Okategoriserade

Jag är ett geni!

Jag fick ett halvrabiat samtal från min kille. ”Hur kan du inte berätta för mig om Ringos vernisage idag?!”,nästan vrålade han i örat på mig. ”Ja men alltså det är tvååringar som klattat på papper med olika färger. Jag ansåg inte det jätteviktigt och dessutom så måste man inte alltid gå på allt”, försökte jag. ”Och du ska vara årets mama?! Är det något som vi ska uppmuntar Ringo med så är det hans kreativa ådra fattar du väl?! Du går dit. Jag ska till Kristinehamn och föreläsa.” Klick.

Så jag fick snällt ta mig en promenad till dagis där jag möttes av en glad liten tigerunge som slet tag i min Vitamin Stevia. Det var tur att jag gick dit och jag ger Bingo rätt för alla föräldrar var där. Är det lite typiskt Östermalm? Att alla föräldrar kan glida förbi dagis klockan två på dagen bara sådär? Bra i alla fall.

20121120-153505.jpg

På förmiddagen idag hade vi brödprovning i butiken. Jag bakade fyra olika limpor och så fick tjejorna bestämma vilken som är godast. Det ska vi börja sälja i butiken så småningom. Det är mitt nya projekt. Men gud jag har inte berättat för er vilket geni jag är?! Jag kom på att vi ska krydda muslin med lakrits a men asså ap ap ap stopp på belägg och känn efter. Succé! Vi gjorde ett prov och jag grabbade tag i några kunder i butiken och om ni tänker er ”När Harry mötte Sally” ni vet när hon får orgasmen på fiket?! Ungefär den reaktionen på den ja! Jihaaaa! Så snart säljer vi även musli med lakrits och pepparkaka inför jul! Brödmixen som vi säljer idag är suverän men så jävla dyr så jag tjänar inga pengar på den och visst mitt främsta mission är att få fetton att banta men jag måste betala lönerna också…faktiskt.

20121120-153517.jpg

You Might Also Like

 • Elin
  20 november, 2012 at 16:54

  Du tjänar inga pengar på annonser? Du tjänar inga pengar på shopen? Vad tjänar du pengar på egentligen?

 • Malin
  20 november, 2012 at 17:52

  Snygg ny sida! Men du katten har du recept på julbak ala Lchf? 🙂 Du är grym keep rockin`!

 • Nelly
  20 november, 2012 at 18:16

  Några tips!

  Jag har varit i butiken i lördags.Musli var god..men lite bränd.saknade pepparkaka!
  en kille i 40 års ålder köpte den sista biten.jag var imponerad ,han handlade för nästan 5oo sek
  LCHF varor och snodde sista bitten av pepparkaka.
  Baka mer till helgen!
  Katrin..lite mer Ljus/lampor det är märkt i butiken.
  Fyll hyllorna med mer varor så det skapar känsla” mycket varor” i butiken
  annars det ser ut tomt och ser ut som ”leveransen är försenad”;)

 • Sanna
  20 november, 2012 at 18:30

  Jag är lite förvirrad av detta med Shervin. Hur mycket ska hon väga när? Känns som hon gått på LCHF länge nu och har väl inte tappat mer än ca 10 kg?

 • musky fem
  20 november, 2012 at 19:13

  jag bor i ett pissland som heter england — tur jag har internet – jag behover Katrin blogg (man blir lite in love efter 5 ar) Grattis till din nya blogg!! Man gillar underhallning och en arlig person som man blir irriterad pa , men gillar darfor det sitter en san gullig tjej bakom det hela – som kampar pa och jobbar jattebra – – klart man vill att du ska ha det bra ! Tack for alla ar av roliga inlagg och det ar ju bara att andra din adress…kram din sota goa och duktiga tjej. xxxxxxxxxpussar. xxxx

 • jenny
  20 november, 2012 at 19:15

  hej!
  Jag har en ide till dig!varför lottar du inte ut ”ett projekt” i månaden att hjälpa att gå ner i vikt?
  Med projekt menar jag en överviktig ELLER mullig tjej! Skulle vara kul att följa!
  Jag själv har lagt på mig enormt mycket på sistone (väger 68kg och är 169cm lång) för mycket för mig.
  Min ideal vikt som jag vägde förut är runt 58-60kg.. Men studier i samband med jobb och en sambo som tar all din energi gör att man förlorar (läs jag blev en tjockis) disciplinen..

  Har gym kort komiskt nog på sats faktist och har gjort slut med min sambo nu, så snart borde jag vara back on track.. Men det hade varit väldigt kul att följa!! 🙂

 • Annika
  20 november, 2012 at 19:28

  Hej! Det är inget som är speciellt för Östermalm ! Jag är förskollärare och föräldrar som inte går på sådant brukar vara dem som har det bättre ställt! Och arbetar mkt! De flesta föräldrar brukar gå men sen finns det de barnen som ingen kommer till! Och de barnen är det synd om! Dem ser de andra föräldrarna och undrar varför mina inte kom! Sa det var bra att du gick!

 • L
  20 november, 2012 at 19:28

  Hej! Började läsa din blogg efter all SATS hets. Skönt att det finns ärliga människor för vad är meningen med politisk korrekthet när man egentligen tycker annat? Sen hade det definitivt inte blivit en uppståndelse om du var kille, för tjejer ska inte ha åsikter. De ska bara va snälla och tillmötesgående. Man blir ju trött på hela den fasaden.

  Good luck to you!
  PS. Blir sugen på din musli:-)
  //L

 • kz=fascist
  18 oktober, 2015 at 12:55

  ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”
  Det är ett citat från KZ. Visst låter det vackert? Men låt oss titta lite närmare på det, här följer några citat:

  ”Du får inte hälsa på mig på gatan för du är fet!”

  ” … så har man rätt att klanka ner på dig. För du är dum i huvudet …”

  ”Det här är något som folk skrattar åt och hånar. Det här är ingenting som jag tror kan vara positivt för någon.”

  ”Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara tjocka.”

  ”Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man ser ut sådär så gör man inte det.”

  ”En människa som är överviktig, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.”

  ”Men hey jag står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.”

  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.