Okategoriserade

Hos gästvänliga Camilla idag!

Camillas kök är alldeles perfekt för att laga mat i. Eftersom Camilla och Martin har fem barn i perioder så är allt anpassat efter att laga för sju personer. Juhuuu!

Ni kanske undrar hur vår pizzabotten ser ut efter att man blandat den med vatten och kavlat. Så här!

20130205-121554.jpg

20130205-121601.jpg

You Might Also Like

  • anonym
    5 februari, 2013 at 12:32

    Vem skall nu hjälpa dig med recepten! Eller har du hittat ett nytt offer som du kan utnyttja. FY !!!

  • Sandra
    5 februari, 2013 at 12:38

    En undran bara, till er som är så arga på Katrin, varför läser ni denna blogg om ni är så himla uppretade på allt Katrin skriver o gör? Det finns ju flera hundra andra bloggar att läsa.

  • anonym
    5 februari, 2013 at 12:57

    Det finns ju 1000 tals lchf recept på nätet.
    Vad är det som gör just ditt recept unikt.
    Och hur ka du garantera att det inte är ett plagiat!!!!

  • anonym
    5 februari, 2013 at 13:04

    Ja det är ju lättförtjänta pengar att sko sig på andra. Räknas som kriminellt!!!

  • Elle
    5 februari, 2013 at 13:07

    Hej!

    Jag tänkte shoppa lite i din butik på nätet Katrin, men hittar inga bra förteckningar på hur många gram kolhydrater per 100 gram dina varor innehåller.
    Missar jag ngt? Eller finns det inte?

  • Linan
    5 februari, 2013 at 13:27

    Den frågan uppkommer allt som oftast och varenda gång jag ser den ropar jag STÖÖÖÖÖN…för den är så jävla korkad.
    Vi säger att du står vid ett övergångsställe och ser en mamma slå sitt barn. Du kanske skulle tycka detta var moraliskt fel så du mumlar (antagligen tyst in i halsduken) att ”oj jag känner mig plötsligt upprörd”.
    Men vaffö vaffö vaffööö dååååå då? Det är ju bara att titta åt andra hållet och gååååå? Varför står Sandra och mumlar i skägget när hon bara kan vända och gååååå?
    Nä, väx upp allihop och lär er ignorera orättvisor och konflikter på ett effektivt sätt så ser det snart bättre ut i samhället! Gör vi det så är vi ju åtminstone snälla?

  • anonym
    5 februari, 2013 at 13:33

    Varför köper du inte ett eget bageri? Måste vara fruktansvärt förnedrande att låna andra människors kök. Är dit eget för skitigt. Skäms!!!!!

  • Elle
    5 februari, 2013 at 13:42

    Njae, om du hade läst vad hon skrev en gång så är köket för litet och hon har tröttnat på det.

  • anonym
    5 februari, 2013 at 14:03

    Eller kan det vara så, att hälsovårdsnämnden inte godkänt det skitigt!!!

  • Sandra
    5 februari, 2013 at 14:05

    Ja du Lilla Linan, jag har ju ingen aning om vem du är men konstiga jämförelser det får jag väl säga att du har att jämföra mitt inlägg här med att slå barn…… Men du kanske är en sådan person som mumlar i halsduken om du skulle se en person slå sitt barn det får ju stå för dig..

  • andi
    5 februari, 2013 at 14:07

    Alltså jag fattar visserligen inte hur mskor kan äta lchf överhuvudtaget. Vidrigt. Men, det som förvånar mig ännu mer är att ngn tydligen kommer köpa den här boken…. Som innehåller mat som lagas av en amatör som hittar på lite som hon tycker. Why?

  • Pernilla
    5 februari, 2013 at 14:15

    Kriminellt att ge ut en LCHF-bok???
    Det är troligtvis frivilligt att köpa skiten, eller?

  • My
    5 februari, 2013 at 14:29

    För att människor som går på lchf ser katrin som en Gud. Dom tror att katrin hittat på denna diet själv! Haha

  • anonym
    5 februari, 2013 at 14:31

    Att plagiera någon annans recept är olagligt. Men inte att läsa boken, vilket var det sista jag skulle tänka mig. Katrin kan råka illa ut om någon anmäler henne!!!!!

  • anonym
    5 februari, 2013 at 14:51

    GUDINNA!!!!!!!!!!! snarare. Eller sektledare där hennes ord är lag.
    AMEN.

  • Kicki
    5 februari, 2013 at 15:00

    Nej, jag tror inte Katrin är LCHF-guden eller att hon uppfunnit den

    På frågan varför man skippar sådana för kroppen så onaturliga produkter som vitt mjöl, vitt socker och omega-6 rika vegetabiliska oljor och kemsikt margarin, så är det för att man mår så jävla bra

    Är det några som ska hedras för att fört fram denna kost i ljuset så är det Kostdoktorn och Annika D

  • Åhh
    5 februari, 2013 at 15:27

    Skitsnack att socker och mjöl är såååå farligt för kroppen!! Trött på att höra det. Lagom mängd av allt är nyckelordet. Många fler blir sjuka av fett än av mjöl/socker. Lägg av med denna hets påhittad av människor som är livrädda för fetma och som inte fattar att vissa människor kan leva ett hälsosamt liv ÄVEN med kolhydrater. Gäsp!!!!

  • Elle
    5 februari, 2013 at 15:36

    Kan och kan , vem orkar spekulera i det?? Man har väl annat att göra på dagarna än fundera äver sådana saker?!

  • Elle
    5 februari, 2013 at 15:37

    Jag tycker det är jättegott! DÄRFÖR äter jag LCHF. 🙂
    Älskar färska räkor, ägg, Oxfilé, grönsaker och nybakat bröd. Men alla kan ju inte älska det. 😉

    Men boken skulle jag inte köpa, det är inte redovisat antal kolhydrater och då går det bort för mig tyvärr.

  • E
    5 februari, 2013 at 15:38

    Men får man fråga varför du sitter och tänker på det? har du inget annat som är viktigare att göra? 😉

  • Ba
    5 februari, 2013 at 15:43

    Precis. På vilket sätt är smält ost (som Katrin förespråkar som snack), fläsksvålar, majonäs och bacon naturligare och bättre för NÅGON kropp än en apelsin och ett knäckebröd??
    På wikipedias lchf sida varnar man att detta kan röra sig om den farligaste modedieten världen någonsin skådat.
    Men låt idioterna som följer Katrin göra så tills Katrin inte kan mjölka mer. Idioti är egentligen en komplimang här inne.

  • Adam
    5 februari, 2013 at 15:44

    Måste man ha godkänt kök för att laga provrecept till kommande bok? Sedan när i så fall?

  • Ba
    5 februari, 2013 at 15:47

    Tja, nu kan jag bara gissa, men det kan ju vara så att anonym visst har viktiga saker för sig, men irriteras över att så många människors hälsa ska fördärvas för att en enda liten kvinnas ficka ska fyllas?
    Så det kanske är därför han eller hon sitter och tänker på det här, som du säger? 🙂

  • Adam
    5 februari, 2013 at 15:52

    Sjukt vilken stämning… att ni bara orkar.är det inte fel ni ränar så spekulerar ni kring eventuella receptstöld och varför det lånas andras kök… Slut på eget liv eller bara brist på energi att lösa egna bekymmer?
    Tänk om alla ni som är proffs på att lösa andras problem kunde hjälpa varandra i vardagen. Bygg upp en alians, jobba tillsammans… alla verkar vara specialister på andras problem – så lös upp det för alla de som ni vet allt om utan att verken träffa eller vara isatt i problematiken.
    Angående vit mjöl och socker… om ni med dagens alla hälsorapporter fortfarande tycker att det är hälsosamt att äta det så undrar jag varifrån kommer eran kunskap om LCHf – från samma källan? Wikipedia -är ni seriösa eller?

  • E
    5 februari, 2013 at 15:53

    Njae, kan jag inte direkt påstå, att jag ser Katrin som en gud. Möjligen Skaldeman då. Läser inte ens Katrins bok, men det kan ju bero på att jag föredrar mer vetenskapliga böcker så som ”Fettskrämd”.

  • E
    5 februari, 2013 at 15:55

    Fast om man verkligen har viktiga saker så tar man sig knappast tid att låta sig irriteras över en simpel blogg?!
    I såfall kanske man borde omprioritera sitt liv, vad som är viktigt och inte.

  • Åhh
    5 februari, 2013 at 15:57

    Varifrån kommer DIN källa då att socker och mjöl är såååå farligt?! Oj oj hemska bröd oj oj hemska frukter! Buhu. Människan har ätit spannmål längre än bacon som är rökt med kemikalier. Tur det,annars hade vi dött ut. Tönt!

  • E
    5 februari, 2013 at 15:57

    Fast det vet man ju, att det inte är bra oavsett om man äter LCHF eller inte. Det tillhör väl ändå allmänbildningen att veta?!

    Sen så äter ju folk kolhydrater med LCHF, det är bara det att man får i sig dem genom grönsaker exempelvis jämfört med bröd.

  • Elle
    5 februari, 2013 at 15:59

    De blir sjuka för att de kombinerar socker OCH fett, och det är väl inget konstigt?!

    Sen är ju inte LCHF påhittat av folk som är rädda för fetma utan för dem som har diabetes i olika former. Det handlar inte om att bli smal, det handlar om att reglera blodsockret.
    Därför är fläsksvålar bättre än än en apelsin.

  • Lia
    5 februari, 2013 at 15:59

    Alla DAGENS hälsorapporter varnar för Lchf och det är ett vedertaget faktum! Bort med skygglapparna folk.

  • Elle
    5 februari, 2013 at 16:01

    Fast det är inte Bröd som sig, och frukter som är hemska, det är bland annat fruksockret.

    Det är inte farligt om man inte vill reglera sitt blodsocker och insulinproduktionen.
    Det finns ju bröd som LCHF.are äter, utan att det påverkar blodsockret nämnvärt.

    Fast spannmål har visserligen inte funnits så länge, och Bacon, varför välja ett med tillsatser när man kan köpa rent fläsk i charken? Och rökt bacon, vem äter det?

  • Ba
    5 februari, 2013 at 16:02

    När i helvete sa jag att vitt mjöl och vitt socker var hälsosamt? Jag sa att en apelsin och ett knäckebröd borde vara bättre än fläsksvålar och majonäs?
    Och du menar att jag ska skämmas över att mina LCHF kunskaper är så bristfälliga att jag citerar Wikipedia? Du, har du någon jävla aning om hur långt ner LCHF ligger på min lista över vad jag anser vara viktig allmänbildning?

  • Ba
    5 februari, 2013 at 16:19

    Men om vi säger så här – OAVSETT om LCHF skulle vara en lämplig, hälsosam diet så ställer jag mig frågande till Katrins variant. Hon har sagt att hon brukar äta smält ost som mellanmål och att det är helt ok att gå till Sibylla och käka korv bara man ser till att få extra ost istället för brödet. Hur är det nyttigt? Jag orkar inte ens gå in på alla fläsksvålar och det ideliga tjatandet om BAKVERK. Det är i princip enbart pizzor och tårtor det handlar om med en enstaka sparrissoppa vid något udda tillfälle!
    Jag har länge ätit nyttiga fetter, som avokado, fisk, nötter, oliver/olja etc men på vilket sätt är fetterna i bacon nyttigt?
    Om ni sett filmen ”Supersize me” där en kille äter MCDonalds mat i en månad, så framgår det av hans blodprov i slutet på filmen att hans lever har samma värden som en alkoholists. Och han var i toppform när han startade. De menade att detta var pga massan med fett han fått i sig, fast ni tror alltså då att hans lever tagit skada av kolhydraterna i hamburgerbröden och sockret i exempelvis läsken etc? Det är så det är alltså? Jag bara undrar?

  • Elle
    5 februari, 2013 at 16:37

    Fast där har du fel. ” Alla dagens rapporter” gå in på kostdoktorn och läs de rapporter som finns där så får du se för och nackdelar med både och, så som det är med allt.

    Sen undrar jag vad de varnar för?
    Att man äterm ycket fett? Jag känner inte många LCHF:Are som äter mycket fett, däremot har de bytt ut Margarin mot Smör, Light mot vanlig grädde och gör egna såser i stället för påse som man blandar med vatten.

  • Lena
    5 februari, 2013 at 16:37

    Samma lampa som Amanda kikat på? 🙂
    http://bloggar.aftonbladet.se/amandaschulman/2013/02/01/jag-tror-att-jag-har-hittat-lampan/

  • Elle
    5 februari, 2013 at 16:40

    Vem skriver du till Ba?
    Du verkar en aning sur. 😉 Kanske borde tänka på blodsockernivån. 😉 Det är väl ingen som påstått att du sagt att Vitt Mjöl och Socker är hälsosamt?

    Sen är det ju tråkigt om du anser att LCHF ligger långt ner på din lista över vad du anser vara viktig allmänbildning. Men däremot är det väl allmänbildnng att veta faran med stigande blodsocker.

  • Elle
    5 februari, 2013 at 16:43

    Jag kan förstår att du ställer dig frågande till Katrins diet. Hon r ingen expert på samma nivå som en doktor.
    Och jag kan ärligt säga att jag reagerar på om allt hon säljer är ”riktig” LCHF, om man nu skall vara petig. Men det får man väl göra som man vill tänker jag.
    Kör man verkligen LCHF så river man inte ner ett gäng morötter i köttfärsåsen eller har Sukrin i allt.

    Fast jag har också sett Supersize me och ja det var fettet. Men LCHF:are äter inte sådant fett, man äter naturligt fett. Det är skillnad på att få i sig en massa processad skit från Pommes, både fett, transfetter och kolhydrater och sen en cola på det är ju inte bra för någon.
    Men äter du exempelvis smörstekta kantareller så får du ju också i dig fett, men inte samma sorts.

    LCHF går ju inte ut på att proppa i sig fett, utan äta bra fett. Rapsolja, Olivolja i stället för Majsolja till exempel, Bregott framför Lätt & Lagom osv.

    Jag är ingen expert heller, men det var väl kombinationen som påverkade hans lever?

  • Elle
    5 februari, 2013 at 16:49

    Såg att svaret inte var till dig utan Åhh, fast ni kanske är samam person. 😉

  • Bettan
    5 februari, 2013 at 16:59

    Bra Adam!

  • Py
    5 februari, 2013 at 17:01

    Alla som röker, dör inte heller…

  • Py
    5 februari, 2013 at 17:11

    Måste väl bara säga, eftersom det tydligen inte gått in. Att det ”tjatas” om bakverk, beror väl på att K gjort en bok om just bakverk för de som vill äta enligt LCHF. För även om man inte äter sånt dagligen, så är det ju trevligt att någon gång kunna baka något utan socker och vanligt mjöl.

  • lena
    5 februari, 2013 at 17:23

    Det krävs mycket mod för att hälla skit över folk på nätet. Du är en förebild du Linan!

  • andi
    5 februari, 2013 at 17:41

    Det blir alltid så töntiga svar man får. Att mjöl och socker inte är bra… Nej, men det är väl inte det man äter om man inte äter LCHF? Däremot finns det väl ingen diet som innehåller så mycket skitiga kemikalier som denna så det var ju ett spännande argument. Ang den här hälsodoktorn och de andra i brukar dra upp. Det är ngra få personer och vad gäller hälsodoktorn har han väl inte publicerat ngt alls!! Det finns det däremot andra som har gjort… Det finns studier från djurmodeller och upp till populationsnivå som visar att en diet med högt fettinnehåll för med sig komplikationer. En mycket viktig sak är utslutandet av fullkorn och för vissa (?) en del grönsaker och rotfrukter. Det är jätte tokigt då dessa näringskällor är mycket nyttiga och förhindrar sjukdom och allt möjligt. Nej, all er ”vetenskapliga data” kommer från populärvetenskapliga nissar som har lyckats med god pr under ett uppmärksammat modemonster…

  • sandra
    5 februari, 2013 at 17:51

    Jag skulle önska att alla ni LCHFare jobba en månad på sjukhus så skulle ni aldrig falla er in att äta denna farliga diet någonsin. Det kommer in fler och fler LCHF patienter med kolestol som man tror inte att det är sant och i vissa fall slutar dem som paket!

    Glad jag slutade med denna idiot diet innan det hände mig nå allvarligt!

  • Lena
    5 februari, 2013 at 17:53

    Men om man står och lagar müsli i sitt eget kök borde det väl vara godkänt av Hälsovårdsinspektionen? Det hoppas jag i alla fall…

  • Cecilia
    5 februari, 2013 at 18:00

    Inte samma lampa men en likadan.

  • Jojje
    5 februari, 2013 at 18:03

    Kemikalier? Nu verkar du vara ute o cykla

    Något som är ganska roande är att personer som inte väljer att leva utan en stor mängd kolhydrater blir så fruktansvärt provocerade av andra människors sätt att leva. Det viktigaste är väl att de personer som väljer att leva som Vegetarianer, LCHF, Gi, Atkins eller vad man nu vill, trivs med detta?

  • Jojje
    5 februari, 2013 at 18:05

    Vad då att det tjatas. Katein är ju inte den första att göra bakverk på LCHF, däremot är det oroväckande att hon i te kan redogöra hur mycket kolhydrater det är per 100 gram som det är i hennes grejer.
    Tar man mängder med sulrin och andra grejer så kommer man tillslut ändå över gränsvärderna för vad som är LCHF

  • Lotta
    5 februari, 2013 at 18:07

    Skitbra skrivit!!! Är också trött på dessa som vet och kan allt.

  • Jojje
    5 februari, 2013 at 18:08

    Jag har jobbat på Sahlgrenska sjukhuset sedan 1999 och jobbat med gallsten. Och jag, liksom du, vet väl att kolestrol i sig inte är farligt. Och att pateineter som äter rätt sorts fett inte får förhöjda kolestrolvärden.

  • Disa
    5 februari, 2013 at 18:09

    Kommer denna bok att bli en betald reklam för LCHF-klubben? Med recept som enbart kan lagas om man köpt ingredienser som färdiga mjölblandningar osv från er? Är rädd att det verkar så.

  • J
    5 februari, 2013 at 18:13

    Intressant – nu är det ju så att recept inte går att plagiera då de helt enkelt inte är unika nog att räknas som under copyright då de främst är listor av mått och ingredienser. Är det just någonting som kopieras och modifieras hej vilt utan problem så är det ju recept? Det finns liksom inte hur många unika sätt som helst att göra tex muffins, eftersom de ska se ut och smaka på ett visst sätt. Att då vara ett gäng som provbakar och kommer med idéer för att skapa nya recept baserade på helt normal mat (musli, semla, etc), vi pratar inte om verksamhet som kräver ett geni av stora mått. Om jag praktiserar på ett café och ombeds att komma på en ny kul maträtt till gästerna så är det ju ingenting man förväntar sig att få en gigantisk bonus för efteråt eller provision, även om den börjar sälja som tusan? Och likaså om maträtten inte säljer så är det ju ingenting jag som kom på den drabbas av, utan det gör ju cafét som köpt in ingredienser till maträtten och som sen kanske får slänga eller rea ut?

    Sluta utmåla en stark, vuxen kvinna som Shervin som något slags offer, stöd hellre henne i att bygga något nytt om det är det du vill? Svårare än så är det ju inte, och grymt mycket mer givande än att sitta här och prata strunt? 🙂

  • SweTex
    5 februari, 2013 at 18:16

    Om jag någonsin startar en blogg, och det ska vi väl hoppas att jag inte gör, ska jag kalla den ”Men vafan läser du den här bloggen för, dårå?”

  • D
    5 februari, 2013 at 18:18

    Recept är inte skyddade av upphovsrätten. Så på vilket sätt är det brottsligt säger du?

  • Nella
    5 februari, 2013 at 18:20

    Välkommen in på mitt sjukhus där jag jobbar som medicinsk sekretare. Jag skriver dagligen om patienter som har diabetes, fibromyalgi osv… och jag tror inte det är fettet som har orsakat detta!!

    Jag äter inte själv LCHF men tycker att det borde vara sunt att sluta med denna överkonsumtion av socker och vitt mjöl och äta mindre kolhydrater.

  • anonym
    5 februari, 2013 at 18:21

    Är du dum i huvudet eller. Allt för din sanslösa kärlek till Katrin. Bara dö du!

  • andi
    5 februari, 2013 at 18:27

    Kan man ju göra utan att för den delen överkonsumera fett, eller?

  • andi
    5 februari, 2013 at 18:29

    Och i alla livsmedel som förespråkas i denna blogg är det ju alldeles rätt typ av fett, eller inte.

  • SweTex
    5 februari, 2013 at 18:36

    Helt riktigt, jag har alltid undrat hur en utkavlad pizzabotten ser ut. Törs man be om en bild på en kastrull med kokande vatten, eller är det för mycket begärt?

  • anonym
    5 februari, 2013 at 18:42

    Det är synd om människan!!!!!!!!!!!!!

  • Strunt
    5 februari, 2013 at 19:02

    Hahaha vatten innehåller tyvärr för lite fett och det kan finnas spår av ett eller annat sockerkorn. Lite bubblande smör kanske d kan bjudas på?

  • jojo
    5 februari, 2013 at 19:13

    SWETEX var e du???? Läser ju denna blogg enkomt för dina klockrena kommentarer.

    Tack för många hjärtliga skratt

  • jojo
    5 februari, 2013 at 19:14

    Nä men tjena här e du ju vännen SWETEX. Du regerar :)))))

  • jojo bad olja
    5 februari, 2013 at 19:16

    SWETEX HAR DU EN BLOGG???? I am your New stalker 😉

  • 5 februari, 2013 at 19:28

    Vilken kost? Du skriver bara vad man ska avstå ifrån.

  • SweTex
    5 februari, 2013 at 19:31

    Jag äter just nu fem kilo knaperstekt bacon och mår prima, tack Katrin, rundar av med fem påsar fläsksvålar på det samt några LCHF semlor Raaaaaaaaap !

  • 5 februari, 2013 at 19:31

    Bra andi!!

  • 5 februari, 2013 at 19:32

    Alltså Kicki-bäng.

  • anonym
    5 februari, 2013 at 19:32

    ”Det är synd om människan” Ja alla lever inte i fullständig lycka. För två månader sedan förlorade jag mitt lilla ”änglabarn”. Hon blev 8 år gammal. Jävla Skitcancer. Sedan dess har livet varit ett HELVETE!!!

  • SweTex
    5 februari, 2013 at 19:32

    Ja för allas vetskap jag är inte SweTex vem fn det nu är men kul o retas med retstickor 🙂

  • 5 februari, 2013 at 19:34

    What! Jag älskar också oxfilé ägg räkor sallad och bröd! Hur blir det lchf? Helt normal och allsidig mat…

  • SweTex
    5 februari, 2013 at 19:44

    Ok….Jag gjorde ett inlägg om bilden på pizzabotten och några rader längre ner är det någon som gör två inlägg och använder mitt nick….igen. Kul. Så nu ger jag fan i det här, I’m out the door, sörjd och saknad av väldigt få, hehe..Ha det bra.

  • Linan
    5 februari, 2013 at 20:20

    Men på vilket sätt är det roligt att utge sig för att vara någon annan? Dessutom är det olagligt – det var någon för inte så länge sedan som blev polisanmäld för samma sak. Kanske värt att fundera på att roa dig på annat sätt?

  • 5 februari, 2013 at 20:29

    Hahaha 😀

  • 5 februari, 2013 at 20:35

    Chilla linan! Jag tror inte vi hittar swetex på ratsit! Det är signaturen på en väldigt rolig person som skriver här ibland! Hahaha utge sig för att vara någon annan… Rise above bloggvärlden linan 😉

  • Lisa
    5 februari, 2013 at 21:02

    Bra Andi!
    Det tokiga i kråksången är också att alla lchf-ivrare sätter per definition likhetstecken att bli tjock av allsidig kost. Bara för att det kan innehålla kolhydrater. Med rätt mäng intag och tillräcklig motion finns inte den risken! Däremot får man får man i sig alla näringsämne. Tror också det är ekonomiska intressen bakom lchf och även andra s k dieter.

  • Anonym
    5 februari, 2013 at 21:19

    Men linan , man måste väl på nåt sätt ha patent på sitt nick ?!! Om jag skriver i nicket Dumbom o nån annan skriver i det , tror du på fullaste allvar att du blir seriöst tagen av en polis om du gör anmälan an nickstöld hahaha

  • Linan
    5 februari, 2013 at 21:20

    Jag syftade på personen som utgav sig för att vara SweTex och inte SweTex själv mao..

  • Linan
    5 februari, 2013 at 21:28

    Och anonym – eftersom du frågar – bedömningen beror på om du haft för avsikt att utgöra dig för att vara en specifik person eller inte. Kallar du dig för Dumbom, så behöver det inte gälla någon annan utan du kan mycket väl tänkas syfta på dig själv. Fast SweTex är ett rätt specifikt namn. Alltså gör vad du vill, jag säger bara att tjejen som kallade sig för ”Heddi” (om någon minns den historien) blev spårad av polisen.
    Men liksom suck…orkar inte debattera. Går och fiskar!
    Ha en trevlig kväll 😉

  • Lene
    5 februari, 2013 at 21:37

    Älskar du färska räkor? Nämen just ja,vi som inte lever lchf äter ju förstås ruttna gamla räkor…tss haha

  • Saras
    5 februari, 2013 at 21:50

    Det är ju just det, folk fattar inte att man äter färska råvaror, så nautrliga som möjligt utan e-ämnen. utan tror att man proppar i sig massa fett. Folk får gärna tro det i såfall bygger det på okunskap.

    Det är DET som är LCHF.

  • Saras
    5 februari, 2013 at 21:52

    Har någon sagt det?? Bara för att Katrin väljer en viss variant av LChF så betyder inte det att det är det rätta.
    Men fel fett har jag inte läst om i denna bloggen tror jag

  • Saras
    5 februari, 2013 at 21:52

    Hur överkonsumerar man fett? Det är andelen fettjämfört med antal kolhydrater som förkortningen står för. Inte att man ska vräka i sig fett.;)

  • Saras
    5 februari, 2013 at 21:53

    Hur överkonsumerar man fett? Det är andelen fettjämfört med antal kolhydrater som förkortningen står för. Inte att man ska vräka i sig fett.;)

    Fast kom på att du kanske lever i tron att man ska vräka i sig fett med LCHF??!

  • Karin
    7 februari, 2013 at 20:59

    Vad snällt att låna ut köket till er! Ser fram emot kokboken!