Okategoriserade

In real life

När artikeln i Dagens Industri kommer ut och ni ser bilden på mig där jag bloggar så gör jag det på riktigt, för jag gör det nu medan Joey fotar! Härliga tider. Jag har suttit med en expert på investeringar under förmiddagen. Han tycker att jag ska göra allt själv och inte outsourca men jag vill inte göra allt själv utan jag vill outsourca så vi får se…

Vad händer annars hörrni? Jag märker att jag har svårt att skriva när jag tänker på hur jag ser ut i ansiktet istället för vad jag ska skriva om. När jag skriver ser jag inte så snygg ut och det är viktigare att se snygg ut i tidningen än att skriva något bra just nu känner jag…

Jag får helt enkelt återkomma med något smart lite senare idag.

Oj nu fotar hon mina händer så jag har en kamera fem centimeter från mina händer så nu blev allt ännu svårare känner jag.

 

You Might Also Like