Okategoriserade

Hemma

Vi kom hem. Ringo och Rambo kastade sig framför Frost och jag gjorde dubbel sats köttbullar. Min senaste grej är att jag tar lika delar köttfärs och kycklingfärs. Lite stekt lök, lite grädde, lite fiberhusk och klubbens grillkrydda. Lite pressad vitlök har jag i också. Och ett ägg. Man måste låta smeten stå en stund då det tar några minuter för husken att suga åt sig vätskan men jisses om de blir lättrullade och saftiga! Bästa husmorstipset är att göra en dubbel sats på söndag eftermiddag för nu har vi köttbullar till middag till både måndag och tisdag. Måndag lägger jag dem i tomatsås och grädde och tisdag kör jag grädde och kalvfond. Så blir det variation tänker jag. Idag åt vi dem med rotmos gjord på rotselleri och sötpotatis. Sjukt gott. Jag åt väldigt lite typ två skedar men kidsen vräkte i sig.

Sen har jag vikt tvätt och planerat veckan. Jag älskar att planera. Städerskan var här i helgen så lägenheten skiner och luktar Fete de Fleur och det går nästan för mig när det är nystädat hemma. Jag får njuta i cirka tio minuter såklart för sen dras ju alla leksaker fram och det kladdas mat och mjölk på möbler med de tio minutrarna…härliga.

Fan det är så många saker jag tänker på om dagarna att jag ska skriva om men sen glömmer jag. Jag har sagt till mig själv att jag ska göra noteringar i telefonen när jag kommer på nåt i typ sju år nu jag fattar inte varför det är så svårt för mig att göra det?

Ja nej men annars blev ju Rambo frisk efter ett dygn såklart. Lite fransk medocin så var saken biff. Men är fyra år den absolut roligaste åldern en liten pojke kan vara i eller kan det bli roligare? Ni som vet? Och så jävla cool också. Spana in den här filmen. Men visa den inte för era barn bara för då kommer ni få göra som jag. Resa runt hela Nice MED OMNEJD för att hitta den. Trotinetten. Nu har vi den.

You Might Also Like

 • Rita
  18 januari, 2015 at 21:32

  Ser farligt ut. Hoppas att han inte körde på någon gammal stapplig människa. Hahahaha. Coooooolt!

 • Maja
  18 januari, 2015 at 22:18

  Din farmor borde ju ha en sån åxå! Snacka om att ta sig fram fortare, hålla igång, bli rörlig i lederna och ha kul!

 • Maja
  18 januari, 2015 at 22:24

  Förresten Katrin, kommer du ihåg denna?!
  Jag skrattade 2 dgr…så sköön! =) Hoppas du visat den för Ringo!
  https://www.youtube.com/watch?v=pjnMCESIOZQ

 • ?
  18 januari, 2015 at 23:02

  Det fanns en som hette Maja här förr som hade en blogg som mest gick ut på att hata muslimer och islam. Kollade på din länk Maja och såg att du mer eller mindre uteslutande sitter och spyr galla över muslimer, Syriska flyktingar osv. Undrar bara om ni är samma person?

  Du ser rätt arg ut på din bild också. Varför lägga så mycket energi på att hata människor du ju ändå inte känner?

 • Dante
  19 januari, 2015 at 04:22

  Maja har kollat din blogg. Man blir mörkrädd!

 • Mysmasken - Vårt liv i Florida med tre små
  19 januari, 2015 at 06:08

  Jaha!!! Gud vilken häftig! Har undrat vad jag ska ge min dotter i femårspresent, men nu är ju den saken biff. Måste ju finnas här i USA också! Heter märket Trotinette?

 • Me
  19 januari, 2015 at 08:12

  Finns på biltema här i Sverige också:)

 • Alex
  19 januari, 2015 at 09:38

  Varför köpte ni den inte i Sverige. Istället för att resa hela Nice runt med omnejd???

 • Maja
  20 januari, 2015 at 17:20

  @ ”?”
  ”Det fanns en som hette Maja här förr”
  ******************
  1)
  -Maja finns här varje dag eftersom hon gillar Katrin OCH hennes inlägg OCH hennes varor OCH hennes driv OCH hennes humor.

  @ ”?”- tror du att det som inte syns inte finns? om ingen skriver i kommentarsfältet öht, tror du då att ingen läser?
  ****
  Det var det ena och nu till det andra- som Stefan Löfvén skulle sagt.
  2)
  gruppkram till ”?” och ”Dante”. En är vare sig MUSLIMhatare eller FLYKTINGhatare för att en är kritisk till den havererade migrationspolitik som förs och/eller är kritisk till politisk Islam.

  Med det hoppas jag att vi unisont kan njuta av Katrins blogg och inte vara vare sig mrökrädda eller hata så mycket. Detta trots att av alla bloggar jag läser just denna blogg HAR varit rätt välbesökt av diverse proffs och hobbyhatare.

  Lev väl!

 • Jessia
  22 januari, 2015 at 15:27

  Alex och Me, ni får gärna tipsa vart man kan få tag på en sån i Sverige? Hittar ingen sådan på Biltema eller när jag googlar.