Okategoriserade

Jag älskar städerskan

Resan hem gick smärtfritt. Typ. Lite hets med Rambo i gången såklart men han sov i alla fall två timmar. Ringo sov tre och resten hängde han framför Dusty och andra filmer. Så jävla gullig. ”Mamma, ser mitt hår likadant ut?”, säger han hela tiden. Viktigt att kompisarna och pappa får se honom exakt som frisören lämnat nämligen.

Så kom vi till ett nystädat hem. När jag öppnade dörren möttes vi av AJAX-doften, nybäddade sängar, uppdiskat, sorterat och prydligt. Tom kyl dock. ”Jag har jobbat som ett svin du har varit på semester” var sms:et man fick när man frågade om han möjligtvis köpt hem lite mat åt oss. Charmigt? Kanske så det är. Han förtjänar inte oss. Så vi käkade av mina reserver – världens godaste knäckebröd med smör och det gick bra. Rambo fick en äcklig burk som han hatar. Ska ner till ICA om en stund ska bara landa lite hemma först. Rambo slaggar och och Ringo kollar svensk teve!

Nu drar det igång igen. Plåtning imorgon och sen kommer Nova. Fredag inget alls men måste sova ordentligt för på lördag smäller det. Stockholm tunnel run, shiiiiiiiit asssssså ja dööööööör av nervositet. Man får inte ha musik i öronen. FAN. Vad ska jag äta dagen innan? Någon som sprungit ett lopp utan kolhydrater som kan tipsa mig? Vad äter jag till frukost? Ska jag mejla Ferry och fråga kanske?! Ha ha, skoj.

Okej dags att ta mina små barn och gå till Intersport för att hämta ut mitt startkit. Kolla in när Ringo rider kamel vettja. Nu kan jag tanka upp lite filmklipp från vår semester också.

You Might Also Like

 • atina med fyra
  19 november, 2014 at 15:12

  ”Han förtjänar inte oss”
  Sluta bry er så mycket om er själva,
  och
  bry er om varandra istället..

  sluta sura och ät något,
  chocka sedan dig själv med att hångla upp din fästman ikväll när han kommer innanför dörren..
  prova, vem faller inte för sådant…

  Lycka till med kärleken

 • millie
  19 november, 2014 at 15:41

  atina
  BRA skrivet!
  Fö brukar man längta efter varandra när man varit bortrest, inte enbart efter mat och att kylen är proppfull.
  Blir bra detta, gör som atina skriver: hångla upp Bingo, men se till att det inte blir en 3:a för det kan nog bli svårt för er 🙂
  Men vänskap – kärlek går hand i hand så var rädda om det!

 • nenne
  19 november, 2014 at 15:50

  Ni beter er som två tonåringar!!

 • Annika
  19 november, 2014 at 16:03

  1 mil kan du springa med vad du vill i magen. Häromdagen sprang jag 13,4 med två frukostmackor i magen.

 • Lisa
  19 november, 2014 at 16:06

  Tänkte precis samma sak som de två första kommentarerna. Störa sig på smågrejer. Om du vill ha mat i kylen kunde du smsat innan planet hem lyfte och påmint/pushat om det vore så viktigt? Alla skriver ju att du bara provocerar så hoppas ändå att det är så…

 • peaches
  19 november, 2014 at 16:23

  Förstår inte hur din sambo kan finna sig i att du alltid skriver så nedlåtande om honom. Hade där varit stake i honom, hade han stuckit för länge sedan. Man skall inte ta SKIT!!!

 • Hyrestanten
  19 november, 2014 at 17:15

  Den som lider av ätstörningar är tyvärr mer brydd av kylens innehåll än av en kärleksstund.

 • Yodel
  19 november, 2014 at 17:44

  @camullan, är du där?
  Yoo hoo Camullan (kamelcamilla asså) kolla ditt förra inlägg. Kände för att berätta om min kärlek till KZ där <3

 • Lisa
  19 november, 2014 at 17:57

  Hej Katrin!
  Är totalt besatt av chiapudding sen du skrev om det. Kan man överdosera? Är det skadligt?

  Härliga bilder från Dubai, åker dit om en månad
  Kram

 • paula
  19 november, 2014 at 17:59

  Mao, så var hans tankar någon annanstans än att köpa hem lite gott till sina söner , som han längtat efter?

  Eller inte det …

  Vuxen sambo du har

 • laura
  19 november, 2014 at 19:32

  Ehhh, att inte se till att det finns mat när ens fru och barn kommer hem är väl jävligt egoistiskt. Om man nu inte bryr sig om frugan så iaf om barnen. Att handla hem grejer tar inte lång stund när man bor centralt så fy och skäms Bingo!

 • Hag
  19 november, 2014 at 19:40

  Snälla ge mig nåt bra recept på chia… Tycker inte det är gott alls…

 • Lisa
  19 november, 2014 at 19:46

  Havremjölk med chiafrön, blanda så det blir som pudding dvs låt det svälla en stund! Kardemumma i. Toppa med naturella pistagenötter, torkade osockrade tranbär och lite solrosfrön. Sjukt gott!!

 • Lina
  19 november, 2014 at 20:19

  Haha fan vad sjukt. Jag gjorde precis slut med min kille pga den här anledningen. Jag hade varit bortrest och kom hem till en HELT tom kyl. Tycker det var så jävla egoistiskt av honom. Speciellt när jag kom hem 01.00 på natten. Hur ska man leva sitt liv ihop när det bara är JAG som tar hand om honom. Aja min bägare rann iaf över där. Hur lite kan man bry sig undrar jag? Jag hade aldrig gjort så mot honom…. </3

 • anonym
  19 november, 2014 at 20:32

  Men du som anser att du har så gott om stålar kan väl utan problem fixa hem käk !!! Och som sagt din sambo har jobbat . . Till skillnad mot dej ! Så ofattbart lat människa har jag inte ens hört talats om ..

 • Caroline
  19 november, 2014 at 21:14

  Katrin, har du kollat min blogg från CAPRI:

  http://mittlivpacapri.blogspot.se

 • Sofi
  19 november, 2014 at 21:14

  Varför är Bingo på Tinder???

 • Davvelik
  19 november, 2014 at 21:18

  Bingoberra sa ju sitt om Katrinlatrin i Nyhetsmorgon i morse.
  Life is a bitch and then you…….move together with Kattan.

 • camilla
  19 november, 2014 at 21:25

  Yodel!! Japp nu är jag här! Vissa måste ju jobba.Och det är bra man engagerar sig och bryr sig om dom man älskar och är rädd om..du har lärt dig något på den långa vandringen….förhoppningsvis!!!!!

 • anonym
  19 november, 2014 at 21:27

  Bingo jobbar ! ! ! ! Vad är det ni inte fattar ? ? Den bortskämda ”rikemanskärringen” kan med enkla medel fixa käk , annars får hon väl söka hjälp hos mamman som vanligt .. hon bor ju för farao granne med ”prinsessan på ärten”

 • anonym
  19 november, 2014 at 22:21

  Fyra dagars semester och kommer hem till nystädad våning….och har mage att beklaga sej ! Dessutom haft gamla mor med som hjälp ….att du inte skäms ögonen ur dej ! Vilken stackars människa ska stå ut med att vara sambo med åt så odrägligt ?

 • Isabellla
  20 november, 2014 at 00:35

  Fan katrin, den dagen du lämnar honom och får upp den nya världen där respekt och kärlek finns så kommer du aldrig ångra ditt tidigare val. Att bli älskad av någon som älskar dig lika mycket tillbaka. Ha någon som möter dig i kärleken och inte klankar ner och håller på med annat skit. Ju tidigare, desto bättre. L*;MNA HONOM det är ju bara kränkerier han håller på med nothing else. Been there, done that!!!!!! Du kommer som vinnare ut, du och barnen.

  Kram.

 • juanita
  20 november, 2014 at 05:03

  Varför spelar du MARTYR!! Svårt att tycka synd om dig, som låter detta fortgå….

 • Velasques
  20 november, 2014 at 05:15

  Sällan håller jag med KZ, men i detta fall har hon en point. För hela historien handlar om den andres engagemang och vilja/ förmåga till ansträngning . Att veta och förstå att någonting i ett visst läge kommer att underlätta för en annan , men trots detta underlåta att anstränga sig ( glömma, skylla på jobb…) är ju ett uttryck för nonchalans, som givetvis kan tolkas som likgiltighet inför den andres ( partnerns) önskemål eller behov.

 • Jag
  20 november, 2014 at 07:45

  Tack ”Lisa”för receptet….

 • Jag
  20 november, 2014 at 07:55

  Jag tycker det är dom när små barn sitter i sandlådan o gör sandkakor…
  Sitter o rycker saker från varandra, slår spaden i huvudet, smakar sanden…sanden yr runt om, föräldrar försöker att rycka in…. Alltså ni är på små barns nivå…. Herregud ni två väx upp…. Tom kyl, han har inte bla, bla…. Städerska… Bla, bla….
  Hjälp säger jag….!!!… Så tacksam att jag är klyftigare och ser inte livet med dom ögonen….. Född 62… O klokare… Katrin o bingo.. …. Tänk lite….. Värsta är att människor ser upp till er… Dom som är osäkra o tror livet ska levas så…

 • Mimmi
  20 november, 2014 at 08:49

  Kvällen innan 1 mil ät som vanligt.
  Samma morgon kör du på tom mage.
  Man behöver inte kolhydraterna för endast 10 km . Det är enkelt. Du grejar det.

  Lycka till

 • Cathrine
  20 november, 2014 at 09:24

  Såg Bingo igår mellankl 13-14 sitta på fik och ha det skönt på sturegallerian iallafall. Halva den tiden han satt på sin mobil kunde han bra ha handlat lite mat hem åt Er

 • Ville Vessla
  20 november, 2014 at 10:51

  Det är ett fruktansvärt problem faktiskt att inte ha en droppe mat i kylen när man kommer hem hungrig som ett vrak. Men innan man blir medvetslös av hunger kan man kanske finna nån sardinburk eller annan konserv att stilla den värsta hungern med. Sen kan man kompenser sig nästa dag och köpa något riktigt svindyrt och gott för nåra tusingar, som plåster på såren, ellr ?

 • Annelie
  20 november, 2014 at 11:51

  Generellt tycks du ju inte vara en person som är lätt att tillfredställa när du vill ha saker gjorda ”på ditt sätt”. Karlsloken kan ju ha resonerat som så att han söndertjatad ändå skulle få höra vad han hade köpt fel och varför hans inköp var fel, och vad han borde ha tänkt på att köpa istället, så när tjatet från förträffliga Katrin ekade i bakhuvudet tog han det säkra före det osäkra och köpte ingenting, så hade han iallafall inte köpt fel. Ja, eftersom hon hur som helst inte skulle vara nöjd.
  I en relation där man rejält tröttnat på varandra, på sin vardag, på varje liten reaktion, blick, andetag, är det lätt att bli handlingsförlamad inför måsten.

 • anna
  20 november, 2014 at 15:25

  Hur länge ha Bingo varit på Tinder?