Okategoriserade

I love LCHF

Självklart kör jag LCHF när att jag är gravid, jag är väl inte dum i huvudet heller?! Det är så kul när folk rusar på mig och nästan vrålar i panik att jag nu måååååååste äta frukt bara för att jag är gravid och att jag måste äta kolhydrater. Det är kanske bland det sjukaste jag hört. Hur skulle det på något sätt kunna tillföra något bra till min kropp och min hälsa att äta socker, mjöl och stärkelse som varenda människa blir svullen och mår dåligt av? Tillåt mig skratta åt denna dumhet HA HA HA HA. Frukt? Då käkar jag nog hellre smågodis om jag måste välja. Jag äter broccoli, spenat, blomkål, sockerärtor, gröna grönsaker, aubergine i stora lass varje dag och det är nog långt mer i näringsvärde än vad de flesta av er klarar av att stava till. Dessutom har jag låga järnvärden. Inte katastrofala men lite låga. ”Då ska jag äta ännu mer spenat och broccoli!”, utbrast jag till vår alldeles ljuvliga barnmorska på Mamamia men då sa hon att det där är ett lätt missförstånd som folk gör. Visst att grönsaker innehåller en del järn men långt ifrån så mycket som kött. Ju rödare desto mer järn. Älg och rådjur toppar listan, sen kommer nötkött och längst ner kyckling. Fisk innehåller inget järn alls och spenat och broccoli lite grann. Så då har ni också fått lära er nåt nytt idag!

Jag säger inte att jag inte kommer att få okontrollerbara cravings som kommer att tvinga mig till att äta kolhydrater jag vill gardera mig mot det. Vill min kropp äta Ben&Jerrys eller Marshmallow Fluff den här gången också så kommer jag inte att klara av att stå emot det men så får det vara i så fall. Än så länge har jag inte ätit kolhydrater och jag har inga planer på att göra det.

En sista sak. Så jääääääääävla kul har jag haft åt alla (många) kommentarer de senaste veckorna om att jag minsann ALDRIG kommer att bli gravid om jag äter så mycket Stevia. Stevia är som preventivmedel jaddajadda. Och tänk att jag just blev på tjocken när jag anvdväne mig av Stevia varje dag. Och gör det fortfarande. Några droppar i mitt morgonkaffe, några droppar i min grädde, några droppar i mitt vatten. Och så äter jag Steviasötad choklad minst varannan dag och de dagar som jag inte gör det äter jag stevisasötad Nutella på mackan. Juhuuuuu! Har du problem med att bli gravid?! Överdosera Stevia!!

You Might Also Like

 • Ellie
  27 maj, 2013 at 21:06

  Du är supersnygg och verkar ha massor av energi och må bra så kör på bara! Det ska bli så roligt att följa din graviditet eftersom jag själv är gravid i samma vecka med mitt första barn. När började det synas på dig när du väntade Ringo? Lycka till med allt!!

 • Magda
  27 maj, 2013 at 21:06

  Ser fram emot att läsa om din graviditet under LCHF-kost då jag själv efter bröllopet planerar barn och ställer in mig på en massa ”hat” mot mig och min LCHF-kost. Skönt att se fler som väljer samma spår och ser fram emot att få läsa om din resa. Lycka till!!

 • anonym
  27 maj, 2013 at 21:16

  FAN VILKEN HEMSK MÄNNISKA DU ÅR. Bara tänk på dig själv. Det kommer att straffa sig.Vänta bara.

 • anonym
  27 maj, 2013 at 21:26

  Vet du vad empati är. Nej för att du är en jävla sociopat.
  Så vad bryr du dig om någon anhörig dör.
  Du är ju fullständigt känslokall
  Stackars Ringo……..

 • Louise
  27 maj, 2013 at 21:27

  Klart du skall ata LCHF under grav. Det ar nagon overtro pa att mamma/barn skulle bli lidande for att man skippar mjol, socker och annat skit.

  Jag at LCHF under hela grav. och madde prima, barnet var mycket valskapt nar han kom ut. Detta var dessutom langt fore LCHF slog igenom i Sverige. Sa efter nastan 20 ars LCHF-atande mar jag idag prima och har ypperliga varden och har _aldrig_ nagon gang sen jag startade haft problem med overvikt alls eller jojo-bantningar.

  Grattis till graviditeten. Skall bli mycket kul att folja den denna gang. Jag hittade din blogg nar Ringo var nyfodd.

 • anonym
  27 maj, 2013 at 21:34

  Barnet kommer att DÖDEN DÖ inat det är fött.
  Jagär ledsen Katrin
  från ett medium

 • J.
  27 maj, 2013 at 21:40

  Vem ska dö då??????

 • Bitterfittan
  27 maj, 2013 at 22:00

  Du är den mest korkade människa jag vet. Det är bara du som är så obildad att du inte vet hur man ska äta för att få upp järnvärdet. Det får man lära sig på hemkunskapen i grundskolan. Skärp dig!!!!!!!!!!

 • anonym
  27 maj, 2013 at 22:01

  FRID
  Någon kommer att dö.

 • johoo
  27 maj, 2013 at 22:15

  jag tror jag dör; som jag skrattade när jag läste hur bebisen blev till!!! är det verkligen sant? lycka till!!

 • Jas
  27 maj, 2013 at 22:55

  Din blogg blir jag lite glad och mindre depimerad att läsa!
  Grattis till bebben 🙂

 • M
  27 maj, 2013 at 23:15

  Fy tusan vad hemskt sagt!
  Du lär ju verkligen inte må bra om man kan förmå sig att säga något sådant!

 • jenny
  27 maj, 2013 at 23:16

  jag har fått till mej att frukt gör det lättare för kroppen att ta upp järnet. kan vara därför folk säger att du ska äta frukt? kör din grej, man vet bäst själv egentligen vad man mår bra/bättre av! dessutom har du ju varit med en vända förut.

 • Cattis
  27 maj, 2013 at 23:23

  Katrin säljer LCHF varor, har en LCHF-klubb och ger ut LCHF-böcker så självklart kommer hon utåt att äta strikt LCHF under hela graviditeten och må prima… all about the money.. 😉

 • mini
  27 maj, 2013 at 23:24

  Blodpudding!
  Superbra om man ligger lågt i järnvärdet.
  Jag gillar inte blodpudding, har inte en susning om det innehåller socker eller annat som inte är enl. LCHF.

  Blodpudding är kanon för gravida och alla med lågt järnvärde.

  Blodpudding och brysselkål = kanonbra!

  NU kör jag inte LCHF då jag är ganska liten och tunn, trots att jag passerat de 50 sköna åren, men jag gillar dig K, jag gillar inte blodpudding men vet att även om det smakar urk så är det bra för gravida kvinnor.
  Jag har 3 barn (snart vuxna) och jag har tvingat ner blodpudding vid varje graviditet.

  All lycka till!

 • Malin
  27 maj, 2013 at 23:45

  C-vitamin gör att man tar upp järnet lättare.
  Att äta en apelsin då och då är aldrig fel 🙂

 • Camilla
  28 maj, 2013 at 00:16

  LCHF är inte bara för viktnedgång, jag äter det för att må bra. Går inte ner i vikt av det. Oavsett vilken diet man äter så handlar det om hur många kalorier man stoppar i sig i förhållande till hur mycket man förbränner. Man måste äta mindre än man förbränner för att gå ner i vikt och det kan man göra med vilken kostgrupp som helst. Det är ett vanligt missförstånd att LCHF är till uteslutande för viktnedgång. Jag äter ingen pasta, bröd eller annat skit (klämmer för övrigt inte mig choklad eller sötningsmedel heller bara för att det är ”LCHF” för jag tycker inte jag eller min mage mår bra av det..) för det mår jag toppen av, får i mig kolhydrater genom grönsaker och så vill jag absolut äta under graviditet också! Väger 60 kg och vill inte heller gå ner i vikt men LCHF är toppen för mig! 🙂 Skönt att inte alla ska ”tycka” så mycket om mina val som de gör med Katrins, även om det är samma val.. En av fördelarna med att inte vara känd.

 • isabella
  28 maj, 2013 at 00:50

  Du har barn och kan höras! Är det såhär du vill att det ska vara? Du är streetsmart som tusan, dina barn kanske kan klara sig på det också, då kan du strunta i vad jag skriver! Men vill du att de ska få en ordentlig utbildning, så bör du hjälpa mig att göra min röst hörd!

  ”Vart är lärarnas passion”
  Vart är dagens skola påväg? Det är något jag dagligen frågar mig själv. Jag tar studenten om en vecka, men jag är seriöst orolig för framtida generationer.
  I andra länder och även i Sverige, fast förr i tiden, fanns det en stolthet i läraryrket. Vem som helst blev inte lärare, och de som blev lärare hade kompetens och intresse inom sitt område. En kompetens och ett intresse de sedan skulle föra över till eleverna. De la stolthet i sitt yrke och förtjänade en hög status.

  Lärare är det viktigaste yrket som finns. När barn börjar i skolan, behöver de en lärare som engagerar sig i varje person, och lyfter fram det just den är bra på. När eleverna sedan kommer upp i högstadiet men främst gymnasiet, behövs lärare som brinner för sitt ämne. De ska brinna så mycket för sitt ämne, att när eleverna kommer in i klassrummet, ska de direkt känna om det är ett ämne även de brinner för. På det sättet ska sedan en grund till kommande studier skapas, och en stabil, genomtänkt karriär byggas.

  Lärare idag lägger ingen stolthet i sitt yrke. Vem som helst kan bli lärare, det krävs högre betyg för att bli frisör än lärare, det räcker med att skriva högskoleprovet för att komma in på lärarlinjen. Så jag förstår att det inte finns någon stolthet i yrket, jag skyller egentligen inte på lärarna, för det är synd om dem. Men tyvärr, så är det mer synd om eleverna. Lärarnas tid spenderad i skolan fyller fortfarande deras syfte, de får pengar på kontot i slutet av månaden. Eleverna däremot förlorar hela syftet med utbildning. Lärare bryr sig inte, de förstår inte att de påverkar elevernas framtid i varje steg de tar. Jag blir ledsen över hur det ser ut idag, ledsen att en lärare inte kan inspirera mig till vad jag vill göra med mitt liv.

  Vi måste fråga oss själva hur det blev såhär, hur lärarna slutade se på sitt yrke som något värdefullt, något med mening. Var det när staten gick in och började styra för mycket i skolan? Alla läroplaner, kriterier, lagar, har de förstört vad skolan egentligen handlar om? Gör de att lärarna inte längre vågar följa sitt hjärta och lära ut vad de bär med sig, vad deras hjärta slår för? Jag menar inte att skolan ska sköta sig själv, men lärare måste få lite friare tyglar, de måste få känna sig inspirerade av sitt ämne, och när de i början av året ska beskriva kursen, låt dem beskriva den från deras egna hjärta. Ska de verkligen behöva ett papper på vad och hur deras passion ska läras ut? Ska det inte räcka med att de öppnar upp sig och berättar vad just deras ämne handlar om? Jag tycker det. Jag tror att även lärare saknar passionen de borde haft i sitt yrke.

  Jag oroar mig för framtiden, fortsätter det såhär kan vi lika väl slippa skolan. Då lär vi oss mer på att komma ut i livet tidigare, göra misstag och lära från dem.
  Mina framtida barn ska inte få ha det såhär, då flyttar jag hellre till ett annat land. Skolan ska ha en mening…

  Jag vet att jag drar alla lärare över samma kant, det finns fåtal lärare som fortfarande brinner för det de gör, men den gruppen är för liten. Tyvärr…

 • Egonen
  28 maj, 2013 at 01:16

  Gud vad du nedvärderar. Jag ska bli lärare och jag hoppas jag inte får en elev som förväntar sig att jag ska lösa dennes framtidsplaner eller att skänka all inspiriation till en elev som annars beklagar sig över sitt liv.
  Det är staten som styr skolorna för mycket idag, men många lärare älskar sitt yrke, jag kommer bli en av dem.
  Men jag tänker inte göra jobbet åt varje student, vägleda ja men det finns gränser för hur mkt en lärare kan och får hjälpa till.

 • Egonen
  28 maj, 2013 at 01:18

  Och vem som helst orkar inte studera i fem år för att bli lärare…

 • Peter
  28 maj, 2013 at 02:45

  Det blir nog inget barn. Stor chans för missfall med LCHF diet. Synd att hon inte nämner det. Ta ansvar och skriv sedan din propaganda!

 • Carrie
  28 maj, 2013 at 04:57

  Grattis till graviditeten! Varför skulle man börja trycka i sig mjöl och socker när man blir gravid? Så dumt så klockorna stannar. Vi får i oss alla näringsämnen från kött, fisk, ägg och grönsaker. Om det ligger broccolimos brevid min lax på tallriken istället för potatismos så känns det aningen obildat att påstå att det ur näringssynpunkt skulle vara sämre. Och visst c- vitamin hjälper kroppen att tillgodogöra sig järnet i kosten. Socker hämmar kroppen att ta upp näringsämnen. Men
  man behöver definitivt inte äta söt frukt för att få i sig vitaminer. Grönsaker och bär är fina källor till smarta kolhydrater och kusin vitamin. Att inte äta lågkolhydratkost eller LCHF under graviditeten skulle ju vara ren idioti.

 • anonym
  28 maj, 2013 at 06:02

  Spädbarnsdödligheten är stor i u-länderna. Mammorna får inte i sig den näring de behöver!
  Klart att Katrin propagerar för Lchf, det är ju hennes inkomstkälla.
  Vad hon sedan äter privat. är en annan sak.
  Hon är en jävla lögnare

 • anonym
  28 maj, 2013 at 06:07

  Så fruktansvärt otrevlig och spydig ton mot dina läsare Katrin..Jag håller inte på dig då du bara nedvärderar och kastar skit på alla som inte gör som du…Stackars barn

 • anonym
  28 maj, 2013 at 06:34

  Men Katrin är ju narcissistisk. En psykisk sjukdom, som gör att man bara tänker på sig själv, och skiter i andra
  Förlåt henne. för hon vet ju inte vad hon gör!

 • Fjodorskijjjjj
  28 maj, 2013 at 06:39

  Fy faeeeen för o va lärare 🙁 mest otacksamma jobb man kan tänka sig 🙁

 • anonym
  28 maj, 2013 at 06:46

  Katrin kommer inte att äta Lchf under graviditeten.
  Ett spel för gallerierna.
  Allt handlar om pengar…pengar…pengar..

 • Katarina
  28 maj, 2013 at 07:07

  Folk är ju inte kloka. Jag är gravid i v. 28 och har ätit enligt LCHF nästan hela tiden utan problem vare sig med järnvärde eller något annat (hade lite jobbigt sug efter kollisar de första månaderna). Även min barnmorska tyckte jag skulle fortsätta som jag gjort innan! Skärp er! Jag mår super och bebisen mår super, välkommen in i 2000-talet!

 • anonym
  28 maj, 2013 at 07:14

  Nej så klart att hon inte kommer att äta Lchf, man riskerar väl inte missfall. Som hon kan manipulera sina läsare.
  Man undrar hu dumma de är!!!

 • anonym
  28 maj, 2013 at 07:55

  Hoppas att det går bra .
  Tron kan försätta berg.
  Du är i varje fall ärlig.
  Kram

 • Fiamaria
  28 maj, 2013 at 08:23

  Är du ”anonym” medveten om att Katrin med lätthet kan kolla upp vem du är för att sen polisanmäla dig? Det hoppas jag verkligen hon gör också för det du håller på med rubriceras som hot och faller under allmänt åtal. Hade jag haft Katrins möjlighet att identifiera dig hade du redan varit anmäld.

 • Kristina
  28 maj, 2013 at 08:25

  Just sockerärter innehåller 6 g kolhydrater/100 g och man brukar säga att gränsen för ”godkända” livsmedel går vid 5 g kh/100 g. Sockerärter är dock inget megaövertramp, men inget du bör äta varje dag…

  Detta betyder att Katrin får i sig mer socker än annonserat, och det är positivt;)

 • Alexandra
  28 maj, 2013 at 08:35

  Jag måste bara säga att jag älskar din inställning till all skit du får ifrån folk! Att du gör precis som du själv vill. Även när det gäller graviditet och allt det där! Jag ska lära mig av dig och göra samma sak!
  Kör på i vilket fall, älskar din blogg! Den är en frisk fläkt i den tråkiga bloggvärlden!

 • Egonen
  28 maj, 2013 at 08:39

  Men vi måste finnas 😉
  Men absolut är det otacksamt.

 • anonym
  28 maj, 2013 at 08:41

  På bekostnad av missfall. Katrin skrattar säkert

 • Malin
  28 maj, 2013 at 08:42

  Du kanske tycker du är rolig? Du kanske själv inte tror på medier och försöker göra dig rolig? Men saken är den att de finns de som tror. Låt dem göra det. Hemskt att skriva sådär.riktigt hemskt! Så lågt! Så sk aldrig ett medium jobba.fult att utgöra dig vara medium och skriva en sån sak… Sänder kärlek till dig, du lär behövs det. Du mår öppenbarligen inte bra, du vilsna själ.

 • Susanne
  28 maj, 2013 at 09:11

  Finns mycketmer C vitamin i de kålsorter vi äter massor av inom LCHF än i apelsin….

 • Maria
  28 maj, 2013 at 09:12

  Signaturen anonym: Skriver först ett inlägg, sedan
  svarar anonym på detta inlägg. Märkligt.

 • Isabella
  28 maj, 2013 at 09:13

  Som sagt, jag vet att jag drar alla över samma kant, du kanske är en av dom som brinnet för ditt yrke! Men tro mig när jag säger att jag brinner för skolan, men lågan släcks ofta av lärarnas brist på engagemang! Det är ett otacksamt yrke, det förtjänar mer tacksamhet, för jag tror att lärarna skulle lägga mer stolthet i vad de gör om tacksamheten blev större!
  Jag räknar inte med att lärarna ska lösa min framtid, det skrev jag inte! Men som du säger också, vägledning! Du skriver att det finns gränser vad en lärare kan hjälpa till med, jag tror inte jag kräver något oskäligt när jag kräver engagemang?!

 • Pernilla
  28 maj, 2013 at 09:18

  Vad är det för skitkaffe du dricker, som du måste ”kompensera” med Stevia????

 • Johanna
  28 maj, 2013 at 09:49

  Hur ska man göra då? :S

 • Malin
  28 maj, 2013 at 11:35

  Jag är inte dum, jag tog bara apelsin som exempel. Ville bara säga att det är c-vitamin som behövs.
  Jag har ätit lchf innan, jag vet allt sånt.

 • Egonen
  28 maj, 2013 at 11:39

  Tror inte lärarna blir så inspirerade heller när alla elever sitter med sina iphones, sover på lektioner, kommer för sent, pratar och stör.
  Jag sks förbjuda allt sånt när jag blir lärare, mina elever ska lära sig nått och vill de inte det kan de gå hem.
  Man behöver vara hårdare mot eleverna idag också, de är alldeles för slappa.

 • Gravid
  28 maj, 2013 at 11:54

  Klart hon inte äter LCHF. Hon vill inte riskera sitt barns hälsa! Men det kan man inte erkänna när man lever på att sälja dyngan till andra.

  Är i vecka 12+3 beräknad till 8 dec
  andra barnet. Skulle aldrig äta sån skit som stevia varje dag när jag är gravid! Klart Katrin äter frukt. Annars är hon ju totalt dum i huvudet. Barnet behöver frukten och är man så ego att man inte äter frukt för att man inte vill gå upp så ska man inte ha barn.

 • Camilla
  28 maj, 2013 at 12:11

  Det här vore ju jätteintressant information om det fanns några som helst belägg. Men jag antar att det inte finns några eftersom du inte lägger fram några? Du får nämligen jättegärna göra det.

 • Camilla
  28 maj, 2013 at 12:13

  Intressant uttalande då jag undrar exakt hur dumma ni egentligen är med era kommentarer. Högst intressant att ni besitter bevis på era påståenden dels om vad Katrin äter, det är så löjligt så det förslår att ni skulle kunna veta det, och dels att LCHF skulle öka risken för missfall vilket det inte gör. Väx upp.

 • Camilla
  28 maj, 2013 at 12:14

  LCHF leder inte till missfall. Punkt slut. Har du inget bättre för dig?

 • Isabella
  28 maj, 2013 at 12:15

  Nej garanterat inte! Tycker också det är synd, allt sånt har förstört skolan! Det är närmast självklart i dagens skola att eleverna får ha telefoner på lektion… Det är helt fel! Kanske borde omformulera min text, vart är skolan på väg?!

 • Camilla
  28 maj, 2013 at 12:16

  Att äta LCHF är inte att riskera sitt barns hälsa. Barnet får i sig ALLT det behöver och är LCHF vad mamman mår bra av så äter mamman det. Inga problem. Lägg ner nu. Det här är löjligt med vuxna människor som sitter och låtsas veta saker när de helt uppenbart önsketänker. Somliga vill verkligen att LCHF ska vara något fruktansvärt vilket det inte är. Ät det ni vill och lägg ner nu.

 • Idas Eskapader - En livsstilsblogg med feelgood-filter!
  28 maj, 2013 at 12:41

  Exakt vad är det som mamman och barnet behöver, som enbart finns i frukt och inte i något annat livsmedel?

 • Plupp
  28 maj, 2013 at 12:59

  hahahaha det undrar jag också. Är det barnet i magen som ska dö? Eller Katrin själv? Eller vem fan då, Skutt? Fattar ingenting.
  Om det handlar om LCHF och barnet så är ni fan ute och cyklar. Inget ofött barn har någonsin dött för att man uteslutit kolhydrater…..era jädrans opålästa tramsiga nötter!!!!!!!!!

 • Plupp
  28 maj, 2013 at 13:03

  Ja jag vill också se ett par styckna bra källor på det. Kan du ordna det utan att be oss ”googla själva” eller länka till Aftonbladet?

 • Plupp
  28 maj, 2013 at 13:05

  Å vad äter mammorna i U-länderna? Jo mestadels vete och ris, en del grönsaker men sällan kött, ägg och annat som exempelvis LCHFare får i sig mycket av. Hur fick du ihop den där ekvationen egentligen???

  Du kanske ska utbilda dig själv i näringslära lite. Mest för din egen skull….

 • Plupp
  28 maj, 2013 at 13:07

  Så alla som ätit i LCHF-stil (kosthållningen har funnits långt innan den blev en trend, glöm inte det) varit gravida och inte fått missfall har klarat att behålla sina barn enbart pga tro?

  Är du efterbliven på riktigt???

 • Plupp
  28 maj, 2013 at 13:09

  Och 100g sockerärtor är rätt mycket…..jag tror inte hon äter så mkt.
  Alla är olika strikta i sin LCHF, de gör inte fel bara för att de äter sockerärtor.
  Så tyvärr, du kammade hem……NOLL poäng! 😀

 • Plupp
  28 maj, 2013 at 13:10

  Hur många gånger måste du repetera detta innan du tror på det själv?

 • Plupp
  28 maj, 2013 at 13:12

  Men sluta nu! Bara för att någon sagt åt dig att det visst är livsnödvändigt med frukt så behöver det inte vara så!! Var lite kritiskt! Läs på lite själv! Utbilda dig människa!!!

  Om det vore så livsviktigt borde alla mina värden vara i botten nu och jag borde rimligtvis vara död. Men jag lever och har aldrig haft bättre värden. VAD säger det DIG?

 • Lina
  28 maj, 2013 at 13:37

  Jag har två barn mitt första åt jag kolhydrater och gick upp 25 kg 15 kg var bara vatten jag mådde skit fick inte på mig ett ända par med skor kunde knappt lyfta ett glas för att händerna var så svullna.
  Med den yngsta åt jag lchf då gick jag bara upp 8kg inget överflödigt vatten i kroppen hade perfekta värden genom hela graviditeten och födde en ordentlig frisk pojke.

 • Minna
  28 maj, 2013 at 14:18

  Grattis till bebban!

  Vi hoppas också på en ev bebba till snart. Dock, jag led av hypermesis när jag var gravid, extremt illamående från hell alltså. Jag kommer, om jag blir gravid, fortsätta äta Lchf, skall bli så spännande att se om illamåendet blir mindre… jag tror det. Socker triggar illamåendet.

 • Kristina
  28 maj, 2013 at 15:15

  100g är väl inte mycket…

  Och, såvitt jag vet försökte jag inte ”kamma hem poäng”!
  Här kan man knappt uttala sig, skrev även att man kan äta enstaka.

 • Linus
  28 maj, 2013 at 15:43

  Är det inte så att kolhydraterna gör oss långa? Det är väl det enda som de är bra för.

 • Plupp
  28 maj, 2013 at 15:47

  100g sockerärtor är mkt om man räknar in det i en måltid. Jag brukar knapra i mig en 4-5st ihop med resten av mina grönsaker och de väger inte 100g ihop ^^. Alltså blir mängden kolh. fortf. väldigt väldigt liten och sockermängden likaså. Vad var du ute efter då eftersom du så gärna ville få fram nåt slags hyckleri i hennes ”annonsering”?

 • Maria
  28 maj, 2013 at 16:26

  Håller med! Katrin är en frisk fläkt i bloggvärlden! Man tröttnar inte på att läsa den – vilket jag gjort med så många andra bloggar. :0)

 • Lo
  28 maj, 2013 at 18:28

  ???

 • Lo
  28 maj, 2013 at 18:35

  Ok Malin… varför då dra upp apelsin, när du själv har ätit LCHF och då vet att man inte äter det…?

 • Py
  28 maj, 2013 at 18:38

  Så du tror att hon själv måste äta LCHF för att sälja det? Tror du att alla människor som äter enligt LCHF kommer att sluta med det om Katrin slutar??? Nu tänkte du lite tokigt va?

 • Betty
  28 maj, 2013 at 18:50

  Anonym o anonym…Varför skulle hon vara tvungen att äta LCHF om hon inte vill? Är ni medvetna om hur många år som folk har ätit LCHF, det här är liksom inget nytt, som K har uppfunnit…Många har blivit gravida och fött barn trots eller kanske på grund av att dom ätit LCHF, förstås!

 • Boo
  28 maj, 2013 at 18:57

  Ja, jag undrar också vad du är ute efter Kristina? Och vad då ”annonserat” ?Hon skriver ju att hon äter både det ena och det andra om hon har lust, äter alltså inte strikt LCHF, vilket ofta är en stor missuppfattning av folk som är dåligt pålästa och bara vill vara hysteriska. Dom flesta av oss får i oss kolisar, så inga problem alltså.

 • Bettan
  28 maj, 2013 at 18:59

  Kaaaan vara två anonym..alltså två med dålig fantasi.. kanske?

 • Egonen
  28 maj, 2013 at 19:04

  För att jag inte äter lchf längre och det är inte säkert att hon som skrev inlägget gör det heller. Jag var snäll och hjälpte till, vad fan är problemet. Jag bekräftade bara att det är c-vitamin.

 • Py
  28 maj, 2013 at 19:04

  Vet du ”gravid”, jag känner flera stycken som inte äter LCHF men dom äter inte frukt för dom tycker inte om frukt. Dom lever dom mår bra ett par av dom blev gravida och har fött barn vilka mår alldeles utmärkt. Man kan leva utan frukt. Du får bestämma vad du vill äta så bestämmer vi andra vad vi vill äta, OK?

 • M
  28 maj, 2013 at 20:57

  Har tänkt på det där med lchf också om jag skulle bli gravid. Lchf har förändrat mitt liv! Ingen deppighet, inte behov av mat varannan timme, och noll värk i kroppen. Har varit lite nervös för vad en barnmorska skulle säga när jag blir gravid och vägrar sätta mig i kolhydratsträsket igen, men då ska jag referera till dig! : )

  Kram.

 • Caroline
  28 maj, 2013 at 21:40

  Stört skön!!
  Keep it up!

 • Elin
  29 maj, 2013 at 14:30

  Du är så jävla bra!
  Jag har för några veckor sedan läst din bok ”dags att bli smal”. Så nu kämpar jag med LCHF. Och du inspirerade mig, så tack! Jag mår så bra! 🙂

  Keep up good work

 • Sofie
  1 juni, 2013 at 11:12

  Första och gången jag och min sambo hade oskyddat sex blev vi gravida, kan ju tillägga att båda åt strikt LCHF..

 • Gravid och lågkolhydratskost | louisechf
  2 juni, 2013 at 17:33

  […] Katrin Zytiomerska är ett välkänt namn inom LCHF-kretsar, hon skrev på sin blogg för snart en vecka sedan att hon självklart kommer fortsätta med lågkolhydratskost under sin graviditet. Det inlägget hittar du här! […]

 • sofia
  21 september, 2013 at 17:19

  Jag har en fundering som jag fick när jag läste din bok o när jag läser här. Du skriver hela tiden att du inte äter kolhydrater, men samtidigt äter du grönsaker och massor med saker som innehåller massor med kolh hur går det ihop? Undrar bara vad du menar med kolhydrater och inte :). Både jag och dottern äter modifierad atkinskost av medicinska skäl och blir därför lite konfundersam :).

 • Laura
  17 juni, 2015 at 16:09

  Vilket gott skratt jag fick mig nu 🙂 Visst är det ”härligt” när folk lägger sig i allt så fort en blir gravid? 😮

 • Sarah
  18 september, 2015 at 09:16

  Hej!

  Jag är gravid i vecka 17 och har redan gått upp för mycket i vikt, mår riktigt dåligt av allt fluff på kroppen och har trillat tillbaks i gamla ätstörningar. Äter för att jag är glad, arg, ledsen eller bara uttråkad samt när jag är hungrig på riktigt. Har du tips på vad jag kan göra för att komma på lchf-banan och hur jag ska äta, har hört på flera håll att en måste vara liberal (erkänner villigt att jag inte vet vad strikt lchf innebär)..?

  Tack på förhand, du är grym! ♡