Okategoriserade

Hjälp någon som du älskar!

Det är juletider och då ska man vara extra snäll. Jag tycker att ni ska passa på och ge bort en ny hälsosam start i livet till någon som ni tycker om. Det behöver inte alls ha något med viktnedgång att göra utan enbart med en bättre hälsa. ”2013 ska vara det år då fler får en bättre hälsa och mindre utslag, blodsockerproblem, svullen buk, pruttig mage, dålig hy, deppigt humör”. Ge bort ett LCHF-startikit i julklapp till någon som du bryr dig om. Det kommer inte att komma fram till dig innan jul men det spelar ju ingen roll. Det är många dagar kvar tills det är dags att börja sitt nya hälsosamma moderna liv. Ta ett kort och skriv ett par rader. Att kitet anländer lagom till att det nya året börjar. Det här är den bästa idén som jag kan ge er så här i slutat på 2012. Låt 2013 bli ett lite bättre år. Låt någon du bryr dig om prova på världens bästa kosthållning.

Här har du kitet! 

You Might Also Like

 • mian
  20 december, 2012 at 21:42

  Japp viktväktarna ger vi bort.. bra start på nya året

 • Anna Malja
  20 december, 2012 at 21:52

  Då vill jag ge en julklapp åt mig själv. För jag älskar mig. någonstans i all småbarns-stressvardag… En ny start, ett smalare jag, en enklare vardag – ett lyckligare JAG! För nu borde det väl ändå vara en (nästan 40-årig) 3+2 barns mors tur? Överviktig (inte överdrivet men dock), otränad men med vilja att förändra (saknar piskan på ryggen?). En som längtar efter en tid med mer ork & energi inte bara för ungar små utan även maken & framförallt jag. JAG!! Min tur nu??

 • Lena
  20 december, 2012 at 21:55

  Jag skulle aldrig ge någon jag älskar något från dig och din affär/klubb.

 • Elisabeth
  20 december, 2012 at 22:31

  Lena – hur mycket hatar du dig själv då? Du är här jämt -varför? hatar du dig själv så mycket att du förakaktar dig gång på gång genom att läsa denna blogg. Dags för självransakan??? Typisk förljugen människa som vill men inte vågar.

 • SweTex
  20 december, 2012 at 22:49

  ”Hjälp någon du älskar” och så föreslår du att man ger dom ett LCHF kit, som du tjänar pengar på….Fyfan vad pinsamt och patetiskt, du har fan noll skam i kroppen.

 • SweTex
  20 december, 2012 at 22:50

  Man kan ju undra varför DU är här jämt, Elizabeth.

 • camilla
  20 december, 2012 at 23:42

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Camilla
  20 december, 2012 at 23:43

  Det är ju alltid någon som tjänar pengar på det vi köper, varför kan det inte vara Katrin?!?!?!
  Det hon gör här är att marknadsföra sig och sitt varumärke!! Inget fel i det 🙂

 • Heddi
  20 december, 2012 at 23:44

  HOW ABOUT GANG BANG STYLE:)
  Kostar endast 75:-♥ Klicka på bilden så kommer ni till sidan 🙂

 • L
  21 december, 2012 at 04:01

  Vad hatiska ni är. Vad är det för fel med att försöka sälja sina egna produkter? Det gör vilken affärsinnehavare som helst… Annars blir man inte långvarig som företagare.

 • Äkta vara
  21 december, 2012 at 06:42

  Skulle det vara snällt? Att ge bort ditt LCHF-kit? En bok där du hånar överviktiga och produkter fullproppade med tillsatser. Ja du sa ju på debatt att du bara äter ren mat utan tillsatser. Men guarakärnmjöl som du har i allt även kallat E412 är onyttigt rent skadligt och framställt i en fabrik. Finns inget nyttigt med dina produkter. Ville jag någon illa skulle jag köpa ditt kit!

 • SweTex
  21 december, 2012 at 08:11

  Bra sagt.

 • janni
  21 december, 2012 at 09:30

  Jag skulle vilja ge det som en julklapp/födelsedagspresent (fyller den 31 dec) till mig själv. Jag har länge velat börja med LCHF men har inte riktigt haft råd att köpa produkter till att börja.. Jag är student och lever inte på särskilt mycket pengar, men har dock en hel del motivation. Skulle verkligen bli jätteglad jag fick äran att få ett sånt här kit.

 • Lola
  21 december, 2012 at 10:59

  Elisabeth, det kanske finns fler än en Lena i detta land. Men du verkar ju ha stenkoll på vilka som besöker denna blogg. Är du här jämt?? Har du inget liv??

 • Kloe
  21 december, 2012 at 13:27

  Skaffa ett liv Elisabet. Du verkar vara psykiskt sjuk så du borde nog börja med att söka hjälp!

 • Sally
  21 december, 2012 at 21:38

  Oj då några av er verkar tro att ni kan FÅ ett sånt kit.
  Men så var det nog inte, utan bara Katrins ide på julklapp…
  Så uppfattade jag det i alla fall?!