Okategoriserade

Idag åker vi till Maui!

Vi åt middag på Bubbas Burger ikväll. Det var…gott! Plötsligt så hör vi hur killen i disken ropar ut att ”Nu var hamburgerbröden slut så de skulle därför stänga tidigare än vanligt”, inte så normal kanske men ett bevis på att han inte kommer att dö i cancer direkt. Ja, han verkar inte så stressad menar jag. Jag skulle aldrig stänga en sylta för att brödet tog slut!? Vad händer med all annan mat som man kan servera menar jag? Hela stället handlar ju inte om bröd…Vid något tillfälle kom det en indisk man för att fråga om man kunde få köpa fried rice med chicken men det kunde man alltså inte för att brödet till hamburgarna var slut så de skulle omedelbart stänga och hade redan börjat skrubba fritösen. Det var som att världen höll på att gå under för den här restaurangen…

Sen åt vi glass. Den godaste glassen jag ätit kanske. Jag åt ”Peanutbutter/fudge/cup”. Grymt bra combo! Bingo åt cocosglass med kolasås och macadamianötter. Också bra. Jag tänker ju bara LCHF och glass kan man verkligen äta god sådan. Nova åt choklad och mint med kross och Ringo vanilj. ”Bara vit glass”, vill han ha.

På vägen hem stannade vi på en mack för att jag kände för att köpa ett paket cigg och ta mig en på balkongen när barnen somnat. Få saker ger mig så mycket njutning som en balkong framför ett stormigt hav i mörker. Ett glas vitt och en cigg. Halleluja!

När jag kom tillbaka till bilen från macken så virade Bingo ner rutan och sa ”Hey you girl do you wanna ride?” och då svarade jag ”Oh yes sir! Can I come withe you!” och så hoppade jag in i den enorma jeepen som vi hyr här och då började genast Bingo att sjunga ”He´s a real nowhere man. Sitting in his nowhere land. Making on his nowhere plans. For nobody…” Grymt härlig låt som jag aldrig hört och när Bingo skulle härma John Lennon i hans nasala sång blev det väldigt kul och då började jag tokfnittra men det gjorde inte alls Nova. ”Kan ni sluta det känns som att jag är med i en Sune-film”, sa hon och då började jag fnittra ännu mer och Bingo sjunga ännu högre. Ha ha ha…!

Det ska bli skönt att lämna Kauai nu, jag hoppas att Maui blir lite mer… i min stil. Kauai är inte alls min typ av semesterställe. Alltså så länge man har en strand och en skinande sol så är man ju nöjd men om jag ska utvärdera Kauai så får det inte alls höga betyg av mig. Förutom naturen finns det inte så mycket alls att hurra över och Thailand klår den här ön på alla plan. Verkligen på alla plan. Och eftersom vi rest till andra sidan jordklotet för att besöka den här ö-gruppen så kommer jag naturligtvis att vara ärlig i min bedömning och tänk om det inte alls är värt att åka hit? Tänk så mycket pengar, funderingar och tiiiiid som jag då sparar er alla som drömmer om att åka hit!? Alltså, första ön avklarad och inget vidare alls. Nu drar vi till Maui!

20121229-084023.jpg

20121229-084105.jpg

20121229-084320.jpg

You Might Also Like