Okategoriserade

Jag är en ostbåge rakt igenom

Jag mår inte alls bra idag. Jag har nog överansträngt mig och det är väldigt typisk min typ av människa att göra det. Ja! Nu har jag inte tränat på sex månader nu jävlar ska jag ta i så jag spricker. Ni förstår nu är jag så jävla taggad att träna och komma i form på riktigt så jag håller på att spricka av iver och entusiasm. Så då kör jag på för hårt. Fan.

Jag mötte en lärare i dörren – Ta inte i för mycket idag – sa han. Varför lyssnade jag inte på honom jävla skit. Jag gick på min första yoga-lektion igår. Det gick asbra. Som att lära sig att cykla skulle jag säga. Märklig känsla att sträcka ut magen. Det känns liksom som att den klippts upp och sen sytts igen. Som att jag blivit kortare på framsidan så att min kropp dras ihop framåt. Ostbågen. Klassiker. Det ska kämpas för att få balans på fram och baksida det märker jag.

Jag körde solhälsning A och B. Fem gånger vardera precis som man ska. Sen fortsatte jag ända fram till att benet ska rakt upp i luften där slutade jag. Jag körde i 60 minuter all in och det var kanske inte så bra för idag mår jag verkligen dåligt. Jag kan knappt röra mig, sjukt att yogan gör att man tränar varenda millimeter på kroppen egentligen. Jag har ont i halsen också. Vill bara sova. Har legat i sängen med Rambo tills nu. Undrar om han har ont i halsen. Han är inte varm eller konstig annars. Blir ingen modefest för mig ikväll. Trist.

Jag var ute och sprang i söndags också. Drog på mig Iphone-hållare med edomundo eller vad den heter och så sprang jag. Fem kilometer på 33 minuter. Som en pensionär men jag är nog som en pensionär i kroppen just nu. Eller som en tjockis-smockis. Jag har ju inte tränat mina muskler på sex månader så det är inte så konstigt. Men alltså alla ni som inte tränar?! Ni måste göra det, det är hemsk att vara så här. Hemskt ohälsosamt. Kom den 10 maj och bli inspirerande om löpning, yoga och annat kul!

You Might Also Like

 • Maria
  26 mars, 2014 at 12:26

  Hej. Det finns en sak du borde skriva om. Du har ju en ganska stor blogg och du kan lixom hjälpa samhället. Nå ut. Bland annat ett band slår på stora trumman just nu.

  Och eftersom du har en hel del läsare så skulle du göra samhället, Sverige en stor tjänst 🙂

  Du kan läsa mer här
  http://mariachen.blogg.se/2014/march/har-du-ett-varmt-hjarta.html

  Jag hoppas

 • Emma
  26 mars, 2014 at 12:29

  Jag undrar hur man ska kunna bli inspirerad utav någon som ser ner på ”tjockisar” och ohälsosamma människor? Kränkande kommentarer uppmuntrar väl inte? Kan du förklara för hur msn kan bli inspirerad utav dej?

 • Madde
  26 mars, 2014 at 13:16

  Varför berättar du inte vad du väger denna vecka? Nyfiken!

 • Rudi
  26 mars, 2014 at 13:23

  du är en lisa för själen

 • Mindy
  26 mars, 2014 at 13:45

  Du äter LCHF och jag ska bli inspirerad? Hahahahahahahshahahaha! Ohälsosammare människa får man leta efter, eller nej, det finns många.

 • Toy
  26 mars, 2014 at 15:18

  Kanske gå in för att tjockis är något man inte vill identifiera sig med – oavsett vad man väger – och kämpa järnet för att slippa vara en? Så är det väl Katrin peppar sig själv. Vissa verkar gå in i det där med att vara en tjockis och börja försvara det, fast de samtidigt säger att de vill bli slanka. Konstigt tycker jag. Hade haft större förståelse om någon tyckte det var mysigt att vara tjock och stod för det och inte tog vid sig när någon annan tycker att tjock är dåligt.

 • emelie
  26 mars, 2014 at 16:56

  Ajajaj. Inte ut å springa så kort tid efter födsel! Du kommer att gå sönder. Du måste ha koll på de inre magmusklerna först!

 • Marie
  26 mars, 2014 at 17:25

  Om jag inte minns fel så var det inte bara EN som påpekade för dig att du körde på för hårt och att du började för snabbt efter din förlossning.
  Du påstår oftast du är bra på att lära dig av dina misstag men det verkar inte så alls. Du läser inte på heller och LÄR dig ngt utan bara kör på din egen känsla och uppfattning, du är inte heller bra på att lyssna på andra och vara lyhörd för förslag som ges, förstår inte hur du ska kunna ta tips av en relationsexpert när du alltid tycker att du vet bäst och att ditt sätt är rätt?
  ALLA kvinnor vet väl att kroppen inte riktigt är sig själv efter en förlossning så varför blir du ens förvånad?

 • Jo
  26 mars, 2014 at 18:42

  Men Gud jag förstår precis, jag har inte tränat på ca tre månader pga sjukdom och idag sprang jag intervaller…. Kunde knappt andas, så jävla hemskt. Orkade bara springa 5 gånger i backen, målet va 10. Snart så!! 🙂

 • Flipp
  26 mars, 2014 at 19:02

  Efter så långt uppehåll ska yoga kännas så. Rensar ut skit.