Okategoriserade

Jag ber om ursäkt.

Det är inte alls kul att gå in på min egen blogg och mötas av en massa trista kommentarer från er där ni hävdar att jag inte levererar. Jag ber om ursäkt för det och förklarar mig med att jag inte kan resa med mycket bagage när jag har nio kilo kärlek hängande på mig så därför kunde jag inte ta med mig min dator till Sopot. Efter att jag kom hem har det varit lite kämpigt kan man säga. Med det menar jag att jag kämpar lite med mig själv och mitt liv för att jag känner att jag håller på att krypa ur skinnet. Det är inget allvarligt och inget som inte drabbar ALLA småbarnsmorsor men det hjälper ju inte mig att alla har det likadant när jag känner mig panikslagen så då checkade jag ut. Bingo har tagit hand om barnen igår och idag och jag har gjort sånt som jag gjorde i mitt förra liv. Jag har yogat utan att stressa, jag har gjort fotvård. Jag har ätit luncher på stan och shoppat kläder på Shuttis och NK. Alldeles för dyra kläder i en storlek för stor eftersom jag inte nått målvikt än men det sket jag.

Nu har Bingo och kidsen åkt till landet och jag är hemma ensam. Jag önskar att jag kunde vara hemma själv i några dagar och jag fick det för Bingo men eftersom vi bokat upp med mina vänner på landet imorgon så åker jag ut såklart. Bara att veta om att jag kunde varit hemma själv i tre dagar gör att jag blir på bättre humör. Ikväll ska jag ut och äta middag med Puman vilket jag verkligen ser fram emot. Vi ska äta på Milles där de har världens godaste asiatiska råbiff. Fast först ska jag göra gellack på mina fingrar klockan 18. Bra plan. Då har jag fixade händer fötter och själ för häng på landet igen.

Jag ska visst ge er tips på hur man semestrar i Sopot. Jag gör det i nästa inlägg, jag ska bara ta ett bad först. Och en ansiktsmask.

You Might Also Like

 • Singelmum
  2 juli, 2014 at 16:23

  Unna dig! Jag är nöjd med mitt liv som ensam mamma men just det där, att kunna checka ut från föräldraskapet en liten stund, det saknar jag. Njut du som kan 🙂

 • singeln
  2 juli, 2014 at 17:21

  Ja det är inte alla förunnat att kunna det. Avundsjuk!. Ja så in i HELVETE Saknar min man!!

 • Sofie
  2 juli, 2014 at 17:24

  Underbart! Unna dig allt på en gång och njut! love it!

  sofienordberg.se

 • åsa
  2 juli, 2014 at 17:42

  Vilken SNÄLL gubbe du har!!

 • billa
  2 juli, 2014 at 17:49

  Puman???

 • Sandra
  2 juli, 2014 at 21:51

  Jag hoppas innerligt att du snart mår bättre och om det betyder att bloggen får lida lite så får det vara så. Hellre att du tar dig tiden att må bättre än att du försvinner helt. Jag förstår vad du går igenom, känner precis samma sak…dock utan att ha en snäll och förstående kille som din.Men vi ska ta oss ur det här jag lovar, allt har en lösning här i världen utom döden. Massor med kramar och ta hand om dig!!

 • UlrikaZ
  2 juli, 2014 at 22:22

  Strunta i de kommentarerna. Om de som läser din blogg faktiskt gör det för att de är intresserade av dig och ditt liv – ja, så är väl ditt liv lite deppigt eller något just nu då, och då är det ju så det är med bloggen också. Jag är säker på att de flesta av oss inte vill att du ska göra dig till för att glädja några gnäller – utan som vanligt vara dig själv. Sköt om dig!

 • Katarina
  2 juli, 2014 at 22:48

  De tråkiga kommentarer betyder nog att folk saknar dig och vill veta mer om dig och ditt liv. Du väcker intresse. Din blogg kollar jag alltid först. Det är här som man får det riktiga livet, oretuscherad. Och alla kommentarer- nästan lika intressanta som själva bloggen. Modigt att släppa in verkligen alla- även de superjävliga.. Sorry för eventuella stavningsfel, en blatte här också:-)

 • benny
  2 juli, 2014 at 23:17

  Så deprimerande det ser ut!!

 • benny
  2 juli, 2014 at 23:19

  Hamnade under fel inlägg.

 • Jag
  3 juli, 2014 at 08:26

  Ja visst folk skriver mycket taskiga kommentarer, och det är bevis på att dom själva saknar ett schysst liv…
  Det är vad du tänker och vill och utför i ditt liv som är det viktiga….
  Det andra får hamna på soptippen
  Goodbye!!!….
  Njut av ensamtid …… Man måste få
  Komma ifrån annars blir man lite smått galen, och det är inte bra för någon….

 • Therese Granlund
  9 juli, 2014 at 09:07

  Vissa människor bekräftar sig själv och sin egen brist på vad dom anser är präktighet genom att kritisera andra.
  Du är den du är och om du inte varit den fina och ambitiösa person som lyser igenom i din blogg så hade inte din man brytt sig ett dugg om att underlätta för dig. Män gör det dom vill, inte det dom blir tillsagda.
  Vik dig inte för utomståendes åsikter utan fortsätt var sann mot fig själv .