Okategoriserade

Jag antar att ni har börjat

Till den 24 augusti är det drygt tre månader kvar. Gott om tid för att komma i form och springa LCHFloppet. Anmäl er, man får lurar och lurhållare från mrgizmo när man gör det! Först till kvarn. Jag har kommit igång bra nu och bättre kommer det att bli!

Anmäl er här!

Förutom att ha tagit mig en joggingtur i solen så har jag mest provkört bilar på eftermiddagen. Och plåtat för tidning också. Och betalat räkningar. Och fikat med min vän som är helt nyförlöst och har världens gulligaste lilla flicka i sin vagn. Kul att lyssna på ersättningsproblematik och amningsbesvär. Det var länge sen som jag var där… Inte så länge sen men det känns som att det var länge sen. Ringo är värsta stora killen nu som cyklar och säger ”Mamma du är också gullig” och ”pappa är gullig” och ”Nova är gullig”. Han är så jävla gullig min son ni anar inte. Mycket gulligare än vad man kunde tro att jag och Bingo skulle kunna skapa tillsammans. Vi är lika chockade som ni kan jag meddela. Jag tror att vi pratar om det minst varje dag. Hur vi kunde lyckas med en så gullig, snäll, ödmjuk och smart liten människa. Otrolig succé. Jo! Hans UV-dräkt är från Beachdragons.com

You Might Also Like

 • anonym
  13 maj, 2013 at 22:05

  Jag och min man, har det absolut ultimata barnet i hela Sverige. Hon är gullig, snäll, ödmjuk, och en smart liten människa.
  HALLELUJAH!
  Tack Gode Gud!!!

 • Kari
  13 maj, 2013 at 22:35

  Man får tillbaka det man ger, svårare än så är det inte!!!
  Bra att tänka på under hela uppväxten, för en dag sitter man där och behöver hjälp.. så fortsätt att vårda Ringo så får ni det enklare när ni blir gamla.

 • anonym
  13 maj, 2013 at 23:07

  Skaffa fler barn innan ni blir för gamla.
  Vi miste vår son 17 år gammal i en olycka, han var vårt enda barn!
  Så samhället får ta hand om oss när vi blir gamla.

 • Sonny
  13 maj, 2013 at 23:10

  När ska du banta ner röven?

 • Lisa
  13 maj, 2013 at 23:12

  När du får något som täpper till käften på dig. Herregud, Katrin har en grym kropp och du besitter troligtvis inte en kropp som är värd att visas upp. Äckel,

 • anonym
  13 maj, 2013 at 23:22

  Vad hjälper en snygg kropp i himlen. Jag tror inte att änglarna bryr sig!

 • E
  14 maj, 2013 at 01:12

  Är ju inte vidare snyggt att banta bort ändalyktan. Men du kanske gillar raka kroppar?

 • snyltdjuret
  14 maj, 2013 at 01:28

  Hallå Bloggen!
  Bam, och där var man anmäld till LFHF-loppet. Fett. Fick inga lurar dock vilket suger rätt rejält. Men då är man på banan med det här LHFC-träningen iaf. Är lite ny på hela den grejen svårt också att växla om när man är så inkörd på att äta allt möjligt. Jag har ju mer varit typen som inte backar för en cheeseburgare om man säger så. Har under långa perioder ätit donalds varje dag och jag kan ärligt säga att han Spurlock är en jävla bluff. Paolo Roberto med. Jag gainade inte ett skit av det. Men nu är det slut som sagt. Lika bra att cutta allt när man ändå är på g. Ska bli kul att prova nåt nytt. Tänker dra ner på allt utom öl och kebabpizzan på söndagarna. Det pallar jag inte.

  En fundering. En polare sa till mig att alla som håller på med LHCF-grejen luktar baj. Att det är nåt som kickar igång i kroppen liksom. Inte så ball direkt. Men jag antar att det går bort. Eller? Kroppen är för konstig alltså.

  Lyssnade på en ny skiva idag. Fett ös. Minns inte vad artisten hette men det lät lite souligt typ. Skönt groove liksom. Sällan man hör det nu för tiden tycker jag. Annars gillar jag han… vad heter han, som sjöng med Diana Ross ibland. Skitsamma. Tänkte i alla fall att jag skulle adda det till min springa-som-fan-playlist nu när jag ska deffa och allt. Hade suttit rätt gött med de där hörlurarna ändå känner jag. Går det att lösa på nåt sätt tro?

  Det här med bröd har jag funderat över. Nu när det är nya kostrutiner och allt. Tänker att om jag steker mina mackor i duktigt mycket smör, alltså så in i helvete mycket smör att fettet överstiger kolhydratmängden, då borde jag ju rimligtvis vara hemma. Särskilt om jag adderar bacon och eventuellt majo eller annan sås.

  Jag har också betalat räkningar idag. Det är rätt kul ändå. skönt att lätta på skuldberget. Har köpt så mycket på avbetalning. SMS-lånen är tristast.

  Nä, om man skulle ta och titta på film. Brukar cykla på min motionscykel samtidigt. Två flugor liksom. Funderade på den J Edgar men höll på att spy när jag såg hur dassig DiCaprio såg ut i den. Typ 70 bast. Antar att det är allt fludder han drar i sig. Snacka om en kille som borde haka på LHFC-trenden. Så det blir nog ett avsnitt Vänner eller nåt. Har hela boxen. Tröttnar aldrig. Eller om man ska lyssna på nån pod… eller nä just det jag. Jag har ju inga hörlurar.

 • anonym
  14 maj, 2013 at 01:44

  Snälla du, skriv inte när du är påverkad av droger. Det är ett enda sammelsurium. Hopppas att du får hjålp.
  Kram

 • Anna
  14 maj, 2013 at 07:13

  Vari ligger nöjet i dessa försök-till-ironi-kommentarer? Svårt att tro att någon finner glädje i detta trams.

 • Anonym
  14 maj, 2013 at 08:15

  Snyggt photoshopfoto……..

 • Margitha Hagenvald
  14 maj, 2013 at 09:57

  Hej Katrin!!
  Jag heter Margitha Hagenvald och bor i Sundsvall. Jag känner mig så vilsen i det här med Lchf. Jag är helt nybörjare i detta. Har läst och läst så mycket. Men ju mer jag läser desto mer osäker blir jag vad som gäller för mig. Jag vill gå ner 15 kg. Nu sist läste jag på kostrådgivarna att då ska man undvika alla mejeriprodukter och bär om man är överviktig. Men vad ska jag äta då?(. Min tanke är att gå med i Lchf klubben hos dig. Läste i din första bok om jag tror det var din syster som hade låg ämnesomsättningen pga köldkötteln. Det har jag med. I stort sett ingen förbränning alls.jag är 48 år nu i juli. På fredag sen 17/5 ska jag till dottern i Stockholm . Då tänkte jag passa på ett gå till fin butik i Sturegallerian och försöka få svar på många sv mina frågor. Du är min stora inspiration. Tack vare dig som jag ens funderar på Lchf. Skulle det finnas chans att få träffa sig en liten stund på Fredag , för att tillsammans komma fram vad som gäller mig. Då tänkte jag även få bli inskriven i din Lchf klubb:) hoppas du vill ta dig tid för mig. Det blir inte så länge som jag tänkte störa dig. Hör gärna av dig med ett svar ang Fredag. Jag kommer till Stockholm kl 10:00. Min mail är: [email protected]
  Och telefon 070-2770581
  Mvh Margitha:-) ha en fin dag.

 • anonym
  14 maj, 2013 at 10:07

  Skämtar du!

 • Linda
  14 maj, 2013 at 10:22

  Whuuut? På riktigt?? Du tror väl inte Katrin idkar välgörenhet 😉

 • Lo
  14 maj, 2013 at 10:56

  Skulle vara kul att höra vad du tycker om att Beyonce är HM’s bikinimodell..är inte hon lite för kraftig?..

 • Malin
  14 maj, 2013 at 11:12

  Lägg inte ut ditt nr! Här finns jättemånga knäppisar har jag märkt…

 • anonym
  14 maj, 2013 at 11:51

  Sonny – när ska du besöka optiker – du verkar behöva det eller så boka till hos kuratorn för du verkar inte må så bra heler. Eller varför inte båda och?

 • Karin
  14 maj, 2013 at 21:46

  Hahaha, måste bara säga att jag tycker du skrev så otroligt roligt. Jag skrattade högt, och det händer fan inte ofta. =) !

 • snyltdjuret
  15 maj, 2013 at 08:45

  Hej Karin!
  Vad kul att du gillade mitt inlägg. Om du vill ha mer av den varan så kan du alltid kika in här: http://snyltdjuret.blogspot.com för att se var jag bloggar för närvarande 😉

  Kram
  Snyltdjuret