Okategoriserade

Idag ska jag baka en kaka

Det är urtråkigt väder vilket gör att jag blir uttråkad. Jag sitter vi datorn och plöjer lite och dricker kaffe och ser den finaste kakan på bakomkulliserna-bloggen som jag blir väldigt sugen på att göra. Måste bara se om jag har jordnötter i skafferiet annars får jag be syrran köpa med ut. Ni har receptet på bloggen om ni vill göra den ni med!

Hur kan det vara så att vädret kan skifta så dramatiskt från dag till dag? Fan. Bra för försäljningen i och för sig. Är det fint väder är det ingen som shoppar, är det dåligt så är folk hemma och bakar och handlar på nätet. Precis som jag faktiskt. Jag klickade just hem ett armband i brist på annat. Fint? Här hittade jag det.

Centro brace single plain

 

You Might Also Like

 • anonym
  8 juli, 2013 at 12:51

  Armbandet ser billigt ut, liknar ett buttericksarmband som man själv kan göraSjälv har jag inte tid att stå och baka mitt på dagen, då jag jobbar.
  I Skåne där jag bor skiner solen, är varmt och skönt.

 • Hanna
  8 juli, 2013 at 13:18

  Precis, det ser ut som harpluttar som man sprejat guldfärg på.
  Man kanske ska börja med det och tjäna stora pengar på harpluttar. De finns ju gratis ute i naturen 😉
  Alltid finns det väl nån tok som köper.

 • Carrie
  8 juli, 2013 at 13:29

  Kakan ser för ju för god ut och vilket gulligt armband du hittat. Ha en fin dag!

 • Carrie
  8 juli, 2013 at 13:32

  Ber om ursäkt för felskrivningen på en gång. Jag vet att det är känsligt. Förlåt mig.

 • anonym
  8 juli, 2013 at 13:47

  Carrie! Om du tror att du kan provocerare så har du totalt misslyckats, eller så är du Katrin själv.
  Troligtvis är det olika personer som använder namnet Carrie.

 • Carrie
  8 juli, 2013 at 13:56

  Nähä?! Tror du verkligen att det är flera som har börjat kalla sig Carrie här??? Skulle tippa på att du är en av dom anonym :D.

 • Monika
  8 juli, 2013 at 14:21

  Sandlåda igen då……

 • Carrie
  8 juli, 2013 at 14:24

  Hihihi..jo, idag är jag leksugen :D.

 • kickilina
  8 juli, 2013 at 19:36

  Är såå himla imponerad av dig Katrin att du trots graviditet kör LCHF 🙂 och inte ”liberal” . Jag är en normalviktig 40årig kvinna som tränar löpning 3-4 ggr i veckan och verkligen älskar lågkolhydratskost. MEN trots det så känner jag aldrig att det på nåt sätt hämmar mig då jag i vissa situationer KAN unna mig ”dåliga” kolhydrater. Förstår att överviktiga inte kan unna sig den lyxen. Men hoppas ändå att vissa saker är bara ett spel för galleriet Katrin och att du som den otroligt vackra människa som du är också kan ta en bulgursallad om du känner för det. <3

 • Sara
  8 juli, 2013 at 20:50

  Och varför skulle inte överviktiga kunna unna sig ”lyxen” av ”dåliga” kolhydrater?

 • Carrie
  8 juli, 2013 at 21:18

  Tror kanske kickilina menade om man äter Lchf eller lågkolhydratkost för att viktminska. Då unnar man sig inte dåliga kolisar i onödan. Man är ju ofta överviktigfär att man unnat sig lite för mycket och för ofta.

 • Carrie
  8 juli, 2013 at 21:19

  för*

 • Py
  9 juli, 2013 at 02:01

  Men nu skämtar du va, Kickilina?
  Nog smakar Katrin själv på ”snickerskladdkakan” den innehåller en hel del kolhydrater.
  Problemet med att ”unna sig” är ju att det triggar igång sötsuget igen. Och då blir det svårare att stå emot…