Okategoriserade

Jag älskar Bingo Rimér

Jag är inte alltid förnuftig. Eller alltså jag är en impulsiv person som gärna delar med mig, problemet är att jag är lite som ett barn i vissa avseenden. Jag har ärvt det från min pappa. Han är likadan och ju äldre jag blir desto mer förståelse har jag för hans utspel i vår barndom. Jag har helt enkelt förståelse för att man gör saker utan att tänka på konsekvenserna. Ett egoistiskt handlande på grund av att allt stannar och blir svart runt omkring. Ett tillstånd där ingen annat finns förutom jag och mitt agerande.

Jag får höra att det är därför som folk tycker om mig. För att jag är som jag är. Befriande, oförnuftig, komplexbefriande. Klart som fan att alla förhållanden har problem och topp tre ämnen för diskussion. Eller bråk. Klart som fan att det är skönt för folk att höra att det är lika för alla. Man vet det men alla döljer det. Man berättar för bästa väninnan. Man går i terapi. Men man skriver inte om sina problem på facebook eller andra sociala medier. Varför? För att det har följder. Folk blir oroade. Frågar hur det står till. I mitt fall ringer tidningarna.

Jag är en impulsiv person och orsaken till att jag skrev om mitt och Bingos bråk är resultatet av just det. Jag ångrar/ångrar inte att jag gjorde det 50/50. Jag kan inte låta bli att gilla mig själv för att jag gör såna saker ibland just för att ingen annan gör det. Jag tycker om att visa att jag är mänsklig nämligen och det värsta som ni kan skriva i mitt kommentarsfält är att jag hittar på saker. Ni gör det ibland när jag skriver och det är nog det enda som irriterar mig. Jag hittar inte på saker jag är helt ärlig. Alltid. På gott och på ont.

Bråket var skrivet från min sida och det började med ett inhopp mitt i. Jag skrev inte orsaken till varför Bingo sa att jag gott kunde röra på mig inte heller vad jag hade sagt för att han skulle kalla mig för fet kossa. Bingo tycker såklart inte att jag är varken fet eller ful det vet jag ju och det vet ni med.  Jag är väldigt bra på att provocera och såra andra människor jag är verkligen det men det som jag är bäst på är att driva människor till vansinne. Det är lite av en av mina sämsta sidor.

Det finns ingenting som Bingo kan säga till mig för att såra mig för jag är näst intill perfekt som person (tycker jag). Det enda känsliga för mig är min vikt och det enda som han kan säga för att såra mig är just att jag är en fet kossa och jag förstår att han tar till det. Han använder det som ett själsord och självklart i stridens hetta. Bingo är faktiskt en person som inte alls bryr sig om kroppsideal och det är ganska taskigt att han nu ska utsättas för påhopp från folk att han skulle vara nån kroppsfixerad typ.

Jag hoppas att förklaringen räcker för att ni ska förstå att vi hade ett bråk. Jag skrev av mig. Nu är det över. Jag tänker inte på att jag har 250 000 personer som läser min blogg. För mig har alltid min blogg varit min dagbok och jag tänker aldrig på att det är folk bakom skärmen. Jag gör det fortfarande inte idag efter alla dessa år. Kalla mig dum men så är det. Hade jag suttit och tänkt på alla er så hade jag nog skrivit perfekta krönikor med vett och moral och tanke.

Jag hoppas så mycket att tidningarna inte kommer att skriva att vi ska separera för vi ska verkligen inte göra det. Vi är i Falun och har ett asmysigt höstlov med vår familj och våra kära vänner. Vi har glömt det där bråket för länge sen och jag önskar så mycket att ni också kunde göra det. Så min 91-åriga farmor slipper läsa i skvallerpressen att vi bråkar. Hoppas det så mycket. Dumma mig som inte tänkte på det.

You Might Also Like

 • Linda
  30 oktober, 2014 at 11:39

  Hej Katrin, jag tycker det är väldigt modigt och bra att det finns dom som du som kan erkänna att allt inte bara är en dans på rosor. Däremot så är det tråkigt att det får sånna efterspel. När jag läste ditt inlägg om Bingo så drog jag inga växlar på det. Att ni älskar varandra tycker jag är uppenbart och genomsyrar både din och Bingos blogg. / Linda

 • Lisa
  30 oktober, 2014 at 11:49

  Svårt det där. Gillar och uppskattar just det – att du är ärlig. Men vissa saker kanske man ska hålla för sig själv. Skönt att ni kommit förbi bråket. Många säger att bråk endast är dåligt men det stärker och utvecklar relationen, tror jag. Kan du inte skriva om dina tankar kring bråk i relationer? Inte orsaker till bråk utan bråk i sig? Kanske ska maila relationspodden hehe

 • fiona
  30 oktober, 2014 at 11:55

  Har Bingo tvingat dig att skriva detta. Annars så ser han till att han får ensam vårdnad om barnen. Och du får vara glad om du får träffa dem var fjortonde dag. Hahahahaha

 • Dante
  30 oktober, 2014 at 12:16

  Måste vara förödmjukande för dig att behöv krypa till korset!!!

 • Tove
  30 oktober, 2014 at 12:43

  Kram på dig. Det är ju för att du är så spontan och ärlig man gillar dig och din blogg.❤️

 • amy
  30 oktober, 2014 at 12:43

  Är en av dem som tyckte synd om dig för att Bingo behandlade dig illa.Förstår inte att du kunde skriva något sådant om Bingo på din blogg,när det inte var sant. Det bevisar bara vad du är kapabel till att göra om någon stär ivägen för dig!!!! Ve och fasa!

 • Efva
  30 oktober, 2014 at 12:46

  Bråk eller inte så är det oförskämt att kalla sin partner FET KOSSA. Han borde skämmas och du borde inte försvara honom.

 • Hyrestanten
  30 oktober, 2014 at 12:50

  Ett av dina syften med bloggen är ju att få uppmärksamhet precis som du naturligtvis vill att tidningarna skriver om dig. Hade det inte varit så skulle jag tolkat dagens inlägg ungefär som när e misshandlad kvinna säger att det var hennes fel att mannen slog. Däremot tycker jag fruktansvärt synd om era barn med tanke på din viktfobi och hur det förmodligen kommer att påverka dem. Likaså kommer dina ständiga påhopp på andra människor antagligen leda till att barnen får din människosyn. Det finns så mycket annat än vårt yttre som är viktigare här i livet.

 • dingo
  30 oktober, 2014 at 12:53

  Tove; Är det att vara ÄRLIG när man ljuger om sin sambo??

 • fabius
  30 oktober, 2014 at 12:55

  Detta är ju beviset på att man inte skall tro på vad du skriver på bloggen!!

 • Davve
  30 oktober, 2014 at 13:00

  Hyrestanten, oroa dig mindre om Katrin och hennes familj och oroa dig mer för din egen mentala hälsa!

  Fabius, jag tror katrin struntar fullkomligt i om du tror det ena eller andra.

 • millan
  30 oktober, 2014 at 13:01

  Förstår dig precis Katrin, i stundens hetta…. Är exakt likadan. Tycker ändå att du är helskön som inte är som alla andra 🙂 Älskar din blogg och dig ( Bingo med ) .
  När kommer nästa avsnitt av er podd?

 • ==
  30 oktober, 2014 at 13:03

  Davve……..eller ska jag kalla dig Bingo!???

 • sara
  30 oktober, 2014 at 13:06

  Är ju likadant för mig och min sambo (som jag ÄLSKAR). I stridens hette fryger det småtaskiga ord som man inte menar, man spyr ur sig till en vän och så är det bra. Varför skulle man vara dåliga människor eller älska varandra mindre bara för att man har ett hetare temprament än mellanmjölk sverige? Tror verkligen inte katrin som är typ den största fuck off im the best människan skulle fortsätta vara med honom om det vore kaos och dåligt för ungarna? Folk överreagerar som fan… Låt folk leva sitt liv!

 • lollo
  30 oktober, 2014 at 13:07

  Använd inte ERA barn som VAPEN. De har inget ont gjort.Ert förhållande är dömt att misslyckas. Stackars barn!!!

 • ninni
  30 oktober, 2014 at 13:12

  Sara; men varför gå ut på bloggen med det. Hon hoppades väl komma med i någon skvallerblaska, så hon kunde tjäna lite extra pengar!!

 • laura
  30 oktober, 2014 at 13:17

  När jag bråkar med min man vill jag också skrika ut till hela världen att han är en stor skit…men jag gör det inte för jag vet att då kan vissa ändra syn på honom. Vissa saker är det bäst att beklaga sig för vännerna om, det är ju det de är till för. Och man får ur sig allt skit man bär på utan att det får konsekvenser… Jag köper inte det där att du bara handlar utan att tänka, då skulle du inte kunna driva eget företag. Jag tror du ville ha många reaktioner vilket du också fick.

 • Turturduvan
  30 oktober, 2014 at 13:20

  Davve/Bingo hur orkar du. Du bevisar verkligen att du älskar henne över allt annat. Till och med när hon ljuger om dig på bloggen. Det är riktig kärlek det!!!

 • Haha
  30 oktober, 2014 at 13:23

  Din blogg är ett stort SKÄMT!!!!

 • Lisa
  30 oktober, 2014 at 13:40

  Härlig läsning!

  Och vilken tur jag inte läser skvallertidningar, löp kan man inte undgå tyvärr.

  Ha det nu gott i Dalarna, älska varandra och vill ni ha en 3:a (4:a om Novas räknas med vilket hon gör) så kör på!
  Detta var ärlig, befriande läsning OCH precis som jag och kanske många fler med mig uppfattat dig som person:
  Snabb och rask både verbalt och i skrift.

  Kram på er, hela familjen!!!

 • martina
  30 oktober, 2014 at 13:54

  Både Katrin och Bingo verkar så omogna,vem tar er seriöst på era bloggar.

 • Davve
  30 oktober, 2014 at 13:58

  Martina, du gör ju det uppenbarligen 😀 ta dig tid att skriva…. Kör inte med dubbelmoral fröken! 😀

  Turturduvan, tar du droger? Frågar igen,.. Är du utsatt för övergrepp?

 • a
  30 oktober, 2014 at 13:59

  Undrar vem det är som tar droger här…..nämner inga namn….

 • dags att bli smal, klicka här...
  30 oktober, 2014 at 14:00

  ”själsord” ho ho…..det är till att stava och förstå ordets betydelse.

 • martina
  30 oktober, 2014 at 14:18

  Davve,jag läser fantomen också men det är fantasi det med,gå ut och ta en höstpromenad och hoppa i lövhögarna,du sitter för mycket inomhus.

 • Malin
  30 oktober, 2014 at 14:21

  Vad ledsamt att läsa detta. I alla misshandels- och på andra vis destruktiva relationer förekommer detta: Ena parten kränker, andra parten försvarar det med ”det var mitt fel”, ”jag provocerade honom”, ”jag är ju så jobbig att leva med”.

  Ni som skriver att man kan vara elak i stridens hetta – om ni läser originalinlägget så står där klart och tydligt att kommentaren i fråga kom som en blixt från klar himmel. Ni måste förstå skillnaden mellan de häftiga bråk ni kan ha med er partner, och systematiska, opåkallade kränkningar som denna. Som sagt, väldigt ledsamt.

 • Sussi
  30 oktober, 2014 at 14:42

  Måste bara säga att det var så skönt när du skrev så och bad om ursäkt. Jag känner igen mig i månt och mycket i dig.Har oxå skrivit saker i stundens hetta och ångrat mig!

  Ha en fin helg///Sussi

 • karin-Elisabeth
  30 oktober, 2014 at 14:48

  1.du är inte oförnuftig.
  2.du är inte dum (i huvudet).
  3.du är mänsklig, du skriver att du tycker om att ”visa” det.

  4.du är enligt dig själv, bra på att driva folk till vansinne, att provocera och såra människor. Att skriva ” Ibland måste man få ventilera” och sedan ta tillbaka det, är provocerande, så ok.
  5.du skriver med tanke.
  6.din Farmor kan ju läsa din blogg eller lyssna på podden för att få reda på att ni bråkar.
  7.du verkar vilja vara perfekt.

 • Olly
  30 oktober, 2014 at 14:59

  Så sant Malin. Det kan sluta illa!!!

 • UNDRAR
  30 oktober, 2014 at 15:01

  Varför i heligaste friden måste SÅ många vara tarvliga, elaka, onda mot Katrin.

  Katrin är en, som jag ser det hela, en mycket speciell kvinna, så låt henne vara så!!!

  Här skriver hon öppet, ärligt, hon blottar sig, hon blottar sina brister och likförbannat kommer många/de flesta med massa skit!!!

  Helt oerhört, otroligt, korkade är ni!

  VAD beror det på tro – Avundsjuka för att Katrin är rapp i både käften och med penna (används inte numera) men vid tangentbordet/ i mobilen.

  När en stor bloggare totalt öppnar sig så kommer genast de sk nättrollen fram! Skäms ta mig fan som Jacob Dalin (tror jag det var) en gång sade.

  Vore jag Katrin skulle jag ta varenda IP och ringa Trolljägarna och Aschberg, men det gör inte Katrin eller/och Bingo, de låter ert skit stå kvar.

  Okej, att det drar in stålar till Katrin via bloggen, men så skyll er själva ni troll – det är NI som ger henne pengarna 🙂

  Take care Katrin och Bingo!

 • Millan
  30 oktober, 2014 at 15:03

  Jag älskar hetlevrade impulsiva människor därför att jag själv är sån. Ärlighet varar längst tycker jag dock finns väl en gräns. Folk är så lättkränkta hela tiden och man ska låtsas att allt är bra, låtsas hela tiden. Vad fan ska man göra det för? Min dotter och jag är precis likadana så en del som hör oss tror väl inte vi är kloka. Det låter alltid värre än vad det är men vi vräker ur oss ilskan o munhugger direkt istället för att arkivera den. Mycket bättre för sen är det lugnt och skönt efter att vi ventilerat. Blir mycket värre och större bråk om man ska arkivera. Bättre att säga direkt vad det är än att gå o vara sur och blänga o tro att andra ska fatta vad man är sur på. Alla är vi olika men det är inte lätt i detta samhälle att vara den impulsiva ärliga människan för man får hela tiden skit för allt. Men nu är jag över 40 år så nu skiter jag i vad andra tycker. Ibland är det väldigt kul på sociala medier där det låtsas och det viktigaste i livet är yta och allt ska vara så perfekt och det känns inte det minska mänskligt och jag tänker alltid vad döljer sig bakom den fasaden. Levde själv bakom fasad som barn och fick hela tiden förmaningar om vad som man ska säga och inte säga. Blev bland annat slagen av min far. Kämpa på Katrin!

 • Olly
  30 oktober, 2014 at 15:06

  Sussi; vad heter din blogg? Skulle vara intressant att läsa vad du skriver för nervärderande om andra mä

 • kitkat
  30 oktober, 2014 at 15:25

  Men Bingo svarade ju på instagram att du ljög? Vem ska man lita på, honom eller dig? Det var ju smart av honom att själv ljuga om att du ljuger, när du sedan erkänner och ger ursäkter till honom.

  Och hörrudu, du ljuger nu och påstår att du glömmer bort dina läsare. Först säger du att du har bloggen bara för att tjäna pengar som du lägger på skit, sen säger du att du vill skriva av dig och tillslut menar du att ”oj just det, ni läsare är ju här!” Inte skriver man av sig till en tom vägg? Bortförklaring efter bortförklaring. Gaaah…

 • Sophia
  30 oktober, 2014 at 15:52

  Bra skrivet Katrin du är mänsklig precis som vi andra.

 • My
  30 oktober, 2014 at 16:33

  Nu låter du hjärntvättad Katta. Har han tvingat dig till att säga detta?
  Oavsett skäl att han kallade dig fet kossa, har han bett om ursäkt? För det är inte okej.
  Du låter precis som gammla mig i ett osunt förhållande.

 • zelda
  30 oktober, 2014 at 16:58

  Typiskt destruktivt förhållande! Tänk dig för…….

 • Strega
  30 oktober, 2014 at 17:17

  Tånk inte på det mer! Vi som läser din blogg vet ungefär hur du uttrycker dig. Men vet också att du är 100-procent ärlig och väldigt ofta väldigt rolig! Vi gillar dig just därför att du är den du är: rak, knäpp, ärlig full av kärlek till din familj!

 • fido
  30 oktober, 2014 at 17:48

  Strega; behagar du skämta!!

 • vargen
  30 oktober, 2014 at 18:41

  När du nu håller på att berätta sagor för oss så kan du väl passa på att även ta den om rödluvan och vargen också..

 • malin
  30 oktober, 2014 at 18:48

  själsord eller skällsord 😉

 • rosalinda
  30 oktober, 2014 at 18:50

  Här ligger helt klart en hund begraven!!!

 • katti
  30 oktober, 2014 at 19:07

  Ja o stundens hetta kan fula saker sägas! Älskar man varandra älskar man även deras fula sidor

 • Rami
  30 oktober, 2014 at 19:13

  Måste man hota sin sambo för att få honom att stanna. Och sedan skriva om det i sin blogg????

 • Biggan
  30 oktober, 2014 at 20:34

  Förståligt. Det lät så elakt, men så är det ju för alla. Ibland är man inte på topp och då blir det ju ofta familjen som får höra det. Hellre en ärlig blogg än ytterligare en blogg som visar upp en bullerby-fasad:)

 • Cissi
  30 oktober, 2014 at 20:34

  Japp, har haft ett sånt här förhållande. Blivit kränkt och kallad för helt sjuka saker och sedan ägnat dagar/veckor med att be om ursäkt för att jag blev arg och ledsen för det. Försvarat & ursäktat mitt ex på ett helt sjukt sätt.
  Tror inte alls att du är så tuff & obrydd som du vill framställa dig, tror att det finns en liten, sårad Katrin som klamrar sig fast vid en kärlek som kanske inte är helt sund.

 • eem i london
  30 oktober, 2014 at 20:43

  jag är precis som dig. kanske inte lika självsäker i mig själv. men jag fattar grejen. har dock förlorat många förhållanden på grund av mitt sätt..

 • Emma
  30 oktober, 2014 at 21:04

  Otroligt starkt av dig att skriva om det som inträffat och även nu, att komma och be om förlåtelse! Det är också det som är härligt med din blogg, du är ärlig rakt igenom! Bry dig tusan inte om de som säger att du är oärlig! All lycka till dig och Bingo och era söta ungar 🙂

  LOVeLLY.se är webbutiken med enbart ekologiska, giftfria och miljövänliga produkter. Vi erbjuder ett brett sortiment av hållbara produkter från etablerade varumärken såsom Klean Kanteen, Naty by Nature Babycare, Lifefactory, Urtekram, Humble Brush, Sophie the Giraffe, Natursutten och många fler!
  Vi erbjuder också mer än bara ekologiska och giftfria produkter. Hos oss finner ni information och tips om hur ni på ett enkelt sätt kan välja en mer ren, hållbar och giftfri livsstil. 🙂 http://www.lovelly.se

  Fyll i rabattkoden ”lovelly” när du kommer till kassan och få 15 % på hela köpet.

  Den största förändringen gör vi tillsammans!

 • Amanda
  30 oktober, 2014 at 21:14

  Det är väl härligt att du är så säker på dig själv. Det är sällan man hör någon säga detta om sig själv även om många kanske är det.

 • kia
  30 oktober, 2014 at 21:36

  Du har en fin fasad. Men hur mår du egentligen innerst inne. Din viktfobi t ex, vad står den för??

 • Åsa
  30 oktober, 2014 at 21:45

  Hur som helst ska han skämmas! Han tog till det han visste ville ”bita” och att kalla någon en fet kossa…. vad sänder det för signaler till hans dotter, hon är fullt kapabel att läsa. Och om hon då säger: så säger pappa, och han menar inget illa… har hon också accepterat att bli behandlad på samma, i mina ögon, usla sätt!
  Att säga det till en som fött hans två sista barn?!? What??? Han fick en helt ny bild i mina ögon, och ditt försvar mot någon som säger så till dig kan jag inte alls förstå.. Jag säger som grynet sa på sin tid: TA INGEN SKIT!!!!

 • elise
  30 oktober, 2014 at 21:55

  Bra Åsa!

 • Anna
  31 oktober, 2014 at 07:14

  Fast du har ju inte 250 000 bloggläsare. Du har 8000 unika besökare i veckan!! Långt ifrån 250 000!! De enda gångerna du har 250 000 läsare är när BLONDINBELLA skriver ett inlägg om dig.

 • Davve
  31 oktober, 2014 at 07:35

  Anna, skaffa dig en annan hpbby än att lägga dig i Katrins liv.

 • Rebecca
  31 oktober, 2014 at 07:37

  ALLA bråkar! Men det ska verka så jäkla bra på fb och i bloggar hur BRAAA alla har det jämt. Bullshit.
  Tucker det var bra gjort att du delade med dig. Och bingos agerande är nog inte så ovanligt ändå i ett bråk. Så länge man inte misshandlar varann eller kallar varann allt för fula saker. Ni är som alla andra o bråkar som alla andra. 🙂

 • hellokittymorsa
  31 oktober, 2014 at 08:26

  Söta lilla Katrin fortsätt som du gör men du är som en pittbull…saknar stundskontroll…folk engagerar sej så i ditt liv att dom tror det är svart eller vitt..och då har du redan glömt allt…ibland är det bra att inte sätta ord på alla sina tankar….kör bruden…

 • Jessika
  31 oktober, 2014 at 09:18

  Jag läser din blogg just för att den är just det, ärlig! Jag är glad att du berättar att inget förhållande är perfekt och att ibland bråkar man och säger saker man ångrar men man förlåtet varandra och går vidare. Tyvärr så blir väl konsekvenserna för dig större då du får dras med medierna som vill vinkla allt till någonting större än vad det egentligen är. Tack för din helt underbara och ärliga blogg Katrine!!

 • Cilla
  31 oktober, 2014 at 09:33

  Herregud vad tragiskt och patetiskt! Jag hittade din blogg för en vecka sen och tycker helt ärligt synd om dig nu, Katrin. Vad har du gjort för att få så många puckade läsare? All cred till dig för att du ens orkar blogga när människor har så många åsikter om dig, ditt liv, din livskamrat och allt annat du skriver om. Det är ju faktiskt lite skrattretande att läsa igenom hur läsare ställer diagnoser, läser tankar och till och med spår i framtiden – allt baserat på vad du skriver här. I mina ögon är du lite av en powerkvinna faktiskt, hoppas att du fortsätter precis så. Ha det fint!

 • Em
  31 oktober, 2014 at 10:54

  Man kan gräla utan att ena eller andra parten kallar den andre skit som ”fet kossa”. Älskar man sin partner kallar man inte hen för såna saker. Han tog till ”fet kossa” JUST FÖR att du är känslig angående din vikt (som du skrev). Han valde att säga det för att han visste att det skulle göra ont. Det är ett sjukt och manipulativt beteende. Tvivlar inte på att du inte är stark, men ingen ska tolerera sån skit från sin partner som vet om ens svaga sidor.

 • Flum
  31 oktober, 2014 at 12:20

  Vilka tidningar? Har inte läst ens på bloggkommentatorerna om ditt lilla bråk så du behöver inte bli orolig, tror inte tidningarna är intresserade om det inte skrivits om er hittills… Jag tror att detta är PR för man ska aldrig lita på bloggare, du tjänar pengar på det här ju…

 • ea
  31 oktober, 2014 at 12:49

  ”Förklaringen” gör inte historien mera trovärdig, snarare tvärtom. Är man en offentlig person som ofta sitter och pratar i debattprogram i tv dessutom så känns det bara pinsamt att läsa om bloggares privata bråk på en blogg som är offentlig. Det förstärker väl inte ens varumärke som egen företagare precis o man blir väl inte heller särskilt seriös i debattprogram heller. Bloggläsare är väl inte intresserade av att läsa om privata bråk.

 • K
  31 oktober, 2014 at 14:04

  Du, komplexbefriande…ha ha…tillåt mig skratta…haha

 • MonaLisa
  31 oktober, 2014 at 15:03

  Tycker det är för jävligt av Katrin att skriva om detta på sin blogg med tanke på barnen. Speciellt Nova som kanske läser detta. Som förälder tänker man väl på barnen i första hand, inte sig själv och sina jäkla pengar. Dom kommer att bli retade förr eller senare. Att inte soc reagerar!

 • Karin
  31 oktober, 2014 at 17:35

  Men radera inläggen som du skrev i stundens hetta om bråket med Bingo. Tänk på Nova, lilla farmor och alla andra i Bingos och din närhet. Inte kul om du låter sådana inlägg ligga kvar med tanke på Nova osv,
  Och tänk på vad du skriver här om andra, tex om överviktiga människor osv. Och som sagt radera de negativa inläggen om Bingo!

 • davve
  31 oktober, 2014 at 17:35

  MonaLisa, ja man får ju hoppas att DU inte har några barn. För där vore ett soc ingripande mer lämpligt.

  k, att du orkar bry dig.

  ea, om bloggläsare inte är intresserade.. vad gör DU här då? hitta en annan blogg att förfölja istället.

 • Meja
  31 oktober, 2014 at 20:01

  Känner så igen syndromet. Min dotter levde i en exakt likadan relation. Älska Hata Älska Hata…..barnen blev till slut orosanmälda till Socialtjänsten. Egoistiska föräldrar med stort bekräftelsebehov förstår ibland sina barns bästa, men oftast inte. Utan att själva förstå vad de ställer till med. Det är bara tragiskt. Bilder, bloggar, media…..visa upp de vackra barnen……vem frågar barnen? Hur har ni det egentligen?

 • camilla
  1 november, 2014 at 10:49

  Fortt något skrivs eller görs fel” så direkt skriver folk.ring soc att inte soc reagerar!! Tror ni soc övet huvudtaget lägger ner tid på såna småsaker!!! Barn idag lever i fattigdom dåliga vinter kläder.endå riktiga målet mat per dag är skol lunchen! Missbruk, psykisk och fysisk misshandel..bådr hemma och på skolan.Det är såna som ni skriver Ring soc för obetydliga skitsaker som gör att pappetshögen m anmälningar radas på hög! Och barnen som verkligen behöver hjälp får vänta till det är försent !!! Ni som anmärker på allt??? Ni är verkligen perfekta föräldrar som aldrig gjort eller sagt något så en annan person höjt på ögonbrynen eller hur?? Men som man ser sig själv..ser man andra..va det inte så? Tycker Katrin verkar va en underbar mamma till sina barn!!!!!!

 • camilla
  1 november, 2014 at 10:58

  En sista undran? Ni alla därute har ni aldrig sagt något om rn annan person. Något dumt ogenomtänkt så era barn har hört? Kommentar på tv pratat i telefonen..din sambo/ man. Lärare chef osv.Va bra …då slipper dina/ era barn få en orosanmälan på er…va skönt!!!!! Ännu en perfekt familj! Då slipper jag som jobbar med orosanmälan från männskor kanske liiiite mindre att göra och kan lägga tiden på att hjälpa barn som mår riktigt dåligt!!!!!!

 • yadayada
  1 november, 2014 at 20:10

  Hej Camilla. Du jobbar nog inte med orosanmälningar eftersom du stavar som en ”kratta”, kanske du istället är under ”bedömning” i samband med orosanmälan? skit samma, jag håller med dig i stort sett om att det är för lätt att anmäla folk hit och dit i dagens ”lättkränkta samhälle”. Fast nu tror jag inte nån anmält Katrin och Bingo….
  Ta det lugnt, slappna av…

 • Filipp
  3 november, 2014 at 20:39

  Persomligen tyckte jag att det var ett rätt skönt avbrott från mamas framsida. Å andra sidan har jag gått in på bloggen oftare än vanligt för att se om du skulle skriva en uppföljning. Heja dig! Kanske kan ni diskutera lite litegrann av vad som hände i podden. på så vis kan ni visa er distans och båda komma till tals. Dessutom skönt att höra att andra par kan ha en lite jobbig vardag trots att relationen kommer att hålla och är full av kärlek =)

 • Martina
  24 november, 2014 at 09:40

  Vad grym du är katrin, du är sann ända in i själen <3

 • Kronhäxan
  11 september, 2016 at 10:20

  Privatlivet Bingo och Katrin emellan struntar jag fullständigt i.Vad jag inte struntar i är människosynen och föraktet mot tex kroppspositivism K sprider.
  Jag har levt med aktiva och latenta ärstörningar i 27 år och inget på denna jord(vare sig läkare,psykologer eller medicin)har hjälpt mig så mycket att må bättre än dessa tuffa tjejer som inte ger sig för mobbning.
  Att läsa Katrins påhopp på människor hon föraktar triggar så många anorektiker och bulimiker(många kommentarer på kända bloggar vittnar om detta).
  Man blir inte överviktig av att tycka om sig själv,snälla nån.Jag tror inte Katrin inser att ätstörningar inte är ett tonårsproblem utan ett problem inte så få kvinnor i tysthet lider av större delen av livet.Tack för ordet.

 • Kronhäxan
  11 september, 2016 at 10:41

  Att mobbning och pådyvlat kroppshat däremot kan ORSAKA stört ätbeteende kan jag själv vittna om.Det finns gott om studier som bevisar att skambeläggning inte får någon människa att gå ner i vikt-det orsakar om något något mycket värre än så.
  Jag väntar mig inte att Katrin bryr sig,det blir väl det sedvanliga faråthelvete-svaren.Men säger det ändå.

 • Eva
  25 december, 2016 at 18:48

  Bullshit. Han är missnöjd med din kropp och använder det som maktmedel i din relation för att Han vet hur du själv känner för din kropp. Du vet allt det och skäms bara för att du hade en sån man. Du kommer aldrig få ett bra förhållande förrän du förändrar din syn på dig själv. Du är ju helt oförbätterlig så du kommer aldrig få en bra relation. Någonsin