Okategoriserade

Jag är ett proffs

Jag är så glad för att jag idag jobbar med en sak. Minns de där jobbiga åren då jag hade ett kontorshotell, skrev böcker, drev LCHFklubben.se, gjorde teve, radio en dag i veckan, skrev en massa krönikor, allt på en gång. Det värsta tror jag som man kan göra är att göra flera saker samtidigt. Det finns säkert dem som kan göra några saker, jag kan det, men aldrig samtidigt. Man tappar fokus och då blir inget bra. Alltså jag säger ju emot mig själv lite för jag gör väldigt många saker samtidigt hela tiden men jag tänker på jobbsaker. Äsch jag tänker egentligen på att driva ett företag och inte flera. Skit samma det var en parentes.

Jag vill inte förolämpa någon men barnmatsföretagen borde skämmas. Glasburkarna är så smaklösa och tråkiga att ingen unge vill äta dem. Nu är jag ovanligt bra på att tillaga barnmat (utan salt) men Rambo vägrar äta burkar nu. Den mat jag lagar vräker han i sig. Burkar spottar han och fräser. Jag vill inte skryta eller så men jag måste bara uppmana en gång. Om det finns något företag typ HIPP, Semper eller Nestlé som skulle vilja vara lite nytänkande och göra ett samarbete med mig så skulle jag ÄLSKA ett sånt samarbete. Alltså jag gör säg tre stycken burkar i mitt namn. En fisk, en kyckling och en vego. Alla ingredienser kravmärkta och nyttiga. Inget skit i. Inget salt inget socker. Färsk ingefära och annan mumma. Jag lovar att det skulle sälja som smör. Snälla företagen hör av er?! Jag är ett proffs.

Skapade en ny smoothie också. Sjukt god är den. Färsk oregano och lakritspulver, ha ha! Lägger ut receptet i receptbanken som vanligt. För den som bryr sig. Om sin hälsa.

Äter proteinglass as we speak. Belgian chocolate. God. Kul produkt för den som tränar. Min stora älskling är så jävla gullig. Tänk nu har han plötsligt fått bli den som jag förlitar mig på och ber om hjälp. Ringo alltså. I bilen idag. Bilade hem från Dalarna ensam eftersom Bingo åkt till Amerika för att jobba. ”Pilla i nappen”, ”Ge han en krok”, ”Är han varm?”. Och Ringo hjälpte till som en riktig storebror. Så duktig var han att jag köpte en påse nappgodisar till honom. Så är det. Är man så sjukt jävla duktig så att mamma inte behöver stanna bilen en enda gång på tre timmar så får man belöning och då får man välja fritt. Jag kör inte med ”Om du…” utan ”Nu har du varit en sån duktig pojke så nu får du…” Då blev det nappar. Det var det som han önskade sig allra mest av allt i hela världen.

Smakar inte alls proteinpulver kan jag säga… Det är ovanligt. Kutade in på ICA när jag kom hem. Mamma kom över och satt med knoddsen. Kastade i allt möjligt i min korg. Märkte något nytt idag. Kravmärkt kyckling smakar helt annorlunda än ekologisk eller billig skitkyckling. Det är ju skrämmande. Vad är det i de där billiga kycklingarna kan jag undra? Första gången som jag hittade KRAV-märkt kycklinglårfilé. Det smakade…lyxigt. Mör, saftig, smakrik kyckling. Prova något dag, vettja!

Jag har så otroligt mycket jobb, jag kan inte se ljuset i tunneln. Jag har suttit vid datorn sen halv nio ikväll men det händer liksom inte så mycket för det är så mycket så det känns som att det är omöjligt att minska på. Så här måste det alltid kännas för Bingo tänker jag. Konstigt att han känner sig stressad? Hemskt. Jag har nästan aldrig så här. Nu har jag det. Och måndag morgon börjar inspelning för mig och då är jag helt avskärmad till och med fredag då jag ska till Allt för hälsan mässan, just det måste mejla in bild till det också… Herregud. Och det värsta är att jag ser stjärnor nu. Jag sa till Louisa att jag ikväll skulle sitta tills jag åtminstone svarat på samtliga mejl om en med ett ”ge mig lite tid”-mejl men jag klarar det inte. Rambo väcker mig på nätterna med sina tandproblem och sen kräver han att vi går upp och leker klockan sju så jag pallar inte. Förlåt Louisa jag måste lägga mig nu. Fortsätter imorgon. Tacka Gud för att det är helg och ingen jobbar förrän måndag igen. Måndag känns långt bort. Hela lördag och söndag kväll på mig att jobba jobba jobba undan. Det blir bra. Godnatt.

 

You Might Also Like

 • mari
  31 oktober, 2014 at 23:59

  Kan du inte lägga ut barnmatsrecept? Snälla!!!

 • Hyrestanten
  1 november, 2014 at 01:01

  I en undersökning för ett litet tag sedan fick folk betygsätta smaken på grönsaker och samtliga tyckte att de ekologiska var betydligt godare än de vanliga. Efteråt avslöjade man att det inte var ekologiska utan likadana som de övriga. Studien visar alltså att är människor tror att de äter tex ekologiskt så inbillar de sig att smaken är bättre…

 • martina
  1 november, 2014 at 04:13

  För långa inlägg,var det inte du som sa i ett tv-program att du lägger ner tio min.per dag på din blogg?

 • fialisa
  1 november, 2014 at 07:04

  Det snurrar i min skalle av att läsa detta inlägg! Och som vanligt lägger du till en del efter behag. Du är inte riktigt den supermänniskan som du tror att du är!!

 • Layla
  1 november, 2014 at 08:15

  Satt inte du i tv för ett tag sedan och sa att det inte förekommer socker hos hemma hos dig. Innehåller inte godisnappar socker då undrar jag?

 • K
  1 november, 2014 at 08:26

  Leyla….hörde samma sak som du gjorde. Mycket snack….

 • james
  1 november, 2014 at 08:57

  Ja ett PROFFS på att ljuga. Som egen företagare skall man vara trovärdig. Kan straffa sig i längden. Så skrattar bäst som skrattar SIST!. Skärp dig!

 • 4-barnsmor
  1 november, 2014 at 09:10

  Godisnappar? Du skämtar va? Inte sjutton kan du väl ge ungen socker, som är så farligt….

 • Lina
  1 november, 2014 at 10:07

  Hej!
  Har du hört talas om detta företag?
  http://childfoodfactory.se/
  Ett jämtländskt företag som tillverkar ekologisk barnmat.

 • kajsa
  1 november, 2014 at 14:48

  Följ länken nedan så hittar ni bra recept på barnmat.

  http://www.ica.se/recept/barnmat

 • eja
  1 november, 2014 at 18:17

  laga själv mat till dina barn!