Okategoriserade

Holaaaaa!

Jag har börjat säga ”Holaaaa!” när jag hälsar på folk ha ha mest för att se reaktionen. Vissa svarar Holaaa helt seriöst och det tycker jag är kul. Fast det är ännu roligare med de som tycker att det är töntigt att säga Holaaa men inte riktigt pallar säga det utan rynkar pannan lite lätt ler ett sammanbitet och svarar ”hej” ha ha ha det är så jävla roligt, med dem som reagerar starkast och ser typ ut som att de ska kräkas kör jag med ett ”Ciaooooo” istället för hej då, ha ha ha men låt mig jag har aldrig sagt att vi alla har samma humor.

Idag ska jag till Steve, yej! Jag älskar att sitta ett par timmar hos frissan mitt på dagen, det är så lyxigt. Först ska vi sätta på extensions, yeeeeeej! Jag älskar extensions. Känner mig aldrig lika snygg, smal, ung, fräsch, läcker, sexig utan. Men extensions innebär ju helt andra hårprodukter såklart. Från fint, tunt råtthår till fylligt, tjockt. Så nu går jag in på You´s sida för att klicka mig fram till vad jag behöver för den här perioden. Ni har väl inte missat theyouway.com?! Bästa produkterna och hjälpen! Check it out! Nej nu vet jag. Jag ska klicka där och sen se om det stämmer överens med det som Steve råder mig, kul test, tihi. Okej, nu ska jag jobba lite.

Ciaooo!

Så här såg jag ut sist som jag satte på håret! Trevligt.

 

 

You Might Also Like

 • Polacken
  29 november, 2012 at 10:30

  Så du känner dig inte smal utan extensions? nä det klart. Man är ju mkt fetare med tunnt striphår… Gud vad löjligt.

 • Elisabeth
  29 november, 2012 at 10:43

  Alltså – snälla du – kan du bara inte dra någonannanstans med dina spyddigheter? Du är så patetisk så det gör ont att tänka på ditt perfekta liv – har du något överhuvudtaget? Ditt alias säger mer än tusen ord, men för guds skull dra inte hela nationen i ditt bissära tankesätt.

 • Camilla
  29 november, 2012 at 10:48

  Varför läser ni hennes blogg om ni stör er så?!?!
  Tycker det är ni som är patetiska….

 • Lady
  29 november, 2012 at 10:49

  hahah otroligt hur folk älskar att vara avundsjuka på katrin, undrar hur polackens hjärna ser ut? det ser säkert grönt ut.
  det är bara att inse polacken du är bitter och avundsjuk på katrin. men vet du vad?det finns hjälp att få, på psyk.

 • Elisabeth
  29 november, 2012 at 11:04

  Vad menar du Camilla eller till vem svarade du? Jag läser Katrins blogg för att jag gillar den (även om jag inte alltid delar samma uppfattning om saker och ting). Jag svarade på ”polackans” kommentar inte på Katrins inlägg.

 • Lotte
  29 november, 2012 at 12:02

  Jag gillar med den sidan! Där fick jag hjälp till mitt hår 🙂
  Ha en bra dag

 • Elin
  29 november, 2012 at 12:24

  Hej!
  Läser din blogg i Goggle Reader i mobilen och det har funkat perfekt fram tills att du bytte till katrinz.se. Nu ser man inga bilder längre!

 • Josse
  29 november, 2012 at 12:28

  Inte när man läser från iPhone heller. Vill ju se bilder oxå 🙂

 • hanna
  29 november, 2012 at 14:46

  Men det VAR ju skittöntig skrivet av Katrin.

 • Annika
  29 november, 2012 at 15:37

  Kan du snäääälla Katrin tala om vad för metod du använder när du sätter in håret? Keratinvax, microringar? Och hur många?! Tack!

 • Annika
  30 november, 2012 at 10:29

  Snygg friss! Kanske ska ta mig råd att låta Steve försöka sig på mitt hår någon gång.

 • Angelica
  2 december, 2012 at 10:56

  men OJ! dra någonannanstans med sina spyddigheter? kan det vara så att det är hennes blogg du läser? det är ju trots allt ditt val att läsa. om hon har ett liv? njaa men LCHF och allt de där? nä men det kanske du inte känner till. men Katrin tar nog åt sig av din kommentar och somnar gråtandes ikväll över att hon lyckats förstöra någon annans liv om vad hon skriver i sin ”öppna dagbok”

 • linda
  2 december, 2012 at 23:26

  Tycker Katrin ser mycket snyggare ut i extensions 🙂 vilket nästan alla gör, tycker det är as fult med tunt kort äckligt hår.