Okategoriserade

Ja jamänsan

Nä men jag har inte alls hunnit med idag. Hur kan en dag gå så fort det är helt sjukt. Tur hade jag att Louisa berättade för mig att man kan köpa kokta ägg på 7-eleven för annars hade jag inte ätit på hela dan heller. Mellan möten vid 15 kom jag på att jag inte ätit under dagen. En liten yoghurt med nötter åt jag direkt efter yogan klockan nio och sen inget mer, absolut inte bra och det ska inte hända igen. Ikväll har jag lagat grymma kycklingnuggets som Ringo smaskat på, en ljuvlig grönärtspuré (min nya besatthet!) och wokat grönsaker så nu har jag en låda att ta med till jobbet imorgon för imorgon kommer inte att bli bättre än idag direkt.

Vad som skett? Nä men först satt jag och korrade text från 9-12. Sen hade jag ett coachsamtal inbokad (det är jag som är coachen), sen en intervju, sen möten på stan och sen var det dags att hämta Ringo. Någonstans där emellan kom två ton råvaror till butiken så det har inte gått att komma innanför dörren på hela dagen vilket är KATASTROF naturligtvis och sen la nätet av på kontoret och sen la vårt webbhotell ner under dagen så det gick inte att komma ut på LCHFklubben.se och det gör ju naturligtvis att folk mejlar och undrar vad som sker och då bunkras alla mejl och sen när vi väl fick nät så var det kaos med det och… Ja, en hetsig och jobbig dag helt enkelt.

Ikväll har jag rensat lite i Ringos garderob. En hel del till Laura och en hel del prylar. Vet ni att jag får så mycket grejer skickade till Ringo så det är helt omöjligt att ens hinna med att öppna allt. Är det inte ledsamt? Jag tycker det. Men av rena farten så grabbade jag tag i en flaska när vi skulle tvätta håret (DRAMA) och jag kan säga så här. Jag vet inte om jag fått den skickad till mig, fått den i present av en vän eller köpt den själv men det här är revolutionerande kan jag meddela. Bra jobbat Marja Entrich! Ni googlar ni köper trust me det här är helt otroligt bra. Jag grävde såklart fram en hel drös produkter från det här märket och allt var fantastiskt. Kräm, olja, tvål. Kommer inte att köpa andra produkter till Ringo det kan jag lova. Alltså håret blev som efter inpackning på salong trots att jag bara hade i en klick schampo. Otroligt och jag är överlycklig att det dessutom är ECO.

Sen då…Jo! När jag ändå är inne på att hylla produkter så kan jag ju lika gärna berätta för er att jag är väldigt nöjd över mina små parfymflaskor. Jag har nu laddat en liten rosa plutt med min parfym (för tillfället är det PURE DKNY). Så hade jag den lilla flaskan till Jämtland, i yogaväskan, i handväskan. Alltså jag har flera stycken. Skitbra! Den vet jag var ni kan köpa såklart. Det är hos min vän på buttydeal.

Ja men det var väl det. Måste ner till torkrummet en sväng och kasta in Ringos nya pjuck. De där Sorell-dojorna var inte vattentäta så Bingo stack till Barnskospecialisten igår och kom hem med ett par Kavat men idag kom Ringo hem med dyngsura fötter… Det är kanske bara gummistövlar som gäller när man rullar runt i en vattenpöl hela dagen? Alltså när man ligger i den som en flodhäst och gonar i dyngan. Om man väljer att göra det hela dagarna kanske det bara är gummi som pallar trycket. Men de fodrade gummistövlarna ska ju inte vara bra för fötterna. De andas tydligen inte alls. Svårt dilemma det där med ungens dojor…Guuuuuuuud alltså det här inlägget har tagit mig en timme att skriva jag håller på att få krupp. Ringo har hamnat i nån ny ”fas” som går ut på att han inte vill sova. Han ligger tyst i fem minuter och sen vrålar han ”Mamaaaaaa!”. Som en hel karl gormar han så får jag gå in till honom och fråga vad det är och det är alltid något. Nej, jag kan inte skita i det för han slutar aldrig att skrika och han skriker högt. Det ska vara fler nappar eller vatten eller så är han hungrit eller… Det börjar alltid lika. Jag säger till på skarpen ”Snälla Ringo du måste sluta skrika efter mig och sova nu, klockan är mycket”. Så säger han sitt ärende och så gnabbas vi lite om det och sen lägger han på den där silkeslena rösten och så säger han ”Jag älskar dig” och då är jag inte så arg längre kan man säga och sen säger han ”God natt prinsessan mamma” och då är jag verkligen inte på krigsstigen mer. Sen går jag tillbaka till min dator och så får jag sitta här i fem minuter innan nästa ”Mamaaaaaa!”. Så här håller vi på ibland i två timmar ibland i en ikväll i 40 minuter so far.

Okej, jag ska ta och gå ner till det där torkskåpet innan det blir för sent.

 

You Might Also Like

 • Sheeevil
  3 april, 2013 at 21:04

  Ecco funkar för vattenpölarna! 🙂

 • J
  3 april, 2013 at 21:09

  Han har kommit på vilken makt han har över dig:)

 • anonym
  3 april, 2013 at 21:24

  Reklam…reklam…reklam!

 • Anna
  3 april, 2013 at 21:47

  Kul med ett lite längre inlägg, lite som förr tycker jag, kul med ”reklam” och inblick från din dag! Ser fram emot att se lite bilder från erat hus, det är lite av sommar 🙂

  http://annaheltenkelt.blogg.se Från Sofias Änglar

 • Erica
  3 april, 2013 at 21:53

  Fodrade gummistövlar. Prova tretorn! De är helt suveräna såhär års. Lagom varma med ett par tjockare sockar med 🙂

 • Charlotte
  3 april, 2013 at 22:41

  Ecco säger jag också. Toppen !

 • Maria
  3 april, 2013 at 23:15

  Lägger han sig raklång i en vattenpöl kommer han att bli blöt om fötterna oavsett vilka skor han har på sig.

  Fattar du inte?

  Fyll diskhon så att botten täcks med 1cm vatten. Lägg i ett glas. Ställ glaset upp utan att tömma det. See?

 • h
  3 april, 2013 at 23:48

  Är uppvuxen m me. Har haft det till dottern. Säkert och toppen. Helt naturliga ingredienser. Ingen allergi. Man kan tom ÄTA produkterna, så ofarliga ät de!!!

 • h
  3 april, 2013 at 23:49

  *är hahaha!

 • Amanda
  3 april, 2013 at 23:57

  Bästa Katrin! Tack för ärligaste härligaste bloggen! Och föressten jag tycker du ska köpa Ecco Goretex vinterskor till Ringo! Värmer, andas och är 100 % vatten täta! Kram

 • Anna
  4 april, 2013 at 03:10

  Vad hände med Anna Whalgrens metoder som du hyllade….?

 • Jane
  4 april, 2013 at 04:07

  Sover han middag på dagis?
  Tänkte att d kanske är därför läggningen tar sån tid 🙂

 • Rebecca
  4 april, 2013 at 06:17

  Kör gummistövlar!! Jobbar på förskola och jag en liten själv och nu är det bara stövlat som gäller 🙂

 • BLOGG I THAILAND .SE - Följ vårt liv världen runt fyllt med tips o inspirationsbilder!
  4 april, 2013 at 07:53

  Älskar ditt sätt att skriva, hur fan kommer du på allt? Bra jobbat!

 • Marie
  4 april, 2013 at 08:19

  Lyckliga dig och Ringo, ni verkar ha det så mysigt! Du är en mycket klok mamma. Från början hade jag väldigt svårt för dig, men har ändrat åsikt totalt du skriver fantastiskt bra och mycket duktig i det du gör.

 • Maja
  4 april, 2013 at 08:31

  Att läsa detta inlägg är lite som att titta på ett amerikanskt avsnitt av Biggest Looser…;) #produktplacering

 • Tilda
  4 april, 2013 at 09:09

  Slusher har jättebra fodrade gummistövlar (brukar finnas på eurosko bl a), så även viking cherrox (köpte på team sportia förra veckan)

  Mina barn har fodrade gummistövlar på våren när alla snö ska bort (bor norröver) och inget annat har någonsin funkat.

 • Anna-panna
  4 april, 2013 at 09:32

  Det är ju en kort period som det är så här blött. Kör på stövlar, det är ändå det bästa.

 • Anna
  4 april, 2013 at 10:14

  Angående blöta fötter… självklart blir de blöta om fötterna när de har vinterskor på sig och det är blött ute!! Blött ute = plusgrader och alldeles för varmt med vinterfodrade skor! Det våta i skorna är fotsvett! Det kan jag garantera, jag jobbar på dagis och ser detta varje dag!

 • Kring Kong
  4 april, 2013 at 10:45

  Kvinnor, inled en manifestation att behålla erat kroppshår och sluta raka/vaxa/ er! Kvinnor skall ha hår massor utav könshår, armhålehår, behåring på benen och gärna lite morrhår också MUMS !

 • Erika Cao
  4 april, 2013 at 11:36

  Tipsar också om fodrade Tretorn nu när det fortfarande är lite kyligt ute. Annars är Kavats vinterstövlar kanon tycker jag. Klarar ner till 20 minus och även slasken.
  Ha en fin dag!

 • Madde Lu
  4 april, 2013 at 12:39

  Ingen som tipsar om Sulmans stövlar, alla vi i södra Norrland har det på våra ungar så här års och på hösten. De är gjorda av våtdräktsmaterial, andas men står sig ändå ner mot -10 grader.

 • Anna
  4 april, 2013 at 13:54

  Vi kör med dessa vår, höst och halva vintern om det inte är allt för kallt. Vårlille kille är en av de som bor i vattenpöler och har än så långe inte varit blöt.
  http://www.brandos.se/vincent/algot-000180103-05071-red/a21633

 • sofie
  4 april, 2013 at 21:17

  men han vill ju va med dig fattar du väl?! närhet, hur svårt kan det va??? ligg bredvid honom, han behöver det.

 • annie
  5 april, 2013 at 07:09

  prova kuoma vinterstövlar, börjar bli lite varma men håller tort! andas! och är bra sula på. går över till gympaskor från dom med enstaka dagar i gummistövlar och börjar med dom ganska tidigt på hösten, dom är helt suveräna!!

 • Sara22
  5 april, 2013 at 09:55

  Jag är uppvuxen med precis alla ME:s produkter. Morsan var återförsäljare av det och använde inget annat på/till mig. Förutom att allt är naturligt så luktar allt SÅ JÄVLA GOTT. Prova Biobrun Solkräm i sommar!

 • Lisa
  5 april, 2013 at 12:20

  Det bästa är allväderstövlar i gummi, eftersom de inte har så många sömmar som gummistövlar. Men det börjar bli varmt nu eftersom de är fodrade. Satsa annars på bra gummistövlar. S.k. Vattentäta skor håller inte tätt när barnen är i vattenpölarna och leker hela dagarna, jobbar på förskola med utomhuspedagogik så vi är ute mesta delen av dagarna så ser vad som funkar 🙂

 • Betty
  5 april, 2013 at 20:49

  Vinterskor i april???

 • monia
  5 april, 2013 at 20:52

  Så om han ligger i vattenpölarna, så är det inte vatten, utan fotsvett?
  Du verkar ha koll.

 • Elin
  13 april, 2013 at 08:18

  Älskar dig Katrin!
  Men tyvärr eko är inte så bra som det låter.
  Visst inga besprutningsmedel används men det ni ”stabor” inte vet är att det krävs dubbelt så mycket om inte mer för att få fram det ekologiska… det går mer diesel och allt annan skit.
  Det är är jämlikt att köpa eko och
  konventionellt.

  stötta lokala mejerier! detta kan du gärna sprida vidare,Arla ger inte bönderna tillräckligt betalt. Så det kommer snart inte finnas några bönder kvar i Sverige längre.
  Då skall vi behöva importera ifrån Danmark och varför skall vi göra när vi har världens bästa bönder här!

  DELA GÄRNA!!!!

 • Elin
  13 april, 2013 at 08:29

  Menar inte skor eller kläder när jag skrev detta menar livsmedel i största allmänhet.