 2013 at 18:00

  Men varför bry sig. Det är ju hon själv som skrivet texten. Hon är väl i behov av pengar inför mammaledigheten

 • titti
  20 november, 2013 at 18:02

  Ja det säger ju allt!

 • unni
  20 november, 2013 at 18:08

  Ja så är det nog. Katrin har ett oerhört behov av att framhäva sig själv. Hon är en riktig mirakelkvinna!

 • Mongot
  20 november, 2013 at 18:17

  Lögn-Zytomierskan i farten igen. HERREGUD LÅT OSS FLY FRÅN DEN HÄR SUPERSJUKA BLOGGEN, vi gödslar med extrastålar till MYTOMAN-ZYTAN, å fy f*n

 • Turid
  20 november, 2013 at 18:25

  Tog det lång tid att hitta på detta brev KZ? Självklart har KZ själv diktat ihop brevet. Nån som tror ngt annat är korkad.

 • Ida
  20 november, 2013 at 18:25

  Precis. Tråkigt beteende när man måste klanka ner på andra för att få känna sig lite bättre som människa. Ett solklart fall att man själv inte mår bra. Malin borde definitivt ta sig till psykolog och ta itu med detta så att hon kan få må bra – oavsett hur andra har det.

 • Anna
  20 november, 2013 at 18:27

  Överviktig ja, men ofantligt fet eller ett stort fläskberg – NEJ! Då har man en väldigt skev kroppsuppfattning!

 • Karin
  20 november, 2013 at 18:30

  Är det inte lite konstigt att halva brevet är utan åäö och resten är med.
  Känns påhittat!

 • jag
  20 november, 2013 at 18:36

  stolt blatte Är detta ett skämt eller? överdrift är vad det är i alla fall. låt pärlplattorna, snögubbarna, pepparkakorna osv osv vara!!!!

  Guest men jag fattar inte grejen med att det skulle vara rasistiskt med bilden..? Den visar ju bara hur vi ser ut, hur kan det vara fel att göra en pärlplatta med brun hudfärg eller vit hudfärg mär vi människor ser ut såhär…

  Guest Sverige försvinner! Vad skulle de gjort istället med de, haft vita pärlplattor istället? Är inte det rasism då också? Vi är så rädda för allt att vi inte kommer ha något kvar! De tog tillbaka 650 000 kataloger och säger att det var tråkigt att bilden kom med.. Stå upp för det som är rätt, det var inget rasistiskt menat och det vet alla!

 • Ida
  20 november, 2013 at 19:01

  Värsta jag hört.

 • Klös
  20 november, 2013 at 19:03

  Precis vad jag tänkte. Om hon nu bor i England så skulle et inte finnas något åäö överhuvudtaget…
  Det är säkert Katrin själv som skrivit det.

 • Lo
  20 november, 2013 at 19:16

  Mäkligt och läskigt med människor som inte kan tänka själva. Lida i ett år för att man inte vågar byta diet för att en läkare säger nej? När man är 35 år?! Gå din egen väg! Och varför går man på läkardiet om man väger 68 kg bara? Förstår ingenting

 • Bu
  20 november, 2013 at 19:22

  Klart det finns åäö. Jag bor också i England och växlar bara mellan tangentborden beroende på vilket språk jag skriver. Brukar visserligen inte byta mitt i ett email dock..

 • Julia
  20 november, 2013 at 19:27

  Verkligen jätteroligt att denna tjej har lyckats gå ner 15kg och känner sig allmänt bättre på alla sätt och vis! Bra jobb Katrin som lyckats inspirera!
  Men 68 kg är väl inte så himla farligt? Jag tycker det dock ringer en klocka som tyder på framtida ätstörningar då hennes vikt är bra till hennes längd. Det är inte nyttigt att bara vuxen och väga under 53 kg (enligt mig) även om man är petit. Det blir utmärglat och benigt. Hoppas hon hittar någon som kan hjälpa henne med hennes självbild.

 • laura
  20 november, 2013 at 19:37

  Kan inte glädjas över sin son- låter mer som en förlossningspsykos med en fokusering på kilona som problemet.

 • Carrie
  20 november, 2013 at 19:40

  Hon har PCOS. Sen skrev hon väl inte att hon gick på en läkardiet vad nu det kan tänkas vara. Bra i.a.f att hon börjat tänka för sig själv. Kan hålla med om att det är läskigt med människor som blivit så styrda av samhället att de gett ifrån sig all sin makt över sin egen hälsa och tar order från en läkare. Eller kanske inte läskigt. Snarare tragiskt.

 • xantor
  20 november, 2013 at 19:45

  Efter en VECKA med lchf kost försvann hennes finnar. Hon fick fin och glansig hy. Hon sov för första gången på 19 månader utan sömntabletter. Hon hade sex med sin kille osv osv…Det måste vara en mirakel kost. Hör ni vad säger. EN VECKA!!!!!!

 • Julia
  20 november, 2013 at 19:49

  Kan du ha totalt rätt i! Att det är en förlossningsdepression alltså! Och kilona som kom med graviditeten är ju bundet till det.

 • vinnie
  20 november, 2013 at 19:52

  Hela texten verka till att vara en stor bluff. Hon höjer dig verkligen till skyarna???????????????

 • Turid
  20 november, 2013 at 19:52

  Jag tror inte ett ord på detta och det spelar ingen roll hur många fejkade hallelujabrev KZ diktar ihop, jag tror inte ett ord på det hon försöker lura i alla korkskallar .

 • Carrie
  20 november, 2013 at 20:05

  Det är precis vad som händer när man tar bort vitt socker och gluten ur kosten. Knappast något mirakel men kan nog upplevas som ett sådant.

 • E
  20 november, 2013 at 21:26

  Håller med dig. Jag är 170 och ser mullig ut vid 68 kg, om jag inte har massa muskler så klart. Är slankt bygd och ska inte väga för mycket helt enkelt.

 • Ida
  20 november, 2013 at 21:38

  Mitt liv blev också ett mirakel på en vecka från den dagen jag slutade med gluten (och ökade vatten frukt och grönsaker intag). Huden blev fin fin, kilorna rasade, och man blev super duper glad. Finns ingen anledning att ifrågasätta någonting. Var glad för tjejens skull istället!! …ni mongon som aldrig får nog av att klaga kritisera och ifrågasätta allt som inte är och tycker precis som ni själva gör

 • Lchf
  20 november, 2013 at 21:43

  Hm, kanske borde du testa lchf du med?

 • Mirakel
  20 november, 2013 at 21:47

  Det är en mirakelkost- testa!

 • Me
  20 november, 2013 at 22:47

  Ja men nu talar du ju inte om lchf, som den här tjejen gjorde, eftersom du äter frukt…

 • ML
  20 november, 2013 at 23:15

  Men Anna Book har väl opererat magsäcken (eller nåt) och gått ner massor i vikt? Eller?

 • ML
  20 november, 2013 at 23:20

  Anna Book har ju gått ner massor i vikt. Men vet förut när hon var jättetjock, då stod det i tidningen att hon vägde 75 kg.
  Själv är jag också jättetjock, väger över 90 kg, men har aldrig sett så tjock ut som AB var förut. Så tror hon har vägt mycket mycket mer.
  Anna Book ser ju bra ut och passar att vara lite mullig, tycker jag.

 • ML
  20 november, 2013 at 23:20

  😉

 • Pia
  20 november, 2013 at 23:34

  Ser ut som Anna Book typ? Då ser du väl rätt bra ut då? Anna Book har tappat mycket i vikt efter magoperationen.
  Ser ut som ett fläskberg och väger 68 kg, det är väl aatt ta i? Trodde minst du vägde bra mycket över 100 kg.
  Hoppas du blir smal och mår bra sen, inte minst för din lilla sons skull.

 • Vanja
  21 november, 2013 at 01:08

  Säljer en klänning som ser ut som en bra kopia av Ida Sjöstedt vita spetsklänning. Kanske något för dig? Kika in hos mig så ser du. http://www.shopblogg.blogg.se

 • Erin
  21 november, 2013 at 06:35

  Tror också det är Katrin som hittat på texten. Det går uselt med LCHF så klart hon är desperat. 5:2 är det nya där man slipper gallsten och annan skit man drar på sig av LCHF kost. Katrin går snart i konkurs det är jag helt säker på!

 • Cissi
  21 november, 2013 at 07:49

  Hade jag vägt som hon gjorde från början hade jag känt mig smal. Vi snackar olika referensramar :/

 • Linn
  21 november, 2013 at 08:19

  Det är inte relevant vad du känner. 158cm och 68kg är övervikt. Fakta, kan inte ifrågasättas. Inte fetma men övervik (om man självklart inte har massa muskler men det har uppenbarligen inte denna tjej). Det har blivit ngn form av ändrade referenser av vad övervikt är i samhället, 5-10kg övervikt har idag ändrats till ”normalvikt”.

 • Tusse
  21 november, 2013 at 08:20

  Självklart. Något annat övervägde jag inte ens. Typiskt Katrin att fabulera när hon har tråkigt eller mår lite dåligt.

 • Suzie
  21 november, 2013 at 08:43

  Läste första stycket och insåg att det var Katrin själv som skrivit den.

 • Vera
  21 november, 2013 at 08:45

  Så många som inte gillar KZ men ändå läser och skriver på hennes blogg!!!
  1. Varför! Vad gör att ni fortsätter att gå in här trots att ni ogillar henne så mycket? Har ställt den frågan förut – men inte fått ett (vettigt) svar.
  2. KZ vet vad hon gör. Affärskvinna. Hon triggar er att gå in här och hon tjänar pengar på det. Ni går på det. Smart KZ!!!

 • Cissi
  21 november, 2013 at 08:49

  Jaså du menar alltså att man inte ska känna sig nöjd ned sig själv om man inte passar in i det som fakta anser är OK. Konstigt resonemang.

 • Lina
  21 november, 2013 at 09:57

  Vikt är så personligt och individuellt vilket en del av er här inte förstår verkar det som. Man kan tycka att 68 kg till 158 cm inte är hela världen, men om man vägt säg 58 kg innan och går upp tio till 68 då har man lagt på sig vikten av 20 st 500 g smörpaket!!! Klart man känner sig tjock då! Jag har gått ner 20 kg m Lchf och förutom viktnedgången så mår jag strålande. Inget sockersug, min mage är lugn och stabil, sover bättre och har mycket mera energi! OCH mina värden ser bra ut!

 • T
  21 november, 2013 at 10:21

  Hon hade inte gått ner i vikt, bara blivit piggare och Pat:)

 • OcksaUK
  21 november, 2013 at 10:26

  Om man ar nojd med att vara overviktig sa ar det upp till var och en. Men att det AR en overvikt ar inget att hymla om. Det ar medicinsk fakta. Sedan om nagon ar nojd med att att vara medicinskt overviktig sa ar det upp till dem.

 • Marja
  21 november, 2013 at 10:42

  Katrin skriver en text som visar att hon inte har någon som helst respekt för sina läsare. Väldigt oetiskt handlat av en bloggare. På snudd till åtalbart.

 • Ida
  21 november, 2013 at 11:01

  Nä fast jag är ganska övertygad om att den allra största boven i många sjukdomar och besvär är gluten.

 • Emma
  21 november, 2013 at 12:00

  Jo det har du ju helt ratt i iof (gott om proteiner och fett) Jag syftade mer pa speciella varor som fiberhusk, sukrin etc etc. Jag ater valdigt lite vitt mjol, men daremot en del socker.. har borjat denna dag med att bestamma mig for att sluta med bada.

 • Carrie
  21 november, 2013 at 13:30

  Vi verkar dela ungefär samma övertygelse Ida. Ät mer frukt, grönsker, nötter och frön. Ta bort raffinerat socker, all gluten och processad ickemat. Blir svårt att må dåligt då 🙂 Mer rawfood åt folket.

 • M
  21 november, 2013 at 15:06

  He he håller med mirakel kost trodde det handlade om en person som vägde över 100 pannor 68 kg? vilket skämt!! Katrin fällde en tår hahahaha

 • karolinah
  21 november, 2013 at 17:19

  MEN ÅH VA FINT!!

 • P
  21 november, 2013 at 19:29

  Bra Emma!

 • toy
  21 november, 2013 at 19:39

  Pinsamt att du är så opåläst!

 • P
  21 november, 2013 at 19:43

  Varför i hela världen skulle hon ha respekt för dessa läsare, hahahahahahaha
  Har du läst kommentarerna i denna blogg?
  Respekt är något man måste göra sig förtjänt av!

 • Viv
  22 november, 2013 at 20:43

  Och jag tror att det allra största boven är socker!