Okategoriserade

Hurra för tvättbilen.se!

Jag jobbar hemifrån idag på förmiddagen. Från 11 är jag i Sturegallerian. Det är skönt att jobba hemma för då kan jag gå runt lite ibland. Jag kan inte sitta still allt för länge utan måste gå i cirklar en gång i timmen i alla fall. Fast jag kan inte gå för för mycket för då krampar det som bara fan. Jag kan inte gå, inte sitta, inte ligga inte… Ja, ni hör hur less jag börjar bli på det här nu, va? En fantastisk sak som vi nu kört med i ett par månader är tvättbilen.se. Vi kör inte varje vecka och jag tvättar nån maskin mellan varven men en gång varannan vecka fyller vi en stor gul säck, ställer den utanför dörren, den hämtas upp och en eller två dagar senare får vi tillbaka säcken fast då är kläderna tvättade, vikta och luktar mumma. Det kallar jag vardagslyx. De första gångerna tyckte jag att de var lite snåla med sköljmedlet men då sa Bingo (hans puck) till och sen dess luktar allt ljuvligt när det kommer hem. Prova den här tjänsten. Eller ge bort i present till lilla frugan där hemma, jag lovar att hon kommer att bli överlycklig. 699 kr en gång varannan vecka är inga pengar att tjafsa om. Ni tvättar mycket mer än så? Ja men sluta kasta kläder i tvättkorgen i onödan för i helvete. En tröja använder man minst två dagar och jeans tvättar man ju aldrig. Ungarna kan gå med lite fläckar på brallan det är INGEN FARA med det. Så, klicka hem en tvättbag nu så får ni se hur tillfredsställande det faktiskt är. Sa jag att Bingos skjortor kommer tillbaka strykta och upphängda? Som från kemen.

tvatt

 

 

You Might Also Like

 • anonym
  6 november, 2013 at 10:06

  Reklam. Gratis tvätt

 • Elle
  6 november, 2013 at 10:15

  Fy fan vad bra! Hoppas det kommer till Göteborg med omnejd!

 • anonym
  6 november, 2013 at 10:21

  Som ensamstående mamma har jag inte råd. Alla är inte välbärgade Avundsjuk? Ja så in i helvete!

 • Carrie
  6 november, 2013 at 10:47

  Kan inte minnas sist jag tvättade. Det är skönt att slippa och min man har inget emot att ta hand om all tvätt. Vilken bra tjänst i.a.f för de som behöver lite avlastning i vardagen.

 • Cissi
  6 november, 2013 at 10:53

  SATAN, va dyrt! Skulle jag inte göra även om jag har råd!

 • Pat
  6 november, 2013 at 11:21

  Kom på en kul idé som du kanske skulle kunna använda dig av som många matbutiker brukar köra med, nämligen den här matvarukassen som man kan få hem varje vecka med varor och recept för middagar. Fast istället kan man ju få en LCHF kasse med mat och recept för hela veckan!

 • anonym
  6 november, 2013 at 11:30

  Många som tidigare kommit med det förslaget.

 • anonym
  6 november, 2013 at 11:34

  Undrar vad en sådan kasse hade kostat fylld med lchf produkter?

 • Pat
  6 november, 2013 at 11:46

  Ja, såg det nu. My mistake!

 • Pernilla
  6 november, 2013 at 12:30

  ”Jeans tvättar man aldrig”…….WHAT?!?

 • Jenny D
  6 november, 2013 at 13:08

  Japp, det är sant! Om man vill att dom skall vara fina iaf 🙂 Räcker att vädras ute, får man en fläck tar man bort den, men tvättar inte hela plagget! Detsamma gäller för tröjor som man inte har närmast kroppen! Spar pengar, både tvättkostnad och så behöver man inte köpa nytt så ofta, eftersom tvätten är det som förstör plagget!

 • elvis
  6 november, 2013 at 13:18

  Lisa Miskovsky brukar kapa konto särskilt ”Karin i Lerum s”

 • Fredrik
  6 november, 2013 at 13:23

  Tycker denna tvättservice har ett rimligt pris.
  Även om jag själv tvättar själv.
  Har två stora maskiner i källaren som fungerar
  utmärkt.
  Men det är lite läbbigt att vara därnere…

  Huuuuuuuuhhhh!

 • Maud P.
  6 november, 2013 at 14:27

  Hej ! Det är väl sammandragningar du har….jag hade det från 3.dje månaden, blev sjukskriven, ville inte riskera något, men oj vad det blev brått till BB, höll på att få barn i bilen….allt gick på 20 minuter, födde med skorna på kan man säga…..Var beredd när stunden är inne…å Lycka Till….

 • toy
  6 november, 2013 at 19:54

  Kanske din man behöver lite avlastning i vardagen?

 • Carrie
  6 november, 2013 at 21:01

  Nej, han skulle verkligen inte uppskatta det.

 • Cathrine
  6 november, 2013 at 21:19

  Ja a det stämmer fadt det låter otroligt

 • anonym
  7 november, 2013 at 05:54

  Varför tvättar ni inte själva? Eller Bingo verkar ju helt förslappad, det är ju bara du som klagar och sliter i erat hem och nu en unge till…Två vuxna och ett barn och ni kan inte slänga in tvätt själva varannan vecka…

 • kerstin
  7 november, 2013 at 07:32

  Luktar ljuvligt? Man har inte sköljmedel i för att det ska lukta utan för att kläderna ska fortsätta vara mjuka efter tvätt. För mig är det urjobbigt när föräldrar vräker på med sköljmedel så att barnet stinker om kläderna, kläderna känns tom flottiga. Är doftallergiker och arbetar på en förskola. Där det självklart inte ska förekomma starka dofter då det finns många pedagoger och barn med astma som har svårt för dessa dofter. Så att man ska vräka på med sköljmedel för att kläderna ska dofta gott har du fått om bakfoten.

 • Bibbi
  7 november, 2013 at 07:48

  Egentligen ska man ju inte ha sköljmedel över huvudtaget eftersom det förstör kläderna, så då kan man ju lika gärna ha det för att det ska lukta gott som för att det ska bli mjukt.

 • Carrie
  7 november, 2013 at 07:50

  Håller med angående sköljmedel. Får huvudvärk och mår illa av lukten. Sen kan man ju tänka på att det är massa kemikalier som går in i kläderna och sedan in i kroppen. Här råder förbud mot sköljmedel.

 • kerstin
  7 november, 2013 at 10:31

  Bibbi: Även om det nu förstör kläderna så är det för mjukhetens skull inte för att det ska stinka om kläderna. tar man rätt mängd luktar det svagt om man sätter näsan till, det är så det ska vara. man ska inte dränka kläderna med sköljmedel tror det är då de förstörs. En halv kork till en hel tvätt tror jag inte förstör kläderna. sen kan man köpa både miljövänligt och medel för allergiker.

 • kerstin
  7 november, 2013 at 10:31

  Finns sköljmedel för allergiker+miljövänligt.

 • Carrie
  7 november, 2013 at 12:12

  Ja, det är ju bättre om man vill använda sköljmedel. Tycker inte så många verkar köpa det i min omgivning i.a.f. Det luktar starkt om mångas kläder. Helt klart överdosering.

 • L
  10 november, 2013 at 15:18

  Sköljmedel skall man inte ha för att det gör att kläderna blir som en ”plastkasse” dvs huden får inte andas på samma sätt som den behöver..!