Okategoriserade

Helt knäpptyst

Alla jag pratar med älskar sitt liv. Det är helt sjukt vad det här vädret gör med Sverige och svenskarna. Jag har verkligen tänkt på det att de senaste månaderna svarar alla ”det är så otroligt bra” när jag frågar hur det är? Jag tror att den här dundersommaren gör att folk inte kommer att känna sig så deppiga i vinter. Jag funderar på att skippa Thailandsresan och boka en resa till Alperna istället. Jag menar hur mycket sol vill man ha? Och Ringo är mogen för skidskola och Nova med. Kan nån söt tjej dra Rambo i släde så kan vi åka skidor och ha det trevligt i solen. A vi får se… Nu ska jag börja med att ta mina söner och åka ner till min pappa i Frankrike. Ringo saknar verkligen babor och gör trippelsalto när jag säger att vi ska åka till Nice och Lido Plage. Min syrra är där också. Och mina kusiner. Ringos största idol Patrik ni vet. Så även fast Bingan inte hakar så blir det lättare för mig med alla där!

Jag sprang på fastande mage i solen idag. Inte min grej. Macke sa att det bästa är att springa på fastande mage så jag testade. Gick inte. Jag höll på att falla ihop av utmattning trots att jag svepte en Celsius innan och under mitt löppass. Jag väger 60 kilo nu. Fyra kilo kvar med andra ord. Det skulle ha gått på två veckor om jag var kvar här på ön och drack mina smoothies och sprang varje dag men nu åker jag ju ner till Nice och där har de god glass och alldeles för mycket värme för att jag ska palla löpträna. Skitsamma. Jag mår inte dåligt över mina extra fyra kilo. Faktiskt. Jag trivs bra med hur jag ser ut nu. Trots allt daller.

Vi ska spela in podd idag. Eftersom vi är borta på fredag OCH nästa fredag är Bingo kvar på Mallis så måste vi spela in två poddar idag. Barnflickan är på väg, Ida ni vet hon som sa att jag ser dallrig eller var det degig ut?! Hon försov sig och missade färjan i morse… Ringo var så gullig han stod och väntade och väntade vid grinden till vårt hus. Kom in med jämna mellanrum till oss i köket och sa ”Men var är Ida?”. De gillar Ida. Vi gillar också Ida. Trots att hon sa att jag är dallrig. Eller var det degig?

Nu ska jag passa på att läsa lite i min gröna bok innan de kommer tillbaka. Rambosh sover i hängmattan och jag ä nybadad. Vet ni att sen Micke min vän från Göteborg var här och sa att man blir smal av att bada i det kalla vattnet så har jag badad varje dag. Jag tror att springa, bada i havet, dricka gröna smoothies och sova mycket har gjort att jag gått ner igen. Borde nog sluta med kaffe…Det försurar är jag säker på… Har inte läst klart boken än men det känns som att det försurar. Jag börjar dagen med en kopp varmt vatten med citron och ingefära i men sen vill jag fan ha min lilla svarta ändå. Åtrekommer när jag läst klart den här boken men den håller på att förändra mig väldigt mycket. Tänk att man kan bota cancer med gröna smoothies det är ju otroligt. Jag måste köpa en Vitamix. Ska beställa en på nätet. Vet ni förresten varför vegetarianer och veganer ser så glåmiga ut? För att de inte får i sig näringen i de gröna bladen. För att man ska få ut näringen ur ett blad så måste man tugga det tills man får en krämig konsistens i munnen. Precis som chimpanserna gör. Pallar någon det? Nä precis. Därför måste man köpa en Vitamix. Eller annan supermixer. En vanlig kan inte mixa tillräckligt noga. Hajar ni? Det är jävligt coolt och ni måste läsa den här boken. Måste. Nu ska jag dammsuga för vi har blivit invaderade av bananflugor.

You Might Also Like

 • fredrica
  29 juli, 2014 at 14:02

  Fy fan för denna jävla värme. Svettas hela tiden. Hade man bara sluppit att jobba. Arbetar på sjukhus, och lider med de stackars patienterna. Bor i lägenhet, och min stackars dotter håller på att klistra ihop. Nej tacka vet jag en vanlig (LAGOM) varm svensk sommar!!!

 • Maria
  29 juli, 2014 at 14:25

  SLAPP sa Ida. O menade ju bara att huden inte riktigt hänger med när du går ner. Det kommer, träna på bara!

 • Jasmine
  29 juli, 2014 at 14:41

  Herre Gud. Vilka hemska problem. Tycker verkligen synd om henne. Det måste vara hemskt!!!

 • Cissi
  29 juli, 2014 at 15:10

  Åka skidor är kul men vad är det för fel med att barnen lär sig det i Sverige? Sälen är jättebra för barn och dessutom pratar skidlärarna svenska.

 • bitte
  29 juli, 2014 at 15:51

  Fint Ska Det Vara!!!

 • Chocochock
  29 juli, 2014 at 15:51

  Jag skulle aldrig kunna springa med mat i magen, då spyr man ju. Eller så kommer det ut en annan väg…
  Nej en Celsius är perfekt och en liten skvätt jogurt eller kvarg.

  http://chocochock.se
  ”50 nyanser av choklad”

 • Henrik
  29 juli, 2014 at 16:28

  Katrin, köp en MontAna höghastighetsmixer istället, Du finner den på bl.a. http://adessobutiken.se/ eller ex. Lagamati vid Odenplan
  Starkare, snyggare, bättre !?

 • Cathrine
  29 juli, 2014 at 16:31

  Du skall katrin powerwlka om du känner dig svag. Speciellt i denna värmen…pendla mellan powerwalk och jogga i 2 min

 • Marie
  29 juli, 2014 at 21:55

  Köp en RAW mixer ist, har 6 knivar istället för 4 som Vitamix har och starkare motor vilket gör att allt blir ordentligt fördelad vilken den inte blir i för svaga mixrar. Googla RAW på nätet så hittar du stället. Så jäkla nöjd med min, gör gröna drinkar varje dag och har även läst Grönt för Livet samt Josefine Jägers bok, rekomenderas!

 • Anna
  29 juli, 2014 at 22:43

  Små skitflugorna kommer från avloppet i köket, täck för det varje kväll när du går och lägger dig så vips är dom borta 🙂
  Älskar er podd btw, trots att jag är 48 😉

 • Tycho Brahe
  30 juli, 2014 at 00:05

  Du stavar lika illa som du sjunger.

 • leeeena
  30 juli, 2014 at 10:05

  Varför har du problem med vart hon vill åka?

 • Nenne
  30 juli, 2014 at 11:09

  Blomflugor:
  Köp pyrex(finns i flesta blombutiker) eller annat ohyremedel, häll i avloppen (alla hål även översvämningshålen)….låt verka över natten. Funkar säkert med klorin eller liknande stark rengöring.

 • kerstin
  30 juli, 2014 at 12:49

  ja alla vet väl att du är känd för att provocera, vara elak och mobba de som inte passar in i ditt fack. ingen ide att skriva till dig egentligen då du skakar av dig allt som en hund skakar av sig vatten. men att skriva denna mening:(Tänk att man kan bota cancer med gröna smoothies det är ju otroligt. ) är inte provocerande utan ren elakhet. jag har bära och kära som gått bort i denna fruktansvärda sjukdom, jag har arbetskamrater som kämpar mot denna sjukdom just nu.jag känner folk som förlorat sitt barn i cancer, jag har vänner som har barn som haft cancer. varje dag en är kamp för att överleva och behandlingen är väldigt jobbig. Då sitter du har och skojar, provocerar eller vad du nu försöker göra om att grön smoothies kan bota cancer. är så fruktansvärt elakt gjort mot alla som drabbats och även mot alla som står i deras närhet. Väx upp och bete dig som vuxen, allt kan man inte skämta om, om det var det du försökte göra.

 • Karolina
  30 juli, 2014 at 14:00

  Om du är så jävla dum i huvudet att du tror på att man kan bota cancer med gröna smoothies så hoppas jag verkligen att du, eller någon dig närstående, får cancer, så att du får tillfälle att testa med att bota cancern med gröna smoothies. Lycka till.
  Du är verkligen så obildad så det är skrämmande. Om det nu vore så enkelt att bota cancer varför kämpar då så många med t ex cellgifter? Och alla dessa forskare och läkare som lallar omkring och försöker lösa cancerns gåta respektive bota sjuka helt i onödan. Varför har inte de fattat att det bara är att dricka gröna smoothies så är cancern utrotad och alla patienter är botade och friska?

 • haaa
  30 juli, 2014 at 15:53

  alltså, förstå ironin människa,

 • Mimmi
  30 juli, 2014 at 16:53

  Hur ska hon kunna veta att det är ironi? Det finns ju många som på allvar tror att gröna smooties och uteslutande av skräpmat kan bota cancer.

 • Davve
  30 juli, 2014 at 17:06

  Du tycker Katrin är ”elak och provocerande ” men varför är DU inne på hennes blogg då? Självplågare? Eller bara hatisk i allmänhet? Det är uppenbart att du kom hit i syfte att vädra ditt egenhat.

 • Davve
  30 juli, 2014 at 17:08

  Karolina du förlorade diskussionen i samma ögonblick som du skrev att du önskar att katrin får cancer. Hur tänker du egentligen? Eller tänker du alls? Om du inte förstår ironi och inte kam behärska dig så förslår jag terapi!

 • Karolina
  30 juli, 2014 at 21:42

  TYST Davve, du är lika korkad som KZ om du tror på fullt allvar att det var ironi????????????? att KZ skriver att gröna smoothies botar cancer. Däremot är det fullständigt solklart att hon nu håller på att försöka hitta ngt nytt att lura folk på pengar med.

 • davve
  30 juli, 2014 at 22:24

  Karolina, varför så bitter mot just Katrin?. Varför detta hat?.

  Och nej jag tänker inte vara TYST.. lika lite som du tänker vara TYST .. jag kommer inte begära att du ska vara TYST för tror du har problem i ditt eget liv som du vill få ut på Katrins blogg av okänd anledning. Dock kommer jag ge dig RÅDET att tänka ett extra varv innan du trycker på Skicka knappen.

 • kerstin
  31 juli, 2014 at 11:33

  Tycker du det är okey att skriva som hon gjorde att smoothies botar cancer? Sen kan man väl läsa hennes blogg trots att hon faktiskt provocerar medvetet det är ju känt, att hon är elak och mobbar folk är ju också känt. ganska intressant att få ta del av hennes åsikter även fast de inte är mina. Måste man bara läsa bloggar där man håller med om allt? varför skulle jag vara hatisk? Tycker det är ganska underhållande att läsa hennes blogg och få ta del av hennes ofta omogna naiva sätt att se på allt. Självklart får man kommentera även om man inte tycker som Katrine eller anser du inte det? Egenhat??? för att jag reagerar på att hon påstår att grön smoothie botar cancer. Antagligen känner du igen som haft det det är ju uppenbart. väx upp lilleplutt!

 • kerstin
  31 juli, 2014 at 11:34

  ironi att skämta om cancer??????

 • kerstin
  31 juli, 2014 at 11:35

  Aldrig okey att vara ironisk när det gäller en så allvarlig sjukdom som cancer. jag tycker det var otroligt lågt av Katrin att skriva så som hon gjorde.

 • Karolina
  31 juli, 2014 at 11:55

  Jag upprepar: kryp tillbaks under den sten du kom från och var TYST Davve, du vet ingenting om någonting………

 • davve
  31 juli, 2014 at 16:37

  Sten, nej nej.. jag står upp för mig själv även mot trögtänkta nätmobbare som du 🙂

  sluta fiska efter bråk..du kommer bara förlora. Men förstår att du känner dig ”kränkt” när någon ställer dig mot väggen efter ditt påhopp på katrin. vem önskar att någon annan ska få cancer? som är någorlunda frisk i huvudet.

  JAG UPPREPRAR… tänk ett extra varv innan du trycker på Skicka knappen.

 • davve
  31 juli, 2014 at 16:41

  oavsett om hon var ironisk eller ej..vad spelar det för roll? hon skrev vad hon tycker eller tänker. jag förstår inte hur man kan ta det som ett tillfälle att klanka ner på katrin, eller ens tänka något negativt om det. Visst man kan ha olika åsikter i sakfrågan angående om det hjälper mot cancer eller ej, men att påstå att det är lågt av Katrin att skriva så eller att säga att man önskar henne cancer själv.. det är LÅGT OCH SJUKT!

 • davve
  31 juli, 2014 at 16:42

  Jag är så tacksam att jag har ett bra liv och bra utbildning. Jag tycker synd om alla som är på Katrins blogg eller andra bloggar och bara söker efter formuleringar eller hela inlägg att bli ”kränkt av” eller ”provocerad av”… helt sjukt i min värld.

 • davve
  31 juli, 2014 at 16:47

  kerstin, allt du skriver om katrin stämmer ju in på dig. Iallafall från de kommentarer jag har sett dig skriver. Jag menar var är det för fel med att skriva att smoothie kan bota cancer? om HON nu tror det så har hon all rätt att skriva det i HENNES egen blogg. sen att du inte kan ta det eller känner dig ”kränkt” och ”provocerad” är en annan femma. men ditt liv kan ju inte vara speciellt kul när du uppenbart har både motivation och tid att granska Katrins inlägg efter formuleringar som du kan hetsa upp dig över och sen häva ut ditt självhat.

  ”det är ju känt, att hon är elak och mobbar” – hahah kerstin kom igen nu. jag har ine sett ett elakt eller mobbande inlägg på Katrins blogg på hur länge som helst. dock svämmar hennes blogg över av personer som du. såna som kommer hit enbart för att just nätmobba och spy ut ditt eget självhat.

  Hoppas du kryar på dig.

 • davve
  31 juli, 2014 at 16:53

  Ja tänka sig.. att man kan ha olika åsikter även om kontroversiella ämnen. vilken grej!!! *ironi

 • kerstin
  1 augusti, 2014 at 10:30

  Usch vilken arrogant människa du är. Hur länge som helst som jag kommenterade något här inne lilla vän. Jag har rätt att uttrycka mina åsikter precis som alla andra har. Angående vad det är för fel att skriva att grön smoothie kan bota cancer har jag redan tydligt förklarat i mitt första inlägg. Nätmobba är just vad Katrin själv håller på med kallar de som är överviktiga för tjockisar, deppade människor etc etc. Självhat jag har inget självhat. Men kanske du har då du går in 100% på att försvara Katrine. Du vill väl vara som henne så när någon inte tycker som hon att det är ok att skriva att grön smoothie kan bota cancer så hoppar du med flera in för att försvara eran idol. Det finns de som går på starka medicineringar tex cellgifter för att bota sin cancer då är det grymt att skriva att de behöver de inte för grön smoothie botar cancer. det är att idiot förklara alla med cancer som går på medicinering. Väx upp och låt alla få säga sitt ord. jag tror Katrine har tillräckligt mycket skinn på näsan för att svara på sina kommentarer själv

 • kerstin
  1 augusti, 2014 at 10:33

  Att idiotförklara alla som går på cellgifter eller annan medicinering mot cancer ÄR LÅGT. För det är just att idiotförklara cancerdrabbade med orden att grön smoothie botar cancer, för då är ju de korkade som inte slutar sin behandling. Förresten är det bara du som får uttrycka dina åsikter? Då du verkar hoppa på alla som tycker Katrine skriver galet.

 • kerstin
  1 augusti, 2014 at 10:36

  Lilla gubben jag har ett bra liv med gubbe, barn och barnbarn, jobb jag trivs med mm. Jag är inte här inne för att leta fel