Okategoriserade

Jag är så jävla ledsen. Och inget hjälper.

NI SOM FÖLJER SAMCRO ELLER HAR PLANER PÅ ATT SE SERIEN LÄS ABSOLUT INTE DEN HÄR TEXTEN.

Jag är på riktigt helt knäckt. Jag har vaknat flera gånger i natt och gråtit, det känns som att jag har förlorat en person som jag älskar på riktigt. Jag pratade med Sussi som var den som fick mig att börja se på den här ”töntiga MC-serien” som visade sig vara den mest briljanta och fantastiska serien och Sussi sa att hon mådde dåligt i veckor efter men alltså helt på allvar HUR KUNDE TARA DÖ??????? Det är så orättvist och vidrigt och fel och jag kan inte smälta det jag kan inte leva vidare jag försöker att intala mig om att de är just en SERIE och att det är skådisar och att de lever idag och att barnen inte alls blir mammalösa och att deras pappa inte alls är en hemsk gangster som dödar folk till höger och vänster utan att ens känna något alls. Inget hjälper. Den sista scenen alltså på allvar kan vi prata om det här? Kan ni förstå? När jag tänker på när Jax som sitter på golvet med Tara i knät så kommer tårarna på en sekund.

Jax, vilken hjälte. Absolut ett jävla as på alla sätt men så medveten om det. När han till slut räddar klubben får den legitim, ska ange sig själv, ta straffet, låta Tara ge pojkarna ett bättre liv när han gör ALLT RÄTT då jävlar ska han straffas ändå, livet ser liksom inte ut så. Har den där manusförfattaren svårt att fatta det i sin tröga jävla skalle? SAMCRO dödar andra scumbags som har gett sig in i leken, visst det stryker med ett och annat oskyldigt offer men så ser livet också ut. Jax är smart. Han har klara mål och vet precis vad han måste göra för att klubben ska sluta döda och bli dödade och när han väljer att offra sig själv för att göra rätt för sig då ska han liksom inte bli straffad och varför ska de där små barnen straffas? Hur kan man vara så vulgär så att man skriver in det i sitt manus?

Sussi messade mig den här texten:

If you were hoping that everyone would ride off into the sunset at the end of the series, SoA fans, last night was your final reminder that the show you are watching is a tragedy. Season 7 is going to be brutal, sad, and (due to Kurt Sutter’s mad genius) utterly thrilling, but please don’t expect to come out of this thing in one emotional piece. SAMCRO turns everyone in touches into a pile of dust, and that goes for us, too — in short, buckle up kids, it’s going to be one hell of a ride.

Den hjälper inte ett jävla skit kan jag säga. Jag vill inte se nåt briljant arbete utan Tara. Det skulle vara om Jax dödar Gemma i så fall. Fast fan det hjälper ju inte ändå för det gör inte att Tara kommer tillbaka… Absolut jag ser hur det här är genomtänkt och realistisk på alla sätt men det gör så jävla ont bara. Fan i helvete. Var är Jax förresten? Jag kan ta hand om honom och hans barn.

You Might Also Like

 • sandra
  25 januari, 2014 at 15:12

  DET AR INTE PA RIKTIGT, TA DIG SAMMAN! TRAGISKA VARELSE.

 • Helga
  25 januari, 2014 at 15:23

  Också helt knäckt och drömmer! Trodde jag var ensam om det, att jag blivit störd…
  Svårt hitta ny serie att kolla på nu- har du tips?

 • Linda
  25 januari, 2014 at 15:44

  Jag kunde fan inte säga det bättre! Jag var helt knäckt efter, jag tom skällde på min karl eftersom det var han som prompt skulle se serien. Så jävla sorgligt! Å ja, hoppas den fula kärringen dör snart. Gemma vilken jävla skata!

 • Josefine
  25 januari, 2014 at 15:53

  Kunde inte ha sagt det bättre själv, du tog orden ur munnen på mig. Jag har också drömt så mycket om detta det är så fruktansvärt hemskt 🙁 vill inte ens se säsong 7 längre 🙁 usch!!

 • emma
  25 januari, 2014 at 15:57

  Jag mådde bättre av att tänka på att hon som spelar Tara är gravid i verkligheten och ska ha barn snart 🙂 Dessutom är ju Kurt Sutter tillsammans med hon som spelar Gemma i verkligheten, så henne lär han väl inte döda av i serien i första taget ^^

 • UlrikaZ
  25 januari, 2014 at 16:08

  Nu flödar hormonerna – men det är bra. de ska göra det när barnet ramlar ut ur ”levafastnagladimammastuttestadiet”. Tjut lite, det är nog bra!

 • Veronika
  25 januari, 2014 at 16:54

  Serien är skit bra har sett alla avsnitt! Tara will be back

 • Anonym
  25 januari, 2014 at 17:05

  Trodde LCHF hjälpte mot allt …..inte bara överfeta sladdriga äckliga ben ?

 • Linnéa i Colorado
  25 januari, 2014 at 17:15

  Haha jag haller meeeed! Satt i chock efter det avsnittet! Helt sinnesjuk hur attached man kan bli av en roll i en tv serie.. men jag skulle latt skilja mig och ta over Taras roll i SAMCRO bara for att vara nara Jax.. yum.

 • Carin
  25 januari, 2014 at 17:16

  Japp! Känner igen känslan och trots att det var ett tag sedan så känner jag en enorm sorg….

 • Nettan
  25 januari, 2014 at 17:23

  Ja du, kände precis samma när jag såg detta avsnitt. Stackars de små killarna!! Hur skall de klara sig? Allt skulle ju bli så bra – trodde man… Kan bara trösta dig med att det blir bättre och sorgen lägger sig:). Nu längtar jag verkligen till säsong 7 men jag antar att den ligger ganska långt fram i tiden tyvärr.

 • Malin
  25 januari, 2014 at 17:56

  Du är inte ensam. Det är så otroligt sorgligt. Kärleken mellan Tara och Jax var underbar ♡

 • Sara
  25 januari, 2014 at 17:56

  Jag håller helt med dej Katrin!
  Jag såg det om och om igen, kunde fan inte tro de! Googlade serien för att se om det verkligen stämde! Tvi! Fruktansvärt och så är det bara en serie!! Fan ta Gemma.

 • mia
  25 januari, 2014 at 18:10

  Vadå tara död??. Har ju tittat på sista avs säsong 6. Det slutar ju med att hon är i hotellet med barnen..

 • Petra
  25 januari, 2014 at 18:23

  Håller helt med dig! Jag reagerade precis likadant. Tog flera veckor att komma över det. Kändes så overkligt och orättvist. Grät floder 🙁

 • Okänd
  25 januari, 2014 at 18:30

  Då är det inte det sista avsnittet du har sett…

 • Maggan
  25 januari, 2014 at 18:54

  aså kag håller s jävla med dig!!! såc lla säsobger på bara någon vecka. och sista avsnitten låg jag och grina och va så jävla arg hur någon kunde göra ett sånt slut?!?! blev så jävla arg på min älskade serie nää fy kan inte ens tnka tillbaka. har verkligen ingeb lust att se säsong sju för INGET kan gä de bättre och ja vill inte ebs förestälöa mig att de ska bli sämre…

 • Johanna
  25 januari, 2014 at 19:07

  Nej nej ville inte veta det !! 🙁 vart ju ledsen, grät ju t.o.m när OPIE dog i säsong 5 🙁 har ju inte sett säsong 6 än 🙁 fan att hon dör lär ju garanterat bli ledsen då efter det avsnittet 🙁 det är ju bara en serie men man känner för karaktärerna i serien i alla fall.. :/ stackars Jax och barnen, tyckte ju synd om opies barn när han dog. Tara och Jax hörde ju i hop även fast Jax klantade till sig många gånger, tyckte synd om Tara många gånger faktiskt, men hon visste ju vad hon gav sig in på.. Men men bara en serie som sagt, men ändå så jäkla bra serie och den tar på än :/ visste inte att det skulle komma en säsong 7 också, men det lär ju ta ett tag innan man ser den..

 • B
  25 januari, 2014 at 19:25

  Ja det är så jäkla brutalt – brutalt! Hjärtat går i bitar när Jax sitter och gråter med Tara i sin famn.

  Lite kul att veta: Om du inte redan visste det, så är han som skrivit serien även han som spelade Otto i serien och han är i verkligheten tillsammans med hon som spelar Gemma.

  Sjukt bra serie.

 • P
  25 januari, 2014 at 20:05

  Maggan, glasögon kanske? 🙂

 • åsa
  25 januari, 2014 at 20:11

  Känner PRECIS likadant fortfarande!
  Jag såg sista avsnittet innan jul, och jag kan fortfarande må dåligt över slutet. Jag och min sambo grät som två småbarn och kunde inte sluta.
  Så, det jag ville säga, det blir inte bättre med tiden.. tyvärr.

 • petra
  25 januari, 2014 at 20:51

  Jag vet PRECIS hur du känner. Jag var tvungen att sluta titta på SoA för läääänge sen. Mådde så dåligt. Kände för mkt sympati för alla. Kommer aldrig mera kolla asså. Fy fan. Å nu har Tara kolat oxå. Riksångest.

 • Sam
  25 januari, 2014 at 20:59

  Det sista avsnittet var hemskt och vidrigt 🙁
  Jag tänkte lika som dig att det bara var en serie men det tog en vecka att komma över chocken.
  Serien kommer vara dålig utan Tara.

 • mia
  25 januari, 2014 at 21:47

  Vet ni vad man kan titta på sista avsnittet nånstan? Kollade på dreamfilm å trodde jag sett sista men tydligen inte. Någon som vet??

 • Paula
  25 januari, 2014 at 21:50

  Hur kommer hon tbx ? Menar hon är ju så död hon kan bli… nästa säsong är ju inte ens klar …

 • Jenny
  25 januari, 2014 at 21:55

  Jag mådde psykiskt dåligt och kunde inte tänka på annat efter säsong 1 av Bron… Det är ganska sjukt hur fast en kan bli av en serie, men ganska fantastiskt också!

 • Elin
  25 januari, 2014 at 22:47

  Den där jävla Gemma. Fitta! Hon ska alltid förstöra allt. Vilket jävla kaos på en helt ny nivå.

 • s
  26 januari, 2014 at 00:04

  Detta inlägget som ljudbok-to die for!

 • Jenny
  26 januari, 2014 at 08:08

  NEEEEJ vadfan jag snabbscrollade allt jag kunde och ändå såg jag att Tara kommer dö, fan fan fan

 • Susanne
  26 januari, 2014 at 09:26

  hahahahahahah, jaaaaaaaaaaaaa snälla BINKAT gör det!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Vargvinter
  26 januari, 2014 at 09:50

  http://www.eztv.it

 • Cassandra
  26 januari, 2014 at 11:40

  Oh exakt sådär kände jag när Matthew i downton abbey körde i hjäl sig. Kunde inte släppa det på flera veckor!!! Sjukt hur man kan leva sig in i en serie verkligen!

 • Super p
  26 januari, 2014 at 12:41

  Mitt hjärta dog med opie… När tara kom på jax i sängen med hookern.. Fy fan va jag haaaaataaaar jax!!!! Det är han som ska dö, inte tara. Fuck Gemma, fuck Bobby, fuck everybody

 • Camilla
  26 januari, 2014 at 18:10

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Jenny
  26 januari, 2014 at 18:31

  Vi såg det avsnittet idag jag och min sambo! Alltså fan! Så brutalt, så fel..

  Tårarna forsar.. Älskar samcro! We miss you Tara..

  (Haha ja, man blir lite fjompig av att bli fast i denna serie);)

 • Becca
  26 januari, 2014 at 20:27

  Denna serie är helt klart min absoluta favoritserie, of all time! jag tror att Kurt sutter tar död på tara pga att nästa säsong är den sista och han inte riktigt visste hur han skulle avsluta den, serien är ju fruktansvärd och brutal och jag tvivlar starkt på att säsong 7 kommer bli trevligare.. Längtar med spänning på hösten för att få se hur Kurt väljer att avsluta den bästa serien någonsin!

 • Marianne
  26 januari, 2014 at 21:34

  Jag vet!!! Jag lipade i flera dagar!! Mår dåligt fortfarande när jag tänker på de!!

 • Lena
  27 januari, 2014 at 10:31

  Håller fullständigt med! Tittade på detta avsnitt i mitten av december och kan fortfarande börja gråta bara jag tänker på det. Får verkligen stålsätta mig och tänka på att det bara är skådespeleri, men det är inte alltid det hjälper….
  Blir verkligen deppig utav att kärlekssagan Jax & Tara är slut!

 • Carrie
  27 januari, 2014 at 13:32

  Haha..:)

 • Elin
  29 januari, 2014 at 22:38

  Tack för spoilern!!!!