Okategoriserade

Hur gör folk?

Är det därför som folk sjukskriver sig när de är gravida? Jag har alltid undrat över varför folk går på ledighet innan de ska föda. Vet ni att jag skriver i dalmål nu. Jag är så väldigt påverkad av hur folk låter och efter den här dagen då alla pratat dalmål runt mig hela tiden hör jag dalmål i hjärnan, kul va?! Om jag skulle bo här i en vecka skulle jag börja prata dalmål ha ha ha. Grym dag. Den är inte slut än men den har varit grym. Duktiga människor och arbetsviljan finns ju här! Skitkul.

Jo det här med att jobba. Jag kan stå och jobba i produktion i en timme sen måste jag sätta mig för hela magen drar ihop sig och jag känner mig kräknödig. Så fort som jag bara sitter i tio minuter så går det över men jag kan inte jobba med ett fysiskt krävande arbete när jag är i sjunde månaden det går faktiskt inte. Tänk jag, med mina bestämda åsikter och fördomar, kan inse att folk måste gå på ”ledighet” på grund av graviditet och jobb. Varje dag lär jag mig nya saker det är ju för bra!

Jag skulle behöva en bil. En jättebillig flak/caddy-bil att transportera våra varor i mellan bageriet och lagret. Det är ca 1 km mellan och jag har inte råd med något dyrt just nu. Finns det någon i Hedemora, Borlänge, Avesta, Falun, Säter, nä men hoppsan har man sig alla städer i hela Dalarna på en och samma dag, va?! En flakis, epa kanske, vad vet jag att sälja mig? Mejla i så fall [email protected]. Tack.

You Might Also Like

 • Lisa
  4 september, 2013 at 17:19

  Skönt att höra att du erfar nåt innan du uttalar dig, för en gångs skull 😉

 • anonym
  4 september, 2013 at 17:37

  Katrin, var glad för att du år frisk.Vet en person i Borlänge som inget annat hade velat än att vara frisk. Han är 29 år gammal och vet att han snart kommer att dö i obotlig cancer..men varför bry sig. huvudsaken är att du och dina anhöriga är friska. Men de kan snabbt ändra sig tyvärr

 • amanda
  4 september, 2013 at 17:40

  Jag mådde fysiskt bra under graviditeten, men min hjärna förvandlades till potatismos vilket gjorde att allt jag behövde göra på jobbet tog dubbla tiden. Jag blev sjukskriven på grund av det och skämdes som ett djur eftersom det kändes så fånigt. Hur svårt kan det vara att jobba?

 • Swedish blog mafia
  4 september, 2013 at 18:35

  Ok av Bingo Rimér att lägga ut såna här bilder på Ringo? Som hittat för pedofiler!

  http://swedishblogmafia.spotlife.se/2013/09/03/bingo-lagger-ut-naket/

 • Sienna
  4 september, 2013 at 19:37

  Eller hur? Alla kan ju inte vara lika perfekta som du.

 • Petra
  4 september, 2013 at 20:03

  Jag hade önskat jag fick vara ledig under slutet av min graviditet; jag jobbade på förskola med de yngstabarnen=tunga lyft o.s.v. men FK ansåg inte det vara anledning nog för havandeskapspeng och eftersom jag inte hade riktigt ont i kroppen kunde jag inte heller bli sjukskriven(inte så lätt att bli som endel verkar tro…). Jag fick minsann stå ut tills det var dags att föda!

 • Ida
  4 september, 2013 at 21:01

  Dom har en grym lekplats, riktigt grym i Sätedalen i Säter. Större än alla andra du sett får du med dig bingo å ringo bör ni åka dit

 • LOT
  4 september, 2013 at 21:27

  Fan vad du är bra som går ut med detta – att du kan ändra åsikt. Och att du förstår oss andra. Och att du hade fel. Jag önskar dig allt gott d äur bara bäst!!! *läs på dalmål*

 • s p i n d e l t j e j e n
  4 september, 2013 at 21:32

  Jag kräktes fram till förlossningen och var sjukskriven bitvis under graviditeten, sen fick jag gå på heltidssjukskrivning när jag var i vecka 31 pga foglossning (så att jag fick hoppa på kryckor) och sen havandeskapsförgiftning med högt blodtryck och ordinerat sängläge i nästan 2(!) månader. Hugha. Men huvudsaken är att Pyret mådde bra när han kom ut.
  Jag var 33,5 år (jobbat sen jag var 18) och hade aldrig varit sjukskriven mer än någon vecka – visste inte ens hur man gjorde med FK och allt sånt. Hade mer än gärna jobbat, men det gick inte.

  Ta hand om dig och magen – det är det viktigaste! 🙂

 • Maria
  4 september, 2013 at 21:38

  Förbannade cancermonster. <3

 • jannice lindell
  4 september, 2013 at 23:13

  alla gravida skulle behöva lite lchf mat… ingen förstoppning,hemorojjder och ont i magen… då orkar dom mer!=)

 • M
  5 september, 2013 at 06:25

  Håller inte med då det alltid är BARA ok med någonting om Zyto själv får problem, allt annat och alla andra med sina sjukdomar, viktproblem och arbetslöshet är bara lata, fula, feta och äckliga..

 • Tuss
  5 september, 2013 at 08:22

  Som ni gärna sprider tydligen.

 • Tuss
  5 september, 2013 at 08:23

  Jag går på havandskapspeng aug och sep pga tungt jobb. Är så glad över att ha den möjligheten!

 • Sienna
  5 september, 2013 at 17:56

  Du är obehaglig anonym.