Okategoriserade

Ibland måste man ventilera

Det är mycket som man inte skriver i sin blogg. Dels för att man inte vill att folk ska kunna hålla saker emot en och dels för att man har barn. Men nu kan jag inte sova för att jag känner mig så ledsen och kränkt och kan inte förstå hur jag kan leva med den här mannen jag valt att skaffa barn med och just nu känner jag för att ventilera så jag tänker göra det. Jag vet att man ska andas ut, ta några djupa andetag och tänka om men det spelar ingen roll för hur arg man än är på varandra och hur mycket man än vill såra sin motspelare vid bråk så finns det faktiskt gränser för hur lågt man kan gå och hur vidrig man kan vara.

Bingo klagar ofta på att jag är tjock och ful. Ja vet det är helt sjukt för jag tycker inte det själv så jag vet inte varför han tycker det. Ibland har jag trott att det är i stridens hetta som han värker ur sig ”Din feta kossa” eller ”Ditt feta arsle” men ikväll insåg jag att han verkligen tycker att jag är fet och ful och det är så ledsamt. ”Du kan behöva röra på dig”, sa han plötsligt när jag låg i sängen och han var vid Rambos säng för att lugna honom. ”Vad menar du med det?”, undrade jag. Jag är 1,9 kilo från min målvikt och känner mig verkligen inte tjock utan känner mig väldigt bra. Dessutom springer jag nästan varje dag så det är ju inte så att jag ligger på sofflocket och anser mig vara klar med min kropp efter min graviditet. Jag kämpar ju för fan som ett as för att bli av med det där sista som är så svårt. Då tar han tag i min ”bilring” på magen och nyper till. ”Vad är det här då?”, säger han. Det är det mest förödmjukande  som någon någonsin gjort mot mig. Jag blev så chockad och ledsen att jag reste mig upp ur sängen. Stängde av Black List och nu sitter jag här. I mörkret och skriver. Jag kommer säkert att ånga att jag gör det men då får jag göra det.

Det finns gränser för hur elak man kan vara det tycker till och med jag. Och jag känner mig sjukt sårad över att mannen som jag lever med och som jag gett två fantastiska barn ser på mig som ett äckligt fläskigt paket. Och jag hoppas att folk inser vilken människa han är som beter sig på det här sättet. Han kan fan dra åt helvete.

ps. Skriv nu inte att jag är snygg och sånt för jag tycker själv att jag är det jag lovar och han skulle aldrig kunna bryta ner mitt självförtroende eller självkänsla det är omöjligt. Det är honom det är synd om det vet väl jag också. Men hur kan man säga så? Till en person som kämpar som ett djur. Blod, svett och tårar. Ordagrant.

You Might Also Like

 • J
  24 oktober, 2014 at 23:57

  Det här är något av det vidrigaste jag har hört. Du får absolut inte acceptera att bli behandlad såhär. Ta hand om dig.

 • A-K
  24 oktober, 2014 at 23:57

  Men så har du väl också sagt till de tjockisar du coachat? Att de är feta, har bilringar mm. Du tycker ju att det är bra att vara ärlig med det man ser. Kanske Bingo tycker det också?

 • Linda
  25 oktober, 2014 at 00:01

  Kram punkt
  Linda från Gotland

 • Malin
  25 oktober, 2014 at 00:03

  Men fy fan! Sådant kan du inte acceptera! Man ska behandla varandra med respekt, och som du sa kan man vräka ur sig hemska saker vid bråk men att helt oprovocerat försöka trycka ner den man lever med är inte okej. Det är som du säger synd om honom, som är otroligt omogen och säkerligen förblindad av sina förmodligen retuscherade bilder. Men den man lever med ÄR vacker, mamman till ens barn (och pappan givetvis) ska behandlas med respekt. Om han väl tycker att du borde rörs dig mer finns det finare vis att ta upp det på som inte sårar. Nej jag tycker han är otroligt omogen och beter sig riktigt fult, skönt att du har så pass bra självförtroende men du ska inte behöva höra såna ord från den man du lever med. Ta hand om dig.

 • katja
  25 oktober, 2014 at 00:05

  Tyvärr är det sjukt vad sårbar man kan vara när mannen i ens liv lägger fokus på fel saker. Som du redan vet så är du jättevacker. Min pojkvän kan ofta skoja till det med mig och säger du kanske borde tighta till rumpan och gå ner några kilo. Jag tar det med en glimt för att jag vet att det är han sätt att skoja på. Om det finns en viss sanning i det så lägger jag ingen större vikt vid det, jag håller mig hälsosam och så och har inget problem med att ta kritik. Men tänk så Bingo kanske inte har avsikt att vara elak? Eller så har han bara ett ideal från alla playgirls som han fotar för jämnan, att spinkig är ett måste för att man ska duga?

 • Anneli
  25 oktober, 2014 at 00:10

  Är det här på riktigt?! Allvarligt? Är det här vanligt förekommande i er relation? Och du stannar hos honom? Hade lämnat en sån destruktiv relation oavsett hur stark jag hade varit!

 • A
  25 oktober, 2014 at 00:11

  Brukar inte kommentera annars men detta gjorde mej så arg. Respekt är A & O i ett förhållande och det han gör mot dej är verkligen nedbrytande. Psykisk misshandel skulle jag vilja kalla det. Inte ok någonstans.
  Att fälla elaka kommentarer om andras utseenden är verkligen inte ok. Det gäller även till dem man inte känner. Vad vet man egentligen om vad de har gått igenom för att hamna där!? Vad vet man om deras kamp? Man måste försöka vara ödmjuk till andra för vi vet inte vilka strider de utkämpar.
  Önskar dej allt gott!

 • Åsa
  25 oktober, 2014 at 00:12

  Hej Katrin,
  Jag läser din blogg en hel del och jag delar inte all din åsikt. Samtidigt ser jag att du älskar din familj, du är så dedikerad i allt det du gör och gör det till 120 % vilket är fantastiskt. MEN vilken man säger så till en kvinna som Bingo har sagt till dig? Fy skäms – jag blir verkligen sårad och ledsen att höra det. Fy fan alltså!!!
  Han borde skämmas riktigt ordentligt! Kram på dig!!

 • Kim
  25 oktober, 2014 at 00:13

  Gud vad du är rolig! Månntro ni skrattar åt era lättlurade läsare. Skrattar med er Hahahaha!!!!!!!

 • Härskartekniker är för otillräckliga män
  25 oktober, 2014 at 00:16

  Alltså, allvarligt. Du är en fantastisk kvinna, Katrin. Oavsett vikt har du alltid haft en helt otrolig karisma. Dessutom är du en driven entreprenör som lyckas med allt du tar dig för. Tyvärr är det långt ifrån alla män som klarar av det. Många säger att de vill ha en stark, självständig kvinna men alltså, nej. Inte i praktiken. Då vill de ha en ständig supporter vid sin sida som ser upp till dem, får dem att känna sig behövda. Det är deras livselixir. Så vad händer? De dras till den starka, självständiga och när de inser att hon är dem överlägsen på alla plan så plockar de fram de finslipade härskarteknikerna som alla män, speciellt de små som inte duger så mycket till annars, behärskar. Och det sårar så mycket.

  Du har inte två söner och en man. Du har tre: två fantastiska som fortfarande utvecklas och en tradröv som stagnerat i utvecklingen och aldrig kommer växa mer.

  DUMPA. Du är värd så mycket mer.

  KRAM

 • hanna
  25 oktober, 2014 at 00:16

  Har själv levt tillsammans med en man som regelbundet tagit sig rätten att påpeka hur fet och ful han anser att jag är. Vilket jag vet att jag inte är. Hurvida det nu är relevant överhuvudtaget.. han har gett mig ständiga gliringar och även kränkt mig inför gemensamma vänner. För några veckor sedan flyttade jag ut ur vår lägenhet. Bästa beslutet. Känner hur energin kommer tillbaka!! Låt inte honom få dig att känna såhär. Det är inte den du är <3

 • Emelie
  25 oktober, 2014 at 00:17

  Usch säger jag bara. Vilket jävla vidrigt personlighetsdrag hos honom att ens överhuvudtaget kunna säga sådant till en annan människa utan att förstå att det kan såra. Hoppas verkligen att han skämta och går ut med en offentlig ursäkt.
  Jag kan ta att andra tycker att jag är ful, men fan inte mannen som säger att han älskar mig och har valt att spendera sitt liv med mig. Nej fy fan! Det här ska du inte bara ta.
  Vill han hellre ha en underviktig, blondin med löshår, opererade bröst och mun, som är så korkad att till och med snigeln framstår som smartare?
  Även om du inte vill att vi ska skriva det så vill jag i alla fall säga att du är jättesnygg, jag blir inspirerad av dig och de är du som får mig att vilja gå till gymmet och äta nyttigt. Dessutom är du smart och har humor. Stor KRAM till dig!!!!

  .. Sen till ”A-K” det är väl en STOR skillnad om tex min PT skulle säga till mig att jag måste börja träna mer, se till att gå ner i vikt för att jag har alldeles för mycket fettprocent osvosv på kroppen. Än om min kille/sambo/man skulle säga att jag vart ful och tjock och kanske borde börja träna mer. Eller tycker inte du???! HERRE GUD, säger jag bara! Snälla. Läs igenom texten en gång till och sätt dig in i situationen i stället för att kasta massa skit.
  Tack och godnatt!

 • agnes
  25 oktober, 2014 at 00:23

  Vad är det som säger att detta är sant? När man vet att hälften av det du skriver bara är för att provocera!!!!

 • lalle
  25 oktober, 2014 at 00:35

  Detta är väl något som ni kunde ta upp i relationspodden, så kunde vi alla höra Bingos ord!!

 • Anna
  25 oktober, 2014 at 00:40

  Katrin. Tänk dig för. Oavsett anledning till att du lagt upp detta. Det kommer finnas människor som gnider händerna och sparar detta bara för att i ren djävulsskap visa detta för dina pojkar om ett par år. ”Titta här vad er mamma skriver om er pappa, titta!” Radera. Ifrågasätt. Lämna.

 • Sara
  25 oktober, 2014 at 00:47

  Usch vad hemskt! Som du säger, ibland säger man saker i stundens hetta och det är en egen kategori, men att bara slänga ur sig något sådär är inte alls okej! Tänk vilken kropp du har, den förtjänar all respekt som bakat era barn under totalt 18 månader. Du ska ha medalj!

 • Lova
  25 oktober, 2014 at 00:48

  Är det inte så att när man bråkar, verkligen bråkar så blir man riktigt korkad och känner man sig sårad så vill man såra tillbaka och då tar man till det som man vet sårar mest. Jag vet att det min man säger vid bråk är det han vet att jag föraktar hos mig själv. Idag vet jag det och han kan säga vad som helst men jag vet att det inte är hans åsikt utan innerst inne mina egna ord som han ”lånar” i affekt.

 • elise
  25 oktober, 2014 at 00:49

  Är du FULL? Varför lägger du annars ut en sådan text som bara kan skada!!

 • claudia
  25 oktober, 2014 at 01:04

  GUD VAD DU ÄR STARK! DU ÄR VERKLIGEN EN PERSON JAG SER UPP TILL OCH BLIR INSPERERAD AV! DU SKA INTE TILLÅYA DETTA. HAN KAN FAN DRA ÅT HELVETTE DU ÄR MYCKET SNYGGARE OCH STÖRRE SJÄLVFÖRTROENDE ÄN VAD HAN NÅGONSIN KMR BLI ELLER FÅ SÅ DÄRFÖR ÄR HAN AVUNDSJUK PÅ DIG! JAG MENAR, VEM BLIR INTE DET?<3

 • Truss
  25 oktober, 2014 at 01:09

  Om bingo inte var känd o hade pengar skulle han aldrig få ligga… Just saying!

 • barbro
  25 oktober, 2014 at 01:29

  Ni har skaffat två barn tillsammans. Ni har en familj som ni verkar vilja få att fungera och vara bra. Då är det verkligen svårt att förstå att det ska handla om det yttre, hur ni ser ut. Ni borde vara mognare och klokare än så. Ni borde uppskatta varandra för de egenskaper ni har, er uppgift är att vara goda föräldrar och förebilde .

 • Carro
  25 oktober, 2014 at 01:35

  Du får det att låta som att det är fel av honom att säga så till dig eftersom du tränar och kämpar så mycket och endast har en liten bit kvar till din målvikt… det hade varit lika fel av honom att säga så även om du inte tränade alls och hade 20 kg kvar till målvikten. Man behandlar inte den man lever tillsammans med på det sättet, oavsett hur situationen runt omkring ser ut. PUNKT. Så vidrigt sagt och gjort!!

 • Christina
  25 oktober, 2014 at 01:44

  Han är ju sjuk i huvudet! Ingen människa förtjänar att höra/bli utsatt för något sådant!

 • barbro
  25 oktober, 2014 at 01:55

  I min värld finns inte att man tilltalar varandra så, även om vi är arga på varandra. Det är inte acceptabelt. Och framförallt inte inför barnen. Även om man är arga på varandra. De som far mest illa är barnen. De fattar och hör mer än ni anar och far mer illa av det än ni tror.

 • Anna
  25 oktober, 2014 at 02:07

  Ursäkta mig. Nu kommer jag nog att uppfattas som elak. Meeen herregud, äger Bingo ens en spegel? Han är ju inte direkt en 10-poängare trots att han har en ok kropp. Han är ful och du är tjock(enligt Bingo). Du kan och kämpar med naturliga medel att nå en vikt som DU trivs med. Han behöver enormt mycket plastkirurgi för att ens att uppfattas som medel-snygg. Jag ger honom cred för han producerar enormt vackra barn, det är pga av mammorna. Om jag hade varit enkelspårig i mitt tänk så hade jag bett den där snedkukade killen som du lever med att dra åt helvete. Dessutom är han väldigt kort för att vara kille. Sådärja. Nu hoppas jag att du skojar med detta inlägg…Jag har skrivit med min riktiga mejladress. Ifall Bingo behöver stämma mig för förtal eller nåt.

 • Malin.K
  25 oktober, 2014 at 02:17

  Detta måste skrivits av någon annan,jag tror inte på det bloggen har kanske blivit kapad,,,

 • Lotta
  25 oktober, 2014 at 02:19

  Ät upp honom!

 • Anna
  25 oktober, 2014 at 02:19

  Anna här igen. Fakta är att jag VET att han är kort i rocken(lite längre än Calle Schulman), jag har sett honom IRL och att han har sned kuk har jag sett på nätet när han knullar en av sina bimbos.

 • Anna
  25 oktober, 2014 at 02:22

  Bingo har kapat bloggen???? 😀

 • Maja
  25 oktober, 2014 at 04:55

  Om det är sant det du skriver, så är han inte värt ett ruttet lingon. Släng ut den fule äcklige gubben!!

 • Lot
  25 oktober, 2014 at 05:01

  Jag hoppas det här inte är sant, att du är kapad eller att det är skrivet som en provokation. Annars är det bara väldigt, väldigt sorgligt. Fy f-n Bingo!

 • Ally
  25 oktober, 2014 at 05:25

  I’m sorry I just don’t believe you. 🙁

 • Sophia
  25 oktober, 2014 at 06:08

  Seriöst. Han verkar ju riktigt dum i huvet. Ungefär som min kille som går i gång på thailändskor för att de är strl 32-34. Som barn ungefär. Fräscht. Trodde han var en skön lirare. Prata så till sina barns mamma… ett kok stryk på den. Aphjärna.

 • Sophia
  25 oktober, 2014 at 06:12

  Tillägg: Bingo är ful, du kan banta.

 • Susanne
  25 oktober, 2014 at 06:34

  Be han dra! Vilket jävla svin! Som du säger, du har för fan fött två barn! Hans barn! Näe, där sjönk han som en sten för mig! Vilken sopa!

 • Jen
  25 oktober, 2014 at 07:11

  Så lågt att köra grisprincipen på någon man lever tillsammans med! Att försöka sänka någon man älskar för att man själv är osäker är så sjukt jagsvagt att det finns inte… Det är INTE du. Det är han som har problem, trist bara att du får lida för det. Det blir ju så trist nog så att den som står närmast får skiten.

 • kia
  25 oktober, 2014 at 07:15

  Vad är det som säger att det är sant det du skriver. Du brukar ju hitta på hej vilt!!

 • lina
  25 oktober, 2014 at 07:18

  INTE OK! Hur kan man säga så… tyvärr ser det inte lovande ut… Respekt ät A och O i ett förhållande! Våga stå på dig även om han blir sk ångerfull… för han kommer säkert försöka be om ursäkt nu när han märker att han kommer att få kritik från fler håll!! Kram

 • Cissi
  25 oktober, 2014 at 07:19

  Sånt kunde mitt ex kläcka ur sig till mig också. Han tryckte till min självkänsla på ett sätt som gjorde att jag gick hos psykolog länge efter att det tog slut.
  Grejen är att det handlar inte om hur du ser ut eller vad han eventuellt tycker. Man säger inte så om människor man älskar, och de som GÖR det, är ute efter att kontrollera dig. Det är ett ganska allvarligt fel i ett förhållande. Hoppas att ni löser det.

 • Linda
  25 oktober, 2014 at 07:20

  Fy vad ont det gör i mig av att läsa detta. Det här är inte ok alls, även om du inte hade varit så smal som du är utan vägt 20 kg till så behandlar man inte sin respektive på det här sättet. Det här får du inte acceptera! Massa kramar

 • lingo
  25 oktober, 2014 at 07:25

  Stackars barn!!!

 • Anne
  25 oktober, 2014 at 07:29

  Katrin Katrin Katrin !!!
  Att du kämpar som ett svin har inte undgått en enda människa, att sen då få en sådan kommentar är helt hemskt & förbannat vidrigt.
  Han kämpar förmodligen mot sina demoner & trycker ner dig istället för att ta tag i sina egna problem …
  Du är en pingla med skinn på näsan & med all största säkerhet en bra å härlig moder till två fina gossar !!

  MAN LEVER DET LIV SOM MAN TYCKER MAN FÖRTJÄNAR !!
  Glöm inte det ❤️

 • Gerry
  25 oktober, 2014 at 07:31

  Undrar vad NOVA tänker, när hon läser detta om sin pappa???

 • Karin
  25 oktober, 2014 at 07:40

  Låter inget vidare och elak kommentar! Jag har annars fått intryck att ni har en bra relation, men som du skriver säger man inte allt i en blogg. Nog tur det! Kanske vill din man ha en sån där super smal, blond med plasttuttar som han brukar fota? Hrm. Skämt å sido. Jag tycker du ska säga ifrån att detta inte är ok att säga, att han nått en gräns för dig. Sen en sak som jag tänker på: du har ju iaf vad du skrivit här innan en tendens att själv behandla/ uttala dig om överviktiga på ett mycket kränkande, hemskt och oetiskt sätt… ( nu fick du en liten hint om hur andra kan känna sig) kanske är ni lika du och mannen? Som man säger lika barn leker bäst?!

 • Anna
  25 oktober, 2014 at 07:43

  Vet att du inte vill lämna honom för att ni har barn tillsammans, men barnen kommer inte må bra om ni har det så som ni har det och om han är så elak mot dig. Så tänk om och lämna honom. Ni kan bo nära varandra så att barnen kan träffa mamma och pappa så ofta som möjligt.

  Ta hand om dig och dina barn!!

 • Runar
  25 oktober, 2014 at 07:46

  Jag tycker du ska vara glad och tacksam som hittat en likasinnad partner.
  Du som skrev att Blondinbellas son ser ut som en griskulting, du har otaliga gånger uttalat dig om hur äckligt det är med övervikt. Du är rätt fet faktiskt. Bingo är bara ärlig. Ut och rör på dig tjockis!

 • urban
  25 oktober, 2014 at 07:58

  Nu får du tillbaka med samma mynt!!

 • Ulrika
  25 oktober, 2014 at 08:08

  FATTA ATT HON DRIVER MED LÄSARNA!!!!! FAN VAD LÄTTLURADE NI ÄR!!!

 • m
  25 oktober, 2014 at 08:12

  Man skall aldrig kränka och utseendemobba någon, men tyvärr är det ju som många säger KARMA, du har tjänat dina pengar på att just MOBBA, Kränka och riktigt vidrigt hoppat på folk som varit ful och feta..Det är hemskt på alla sätt och vis, men varför skulle Bingo vara annorlunda än den han lever med….

 • Jennie
  25 oktober, 2014 at 08:20

  Asså du bidrar ju i högsta grad till vikthetsen i samhället med vissa av dina inlägg.
  Fast ingen förtjänar sådan där behandling från sin partner. Ingen. Det är inte kärlek.

 • GC
  25 oktober, 2014 at 08:43

  Han som verkade vara en sån snäll man.

 • peaches
  25 oktober, 2014 at 09:03

  Fan vad MEDIAKÅT du är!! Allt för att få uppmärksamhet. Desperat!!

 • Sippan
  25 oktober, 2014 at 09:24

  Läser din blogg den många år tillbaka troget, aldrig kommenterat förut, sparka ut skitstöveln!!! Kram kram

 • Matte
  25 oktober, 2014 at 09:25

  Karma is a bitch isnt it? Eller… what goes around, comes around. Lite bitterljuv känsla här när man läser. De ENDA det är synd om är barnen. Som kommer få läsa detta så småningom. Men DU… känns hemskt att säga det men du förtjänar det. Du pratar så jävla mycket om andra och kritiserar alla utan att bry dig om vem du sårar och nu fick du tillbaka all skit. Och ni två ska ha en relationspodd?? Haha vem fan vill ha ett så för jävligt förhållande som ert. Så era råd är rätt useless och ni kan lägga ner den skrattretande podden.

 • claudia
  25 oktober, 2014 at 09:36

  Du får nog tillbaka det du gett ut. Lägger man ribban på en låg nivå så får man räkna med att man får skräp tillbaka.
  Trist men sant.
  Om du har gått runt och sagt till barnen att ”ät inte så mycket godis för då blir du en tjockis” eller ät inte så mycket för du kommer du se ut som Anna Book”.
  Du är väldigt noga med att vädra dina åsikter om överviktiga människor då du en enligt egen utsago ej tycker det är snyggt (du nämner det i bloggen och påtalade det i podcasten nr 20) .
  För mig är det obegripligt att störa sig på andras övervikt, och har man någon i sin närhet som är överviktig då kan man försöka stötta och dra med den på olika aktiviteter och peppa personen så den får ett intresse i att ändra sin kost och välja bort de ”dåliga” produkterna som gör att övervikten fortskrider.
  Jag tänker mig att tonen du har satt i hemmet är att fett är oacceptabelt och de med minsta lilla övervikt ska hånas, nu när du har mammakilon kvar så får du tillbaka det av din familj, för nu är du det stående skämtet som innan inte var du utan den och den i offentligheten eller personer du passerade på stan.
  Respekten har aldrig funnits där och varför ska respekten finnas för dig nu, du är den överviktiga nu och det kanske är bra att du får höra de här hårda orden så du förstår att när du har häcklat andra överviktiga personer så är det så dem känner sig (eller så är du bara ”modig” och väser dina hårda ord när det är normalviktiga omkring dig).
  Det är p g a att man trycker ner någon i skorna och sårar dem som man ska hålla käften om att man tycker att överviktiga personer är äckliga (som du uttrycker dig).
  Som läkare måste jag erkänna att jag tycker synd om dig, inte för att du känner dig ledsen över det Bingo sa till dig utan för att du förstår fortfarande inte varför man inte måste säga allt man tänker på högt och framförallt så är det väldigt ointelligent att inte kunna förstå att övervikt är inte enbart övervikt när den inte är där p g a graviditet. Övervikt är ett symptom på ett underliggande psykiskt problem. Vissa använder mat för att döva, precis som en del dricker några glas för mycket emellanåt, spelar bort sina pengar, har för många sexuella förbindelser alla ovanstående exempel resulterar i ångest då det är destruktiva handlingar.
  När du inte kunde sluta äta majschipsen så dövade du någonting, då du inte längre verkade äta dem för att det gott utan handen gick per automatik mot munnen i hastig fart med ett nytt chips.
  När man mår bra så tar man lite av det man är sugen på och sen är man nöjd, man tömmer inte nästan halva påsen.

  Det är precis som när ett barn mobbas eller vuxna också för den delen. Mobbningen sker inte för personen i fråga tycker det är så roligt att se någon bryta ihop i tårar eller blir rädd för mobbaren, utan mobbaren tar till den handlingen för att döva något i sitt eget liv som inte är som det ska.

  Du är en mobbare och fick smaka på din egen medicin.
  Frågan är varför ni inte är mer rädda om varandra och lyfter varandra istället för sänker varandra.
  En annan approach hade varit att önska säkert från Bingos håll och så även från ditt håll när det är saker som inte faller dig i smaken.

  Vet inte ens om det här är på riktigt, om scenariot har hänt, eller du bara vill se vad du får för reaktioner.

 • mariearer
  25 oktober, 2014 at 09:39

  hahahah!! vem går på detta??? hur korttänkta är folk som skriver långa kommentarer !!! omg !

 • Jessica
  25 oktober, 2014 at 09:44

  Har egentligen ingen rätt att ge dig ”äktenskapsråd” och brukar aldrig kommentera men läser däremot din blogg väldigt ofta. Men jag måste bara få säga att du förtjänar någon så mycket bättre! Jag är gravid med mitt andra barn och visst har jag och min sambo många bråk med ord som man ångrar efteråt, men aldrig aldrig har han fått mig att känna mig ful. Visst peppar vi varandra att träna och äta bra, men den bästa känslan som finns är att veta att min sambo älskar mig och tycker att jag är vakrast, har aldrig känt mig tvungen att vara tillfixad till värsta modellen i hans närhet. Jag syftar inte bara till den här insidenten utan jag tycker verkligen att du förtjänar ett bättre förhållande där du blir mer uppskattad och behandlad som en drottning..

 • Kattis
  25 oktober, 2014 at 09:46

  Har läst de andra kommentarerna. Vissa tror att du inte skriver sanningen. Om du gör det kan jag bara beklaga. En man som säger så har ingen respekt eller verklig kärlek för sin kvinna.
  Men du kanske nu får en tankeställare. Du gillar ju inte tjocka människor. Inte för att du är en men när du ventilerar dina åsikter om överviktiga offentligt får du tjocka människor att känna sig som du kände när du skrev detta inlägg.

 • Sofia
  25 oktober, 2014 at 10:08

  Om detta stämmer som du skriver (sorry att vi ifrågasätter men du förstår nog varför) så måste jag säga;
  Problemet ligger INTE hos dig utan hos din ”lilla” sambo. Han mår säkert inte så bra själv utan måste sänka dig för att känna tillfredställelse. Lite som en mobbare tyvärr.
  Pinsamt, ledsamt och trist.. – en riktigt dålig förebild för sina barn. Små män gör ibland knepiga saker. Han skulle behöva vända blicken och byta fokus.

  Lycka till, för din skull såklart men även för era barn skull.

 • Julia
  25 oktober, 2014 at 10:10

  Fy faan…förutom att hans beteende är HELT oacceptabelt så tänk vilken manlig förebild han är till era söner??! Han visar att det är ok att såra och kränka kvinnor i allmänhet och dessutom deras egen mamma och hans sambo&käresta!! Huuaa….

 • alice
  25 oktober, 2014 at 10:21

  Mycket intressant att det tydligen finns fler karlar som vräker ut sig sådana typer av kränkande och sårande ord. Jag och min sambo var för ca 3 veckor sedan nära att bryta upp på grund av att han vid ett bråk kallat mig din fula feta äckliga jävla kossa. När han säger det åt mig står jag bokstavligt talat naken i duschen och är gravid. Nu har jag satt som krav att han får jobba med sina aggressions problem och dåliga beteenden hos en terapeut. För detta är inte en sådan man jag vill ha, vill heller inte att våra barn ska ta efter hans beteende. Skulle aldrig förlåta mig själv om jag får veta att något av mina barn stått och skrikit så till en jämngamal kamrat. Kräv en ändring eller lämna honom. Man kan inte spotta på den man säger sig älska. Det är aldrig ok. Inte ens i stundens hetta. Stå på dig. För dig och dina barn.

 • kajsa
  25 oktober, 2014 at 10:39

  Du är säkert inte lätt att leva med. Vad vet vi vad du kallat Bingo för. Du är en riktig DRAMAQUEEN. Som sagts stackars NOVA att behöva läsa vad som skrivs om hennes pappa Enligt KZ blir hon väldigt ledsen när någon skriver elakt om hennes pappa!!!

 • Olly
  25 oktober, 2014 at 10:44

  ETT SPEL FÖR GALLERIERNA! Du vet hur en slipsten skall dras!!

 • Li
  25 oktober, 2014 at 11:10

  Är detta sant och jag tror faktiskt det så ska du ta ett allvarligt snack med Bingo.
  Han har ju flera gånger skrivit i sin Twitter att han vill gifta sig med dig inom fem år.
  Att han sedan verkar ha en förkärlek för blonda storbystade och uppblåsta bimbos är hans grej men DET ska inte gå ut över dig, du = hans barns mor, kvinnan han skrivit att han älskar, vill gifta sig med.
  Är det du nu skrivit sant … dumpa på direkten!
  Ingen kvinna ska ta skit från sin man, inte från vilken man som helst, inte från en random medmänniska, inte från någon!

  Lite kul läsning för dig: http://www.expressen.se/halsoliv/vikt/linn-lomback-jag-hade-atit-mig-sjuk/

  Ha det gott och du är vacker, du är ibland bitsk som en ilsken gädda men det är ju du = Katrin.

 • Sara
  25 oktober, 2014 at 11:11

  Hoppas att han inser nu i efterhand att han borde skämmas!! Undrar vad han skulle tycka om Novas man i framtiden gjorde så mot henne..

 • Sofia
  25 oktober, 2014 at 11:14

  Jag förstår inte det här med att ”man ju vräker ur sig saker under bråk som kan såra, men inte annars”. Alltså jag skulle aldrig kunna säga något kränkande till min sambo, inte heller han till mig. Skulle inte vilja leva med någon som kallat mig dum i huvudet under ett bråk, te.x.

 • Malin
  25 oktober, 2014 at 11:15

  Meeeen hajar ni inte?! Antingen har bloggen blivit kapad, eller så är det Bingo eller Katrin som driver med er 🙂

 • Alva
  25 oktober, 2014 at 11:17

  Lämna honom. Man FÅR inte säga så. Man får inte vara så jävla vidrig mot en människa man säger sig älska.

 • J.
  25 oktober, 2014 at 11:19

  Jag skulle aldrig säga sånt till någon som fött mina barn, hälsar en man.

  Och f ö anser jag hans hästlika leende vara mer i behov av förändring än all fetma i världen

 • Therese
  25 oktober, 2014 at 11:22

  Jag hoppas att du läser varenda kommentar Bingo och att dina vänner gör det för att sedan tala om det för dig. Du är ett jävla as som har mage att trycka ned människor som inte platsar i din världsbild. Vad har du för komplex? Vad är det som har gjort dig så förstörd att du måste använda dig av föråldrade knep för att hävda dig själv?

 • Sofia
  25 oktober, 2014 at 11:22

  Oacceptabelt. Lika oacceptabelt som att (som ett urplock av alla hån) sitta i radio och håna överviktiga personer. Hur tror du dom känner att höra dina åsikter och uttalanden?
  Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

  Att Bingo säger så till dej är sorgligt. Fy fan.

 • emelie
  25 oktober, 2014 at 11:26

  Ta upp detta i relationspodden!!!!!!!

 • ONLYMEEEE
  25 oktober, 2014 at 11:27

  What exactly has it got to do with NOVA?

 • The Evil
  25 oktober, 2014 at 11:29

  Åhå så du har haft för lite kommentarer på bloggen på senaste tiden. Nåväl, klart jag hjälper till. Här är en från mig. Alla vill vi väl vara ”a good sport”.

 • Ida
  25 oktober, 2014 at 11:29

  Vidrigt. Lämna honom.

 • Sarah
  25 oktober, 2014 at 11:33

  Kanske dags att kolla sig själv i spegeln och reflektera? Du har spenderat mången tid och energi åt fatshaming själv i din blogg. Självklart fruktansvärt beteende från din man som du inte ska acceptera, men du har själv varit precis lika vidrig mot folk som är större än strl 38 eller vad det nu är du anser vara ”fet”. Jag hoppas du blir klokare av det här.

 • Tove
  25 oktober, 2014 at 11:34

  Det spelar ingen roll hur du ser ut, ditt värde sitter inte i ditt utseende – även om det är allt som konsumtions- och manssamhället försöker pränta in i oss. Tjock, smal, finnig, ful… I ett sunt förhållande respekterar man varandra, man kränker aldrig den andre så där. Bingo bevisar återigen att han är en kvinnohatare. Du är värd respekt och att få vara och även se ut hur du vill Katrin.

 • Pinglan
  25 oktober, 2014 at 11:43

  Det är riktigt svårt att ta dig på allvar för man vet aldrig om det du skriver är sant eller om du vill povocera. Oavsett vad så har ingen rätt att bara elak eller kränka någon vare sig man tränar eller sitter på sofflocket. Nu kanske du förstår mer hur sårande dina ord är när du häver ut dig elakheter mot andra.

 • Alex
  25 oktober, 2014 at 11:47

  Att han säger så är självklart inte okej. Och inget som man ska behöva ta. Oavsett om du skulle vara överviktig eller inte. Men med tanke på vad du vräker ur dig till och om de som är överviktiga så kan jag inte tycka synd om dig. Någonstans känns det som att nu får du känna på din egen medicin så att säga. Inte så himla kul va? What goes around, comes around. Sen är det ju helt vidrigt av honom att säga så till kvinnan som har gett honom två barn. Säger rätt mycket om honom tycker jag.

 • Jenny
  25 oktober, 2014 at 11:54

  Näe, inte på riktigt. PR-deal mellan Bingo och Katrin. All , även negativ, uppmärksamhet är ju bättre än ingen…..

 • Eli
  25 oktober, 2014 at 11:56

  Är det här inte ett skämt har jag bara en sak att säga. Vidrigt.

 • Anna
  25 oktober, 2014 at 12:02

  Hur man vet att det inte är Katrin som skrivit detta…
  Hade det varit ett ”vanligt” Katrin inlägg hade det funnits minst 150 stavfel……

  Du har lyckats kapa en kommentar till….wow

 • D. DeMarkey
  25 oktober, 2014 at 12:12

  Jag vet inte ens om jag ska tro på det här, det låter väldigt hemskt och vidrigt. Har svårt att du skulle vara med en sån människa som behandlar dig så. Har även svårt att tro att du skulle hänga ut han på det vis även om han får skylla sig själv så dumförklarar du även dig som ens kan vara med en sån man. det jag menar är det försvånar mig att du skriver om detta, publikt, här ute, blottande.

  Men om det är sant!! Så fy jävla helvete vad vidrigt sätt han verkar ha. Vad hemskt att du ens säger att han BRUKAR säga att du är en fet kossa och grejer (även om han är arg). Fy vad hemskt han är, som om han var snygg själv!? Så fan heller. Men hoppas för din egna skull att detta bara är PR tricks och grejer för att annars lider jag seriöst mycket med dig. 🙁

 • Malin
  25 oktober, 2014 at 12:12

  Hade det varit min man hade han åkt ut med huvudet före . fy fan hade aldrig tagit det . Om han nu tycker det varför bor han med dig . Sjukt sätt i mott en kvinna . Passar det inte släng ut han . Tycker faktist synd om dig o dina barn . Du tränar ju varje dag o det är väl inte kroppen i sig en man tycker om är väl det man har inom sig . Som betyder mest . Det är ju du själv som ska trivas i din kropp . O må bra . Vad fan har han med det att göra .

 • Cina
  25 oktober, 2014 at 12:14

  Allvarligt? Så himla tragiskt…. Börja med att inse att du duger precis som du är, och börja bekräfta dig själv, inte genom andra, det funkar inte….
  Dagens tips: gå i parterapi eller lämna honom!

 • lotus
  25 oktober, 2014 at 12:15

  Vet du, du känner dig sårad och ledsen för att du tillåter dig att bli det! Du måste jobba på din självkänsla och ditt värde som människa. Du är INTE din kropp! I grund och botten är inga kroppar speciellt snygga. Dom bara är… Kroppar förändras hela tiden. Du är dock din själ, det är den du ska jobba på, ditt inre. Och när du verkligen älskar dig själv och VERKLIGEN vet vem du är så kommer du att vara immun mot sådana där kommentarer. Min första man höll ständigt på sådär. Nu förstår jag att i grund och botten så handlade allt det där om hans egna begär och rädslor. Kanske vad skall andra tycka, eller att han behövde något slags maktövertag eller så. Idag inser jag vilken låg människa han verkligen var och är sjukt glad vi inte har någon kontakt mera. Och det ÄR ok att köra på livet på egen hand. Värsta typen av män är dom med utseendefixeringar. Går inte att ha bra relation med såna.

 • Andrea
  25 oktober, 2014 at 12:20

  Du gör så gott du kan. Du har fött två barn åt han och han klagar även fast du kämpar å försöker med vikten å kroppen?! Man hör i podden hur olika ni ser på saker å ting i en relation så jag förstår inte riktigt vad det är som gjort att ni lever ihop å har barn ihop?! Behandlar han dig dessutom på detta viset så förstår jag inte varför du stannar hos honom, du har det nog bättre själv tillsammans med barnen.

 • kenta
  25 oktober, 2014 at 12:24

  Sitter du och ler i mjugg nu när du ser hur kommentarerna rullar in och därmed pengarna!Det slår tillbaka på dig nu att du bara ljuger.Snart kommer ett inlägg där du låtsas som om detta inlägget aldrig funnits!!

 • Jag
  25 oktober, 2014 at 12:26

  Allvarligt… Jag tycker inte du ska skriva såna saker sånt nu gjort……
  Du måste inte skriva allt du gör o är med om….. Skita inte ner varandra i onödan…. Håll vissa saker för dig själv,. Min åsikt……
  Tur dina barn inte kan läsa..

 • A
  25 oktober, 2014 at 12:29

  Hur kan man ens säga så till kvinnan som burit på ens två barn? Skulle vilja se honom föda två barn och sedan titta på hans feta och fula kropp och sedan gång på gång påpeka hur äcklig han är för att han satt två små liv till världen. Jävla vider, han förtjänar att leva ensam i hela sitt liv med endast sina fotografier på nakna tjejer att glo på.

 • sessan
  25 oktober, 2014 at 12:29

  Du kan inte lämna honom. Han kan ju få vårdnaden om barnen.Socialen är ju redan inblandad, och det är inte till din fördel precis!

 • Linda
  25 oktober, 2014 at 12:32
 • Linda
  25 oktober, 2014 at 12:33

  Haha, du har samma humor som jag!

 • Anna
  25 oktober, 2014 at 12:33

  Tycker du inte synd om ditt bonusbarn. Hon läser ju bloggen har jag förstått!!

 • Linda
  25 oktober, 2014 at 12:35

  Det här låter som ett Tyra Sjöstedt inlägg. Inte som dig Katrin. Men det var roligt att läsa

 • paula
  25 oktober, 2014 at 12:35

  Du kan ju fråga hur han skulle reagera om någon förödmjukade nova på det sättet?

  Sedan är det den synen han vill lära sina söner ?

 • Li
  25 oktober, 2014 at 12:40

  Till D. DeMarkey

  Det är inte första gången Katrin ”hänger ut” Bingo.
  .Frågan är varför hon gör det istället för att kicka ut karln eller i alla fall ta ett snack med honom.

  Jag förstår att, OM detta är sanning (vilket jag kan tro) så är det självklart att Katrin är vansinnigt ledsen och skriver av sig i bloggen och jag tror inte hon skulle blåljuga om detta, hon är ledsen som bara den, hon skrev inlägget i affekt p gr av ledsenhet och sorg att hennes man beter sig som ett svin mot henne.
  Att sedan Bingo gillar visa upp sig med småbrudar med uppblåsta tuttar, uppblåsta läppar (anknäbbar) är ju hans grej men DET ska f-n inte slå på hans barns mor!!!

  Att reda ut detta kan ingen mer än de två det gäller göra, vad vi än skriver.

  All lycka till Katrin och nu ska jag skriva något jag aldrig tidigare gjort i en kommentar = KRAM!

 • emma
  25 oktober, 2014 at 12:47

  Hur kan han, som har en dotter som snart är tonåring, häva ut sig något sådant? Till kvinnan som gett honom två friska och fina barn?

 • Li
  25 oktober, 2014 at 12:47

  sessan aka Bingo?

  Dra!!! Vet DU mer om familjen så ska du knipa ihop!!!

  VI som skriver reagerar p gr av att Katrin är ledsen och DU är en skvallerkärring/gubbe!!!

 • fabius
  25 oktober, 2014 at 12:49

  Har svårt för att förstå din sarkastiska humor. Men Bingo tycker väl den är ok!

 • Liv
  25 oktober, 2014 at 12:54

  Först och främst finns det yttrandefrihet och hon äger sin blogg vilket innebär att hon kan skriva vad f*n hon vill här. Konstigt att folk fortfarande inte fattar det! Jag blir helt förundrad över alla för och emot Katrin det finns här. Ja hon kanske fick smaka på sin egen medicin när det gäller vikthetsen men å andra sidan kanske det är Bingos fel att det blivit så från början. Vad f*n vet vi om hur de har i sitt hem, sitt liv och sitt förhållande? Även om det är ett PR trick eller en förbannat korkad Bingo spelar det ingen roll! Man behandlar inte människor på det sättet. Vanliga bråk där man blir arg och gapar och är vanligt men när det går till personangrepp, det är då man ska vara vaksam. När du hoppar på en annan människas utseende och kränker den, det är då det börjar bli farligt för då har respekten och kärleken börjat rinna ut. Vad Katrin och Bingo gör eller inte gör är upp till dem men jag hade aldrig accepterat personangrepp.. det är för mig att gå alldeles för långt. Självrespekt!

 • Johanna
  25 oktober, 2014 at 12:58

  Fy helvete vad arg jag blir av detta. Hur kan man bete sig så vidrigt? Vad har han för totalt världsfrånvänd syn på kvinnor? Dumpa det här jävla aset till man. Och låt honom för allt i världen inte föra vidare dessa skeva åsikter till Ringo och Rambo (eller Nova för den delen). Stå på dig Katrin!

 • Elin
  25 oktober, 2014 at 13:00

  Hade ni fått i detta som en fråga i relationspodden så hade antagligen du direkt svarat med att tjejen skulle dumpa sin pojkvän! Och det är precis vad du borde göra nu Katrin. Detta är absolut bland de vidrigaste och mest elaka man kan säga till sin partner! Man ska respektera varandra och puscha varandra. Det Bingo gör mot dig är allt utom okej! Sätt stopp och visa att du förtjänar bättre! Du har slitit som ett djur med din vikt och jag tycker du är grym, du har en fantastiskt kropp och det hade du även precis efter graviditeten. Stå på dig Katrin och ta ingen skit <3

 • Biggan
  25 oktober, 2014 at 13:00

  Det är så ledsamt när kvinnor hela tiden måste bli bedömda, kränkta, ifrågasatta. Kram

 • leo
  25 oktober, 2014 at 13:05

  Man kan aldrig veta att det du skriver är 100% sant Tyvärr!

 • titti
  25 oktober, 2014 at 13:18

  Har Bingo någon blogg där han kan lägga fram sin version av saken. Som det är nu blir han påhoppad av alla hyenerna, utan att kunna försvara sig!Men det är väl bara en lögn av KZ får man hoppas. Dålig humor!!

 • Elin
  25 oktober, 2014 at 13:26

  Det är hans kvinnosyn det är fel på, inte dig. Jag hoppas att du lämnar honom så det inte går så långt att han bryter ner dig. Du förtjänar bättre för detta är inget normalt beteende. Det här liknar psykisk misshandel han håller på med, det är det jag läser om i skolan just nu. Det blir inte bättre, tyvärr hur deppigt det än låter. Ta hand om dig

 • Matilda
  25 oktober, 2014 at 13:36

  Katrin du är värd bättre, det förstår till och med jag som är 19 år. Du är värd en man som gör allt för dig, som älskar dig över alla andra och som tycker du är vackrast. Utifrån eran relationspodd tycker jag Bingo bara mer och mer framstår som en omogen pojke med stereotypa macho-åsikter. Min pojkvän som är 21 år skrattar åt Bingo i er podd, för han känner inte en enda kille i hans vänskapskrets som är så som Bingo säger ”att alla killar är”. DU ÄR GRYM KATRIN, acceptera inte att han säger så, han kan dra åt helvete om han inte bättrar sig. INTE ok!

 • Anna
  25 oktober, 2014 at 13:43

  Detta måste vara ett ”skämt”??????

 • Anne
  25 oktober, 2014 at 13:48

  Om det här är ett skämt är det verkligen inte kul och är det sant är det vidrigt.

 • kajsa
  25 oktober, 2014 at 13:50

  Bingos blogg:
  http://moore.se/bingo

 • Madde
  25 oktober, 2014 at 13:51

  Fy fan för dig Bingo! Jag har alltid gillat dig men inte längre.

 • Sonja
  25 oktober, 2014 at 13:54

  Hej! Jag tror inte att det här är ett inlägg för att ”provocera” som vissa här skriver, jag tror att detta kan vara ett sätt att bekräfta för dig själv hur fel det här känns för >dig<. Tror inte det har så mkt med oss läsare och läsarsiffror att göra…
  Förstår inte heller varför en del tycker att detta är så otroligt svårt att tro på………

  Det var länge sen jag var inne på din blogg, men förr när jag läste minns jag hur dåligt samvete du brukade ha för att du inte var på "gott humör" inför din partner. Det var i samma veva som du var deprimerad och folk på bloggen (suck) ifrågasatte om du verkligen mådde dåligt för "det verkade inte som det" (dubbelsuck). Det var några år sen.

  Jag skulle vilja föreslå att du kollar listor och texter om psykisk misshandel. Det finns massor på nätet. Känns "psykisk misshandel" för hårt så kan du kanske söka på "toxic relationships", det låter lite "lindrigare" (fast listorna innehåller exakt samma saker).

  Sköt om dig och sköt om barnen!

 • Ellie
  25 oktober, 2014 at 14:12

  Bingo är en.jävla idiot, ta barnen och fly, du är fan inte värd detta. Asså dena.fixering vid kolhydrater, att bli smal. Du är för fan en.tvåbarnsmamma och väger.57 kilo! Jag är 27.vrålsnygg.och väger typ.70 kilo. Skulle en.kille säga så.till mig.skulle jag bli galen. Och snälla, bygg inte hela.din. Självkänsla på att du ska v ara smal. Du har såååå många andra bra egenskaper, boosta dom hos dig själv istället 🙂

 • Ingela
  25 oktober, 2014 at 14:16

  Jag tycker inte det lät så farligt det Bingo sa men det beror såklart på vilken jargong man har mot varandra. Du är ju själv rätt tuff och rå i tonen så ur det perspektivet får du nog tåla mer än många andra men självklart ska Bingo be om ursäkt ( helst offentligt ) om du blev sårad på riktigt.

 • Carina Ersson
  25 oktober, 2014 at 14:20

  Så här tror jag: Bingo är dig mentalt underlägsen och han vet vad som sårar dig. Han ”vinner” över dig kroppsmässigt och där sätter han in det missnöje han verbalt inte kan uttrycka för du ”vinner” verbalt. Svårt att inte ta åt sig när pappan till dina fina killar tar och nyper tag i din kropp och vräker ur sig en omogen, mindre vetande kommentar. Tycker du säga håll käften nästa gång det händer och passar din kropp inte in i hans ideal kan du be honom att söka lyckan på annat håll. Kram!

 • cindy
  25 oktober, 2014 at 14:28

  Det är väl IRONISKT skrivet. Det är ju det du är känd för. Nackdelen blir ju att man inte vet när det är sanning!!

 • Milli
  25 oktober, 2014 at 14:31

  Till Carina Ersson

  Toppen!!! Precis rätt!
  Även om Katrin väger, som hon själv tycker, något kilo/halvkilo för mycket, vilket hon inte gör, så ska inte Bingo vräka ur sig sådan skit som han har gjort. OM detta är på sant alltså.

  Katrin ligger hästlängder före, både vad gäller skönhet/utseende, verbalitet och empati! Även om hon har tagit i från skosulorna i vissa fall när det kommer till övervikt, men oavsett så är Katrin den som tar hem det hela i en förlängning.
  Trist för barnen (Nova) läsa men hon har antagligen hört sin far när han är i farten.
  Bingo kan, om han så vill, ta de uppblåsta och ”mekaniskt”/kemiskt slimmade och uppblåsta och blåsta småflickorna. Men med de får han inga barn!
  Barnen är Katrins barn!

 • Nina
  25 oktober, 2014 at 14:38

  Men skriv för fan inte ut sånt här på bloggen! Ta upp det med bingo och prata av dig med dina vänner, men fan inte publikt på detta sätt. Vad ska det tjäna till?
  Du vill att hela världen ska veta vilken skit Bingo är just nu, men tänk dig när dimman har lättat mellan er.. Då kommer hela världen fortfarande tycka att bingo är en skit, när du tycker att han är den underbaraste.. Ta bort detta inlägg!

 • Martha 67
  25 oktober, 2014 at 14:50

  Men herreguud, jag blir så förbannad så jag kan knappt skriva!! Vad är det för fel på karln??????
  Du som fött hans barn!!!!!! Jag finner inte ord!!!!
  Där sjönk han till bottenläge!

 • märta
  25 oktober, 2014 at 14:55

  RELATIONSPODDEN!!!!

 • Plastmamman
  25 oktober, 2014 at 14:59

  Käraste K, jag har kommentera åt här ngr ggr, mest när jag inte håller med dig 😉 Jag har helt andra åsikter än du om t.ex. feminism, mat, motion, m.m. MEN här måste jag ändå säga en sak – jag vet att du redan vet det men ändå – du har helt rätt att det är helt stört det din man sa (säger) om dig och din kropp och det han gjorde mot dig igår. Det är kränkande och elakt. Uppenbarligen har han en helt skev bild av hur en kropp ser ut (han är själv för mager, om du frågar mig) och det är ju en sak, men han borde veta bättre och behålla det för sig själv. Även om du kan stå emot och ver hur det ligger till i verkligenheten har ju Bingo tre barn, risken är ju att han sabbar deras kroppsuppfattning också.
  All styrka till dig.

 • Emelie
  25 oktober, 2014 at 15:00

  Fy vad arg jag blir efter att jag läst ditt inlägg! Hör inte på den där Bingo!!!

 • Linnea
  25 oktober, 2014 at 15:01

  Vilken jävla idiot han är. En vidrig människa. En riktig jävla mansgris som inte förtjänar en endaste gnutta av dig. Lämna honom och titta aldrig åt hans håll igen. Låt honom ruttna ihjäl i sin bittra, ytliga ensamhet. Hoppas du förstår att ingen förtjänar att bli behandlad så, speciellt inte av den som är far till ens barn, och som man älskar. Det är så jävla oacceptabelt. Usch. Hoppas inte att du kommer förminska den här händelsen i framtiden och tänka att ”äsch, han vill ju bara att jag ska kämpa och bli ännu smalare”. För fan alltså, jag ryser, vilket jävla pucko han är.

 • Marie
  25 oktober, 2014 at 15:07

  Bra att du vet om att du är snygg för det är du i mina ögon också!
  Bingos beteende är inte ok!! Herregud vad jämför han med… 18-20 åriga tjejer?

  Min man har aldrig betett sig så och skulle aldrig göra! Jag är en snygg tjej i grunden. Var riktigt smal när mik man och jag träffades men gick upp i vikt i samband med att barnen kom.. Riktigt mycket dessutom! 40 kg!! Men även om jag såg ut som en jävla tjockis och hatade mig själv för hur jag kunde låta mig själv förstöra min kropp med all övervikt, så sa aldrig min man något negativt om min vikt mer än att han var orolig för min hälsa. Grejen är att han tände på mig när vi träffades och jag var smal, men han tände på mig som fet också och jag har bara fått komplimanger för det han tänder på. T ex mina stora bröst när jag var överviktig. Nu har jag lyckats gå ner 30 kg och har 10 kg kvar och trots lite skavanker så börjar jag bli mitt gamla jag igen och min man tycker jag är såå snygg och tänder enormt på mig trots att jag inte är pinnsmal eller är mitt smala 20-åriga jag längre.

  Jag skattar mig lycklig som har en man som alltid tänt på mig och aldrig sagt att jag är äcklig, ful och fet (även fast han kanske tänkt det när jag var som störst). Han kanske visste att det man säger som man till sin kvinna glömmer hon aldrig! 😉

  Du har full rätt att känna dig förbannad och förnedrad!! För du är fan inte fet.. Inte om man jämför med andra normala kvinna som pressat ut 2 ungar..

  Du är inget annat en en riktig MILF!! Synd att han inte ser dig med andra ögon än så,

  Yrkesskada kanske?

  Tur för honom att han själv är så jävla snygg!!

  Han min man kommit med sådana kommentarer så hade jag förmodligen varit ännu fetare idag. Om han nu har som mål att du ska tajta till dig så kommer han definitivt längre med komplimanger än tvärt om!

 • Tove
  25 oktober, 2014 at 15:08

  Varför säger man åt någon som springer nästan varje dag att hon borde röra på sig lite mer? Om man inte ens är arg? Det är inte som det är ett välment tips, man kan ju inte (rimligen) springa oftare än 1ggr/dagen. Försöker han bryta ner dig eller är han bara puckad?

 • Maria
  25 oktober, 2014 at 15:17

  Usch jag blir ledsen när jag läser detta. Och förbannad med för den delen. Men ärligt talat jag gillar Bingo men om man lyssnar på eran pod så märker man att han kränker dig dagligen. Eller så har han bara en förbannat trist jargong. Du är superduktig och du kämpar otroligt bra. Stå på dig och kräv skärpning från hans sida!

 • Gerry
  25 oktober, 2014 at 15:18

  Vem är ni att döma. Tänk om det inte är så som K skriver.Men ni tror blint på henne. Hon är ingen ängel, och skräder inte orden. Inte bara ens fel…….

 • Mia
  25 oktober, 2014 at 15:19

  Äh, hon bara driver med oss.

 • Alexandra
  25 oktober, 2014 at 15:20

  Du är jätte fin, ta inte åt dig när såna ord kommer från ”en albino” hahaha du kan ju be honom gå och sola, måla sina ögonbryn och göra något åt sina vita ögonfransar hahaha

 • synsk
  25 oktober, 2014 at 15:21

  Alltså hur lättlurade är folk?
  Knowing Katrin, så är det här 1. En hint till Maggan över hennes ärliga, lite småfulla inlägg igår 2. Ett sätt att försöka vända folk till att tycka synd om henne, så hon får bli the underdog, alla håller på att manupilerar sin publik så nuförtiden

 • fialisa
  25 oktober, 2014 at 15:27

  En sanning med modifikation!! FULT!

 • Lisa
  25 oktober, 2014 at 15:30

  Hur kan man säga så till någon man påstår sig tycka om, undrar jag. Nog att du kämpar men vad i helvete? Delar inte hans värderingar (de som kommit fram i podden) och du har börjat efterlikna/acceptera mycket som, jag vet inte, men som jag tror att du inte skulle stå för om det inte vore för att du är tillsammans med Bingo. Och jag trodde inte ni hade den jargongen, även i stridens hetta vet man vad man säger… Du ville inte höra det men jag tycker du är svinsnygg och du har underbar självinsikt och distans. Det var tråkigt att läsa att han är ett jävla mongo bakom fasaden han visar upp.

 • bb
  25 oktober, 2014 at 15:34

  Ha ha, bra fejk. Lockar till många kommentarer. Supersmart.

 • Therese
  25 oktober, 2014 at 15:40

  Jävla pucko. Vill han peppa eller såra dig? Det är viktigt att du förstår anledningen. Fast känner du dig kränkt så ÄR du det. KRAM

 • Malin
  25 oktober, 2014 at 15:49

  Ok, måste ju ligga något bakom att han säger så. Säger du elaka saker till honom som sårar? Du är ju inte den som inte kan vara elak menar jag, minns när du hackade på ”Sats-tjejen” vad är skillnaden katrin? Du kan vara jävligt elak själv, som man bäddar får man ligga. Tror inte han säger så utan att det ligger något underliggande bakom. Sorry du får inte min empati idag!

 • Anna
  25 oktober, 2014 at 15:52

  Jag känner igen det där så väl från min tidigare relation. Det är lätt att allting normaliseras också efterhand, men oavsett inte okej att säga så till den man älskar (ännu värre när det dessutom inte är sant, då är det ju bara för att såra).

  Å andra sidan så är det också så att även om man kan ha ett bra självförtroende, var driven, duktig och prestera bra så kan självkänslan inte alltid vara bra för det och det är lätt att man bara värderar sig själv efter sina prestationer. Det kommer aldrig att räcka till, vi måste få vara bra för dem vi är med våra nära.

  Det gäller att fundera lite på om det är någon annan som är elak eller om det är ens egen risiga självkänsla som gör att man accepterar ständiga gränsöverskridanden. Ibland är det båda samtidigt och då finns bara en sak att göra. Bryt mönstret. Lycka till.

 • My
  25 oktober, 2014 at 15:55

  Han gör väl mot dig som du gör mot andra, bara en tidsfråga innan era barn gör samma sak…..

 • bella
  25 oktober, 2014 at 16:02

  haha fyfan vad synd, bingo är ju bara jävligt ful. Undrar ifall hans sätt att se på dig kommer ifrån dem unga tjejerna han sitter o fotar varje dag, jag menar nånstans borde det komma ifrån..ligger nog något i det. Ta inte åt dig dock! tycker att du verkligen inte är tjock samt du ser bra ut 🙂

 • Cleo
  25 oktober, 2014 at 16:07

  Du är en fantastisk kvinna, Katrin och har en otrolig karisma. Dessutom är du en driven entreprenör som lyckas med det mesta. En härligt inspirationskälla =)

  Tyvärr är det långt ifrån alla män som klarar av det. Många säger att de vill ha en stark, självständig kvinna men inte i praktiken. De dras till den starka, självständiga och när de inser att hon är dem överlägsen på alla plan så plockar de fram de låga kommentarerna som gör som allra ondast då de vet hur hårt du kämpat för att uppnå ett visst mål..

  Jag brukar lyssna på er relationspodd och från början lyssnade även mig man.. Men han vägar numera eftersom han tycker att Bingo är en idiot och inte vill bli sammanbuntad med honom som ”man”. =P (jag tycker i varje fall den är underhållande =).)

  Fast det spelar ju mindre roll, det är ju varken jag eller min man som bor med din sambo, det är du.. Sen om du väljer att fortsätta med din sambo trots hans brister så är det ju ditt val. Gör det som är bäst för dig och barnen =)

 • Jag
  25 oktober, 2014 at 16:11

  Ja så här många har väl aldrig skrivit på din blogg… … Och undrar vad du själv gör, asgarvar åt vad folk skriver… För herregud vad alla skrivit… Verkar vara många som plötsligt ” gillar dig”…. .. Som tycker ”din” Bingo är allt möjligt… Han är far till dina barn… Du kanske har PMS…
  Märkligt skrivet…

 • Elin
  25 oktober, 2014 at 16:13

  Men ööööööööh! Då kan väl han skaffa en dum blondin som innan då med dåligt självförtroende sönder blonderat hår och plast tuttar, restylane you name it! Som behagar han med sitt utsende. fy fan va ytligt! Du är skit snygg och du ska fan se ut som du vill. Du är inte feet! 2 barn och du är fabulös! Rynkig gubbe som borde gå till plastikdoktorn själv! Super fräsch 40 åring säger han. Vi kan väl säga så pfft!
  Skaffa dig en respektful kille ist Katrin! Du är gryyyym!

 • Jenny
  25 oktober, 2014 at 17:08

  Nä. Fy fan! Vilket j-vla svin!
  Gör slut direkt! Hitta en riktig man som har vett att uppskatta just DIG!
  Är så imponerad av din idoga träning!
  Ta ingen skit från en skitkorv!
  Kram

 • Johan
  25 oktober, 2014 at 17:31

  Hans beteende är precis lika sjukt som att du väljer att hänga ut honom totalt. Allt annat än ett avslutat förhållande efter detta vore helt sjukt alltså.

 • Kim
  25 oktober, 2014 at 17:55

  Vilken jävla gris!!!?
  HUR FAN kan du ta detta?!! Har han sett sig själv i spegeln??

  DETTA är psykisk misshandel Katrin! Vill du leva med en mobbare?? INGEN har rätt att säga så!
  DU ÄR MAMMA TILL HANS BARN!!

  chockad, äcklad och upprörd!! LÄMNA RÖVHÅLET!!

 • anka
  25 oktober, 2014 at 17:56

  Att Bingo är ful som stryk och med alla sina äckliga tatueringar kunde väl accepteras om han vore hygglig som person. Men om han inte är det, vilket inte skulle förvåna mig, och att han är en person som flyter på i sitt eget universum. Och om du Katrin ljuger om detta och flyter på i ditt eget universum för att locka läsare och göra reklam för din business så är det ganska lika så fult.
  Vi läsare är inte så dumma som du tror.

 • Stina
  25 oktober, 2014 at 18:26

  Blir ledsen över att läsa det här. Jag håller med dig Katrin. Hur fan kan man säga så till någon som gett en två vackra barn. Vilken jävla pajjas.

 • Camilla
  25 oktober, 2014 at 18:43

  Inte okej nånstans!!

 • Bell
  25 oktober, 2014 at 19:04

  Började nästan gråta när jag läste det här.
  Jag beundrar verkligen dig för du verkar vara så sjukt stark som person, oavsett vad livet ger dig, så verkar du ställa dig upp igen.
  Du har så sjukt söta barn och alla bittra människor är så jäkla tragiska. Lyssna inte på dom, för come on, vad är det för människor? dom är inte vatten värda.

 • Sofie
  25 oktober, 2014 at 19:07

  Lite kul att se hur alla går bananas över vad Bingo nu ska ha sagt.
  Ni blir som galna över att han kränkt Katrin och sen helt ogenerat och ointelligent gör ni precis samma sak mot Bingo.
  Kallar honom ful och äcklig mm.
  Dubbelmoral !

 • Joan
  25 oktober, 2014 at 19:23

  Självklart är det inte ok att säga så till någon man älskar. Men (och jag önskar att det inte fanns något men) vad säger Katrin till honom som sårar och kränker? Även om jag tycker att Katrin oftast är underhållande så går hon ofta över gränsen vad som är ok att säga till andra människor. Vad är det som säger att hon inte gör samma sak mot sin man, som i sin tur gör att han svarar med samma mynt?

 • mina
  25 oktober, 2014 at 19:45

  sista du är, är tjock. du har skitfin form tycker jag! men även om du hade extrakilon så e Bingo extremt ful och det är tyvärr något man inte kan träna bort.. han är verkligen sjukt ful asså de typ svårt att kolla på honom

 • Mias
  25 oktober, 2014 at 19:48

  Jag har gått upp och ner i vikt under 8 år med min pojkvän. Inte en enda gång har min kille klagat på mig.
  Han har bara nämnt hur han älskar mig oavsett storlek.
  När jag hade lite mage så sa han att han älskade den.

  I mina öron låter det märkligt hur en kille kan säga så överhuvudtaget. Du borde vara älskvärd oavsett storlek. Han är väl kär i dig som person och inte din kropp?

 • Ella
  25 oktober, 2014 at 20:17

  Hej Katrin. Jag har läst din blogg ett tag nu men aldrig lämnat någon kommentar men nu känner jag att jag måste. Du är en stor inspirationskälla. Du får människor att äta bättre, träna mer, tänka högre tankar om sig själva och våga ryta ifrån. Du verkar vara en fantastisk mamma och människa. Den som inte ser det, respekterar det och uppskattar det kan dra åt helvete! Skit i honom- du har gett mer åt andra än vad han någonsin skulle kunna drömma om. All power till dig, tjejen!

 • erkan
  25 oktober, 2014 at 20:37

  Jag håller nog med Bingo i denna fråga!

 • paleomona
  25 oktober, 2014 at 20:58

  Men kom igen!Är det nå’n som på fullt allvar tror att Bingo Rime’r skulle våga fälla så’na kommentarer om Katrin?Vi are talking Katrin”the pitbull”Zytomierska”här!

 • Hanna - Min väg till att bli en bättre löpare + ytligheter
  25 oktober, 2014 at 21:01

  Fy så elakt av honom. Jag förstår att du blir ledsen. Att säga så där om någon är definitivt inte okej. Kram!

 • Jag
  25 oktober, 2014 at 21:07

  Det är inte alls synd om honom. Vidrigt är vad det är!

 • laura
  25 oktober, 2014 at 21:19

  bingo är yrkesskadad, allt över size zero utan silikonpattar är onormalt för honom. och ska vi nu snacka vem som ser bäst ut i ert förhållande skulle jag hellre ligga med dig om vi säger så. och jag är inte flata…

 • Jenny
  26 oktober, 2014 at 00:20

  Jävla mansgris! Jag blir så provocerad. Förstår han att du tryckt ut 2 ungar? Jag tycker att du är ursnygg, men jag vill ge honom en lusing. Man trycker inte ner någon som kämpar och försöker uppnå ett mål. Det hade varit en annan sak om du krängde 2 påsar chips och låg på sofflocket. På han bara!

 • medkänsla
  26 oktober, 2014 at 01:13

  Jag har varit med om precis samma sak i mitt förra förhållande.
  Och visst jag var kanske lite lite överviktig (74kg 170cm lång) men jag hade hellre det än mina ätstörningar jag hade innan. Vi levde tillsammans i 5 år.
  Han var otrogen, blind som jag var så tog jag tillbaka honom. Allt var bra igen.
  Efter ett tag var det väldigt mycket kränkande kommentarer om att jag inte tränade tillräckligt hårt, jobbade heltid, men ändå skulle jag göra allt hemma för att han jobbade hårdare än mig. (Jag jobbade i butik och det var inget ansträngande arbete)
  Att jag hade två jobb och körde dubbelpass rörde inte honom i ryggen. Det var ändå inte tillräckligt bra. Jag var tillochmed ute och sprang varje morgon trots att varken min rygg eller mina knän tål det. Hade galet ont varje dag. Jag gjorde i princip allt för att göra honom nöjd, förutom att lyckas tappa vikt. Ingenting dög. Han sänkte mitt självförtroende ända ner i botten. Kunde knappt gå bland folk för jag var rädd för att folk skulle prata om att jag var tjock. Hela mitt liv blev en paranoia. Jag fick så dåligt självförtroende att jag inte ens vågade visa mig för honom så jag sov med kläder på mig. Stannade hemma när vi var bortbjudna till hans vänner för jag visste att han skämdes för mig. Jag levde med anklagelser om att jag måste träna hårdare och äta mindre varje dag i två år. Grät mig till sömns varje kväll, han gick ut och la sig på soffan för att han inte kunde sova för att jag grät. En dag sa han till mig att han inte tände på mig längre, att jag inte såg ut som när vi träffades. Då fick jag nog och stack. Och hade jag inte gjort det hade jag aldrig träffat denna underbara killen jag har nu, som älskar mig för den jag är trots lite rumpa. Jag vill kunna älska mig själv också, men mitt självförtroende är så förstört så jag kan inte hitta någon motivation till att gå ner i vikt.
  Jag hoppas att du sätter ner foten och säger ifrån. Ingen ska behöva leva i sådant helvete. Lycka till, kram

 • Lotta
  26 oktober, 2014 at 05:50

  Antingen har K’s trafik börjat dala eller så är detta for real och då måste K tänka det varenda psykolog redan listat ut. Projicering så det skriker om det. Eller så har B varit otrogen o vill få K att slänga ut honom så att han slipper ta första steget.

 • Malin
  26 oktober, 2014 at 06:33

  Han mår inte så bra själv.

 • Jenny
  26 oktober, 2014 at 08:32

  Min kille gjorde likadant mot mig för någon vecka sedan.. Jag är 167 lång väger ungefär 50 kg tränar i stort sett varje dag och äter en bra och varierad kost, dricker alkohol max en gång varannan månad.. Jag har gått ner 12 kg senaste året.. Allt för att jag ska känna mig bekväm med min kropp och för att min älskade kille ska tycka att jag är fin och attraktiv… Vad gör han när jag kryper upp i hans knä nyduschad efter ytterligare en timmes joggingtur… Nyper tag HÅRT i det fett jag har kvar på magen och skrattar.. Jag reagerade som dig Katrin och jag funderar starkt starkt på att dra NU.. Vi har inga barn tillsammans och ger mig noll plus noll uppskattning.

 • Lilla My
  26 oktober, 2014 at 08:54

  Kära du, sluta blogga och samla in din själ och finn dig själv. Du verkar inte vara en särskilt lycklig människa trots alla dina framgångar. Fokusera på dina barn och ditt arbete och lämna bloggvärlden ett tag, pengar är inte så viktigt i det långa loppet.

 • Sonja
  26 oktober, 2014 at 09:44

  Men please människor, sluta prata om ”dumma plastiga blondiner” och ”småflickor” etc som om de inte vore ”äkta” kvinnor/människor! Att racka mer på glamourmodeller gör ingenting bättre, det är bara en vidrig form av kvinnohat det också och det behöver vi inte.

  Det bingo gett uttryck för har ingenting med utseende att göra, det har inget med Katrin att göra. Det har med maktutövande att göra. Och det utför han förmodligen oavsett hur människan ser ut. Min misstanke är också att Katrin ligger otroligt högt på hans respekt-skala. Hon är lite av ”madonnan”, hon är trots allt mor till hans barn. Så förmodligen behandlar han kvinnor som ligger lägre på skalan, ”horor”, ÄNNU sämre.

 • jenny
  26 oktober, 2014 at 10:59

  Haha, som att han är perfekt då!? 🙂

  Pinsamt sagt. Hade blivit så chockad att jag hade setat och gapat bara tror jag? Hoppas inte Nova hör vad han säger, för det kan ju bli värsta grejen, särskilt i åldern hon är i.

  Hoppas han skäms över det han sagt, för det är bara oerhört drygt sagt. Jag tycker du är vrålsnygg Katrin! En riktig PUMA!

 • L
  26 oktober, 2014 at 11:26

  Bla bla bla bla bla bla

 • Tuss
  26 oktober, 2014 at 11:28

  Med tanke på var du själv sagt om andras utseenden, så har jag svårt att ta dig på allvar.

 • ellie
  26 oktober, 2014 at 11:54

  Fy fan!!! Det där är skruvat och psykisk misshandel! 🙁 Nu tappade jag all min respekt för Bingo.

 • Ewa
  26 oktober, 2014 at 12:10

  Men titta på han själv ser ut? För mig är en karl med breda mjuka axlar att luta huvudet mot, det är maskulint. Litet mage spelar ingen roll, en karl skall inte ha en kaloritabell i fjollväskan. Sedan är inte smal=snygg, fet=ful. Det handlar om rena ansiktsdrag, benstruktur etc.

 • Kalle
  26 oktober, 2014 at 12:44

  Katrin, det han gör innebär psykisk misshandel. Lämna honom.

 • Alexandra
  26 oktober, 2014 at 14:54

  Bingo verkar befinna sig i en ålderskris. Han hackade ju på dig i podden för att du hade ett grått hårstrå också. Kanske inte är så lätt för en man som håller på att mista sin ungdom att bli omkörd av sin kvinna?

 • saga
  26 oktober, 2014 at 15:12

  Jag är superglad för er båda och har inte missat en enda podd ni släppt. Dock blir varje poddavsnitt mindre och mindre kul att lyssna på då ni bara är ute efter att sätta dit varandra… Trist att behöva säga detta, men ni driver ert förhållande framåt på ett destruktivt sätt. Ni lockar verkligen fram det värsta ur varandra! 1+1 ska ju i en bra värld bli 3 eller mer… Ni två blir -1…. Ta hand om er ni är värda någon bättre!

 • Lotta
  26 oktober, 2014 at 16:43

  kan berätta om min man , inte för att stoltsera utan bara för det borde vara så för alla. jag är fet, helt klart, efter födsel och sjukhusvistelse i två månader och lång väg tillbaka. men jag är på god väg och styr och provar med allt möjligt. men jag tror verkligen på min man när han säger att jag är fin som jag är och att han tycker jag är sexig för att det är Jag. även om jag är fläskig med stora fula ärr över hela magen. han är så genuint underbar, och ger bara kärlek och älskar mig som jag är. även om jag vet att jag ser för trälig ut just nu så får han mig ändå att må bra och DET är det enda som får mig att jobba på. skulle han säga åt mig att jag är tjock och ful skulle jag sätta mig och gråta och vräka i mig allt som får mig må bättre, typ godis. jag önskar alla fick leva med ngn som får en att känna sig så vacker. jag är inte ens lika uppskattande tillbaka, är inte alls lika duktig på det, men jag försöker! acceptera inte hans skit, fy fan så vidrigt. trycker man ner andra mår man skit själv, utan undantag.

 • fia
  26 oktober, 2014 at 16:46

  Du tycker ju uppenbart att det är okej att säga så om/till andra såå vad då

 • Io
  26 oktober, 2014 at 18:45

  Nä fy fan va taskigt. Riktigt dåligt.

  Du kanske borde säga till honom att han är smal o kanske borde äta lite mer men det vore ju att sänka dig till hans nivå.

  Tråkigt iaf! 🙁

 • Maja
  26 oktober, 2014 at 18:45

  Ja fy fan! Hade min man sagt det till mig hade han fått spö. Det var det djävligaste jag hört. Ingen förtjänar sånt skit!

  Men… Har inte du sagt att du hatar folk som är feta?? Karma….. Skoj att höra nån säga det??

  Nää. Just det. Du kanske tänker dig för va du slänger ut dig nästa gång

 • Andrea Göteborg
  26 oktober, 2014 at 18:47

  Jag vet inte vad jag ska säga… f*n va vidrigt gjort av honom! Hade min pojkvän sagt så till mig hade han åkt ut med huvudet före!

 • Veronica, Kostvägen
  26 oktober, 2014 at 19:49

  Så sorgligt!
  Har tänkt på det i relationspodden (som är suveränt kul och bra oftast för övrigt!). Att om du lyssnade igenom alla avsnitt och vad han sitter och säger till dig så skulle du förmodligen lämna honom…
  Man kan skoja och skämta och göra det på ett ganska tufft sätt ibland, om man har den typen av relation. Men gång på gång kallar han dig gammal, tjatig, gnatig, tråkig, präktig… Du skojar med honom respektfullt med glimten i ögat, han låter bara elak.
  När man säger lite halv-taskiga saker till varandra krävs det fem vänliga för att väga upp det, har jag hört, och jag tycker det stämmer.
  Jag tror att han ligger fett mycket på minuskontot där, han låter bitter…

 • Mi
  26 oktober, 2014 at 20:55

  Men varför förstår inte folk att detta är ett SKÄMT.
  Det är ju kul att få 200 kommentarer…
  Herre gud så dumma läsare det finns.

 • Malin
  26 oktober, 2014 at 22:06

  Killar, speciellt såna me dålig självkänsla klarar inte av starka tjejer med bra självförtroende , dom känner sig omanliga å underlägsna då.. D e då dom tar till me d som dom vet sårar oss tjejer, d e d enda dom har att komma med.. Har fattat att d e så av egna erfarenheter.. Även om man inte tar åt sig blir man ändå ledsen å har svårt att förstå hur å varför dom säger en sån sak.. Du får väl kommentera tillbaka me nåt som inte e till hans fördel..

 • Arg tjej
  26 oktober, 2014 at 22:39

  Äckel-Bingo. DUMPA HONOM !!!!! Vilket jävla rövhål! Man beter sig inte så!!!!!!!!

 • K
  26 oktober, 2014 at 23:44

  Du har ju själv viktmobbat andra eller hur.

 • p
  27 oktober, 2014 at 00:53

  MEN SERIOST E DET INGEN SOM FATTAR ATT DETTA BARA AR PR FOR RELATIONSPODDEN?

 • Ulrika
  27 oktober, 2014 at 09:51

  Att säga sånt, är verkligen bara b-a-r-a elakt!

  Det är ointressant vilka s.k. skäl han kan anse sig ha för att säga/göra så. Det enda viktiga är: vill man leva i en miljö där man blir bemött på detta vis? Ska barnen växa upp i en miljö där människor blir bemötta på detta vis?? Vad blir de för slags människor isf..?

  It’s yr call.

 • christina
  27 oktober, 2014 at 10:17

  Bomb i röven på honom!

 • Sara Pettersson
  27 oktober, 2014 at 11:27

  Sitter hemma efter en långpromenad, äter chokladhjärtan och klämmer på mina bilringar och tänker ”det är FAN värt det” 😉

 • Elin
  27 oktober, 2014 at 13:05

  Katrin. Sådär behandlar man inte någon som man respekterar. Man gör bara inte det. I en nära relation ska man känna sig trygg att vara den man är och se ut precis så som man gör. Det spelar liksom ingen roll hur du ser ut, vad du väger etc. Man ska kunna känna sig trygg med sin partner. Det här är ett oerhört övertramp. Att avsiktligt såra någon som dessutom bryr sig väldigt mycket om sitt utseende och sin vikt.
  Det är aldrig okej att såra med flit. Och detta beteende hos honom tar bort alla plusbeteenden han kanske har. Det spelar ingen roll att han är en skön kille eller en bra pappa. Han är ingen bra partner. Han är en kvinnohatare och ett svin. Lämna honom!

 • Linnean
  27 oktober, 2014 at 14:39

  Även om detta är den sorgliga sanningen så skulle jag aldrig någonsin tro något av det. Vi vet ju att du är beredd att göra precis vad som helst som drar folk till bloggen och pengar till kassan. Så kan jag inte fatta varför du upplever detta som så hemskt när du drabbas, du har ju gått och nypt och kommenterat andras fett?!? Är det bättre när det kommer från dig??
  Det är sjukt obehagligt med personer som skriver så mycket skit att man när det kanske är allvar rycker på axlarna och säger who cares.. OM det är sant så bevisar det bara att du inte kommit så långt som du tror i din inre växt. Res dig upp och gå. Genast. Om du inte fattar det för din egen skull så gör det för barnens.

 • Melissa
  27 oktober, 2014 at 16:57

  Detta är så trashigt (ingen klass över huvudtaget). Du borde känna större värdighet mot dig själv. Jag hade lämnat – för länge sedan. Vore väldigt märkligt om du inte gjorde det.

 • julia
  27 oktober, 2014 at 17:25

  Förfan Man-up gnällkärring, du vräker ur dig värre ord om folk men när du får höra din egna skit ja då går det bra att gnälla.

 • jenny
  27 oktober, 2014 at 17:55

  Jag har vart i hop med en man som misshandlade mig fysiskt samt psykiskt..

  Min syster bor i skrivande stund i hop med en man som misshandlar henne psykiskt.. Hon har barn och hus med honom..

  Psykisk misshandel är nästan värre tycker jag..

  Stor kram till dig!

 • Lina
  27 oktober, 2014 at 18:06

  Sådana påhopp kommer bara från personer som inte har något bättre att komma med. Pinsamt och så jäkla omotiverat. Min respekt for den personen hade försvunnit totalt. Klart att man inte tar åt sig när man vet att det inte är sant, men frågan är om det är möjligt att leva men en person som tycker denna typ av beteende är ok?!

 • Biggan
  27 oktober, 2014 at 18:19

  När jag läste ditt inlägg gjorde det ont i mig! Varför gör/säger någon så till sin partner/sina barns mamma? Bara väldigt sorgligt…

 • humlan
  27 oktober, 2014 at 19:51

  Jag hade blivit jätteledsen. Din kropp har ju burit 2 barn, han ska vara glad att han sluppit göra detta själv. Hur fixerad kan man vara vid en kropp? Kärleken sitter förhoppningsvis på andra ställen. Han kan väl jobba på sitt uppförande!

 • Bilirub
  27 oktober, 2014 at 20:34

  What goes around comes around !

 • Bilirub
  27 oktober, 2014 at 20:36

  Gillar Bingo. Han SÄGER SOM DET ÄR, det som ALLA TÄNKER men ingen VÅGAR SÄGA !!!

 • Hege
  27 oktober, 2014 at 20:37

  Jagr helt paff! Hur kan man nerverdera den människa som har gett en två helt fantasiska barn på det sättet!?
  För det första är det inget fel på att vara rund i hörnen, det viktigaste är att man mår bra och att man är frisk.
  För det andra så kallar man aldrig, då menar jag ALDRIG sin partner för nedvärderande ord! Det är så jävla mycket inte okej! I ett partnerskap så ska man stötta sin respektive, oavsett vad! Vad ger detta dina barn för bild av hur en man ska vara mot en kvinna Bingo? Gör något åt dit äckliga beteende! Ursh!

 • quintus
  27 oktober, 2014 at 20:40

  De är lika goda kålsupare. Punkt

 • Sofia
  27 oktober, 2014 at 21:28

  Omg. Fyfan.

 • Hanna
  27 oktober, 2014 at 21:33

  Jag brukar inte följa din blogg men hamnade här av en slump. Vilken otroligt vidrig, ful man Bingo är. Du förtjänar så mycket mer, INGEN tjej ska behandlas på det sättet. Så j*kla vidrigt av honom och jag mår dåligt över att läsa att det finns sådana män. Du är en självständig, stark kvinna Katrin och jag hoppas att du inte kommer låta dig behandlas på det ä här sättet länge till. Det finns jättefina killar, det har jag själv fått erfara. Jag brukar inte förespråka skilsmässa men just i det här fallet tänker jag bara ”skilj dig!” För du förtjänar inte det här

 • anton
  27 oktober, 2014 at 22:05

  såg detta på en skvalerblogg:
  ”Förvånar mig inte om det är sant. Han sa det till mig då vi träffades. Dessutom sa han att om inte dom hade haft barn tillsammans så skulle han gjort slut för längesedan. Dessutom hånglade han runt med tjejer då han var i min stad. Följde även med på hans efterfest. Han levde som om han vore singel. När jag for hem så ringde han mig och frågade om jag ville komma tillbaka och ha sex med honom nu då alla var borta på efterfesten, tackade nej. Vi pratade dock mycket om sex, om vad vi gillade osv. Och att han brukar ligga med unga tjejer under hans turné. Stackars katrin! Om hon nu inte går med på att han håller på såhär. Men enligt han fattar hon ingenting.”

 • Karin
  27 oktober, 2014 at 23:04

  Kan inte låta bli att bli skadeglad. Så många människor du har hånat och tryckt ner, du förtjänar att känna hur det känns. Jag spyr på människor som dig som använder sig av att trycka ner andra för att få sig själv att må bättre…

 • madelene
  28 oktober, 2014 at 00:51

  Du som alltid har åsikter om allt och alla, inte tar nån Skit. Så har du den största skiten hemma.
  Ryck upp dig jag är helt övertygad om att du klarar både barn och karriär ensam.

  Ta ingen skit!

 • Mimmi
  28 oktober, 2014 at 02:24

  Du är skit snygg och han är ful…ta inte åt dig

 • Sarah Ward
  28 oktober, 2014 at 07:04

  Han kan dra åt helvete. I sin perfekta fotovärld. Vilken jävla hets att vara smal tänk på dottern Nova som snart är tonåring. Du är en förebild för henne inte alla trådsmala sillisbrudar..
  Tänkte på det senaste podden när ni pratade om att du hade ändrats sen du fått två barn. Det första han kom på var brösten. Ja tro fan det. Mina med o alla morsor.. Tycker alla mina väninnor inkl jag själv är sjukt mkt snyggare o sexigare nu när vi är morsor.. Så är även du.
  Du är way to smart för honom.
  All styrka till dig.
  Ps från en som vet precis vad du menar om rutiner o hålla ihop familjen mm. Min man bröt ihop i helgen o vilar nu upp sig hos kompis då jag varit i Paris o arbetat en vecka. Han är helt slut.. Löjligt.. Män

 • melwa
  28 oktober, 2014 at 12:19

  fy fan, vad jag blir arg. vilket jävla svin. stå på dig! lämna honom direkt och gläds åt vilka fina barn ni fått ihop i alla fall.

 • amanda
  28 oktober, 2014 at 12:46

  Bingo är en tönt! Bara att han säger att han är Sveriges Hugh Hefner är ett stor skämt. Som om det vore något att sträva efter? Lyssnar också på er pod och kan höra hans taskiga nedvärderande sätt och så fort du ifrågasätter honom så vänder han kappan efter vinden och försöker hitta andra saker att säga och så ett lite skämt för att stryka över. Han är kort och gott inte snäll!

 • louise
  29 oktober, 2014 at 02:14

  Jag blev väldigt förvånad och ledsen när jag läste inlägget. Ledsen över att han inte är snäll mot dig.
  Men det är nog också det bästa inlägget.
  För att du bryter mot normen att vara tyst om allt dåligt som händer ett par emellan.
  tack.

 • MariA
  29 oktober, 2014 at 08:35

  Vill du/ni att dina söner ska leva i tron att det är ok att säga så till någon annan oavsett om denne är överviktig eller ej?

 • Davve
  29 oktober, 2014 at 08:42

  Maria, vem har sagt att de vill det då? Sluta mästra.

 • Karin-Elisabeth
  29 oktober, 2014 at 09:15

  Gratiis att du är så stark, att du ej blir ett offer. Andra som fått okvädningsord av någon som står en nära som läser din blogg får en hint om hur man hantera en sådan situation. Din sambo Bingo förnekar sig inte, bilring, lägg av, jag tycker min bilring och mina celluiter är kvinnliga och det är dom faktiskt, den kvinnliga kroppen ser ut så.
  Tycker inte alls att du skriver om det är störande, för att du skriver helt normalt om det.

 • Rebecca
  29 oktober, 2014 at 12:28

  Tänkte bara berätta att jag tycker jag att du är SKIT snygg. Och det gör väldigt många andra också! Låt inte någon annan trycka ner dig. Du äger Katrin!!

 • Anja
  29 oktober, 2014 at 14:31

  Karma.

 • N
  29 oktober, 2014 at 17:34

  Läste detta inlägg igår kväll. Har inte kunnat släppa det. Som jag ser det så har din partner troligen en snedvriden bild av vad sundhet och smalhet är med tanke på hans yrke. Jag hoppas som fan att era barn inte hör honom prata så till dig- då får ju dem också en snedvriden bild av hur kvinnor ser ut och hur man talar till kvinnor.
  Ditt slagord är ju ’fuck u right back’… Antingen så visar du honom hur ’feta kossor’ ser ut och vad ’feta arslen’ har för diameter, bombardera honom med bilder så han får en mer verklighetsanpassad bild. Eller, så distanserar du dig från honom på det sätt som du känner dig bekväm med. Du har uppenbarligen fullt stöd av många som läser din blogg (blondinbella inkluderad ;))

 • ApanLala
  30 oktober, 2014 at 21:50

  Ventilera, det gör gott för själen! Själv fick jag höra häromdagen att jag är känslokall och har varit det i alla år vi varit tillsammans. Dessutom är jag lat och gör ingen som helst nytta. Tycker mest synd om maken att han han varit så dum att han inte bara gift sig med mig utan även skaffat barn

 • Greta
  20 december, 2014 at 21:10

  Men fy fan. Jag såg er sist jag var i Stockholm och jag tyckte verkligen att du var jättefin. Du är tusen gånger snyggare än honom. På riktigt. <3 <3

 • Sant ju
  22 augusti, 2015 at 00:45

  Din vikt är väl det minsta problemet, snarare ditt vanskapta ansikte som får en att harkla sig.. Påminner om alla jävla tiggare utanför ica

 • LINDA MUSTICA
  23 september, 2015 at 18:09

  Stackars dig som har en så otrevlig karl. Men han har ju en utmärkt läromästare i dig Katrin. Du älskar ju att kränka andra ang deras kroppar. Inte lika kul att stå på mottagarens sida va? Du är djupt störd

 • Florence
  1 februari, 2017 at 12:05

  Jag vill vittna om hur en kärleks läkare rädda mitt hem efter 4 år av äktenskap! Jag ska göra detta kort, allt händer som en dröm. 2 månader sedan någon presentera mig för denna kärlek läkare jag tror aldrig i perioder tills jag gav det en tanke att tänka på det förflutna ensamhet jag har gått igenom utan min make, bbq kul tillsammans, strandparty, Halloween, jul etc. Jag vill inte vara ensam i år allt jag ville att fira detta upp kommande jul med min familj. Jag bestämde mig för att kontakta kärleken läkare (Dr Goko), kontaktade jag honom och han gav mig mod att jag är gonna har min man hemma om jag tror. Han sade att han kom till Amerika för att hjälpa människor att få tillbaka allt de har förlorat, återförena splittrade familjer och många fler !!! I under-go förfarandena och han berättade och sade efter 2 dagar min man är ringer mig. Jag sade till mig själv att detta inte kommer att hända, är detta en människa som inte har kallat mig för mer än 3 år ”lol”. Lite roligt ändå, på 2: a dag kan inte tror jag fick ett samtal från ett okänt antal säga ”Honung är mig Ken” WOW! Det var ett mirakel .. Min man är hemma och även köpte mig en gyllene smycken att bevisa hur ledsen han är att ha lämnat mig ensam i de senaste åren. Jag är så Bliss enbart ord kan inte uttrycka glädje i mitt hjärta så jag lovar honom jag är gonna dela detta vittnesbörd till en värld av hans stora krafter. Han tar drygt från hans sena far är så äkta Hans krafter, han är ärlig och mycket uppmuntrande … han också specialisera sig på; Graviditet pass för att föreställa sig barnet, om du vill att din make / maka att bli din för evigt, om du trött på att vara ensam och singel och så böja mer. Alltid säga ja till dina behov …. kontakta honom (dr.gokosspiritualcaster @ gmail .com) Whatsapp 2348056398964.