Okategoriserade

Helt ensam idag

Det hör inte alls till vanligheten att jag blir lämnad helt själv i butiken, det är faktiskt första gången som det hänt och det är så typiskt att det ruschar bara för det! Louisa och Ken är på PR-möte och de andra är på produktion så kunde jag ta hand om butiken ensam i några timmar? Klart att jag kunde, igår var det ju lugnt så det skulle det väl vara idag också med tanke på att det är tre dagar innan löning men sådana faktorer spelar ingen roll på Östermalm för jag har nog slagit kassarekord idag. Det känns som det i alla fall. Kaos, skitkul kaos såklart. Det finns inget roligare än att leka affär och prata med kunder!

Sen kom Magda från Malmö och hälsade på. Hon bjöd på grymma LCHF-frallor och vi snackade skit en stund. Jag måste definitivt baka frallor. Och göra en mix!

Asså ser ni hur vimmelkantig jag ser ut på bilden. Ja men asså rush i butiken och jag är inte van vid det. Ascoola storkunder idag! Mest populära vara är: Vår brödmix!

20130122-182145.jpg

You Might Also Like

 • Emilie
  22 januari, 2013 at 18:32

  Kul med mycket att göra! Men hur går det då med träninge, Katrin?

 • anonym
  22 januari, 2013 at 19:01

  Du ser helt förstörd ut. Bakfull?

 • SweTex
  22 januari, 2013 at 19:26

  Ja, efter gårdagens minst sagt mer än vanligt förvirrade och hysteriska inlägg kan man ju undra hur packad sektledaren var….

 • ToveEvensen
  22 januari, 2013 at 19:48

  FÖLJ FLICKAN MED DET STORA SJÄLVFÖRTROENDE GENOM HENNES LIV,
  INSPIRATION, RECEPT, MODE, SMINK, ÅSIKTER, SEXSPALT, DAGENS LIGG, JA, MAN HITTAR ALLT I MIN BLOGG,
  LÄS DEN, KOMMENTERA DEN, OCH REPEAT! 🙂

  http://www.LTFE.devote.se

  XoXo ToveEvensen

 • Linda Olofsson
  22 januari, 2013 at 20:09

  Hej Katrin..
  Länge velat skriva men
  inte riktigt kommit till skott, fan vad jag gillar
  dig, så jäkla mycket driv i dig, du är ärlig och rå. Men trots allt tror jag du är riktigt ödmjuk när det kommer till kritan. Blir det någon LCHF shop i Malmö också? Hade varit grymt. Ja jag ville bara berätta att jag tycker du är fantastiskt. Underbart skön, du lär mig mycket…

 • Nina
  22 januari, 2013 at 20:20

  Kan du inte öppna en LCHF butik i Norrköping också?

 • Är så trött på dig
  22 januari, 2013 at 20:21

  Läser man dina kommentarer – i princip varje dag undrar man det samma om dig… vems ledare är du? Psykopaters? Idioters? Eller bara din sjuka hjärnans?

 • Camilla
  22 januari, 2013 at 20:39

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • SweTex
  22 januari, 2013 at 20:42

  Sluta stöta på mig, jag är inte intresserad. Tack och jag uppskattar om du respekterar detta.

 • Nina
  22 januari, 2013 at 21:00

  Hej, jag har ätit LCHF i drygt 1,5 år nu. Jag upplever att ju striktare LCF ju bättre funkar det men för att må bra så vill jag ju ändå ha lite balans. Nu är jag på smällen i vecka 20 och skulle tycka det vore skoj om du ville skriva lite om dina åsikter kring att vara gravid och äta LCHF!! Tingiling.

 • Anna
  22 januari, 2013 at 21:40

  Ligger lchf butiken långt i från sveavägen? Nä, jag bor inte i Stockholm.

 • Anna
  22 januari, 2013 at 21:53

  Hur mycket bröd blir det av mixen? Rätt dyrt om det bara blir en liten limpa per förpackning…

 • Micaela
  22 januari, 2013 at 22:14

  Magda är en superinspererande tjej! Alla lchfare borde följa hennes blogg och instagram=)

 • F
  22 januari, 2013 at 23:01

  Har din kompis haft näsan i mjölpåsen?!

 • Emelie
  22 januari, 2013 at 23:34

  Kul att magda var och hälsa på 🙂 Jag kommer minsann göra ett eller fler besök när jag är i Stockholm!

 • Anna
  22 januari, 2013 at 23:38

  Hej Katrin!!
  Jag är så sugen på att öppna upp något liknande i Malmö-regionen. Kan du inte messa mig hur ni gått tillväga för att kunna starta ert? Här är urdåliga ställen för typ strikt Lchf- kaféer. Med vänlig hälsning Anna

 • Maria
  23 januari, 2013 at 00:28

  Hehe you wish!

 • Anna
  23 januari, 2013 at 05:57

  Sluta kommentera här, ingen är intresserad av dina kommentarer. Tack och det uppskattas om du respekterar detta.

 • SweTex
  23 januari, 2013 at 07:17

  Till Anna…smart svar, men lite enkelt att bara kopiera det jag sagt som någon slags poäng, tycker du inte (?), även om du gjorde det bra, måste jag säga.

 • Är så trött på dig
  23 januari, 2013 at 10:00

  Du är bara så patetisk… så trög att du aldrig komer fatta det. Läser du (infinner dig dag in och dag ut på denna blogg) bara för att skriva ner några nedvarderingar … hur sjuk är du egentligen? Fattar du att du visar up dig själv som en manisk psykopat. Sö hjälp innan det blir för sent.

 • Anna
  23 januari, 2013 at 17:17

  Det är just det, måste säga, som du säger, det måste du inte alls.

 • SweTex
  23 januari, 2013 at 18:57

  Ni små nippertippor är så söta när ni är arga. Det är urgulligt.

 • Anna
  23 januari, 2013 at 19:05

  Tyvärr SweTex, hör liknande jargong dagligen på mitt arbete så det biter inte på mig. Tramsigt är vad det är och knappast något som någon ”går igång” på. SweTex är inte heller det största bekymret utan det är Katrin som publicerar alla kommentarer utan urskiljning.

 • Chris
  23 januari, 2013 at 23:06

  Två FETA LCHF-are.

 • SweTex
  23 januari, 2013 at 23:43

  Håller med, det där var lite onödigt. Men å andra sidan undrar jag varför en del människor här är så jävla intresserade av andras inlägg och åsikter, och av någon anledning tror att dom är Latrins självutnämnda pr-assistenter och bodyguards. Jag behöver fan inte förklara för någon varför jag kikar in på den här bloggen ibland, liksom alla andra bloggar jag följer med den skillnaden att dom är skrivna av intelligenta människor som kan uttrycka sig, och jag står för dom inlägg jag gör här ibland. Latrin, med sin ytlighet och vridna människosyn har bäddat sängen, så då får hon väl för fan ligga i den.

 • Anna
  24 januari, 2013 at 05:45

  Men nu förstår jag vem du är! Du är ett gammalt ex till Katrin som hon dumpat! Ha ha! 🙂 inte konstigt att du slaviskt följer hennes blogg!

 • SweTex
  24 januari, 2013 at 08:21

  Måste säga att jag är besviken, jag trodde jag skulle få ett bättre svar från dig. Och vad fan menar du ”slaviskt”, jag spenderar kanske 20 min i veckan på denna blogg. Längre tar det inte att läsa inlägg och Latrins svamlande. Du däremot verkar ju bo här och håller koll på alla andra som om det var din livsuppgift. Kanske du skulle fundera på.

 • Anna
  24 januari, 2013 at 09:37

  Inget är så ljuvligt som en kommentar från ett försmått ex ha ha:)