Okategoriserade

Hormonfri

Katrins Snapshots

Första doppet för i år är gjort. 15 grader i vattnet och jag känner hur det sticker av välbehag i min kropp. Jag tänker på att jag är så nöjd över att jag hittat ett preventivmedel som gör att min kropp inte innehåller skit i form av hormoner som styr och ställer med mitt humör och förstör min hälsa. Jag har använt NaturalCycles i många månader nu och det har blivit en naturlig del av min vardag att ta tempen varje morgon. Jag glömmer det aldrig nu. NaturalCycles är så mycket mer än bara en mens-app eftersom den inte baserar sina prognoser på genomsnittet. Den anpassar sig till mitt egna data som jag lägger in och tar hänsyn till att varje kvinna är lite oregelbunden, så att man lär känna sin cykel och kan hantera sin fertilitet oberoende av hormoner. Innan NaturalCycles led jag ständigt av grov PMS och andra bieffekter av traditionella preventivmedel. Nu slipper jag de bieffekterna plus att jag har stenkoll på min cykel hela tiden då jag kan logga allt i NC-appen. Kände bara för att hylla NaturalCycles lite en ljuvlig sommardag som denna!
You Might Also Like

 • Suck
  3 juli, 2015 at 14:39

  Herregud vad du är ägd. Jag, jag, jag….när man fattar att allt är skrivet av NC. Känns nästan som att du prostituerar dig…:-)

 • Kim
  3 juli, 2015 at 15:11

  Spermier kan ju leva i flera dagar i slidan, tar NC hänsyn till sånt????

 • Loppan
  3 juli, 2015 at 15:39

  Håller med ovanstående!
  Använd gratis appen ovia, ta tempen varje morgon och logga där! Lika säkert/ osäkert som ovan, fast gratis! Tar heller inte i beaktning att vissa har dubbel ägglossning.

 • ingela
  3 juli, 2015 at 15:43

  Alger i vattnet…. nu la sig avundsjukan lite

 • unni
  3 juli, 2015 at 15:46

  Ett par av mina vänner har blivit gravida trots NaturalCycle. Så säkert verkar det inte vara!!!

 • skåningen
  3 juli, 2015 at 15:53

  Det där ser inte så skönt ut. Tacka vet jag en hederlig sandstrand!!!!!!!!!

 • Ölma
  3 juli, 2015 at 15:58

  Fyyy för att bada i alger …. inte bra!!

 • Irene
  3 juli, 2015 at 20:19

  Hört talas om kopparspiral?

 • Sara
  4 juli, 2015 at 15:29

  Bästa botemedlet mot svår pms är p-piller. Sedan är det många som inte mår bra av dem av olika orsaker men faktum är att p-piller är väldigt effektiva mot både PMS, PCOS symptom och annat.

  Jag fattar dessutom inte vitsen, känns enklare (om det är p-piller man vill slippa), att bara använda kondom rakt av hela tiden. Slipper man ju betala dubbelt dvs både för NC appen och för kondomerna man ändå måste använda när man har ägglossning (och när iaf jag och många med mig är absolut mest sugna på sex).

 • Hyrestanten
  5 juli, 2015 at 01:22

  PMS får man inte av preventivmedel, däremot kan vissa preventivmedel minska problemen med PMS. Naturlig födelsekontroll har alltid använts, fungerar väldigt bra och är helt kostnadsfritt. Sök på nätet eller låna en bok.

 • Carina
  6 juli, 2015 at 12:32

  Reklam=gratis produkt…..puh..,