Okategoriserade

Inte meningen att vara hånfull men kan inte låta bli

Jag fick ett reklammejl från Tidningskungen. Jag brukar i vanligaste fall inte bry mig vidare om såna där mejl men när jag såg att de föreslog prenumeration till Morsdag tyckte jag faktiskt att det var en bra idé. Så jag gick inte för att hitta en lämplig tidning till min mamma. Damernas Värld, Tara, M-magasin, illustrerad vetenskap…Inte helt lätt att välja så jag klickar på ”kundtjänst”. Det står att det är min tur om två minuter så jag väntar snällt på min tur.

”Väkommen till Kundtjänst du pratar med Elsa. Vad kan jag hjälpa dig med?”, säger alltså Elsa. Jag frågar Elsa om hon kan rekommendera en tidning för min mamma som är i 60-årsåldern, väldigt intellektuell (ja vet helt sjuuuukt), bor i centrala Stockholm och inte tycker om Skvaller. Svaret som jag får från Elsa är: ”Då vi inte har några tidningar hos oss kan vi inte garantera att dessa tidningar kommer att passa henne.” Väldigt kul svar tycker jag. Ibland ska man bara hålla sig till att ha kundtjänst på traditionellt vis. Eller så är det Elsa och hennes vänner på kundtjänst som har lite kul på jobbet vad det jag. Jag fick mig i alla fall ett gott skratt.

 

 

You Might Also Like

 • Anonym
  21 maj, 2013 at 13:30

  ”Inte meningen att…men kunde inte låta bli” – den meningen är en logisk omöjlighet.

 • Anonym
  21 maj, 2013 at 13:38

  Sedan hänger du ut folk igen. Tom du borde fatta att det inte är Elsa som är ansvarig över vilket tidningssortiment de har på kontot – ändå hänger du ut henne hela 5 ggr. Elsa….Elsa………Elsa..Elsa……….och så…Elsa!
  Det här handlar ju enbart om dina egna behov och tillfredsställelse – inget annat. Eller ville du VARNA oss för Elsa? Eller sitter du och hoppas på att Elsa ska mista jobbet? Går du igång på det, eller?

 • Linda
  21 maj, 2013 at 13:43

  Men lilla vän du fattar väl att Elsa är en dator, ingen riktig människa…
  Fast uppenbarligen förstod du inte det!

 • Majsi
  21 maj, 2013 at 14:26

  Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha……..hahahahahahahahahahahaha
  Ja Elsa tog nog väldigt illa upp.

 • Kicki
  21 maj, 2013 at 14:55

  Hahahahahahahaaaaahahahahah *andas*hahahahahahahaaaaaaaahhihihahaha

  Tack för att du gjorde min dag, men jag förstår att du lägger ut inlägget anonymt
  Skulle jag också göra om jag var så bombad

 • Cattis
  21 maj, 2013 at 15:29

  Ännu ett totalt meningslöst inlägg helt utan relevant och intressant innehåll…zzzzzzz….

 • Lina
  21 maj, 2013 at 15:35

  Alltså varför läser ni ens Katrins blogg om ni tycker att hennes inlägg är meningslösa?? Nä just de

 • Bitte
  21 maj, 2013 at 17:28

  Ge henne en prenumeration på Fokus eller Axess Magasin. Enda seriösa tidningarna.

 • Cattis
  21 maj, 2013 at 17:48

  ”Ännu ett”..behöver inte betyda att man tycker att ALLA är det… Slappna av lite, du behöver inte leka bloggens beskyddare. 😉

 • Linda
  21 maj, 2013 at 17:51

  Och du fattar inte att hon enbart driver med sina läsare. Hon gör allt för att tjäna pengar

 • Charlotte
  21 maj, 2013 at 17:58

  Idiot!!!!

 • Cattis
  21 maj, 2013 at 19:06

  Varför skulle jag inte fatta det?

 • Lotta
  22 maj, 2013 at 10:29

  Trevlig läsning för 50+ är M magasin.
  Den köper jag till min mamma som är nöjd.
  Det är inget skvaller men mycket reportage, hälsa och annat läsvärt.

 • Anna
  23 maj, 2013 at 00:48

  Hur visste ni det? Har alla suttit och ringt efter råd om Svensk Damtidning eller Damernas värld. ??

 • .
  23 maj, 2013 at 00:50

  Om det är en och samma Linda som gör inlägg här tror jag du gör bästa att ignorera henne…(smärre ångest där så att säga)

 • Camilla
  23 maj, 2013 at 05:55

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Jenny
  23 maj, 2013 at 09:14

  Haha. Elsa är ju datorrösten. Kan inte sluta skratta. Katrin är underbar 🙂

 • Elsa
  23 maj, 2013 at 12:49

  Hej Katrin,

  Elsa här från Tidningskungen. När jag läser ditt inlägg inser jag att meningen som du tar upp inte var helt hundraprocentigt formulerad av mig. Det jag egentligen menade var att vi inte har några tidningar på kontoret och att vi därför inte vet hur innehållet ser ut i alla tidningar. Vi kan alltså inte garantera att en specifik tidning kommer att passa mottagaren. Ibland går det tyvärr lite snabbt när man formulerar sig och då kan det bli lite fel.

  Jag tycker dock det känns tråkigt att du väljer att namnge mig på din blogg.

  Mvh
  Elsa, Tidningskungen.

 • Lina
  23 maj, 2013 at 14:18

  ahahhaha asså somna om

 • anomym:)
  25 maj, 2013 at 21:23

  hahaha fejkad Elsa