Okategoriserade

Imorgon drar vi till Dubai!

Imorgon innan 10.30 ska jag hinna med att laga mat till Rambo för resan, springa till eko-butiken och köpa Ellas matklämmisar till honom för det har inte ICA i sitt sortiment???, packa klart, inte glömma termometern för Naturalcycles, inte glömma jogginskorna ha ha ha, lurarna, men asså apropå lurar – Vad tror ni om det här? Tror ni verkligen att man kan hitta trådlösa lurar för 199 kr? Jag är väldigt skeptisk men har beställt hem ett par för test. Sjukt om det funkar. Då lär det ju bli årets julklapp tänker jag. Ett par skins och ett par trådlösa lurar – Den perfekta gåvan till pappa i jul!

Kolla in dem själva.

lurar

Sen kommer taxin 11 och då ska jag packa in samtliga passagerare. Kan jag ha tjockisen i babybjörn på magen? 11 pannor minst. Får testa imorgon… Ringos padda med nya filmer check! Böcker måste jag packa ner. Och bok till mig. Det blir nog saltad nota, Läckbergs nya… Inte glömma laddare till datorn, paddan och telefonen! Så jag kan dokumentera. Okej måste fixa mer nu… Älskar att åka på semester utan mentalt bagagde. Svarat på alla mejl och nu lite texter kvar. Sen ska jag soooooova!!!

You Might Also Like

 • jago
  13 november, 2014 at 23:05

  Spännande! Ska hela familjen åka? Ha hursom en jätteskön avkopplande semestertripp!

 • Fredrik
  13 november, 2014 at 23:56

  Dubai (UAE) är en diktatur med sharialagar.
  Hur kan man vilja åka dit?

 • Andrea
  14 november, 2014 at 00:09

  Avis faktiskt 😉 ha så kul!!

 • Malin
  14 november, 2014 at 01:18

  Testa ergo baby, mycket Poppis i Londo . Jag är inne på tredje barnet. Är ingen flunmig sjal mamma. Har alltid haft babybjörn innan. Men den tar kål på ryggen. Och ibland ör det skönt att kunna bära.

 • Cat
  14 november, 2014 at 05:10

  Varför kan inte barnets far bära sin son??

 • lina
  14 november, 2014 at 06:08

  ska inte bingo med, skönt för dig att åka iväg själv men fan dubai skulle jag inte vilja åka till…

 • Petra
  14 november, 2014 at 06:43

  Vad kul! Trevlig resa och njut!!!

 • Anette Starby
  14 november, 2014 at 07:08

  Vad populärt det verkar ha blivit att resa till Dubai då det är många som gör det just nu. Det verkar vara otroligt fint där enligt alla bilder som jag har sett därifrån. Ha en trevlig resa!
  Mvh Anette Starby

 • Chocochock "50 nyanser av choklad"
  14 november, 2014 at 07:08

  Låter härligt!
  Inte stressen innan, men själva resan 🙂 .

  http://chocochock.se
  ”Ett chokladinlägg om dagen, minst”

 • gina
  14 november, 2014 at 07:22

  Ni behöver verkligen en liten semester tillsammans HELA familjen. Lycka till!!

 • zenita
  14 november, 2014 at 07:39

  Dubai sharialagar nej nej nej!!

 • DeMarkey
  14 november, 2014 at 08:44

  åh vad härligt med lite semester och få komma iväg lite, hoppas du/ni får en trevlig resa. Kram ! !

 • Zia
  14 november, 2014 at 09:55

  Bra intervju. Har du journalistutbilding eller är du en naturbegåvning. Själv har jag svårt för din dialekt, låter konstlat!!

 • Ada
  14 november, 2014 at 11:27

  Zia.
  Konstig dialekt?
  Har du inte hört Stockholmska?
  Cirka två miljoner svenskar pratar stockholmska ( det bor två miljoner personer i Storstockholm).

 • Zia
  14 november, 2014 at 11:55

  Ada; bor i Stockholm men kommer från Malmö.Pratar Malmöitiska. Tack och lov skall jag snart flytta tillbaka till mitt älskade Malmööö!!

 • Ada
  14 november, 2014 at 12:48

  Zia.
  Vad bra att du återvänder till dina hemtrakter.
  Men, vill du få mera bredare skånska,så rekommenderar jag dig att flytta till Eslöv eller Sjöbo.

 • Tanja
  14 november, 2014 at 14:44

  Tycker det är väldigt mycket iPad för din son, hemskt skulle jag vilja säga,och laddat paddan som du skriver, stackars barn som får utstå all denna strålning. Då är det nog mer hälsosamt att han får dricka läsk och äta godis än att enkelt sätta ett barn framför något som är farligt på riktigt!

  Teknikens allvarliga baksida: strålningsriskerna för småbarnen och skolbarnen. Surfplattor, läsplattor och allt vad de kallas ger ifrån sig höga nivåer av mikrovågsstrålning som är klassad som ”möjligen cancerframkallande”, klass 2B i samma klass som bly och DDT mot bakgrund av undersökningar som visar ökad risk för hjärntumör och cancer av sådan strålning.

 • Flopp
  14 november, 2014 at 22:52

  Tanja! Strålningen är inte så farlig som aktiviteten. IPad ger bildflimmer samt ljud och det är starkt för hjärnan att bearbeta. För 15 år sedan fanns bara tv och video. Nu har barn paddor/mobiler i bilen, på bussen, i mataffärerna – you name it. Hjärnans brist på paus från konstgjorda digitala intryck bidrar till att stroke rasar ner i åldrar och ökar över lag. Det är inte strålningens fel. Allt i kroppen måste vila ibland, även hjärnan. Den bearbetar när vi sover. Men vi ökar intrycken mer än antalet timmar sömn. Det blir ett minus och hjärnan tar stryk.

 • Layla
  15 november, 2014 at 12:12

  Ada, bara för att man bor i Stockholm pratar man inte stockholmska. En stor del av de som bor där är inflyttade från andra delar av Sverige och från andra länder. Gå ut och lyssna på hur folk pratar så ska du se att det är inte många du hör som pratar stockholmska…

 • Ida
  15 november, 2014 at 12:22

  Jo då!
  Ellas finns på Ica 🙂
  Köper mina på både maxi och kvantum 🙂

 • Cheyenne
  15 november, 2014 at 16:57

  Hej Katrin!
  Jag jobbar på en restaurang mittemot utgången från tax free’n på Arlanda och du och dina söner och mor besökte mig igår,och jag vill bara säga att din son är väldigt artig och du är en härligt cool mamma,vilket jag inte är van vid om man tänker på alla charter resenärer 😉

  Hoppas att ni får det trevligt i Dubai! Och att Ringo tyckte om köttbullarna,och pysselboken som han fick av mig 🙂 glada barn – glada föräldrar-bra start på resan är min melodi,då jag egentligen är barnskötare.

  /blonda tjejen på restaurangen som gav pysselbok och värmde bebismaten 😛

 • Angela
  15 november, 2014 at 17:48

  Japp, visst är det trist att Dubai tycks locka så många västerlänningar då hela skiten är uppbyggt av Afrikanska och Asiatiska slavar som många gånger aldrig får en spänn för sitt slaveri trots utlovade drömlöner i Paradiset.

  Kvinnor som blir sexuellt utnyttjade av sina husherrar som gömt deras pass etc. Så inte bara det att sharialagar där lyder utan det blomstrar endast på grund av modern slaveri och människohandel 🙁

 • Nina
  16 november, 2014 at 07:40

  Du kanske redan har det, men det finns ljudboks-spotify! Lättade bokkontot rejält för mig 🙂 Storytel.se!

 • Matilds
  16 november, 2014 at 16:01

  Min dotter på 6 mån väger 11 kilo. Varken jag eller pappan orkar bärsele. Har aldrig tyckt att det varit bekvämt med sele. Vet inte varför