Okategoriserade

Hur i helvete lyckades de?

Jag gör ett sista försök till att hitta något av intresse på nätet när jag plötsligt slås av min kille och hans medverkan i en ny reklamfilm för Axe. Nä men?! Vad är det här? Tänker jag när jag ser rubriken:

Jag klickar naturligtvis på rubriken och ser på filmen. Jag förstår inte riktigt humorn medan Bingo fullkomligt bryter ihop vid min sida. ”Du kommer att få se…”, säger han som att han bar på jordens hemlighet. ”Men vad är grejen med att hon rövknullar dig? Är det vad som är så kul?”, frågar jag med upphöjda bryn trots att jag inte ska höja dem för det inte alls är bra för min botoxade panna utan jag just ska lära mig att sluta höja på dem. För pannans skull. Men Bingo håller på att skratta ihjäl sig och svarar bara ”Följ Axe reklamkampanj ska du få se på grejer, gumman!”. Jaha. Så jag läser intervjun istället och då kommer den här:

Och nu är det min tur att dööööö av skratt. ”Aha var det meningen att man skulle läsa hela intervjun för att fatta skämtet?”, tjoar jag och då slutar Bingo att skratta tvärt. ”Vad menar du?”, säger han gravallvarlig. ”Var det svårt att få Bingo att ställa sig framför kameran?! Vilken planet kommer den där reportern från? Ha ha ha haha… Jättesvårt att få Bingo att ställa sig framför kameran…NOOOOOOOT.

You Might Also Like

 • Camilla
  21 januari, 2013 at 23:00

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • ToveEvensen
  21 januari, 2013 at 23:21

  FÖLJ FLICKAN MED DET STORA SJÄLVFÖRTROENDE GENOM HENNES LIV,
  INSPIRATION, RECEPT, MODE, SMINK, ÅSIKTER, SEXSPALT, DAGENS LIGG, JA, MAN HITTAR ALLT I MIN BLOGG,
  LÄS DEN, KOMMENTERA DEN, OCH REPEAT! 🙂

  http://www.LTFE.devote.se

  XoXo ToveEvensen

 • Y
  22 januari, 2013 at 06:53

  Vad fan svamlar du om? Har läst inlägget 2 ggr och fattar inte… Gå en kurs och lär dig hur man skriver korrekt.

 • Kloe
  22 januari, 2013 at 07:00

  Varför är servan fortfarande tjock? Hon borde vara jättesmal nu efter 6 mån med LCHF men hon ser ju ut som alltid. LCHF är en bluff det är shervan beviset på! Ja hon kan inte ta illa upp över min kommentar. Du sa själv Katrin att hon kallar sig tjockis och du gör det ju också. Hur går det med skatteskulden då? Ska ni sälja sommarstugan nu för att få råd att betala. Så jävla pinsamt. Bingo en skattesmitare he he. Riskerar fängelse. Wow vilken förebild för barnen. NOT!

 • Albin
  22 januari, 2013 at 07:42

  Hur tänkte du nu ”Y” det kanske är du som borde gå kursen i att inte störa dig på ALLT! läser du aldrig bloggar? Man skriver så här!

 • manka
  22 januari, 2013 at 08:03

  Fattar inte. Fattar inte det roliga i vad Bingo tyckte va roligt, i vad du tyckte va roligt. Fattade inte inlagget, fattade inte klippet.
  Ser fram emot nya kokboken!

 • anonym
  22 januari, 2013 at 08:43

  Hon var väl inte nykter!

 • Sanna
  22 januari, 2013 at 08:56

  Åh vad alla ska vara negativa..suck

 • Elisabeth
  22 januari, 2013 at 12:00

  Kloe – du måste vara väldigt frustrerat… hur annars har du så många frågor som du aldrig borde ha?Tydligen så går ditt liv på att stalka andra istälet för att ta tag i sitt eget skit… sorgligt.
  Har du missat så läs på här: http://lchfklubben.se/dagsattblismal/
  Det behöver du för att få nya upplysningar. Angående andra skatteskulder – ring skatteverket och be de informera dig om vad som händer i Bingos liv – då blir du väl vetande.
  Annars verkar ditt liv vara bluff – ett verkligt liv går ut på att leva sina egna 24 timmar varje dag på bästa sätt… gör du det?

 • Åpna åsnan
  22 januari, 2013 at 12:19

  När ska Bingo betala av sin skuld och när kommer han sitta i fängelse för det brott han begått?

  När säljer ni sommarhuset så Bingo kan betala på sin skuld på 400 000?

  När ska Shervin gå ner i vikt? Ska man inte rasa i vikt av LCHF?

  Var du full när du skrev detta svamliga inlägget? Fattar inte ett ord. Vad var det som var kul?

  Dags för frågestund tycker jag….

 • Johanna
  22 januari, 2013 at 12:35

  Ja jag vill också veta om Bingo hamnar i fängelse nu och hur ni ska lösa skulden på närmare 0,5 miljoner kr? Vill även veta varför Scervin inte gått ner i vikt. Jag tänkte börja med LCHF. Är ungefär som henne i kroppen. Men hon har inte gått nervi vikt så jag satsar på viktväktarna eller något annat för man vill ju se resultat. Ha en go dag och hoppas du vill svara på lite frågor.

 • F
  22 januari, 2013 at 12:37

  Äsch lägg ner din blogg

 • Lullu
  22 januari, 2013 at 13:49

  Undrar det samma…

 • Kicki
  22 januari, 2013 at 16:58

  Shervin har ju för h-vete gått ner 19 kg???????
  Vadå inte gått ner i vikt är ni helt blinda Johanna och Åsnan?
  Så jävla impad av den tjejen

 • T
  28 januari, 2013 at 13:40

  Är det Knivlisa??