Okategoriserade

I look like twenty!

Har just satt i mig tre stora portioner med skivade jordgubbar, hallon och björnbär. Sprinklade lite maple syrop på toppen och om jag ska vara helt ärlig så kastade jag på lite hackad mörk choklad också men alltså är det semester så är det men ni kan ju fatta hur god min frulle var! Mycket god. Sen fick man värsta grymma komplimangen på toppen av allt. Av hovmästaren som kom fram och nästan sjöng fram hur fantastisk karma jag och Bingo utstrålar och hur otroligt bra vi passar ihop. Sen utbrast han att jag ser ut att vara tjugo år och då utbrast jag tillbaka att jag förmodligen kunde vara hans mamma och då utbrast han tillbaka ”Oh my god are you 35 what are you taking?!” och då tjoade jag glatt tillbaka ”Botox!” och då höll hovmästaren på att smälla av. Jag trodde på riktigt att han skulle smälla av faktiskt. Till och med Bingo blev lite orolig över hans reaktion så han började skratta lite högre än normalt och konstaterade att ”She´s crazy!” och så skrattade vi allesammans och jag är osäker på vad han trodde till slut men kul var det i alla fall.

Igår blev vi tillsagda när vi var på restaurang och lät Ringo promenera runt för sig själv. En supergay som påminde mycket om Elton John tog ton och meddelade oss högt och tydligt att ”Could you please look after your children” och jag tyckte att det var väldigt befriande att han sa så. Så brukar jag säga i Sverige på caféer och restauranger när jag känner mig störd av barn men hemma blir alltid folk så sura när man säger till dem. ”Det är inte ditt barn du ska inte säga till om vad jag gör med mitt barn…bla bla bla”. Här är det helt normalt att man säger rakt ut vad man tycker och känner och det passar mig bättre. ”Sure man”, sa vi och satte Ringo framför en film.

Nä nu är det dags för lite julstök. Vi hörs lite senare.

You Might Also Like

 • Petra
  23 december, 2012 at 18:37

  Katrin jag har hittat din enäggstvilling. Ni är så lika så det inte är sant. : ) du måste se henne, ni är såååå lika 🙂

  http://www.facebook.com/katiedianajones/photos_stream

 • Tina
  23 december, 2012 at 19:22

  Släng upp ett ”efterkort” nu! Vad kostar Botox?

 • Håddi Jobbi
  23 december, 2012 at 21:32

  God Ku!!!

 • Helena
  23 december, 2012 at 21:35

  Botox ca 3000:- för panna full face ca 4500-5500:-

 • teddi
  23 december, 2012 at 22:00

  Snälla du, den där tjejen om det inte är du, en näsa som inte är av denna värld. att jämföra katrin med henne ser jag som en förolämpning. be om ursäkt till katrin och gör aldrig om den liknelsen igen.

 • Heddi
  23 december, 2012 at 22:03

  Följ min blogg för att hämta massa modeinspiration och tips! En modeblogg som växer sjukt mycket för varje dag!
  Har efter drygt 5 månaders bloggande runt 4500 unika besökare dagligen och det beror på att alla som klickar in, vill inte klicka ut! Alla plagg ni ser är naturligtvis sponsrade och tack vare er besökare som jag kan fortsätta med arbete. tack. god jul

 • Ella
  23 december, 2012 at 22:05

  Jäklar! Läskigt lik..

 • ma
  23 december, 2012 at 22:55

  God Jul – !! Jag bor utomlands – du ar den forsta bloggen jag kollar varje dag i Sverige – underhallning och inspiration – att sett dig under aren, och nu gor du nagot fint med din talang, bra kost och en rolig blogg – massa mamma/familj karlek o.s.v – du ar jattesnygg i kroppen och ditt ansikte….onskar att det fanns butiker som din har i England (sprid vidare )
  Du ar speciell – och man kan inte annat an att onska dig all lycka – Inspiration ar det!
  Ha en underbar tid i Hawwaiiiii – tack for att du delar med dig. GOD JUL Happy X-mas Kram genom etern.

 • Helena
  23 december, 2012 at 23:42

  Ha ha ha ha ha

 • ???
  24 december, 2012 at 00:01

  Katrin du som ar sa rak – om du laser det har? Vad skulle du gora i min situation?
  Jag firar jul ensam detta ar, darfor min familj ar i obalans. Problemet ar att vi inte kan vara arliga mot varandra, vi vet helt enkelt inte hur man pratar med andra manniskor. Man far inte vara arg, eller obehaglig och kritiserande….da kreverar folk…ens familj, pa julen, i Sverige – man ler och ar glad – aven fast det har varit en fnurra pa traden i 30 ar – eller flera generationer tillbaka, men den pratar man inte om forran kl 22;00 da alla ar lite fulla och fyllda med hamnd-tal …….sen kaos. Juldagsmorgon, allt glomt, forlatit, begravt till nasta julafton?
  Vad gora? ? ?

 • Ramona
  24 december, 2012 at 00:24

  Jag slutade röka den 1 september (började snusa, dubbelmoral jag vet men jag ville inte röka inför mina barn). Sen dess har den jävla vågen blivit min ovän, fast att jag tränar två gånger i veckan. Men så stannade jag upp i affären, såg din bok ”dags att bli smal”, köpte den och lusläste den istället för att spela bingolotto på uppesittarkvällen. NU är det dags för mig att investera i mig själv. 2012.01.01 börjar jag. Vill du följa mig när jag losar mina tio kilo och börjar leva lchf (allt tack vare en kvinna med krut i) så kicka in på min blogg. Någonstans måste man ju börja 😉

 • Simone
  24 december, 2012 at 00:43

  underbar hyllning! God Jul !

 • beciell
  24 december, 2012 at 01:44

  Behöver din och DIN hjälp.. Jag deltar i en tävling och ligger just nu på 2a plats, vill du hjälpa mig till första? 🙂 Det ENDA du behöver göra är att trycka här, så är din röst registrerad: http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 (Det är en tävling med CDON.com) TACK så mycket för din hjälp 🙂 <3 God jul!!

 • Tina
  24 december, 2012 at 07:58

  Tack! Hur mkt tar man så att man ser skillnad (naturligt yngre) och inte sådär stelt? Vill bara dra av några år utan att gå loss…ja du förstår 🙂

 • Helena
  24 december, 2012 at 08:05

  Hej, jag blev fantastiskt nöjd, gjorde det på en klinik i Göteborg, pratade innan noga med läkaren o sa att jag ville ha endast lite. Jag kan röra pannan (men den är jätteslät) tog bort 80% av kråksparkarna runt ögonen så liite syns när man skrattar, samt argrynkan mellan ögonen togs bort helt (snyggt!) jag är 39 år o tog bort ca 10 år, jag gjorde även lite filler så att jag under ögonen blev som ny också, ser aldrig trött ut på morgnarna nu =) . Vet inte vart du bor, men väldigt viktigt att välja RÄTT klinik.Jag är supernöjd med den kliniken jag valt, kommer alltid gå dit =) Vet de som som injicerar nada om man säger att man vill ha lite, samt de som överdoserar, finns så många oseriösa !!=( /Helena

 • camilla
  24 december, 2012 at 15:02

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Sessan
  24 december, 2012 at 16:18

  Han fjäskar för att han ska få bra med dricks. Du ser inte ut som 20 utan mer som 38-40 år. Visst, en fräsch 38 åring men ändå… Ta en kik i spegeln. Bingo borde botoxa sig för han ser ut att vara 45-50 år. Eran utstrålning ser jag inte men jag tycker du har mkt dåligt karma! Du är elak och egoistisk.

 • Håddi Jobbi
  24 december, 2012 at 16:46

  Bingo är verkligen skitrynkig kör Max dose botox i hela fejjan nuuuuuu!!!!! Han ser ju inte klok ut

 • Camilla
  27 december, 2012 at 01:23

  Du sitter på fullaste allvar på julafton och försöker trycka ner en annan människa för att hon är glad. Nånting säger mig att Katrin har det lite bättre än du med sin karma.