Okategoriserade

Helt döv

Det är inte alls kul och jag känner mig inte alls glad. De här örondropparna har gjort mig helt döv. Igår var det okej för det var bara högra örat som jag inte hörde något på så igår var jag på födelsedagsmiddag på Griffin Steakhouse och hade väldigt trevligt. Kan inte minnas att jag haft så trevligt med folk jag inte känner på väldigt länge. Det var sån kul blandning och vi pratade om så intressanta ämnen verkligen kul! Bland annat vet jag nu att Niklas Svensson, som satt mitt emot mig, har en dotter som är nio år och heter Nova och så har han en liten son på snart tre så vi kom fram till att vi lever samma liv. För Nova har han med sin tidigare fru och lillen med den som han lever med nu så vi sa det att måste ses. Har ju aldrig varit med om att möta någon som har en tjej på nio och son på tre som man dessutom tycker om och har trevligt med! Sen pratade jag mycket med en man som jag inte vill hänga ut för han sa en massa härliga kontroversiella saker som ni säkert skulle bli upprörda över och ni kan lika gärna bli upprörda på mig för jag bryr mig ju inte om er som ni säker vet. Medan andra människor faktiskt tar illa vid sig och blir ledsna över vad ni skriver HA HA HA, det är fan kul tycker jag. Det enda som är trist med att ha er alla ”morons” här är att jag alltid bävar för att lägga upp bilder på andra människor. Just för att ni genast går till attack och ska lyfta fram alla de fula egenskaperna med mina vänner och det blir ju inte så trevligt för mig i slutändan om ni kanske hänger med?! Det gör ni kanske inte men skit samma. Jag tar bilderna från Hannas blogg för hon fotade och sa att jag kunde göra det sen så jag har frågat.

Martin fyllde 50 år.

Han fick kreativa och roliga gåvor som vi gjorde till en gemensam presentöppning och det var ju kul. Länge sen som jag var med på en sån strukturerad presentöppning, mer sånt!

Jag fick Martin till bordet och Hanna hade Niklas så det blev aldrig brist på samtalsämnen.

 

Andra sidan av gänget med snyggpeter i fronten. Det är Hannah Graafs man för er som inte vet. Visst är han snygg?! Det är han. Hannah och Peter har just kommit hem från åtta veckor i Thailand och efter den här kvällen vill jag göra exakt samma resa som de har gjort för det lät helt otroligt jävla najs. Svensk skola för barnen i Thailand har ni hört på maken?!

Den här nya infon som jag fick igår var SÅ SPÄNNANDE. Eftersom Ringo med all säkerhet kommer att bli fotbollsproffs så är det snart dags för oss (mest mig) att drilla honom. Det är jätteviktigt att ha föräldrar som drillar om man ska bli proffs nämligen. Antingen föds man med en naturbegåvning eller så har man föräldrar som drillar finns inget annat alternativ. Nu när Ringo snart blir tre är det hög tid att börja planera hans fortsatta karriär. Hur vi ska börja? Han ska börja gå på gymnastik och friidrott. Sen fotboll. Alltså först och främst ska jag köpa ett litet mål att ha hemma. Sen ska vi öva boll (leka med bollen) och målet så mycket och ofta som vi bara vill och kan! Sen ska han börja på gymnastik (helst med privatlärare) och sen friidrott och fotboll parallellt. Det är också viktigt att öva explosionsövningar med honom. Mellan 4-7 år är då barnet sätter grunden för allt. Ska han bli duktig på något så är det träningar varje dag under dessa tre år och sen håller man tummarna för att han vill fortsätta självmant. Annars spricker det såklart och då får han väl bli nån kreddig reklamsnubbe eller modestylist a tjena som att vi gav honom den chansen genom att döpa honom till Ringo Rimér. Näe, Ringo Henry Z Rimér heter han. Noll kredd där. Det var som att vi säkrade upp hans framtid genom att ge honom hans namn. Han kan inte göra något svårt, konstig eller tråkigt, tänk er stadsminister Ringo ha ha ha, går inte. ”Ja då ska du få träffa din fondplacerare här ja varsågod Ringo”, går inte heller. Han har möjlighet att ändra till Henry dock. Henry kan verkligen bli kreddig modestylist. En sån som man inte får ha ögonkontakt med eller hälsa på. En sån superkreddis.

Jag har lock för båda öronen nu. Tvärlock jag hör nästan ingenting. Jag försöker att tryckutjämna men det händer ingenting. Jag tror att det är dropparna som har täppt igen men vad vet jag. Jag vet bara att det är deprimerande att inte höra något när man är van vid att göra det. Så jag gick och la mig för att vila klockan nio imorse och vaknade nu. Jag har inte ont eller har feber eller andra förkylningssymptom jag har bara lock för BÅDA öronen och jag har panik över det. Det finns inget att göra men det gör även att jag inte kan göra något. Idag har en av mina bästa vänner (jag har tre bästa vänner) vernissage på Tranan och jag skulle aldrig missa det inte för allt i världen. Men det är jobbigt för den här grejen med att tjata om sina åkommor är verkligen inte min grej ”JO JAG SA ATT JAG HAR ÖRONINFLAMMATION I BÅDA ÖRONEN SÅ JAG HÖR INTE SÅ BRA” om och om och om igen. Kanske om jag nu bloggar om det och se tjoffar ut det på insta, twitter och fejan så kommer folk istället säga ”JAG LÄSTE ATT DU HAR ÖRONINFLAMMATION STACKARS DIG” och sen då? Jag nickar och ler de nickar och ler och sen vänder vi oss om och ser på tavlorna? Bra plan. Carros tavlor hänger för övrigt i en månad så det är bara att kika förbi. Tranan var det alltså.

Okej bara för att jag tappat hörseln så verkar jag ha fått diarée i händerna jag kan inte riktigt sluta skriva men det är nog paniken som gör det. Tänk om jag aldrig kommer att få tillbaka min hörsel?

You Might Also Like

 • Hs
  7 mars, 2013 at 13:02

  kul o se ett foto på Läckberg där hon ser någorlunda bra ut eller vad man ska säga, mindre ful iaf 😉
  Å jävlar sicken snygg karl den där Peter….*dräggel*
  Hanna e lyckligt lottad må jag säga! Å Martin ser bra ut för femtio bast…fattar dock inte vad han ser hos henne, men pengar drar väl….haha…iaf för somliga …du e satan snygg på fotona Katrin, sträck på dig!

 • Malin
  7 mars, 2013 at 13:17

  Det kanske var ett skämt, men Martin fyllde väl ändå inte 50 år?! 🙂

 • vega
  7 mars, 2013 at 13:26

  den vita skjortan med svarta sömmar är snygg!! var är den köpt?

 • Annika
  7 mars, 2013 at 13:29

  Vadå vad han ser hos henne? Känner du Camilla privat eller är du så ytlig att du tror att vuxna människor väljer varandra efter utseendet? Suck.

 • Kille
  7 mars, 2013 at 13:33

  Nästan han e född -67

 • Ingrid
  7 mars, 2013 at 13:34

  Eftersom du brukar gilla att rätta alla som har fel känner jag mig tvungen att påpeka att bordskavaljeren skall sitta till vänster om damen. Du hade inte Martin till bordet utan killen på din andra sida!

 • Kille
  7 mars, 2013 at 13:34

  Fast utseendet spelar roll ! Camilla e inte vacker men har massa cash som drar istället hehe precis som att kvinnorna inte flockas runt Hefner pga utseende

 • Annika
  7 mars, 2013 at 13:39

  Jag fattar inte. Camilla är ju skitsnygg, fin figur och verkar dessutom ha humor och vara intelligent.

 • Elina
  7 mars, 2013 at 13:41

  Vad snackar du för skit, har du inte förstått att människor kan ha olika smak ännu?

 • 7 mars, 2013 at 13:49

  No she is ugly. Och hon lägger barn med AW-metod. Det blir man ännu fulare av, sorry….

 • 7 mars, 2013 at 13:50

  Hahahahaha!!!!!

 • Kille
  7 mars, 2013 at 13:52

  Öh? Harmynt utåtstående ögon o penisnäsa var det ju prat om förut elakt men ET är hon lik men det är mer fulsnygg hon är tycker jag

 • Kille
  7 mars, 2013 at 13:58

  Å tur är väl så alla fulisar inte blir utan partner 😛

 • anonym
  7 mars, 2013 at 13:58

  Du skriver att du inte bryr dig om oss läsare. Varför blev du då så fruktansvärt upprörd att du kallade oss ”dumma i huvudet” för några inlägg sedan? Så visst bryr du dig
  Eftersom du skiter i det. Du är ju alldeles sned i ansiktet.

 • Kille
  7 mars, 2013 at 14:12

  Vem är sned? Camilla ?

 • anonym
  7 mars, 2013 at 14:18

  Varför försöker du spela dum, om du nu inte är det.
  Det är kanske du som är sned i ansiktet!!!

 • Dille
  7 mars, 2013 at 14:19

  Usch då är han alltså 46=nästan i graven

 • Dille
  7 mars, 2013 at 14:21

  Ärligt talat anonym fjant är vad du är gå tillbax till sandlådan eller mental sjukhuset el va fan du rymt ifrån !!

 • Pia
  7 mars, 2013 at 14:21

  Hahaha, du är rolig du 😉
  Tänkte på det där med öronen, så har jag haft flera gånger, och det är verkligen panikartat. Särskilt när det är tvärstopp i båda. Läkaren sa till mig att det skulle gå över självmant inom två månader, men en av gångerna drogs jag med örstopp från april till oktober. Ingen höjdare vill jag lova. Men klart man blev ju van sig ju till slut….

 • Anonym
  7 mars, 2013 at 14:22

  Agdas o Göstas Skrädderi i Kristianstad

 • Karin
  7 mars, 2013 at 14:27

  Vilket härligt inlägg 🙂 Blir glad av alla vackra glada människor. 8 veckor Thailand låter som en dröm!!!
  Du ser lycklig ut trots att du har lock 🙂

 • Linan
  7 mars, 2013 at 14:32

  Ni är genuint vidriga människor. Helt ok att kritisera ett beteende eller uttalande, men att sitta och spy över en människas utseende utan anledning…det är inte ens Camillas blogg. Varför?? Hoppas var och en av er får en riktigt jävla dålig dag och att någon spottar på er i tunnelbanan eller att någon expedit vägrar sälja er en tröja för att den helt enkelt får er att se alldeles för fet ut eller att ni halkar på en isfläck och slår upp knäna så att ni sitter och grinar som dreglande små ungar med blodiga knän medan folk skrattar (och säger ”och så en så ful människa också..!) Van vad jag hoppas det.

 • anonym
  7 mars, 2013 at 14:33

  Ja då kan vi ju följas åt. Så blir det lättare.

 • Johanna
  7 mars, 2013 at 15:02

  Eller så satt de fritt och Katrin menade på att hon satt brevid honom? Det är väl inte så noga. 😉

 • Elina
  7 mars, 2013 at 15:06

  Du får gärna kolla på vilka kommentarer du svarar nästa gång Linan. Jag vill inte att någon ska spotta mig i ansiktet på metron idag, vad har jag gjort för att förtjäna det? Allt jag skrev var att folk har olika smak (dvs. underförstått betyder min kommentar att bara för att de som kommenterar innan tycker att Camilla är ful, så gör inte alla det. Många människor tycker hon är vacker, bland annat jag). Tråkigt att man ska behöva förklara allt på dagisnivå.

  Hoppas din kommentar syftade till de ovan min, men som sagt, kolla gärna en extra gång nästa gång du ska kommentera på det sättet.

 • Linan
  7 mars, 2013 at 17:14

  JA Elina – jag håller VERKLIGEN MED om att det fan är helt jävla otroligt vad man ska behöva förklara för vissa människor. Du har inte sagt något som rör det jag ifrågasatte och alltså var det inte dig min kommentar riktade sig till – ÄNDÅ så sätter du dig och skriver ett längre svar om att jag ska ta mig tid att kolla vad du skrivit innan jag yttrar mig – uppenbarligen angående någon annan! Är du riktig??

 • Diddi
  7 mars, 2013 at 17:33

  Är du fortfarande kund hos Martina barnsjukhus med Ringo? Funderar på att teckna ett abonnemang där åt min son och håller på att kolla runt lite. Tycker du att de är bra fortfarande (om du fortfarande är kund alltså)?

 • Elina
  7 mars, 2013 at 19:28

  Du har alltså fortfarande inte sett att du svarade på min kommentar? Du kan inte bara klicka på en random ”svara”-knapp, utan du får du svara den du riktar dig till. Speciellt när man skriver på det barnsliga sättet som du gjorde, bör man kolla en extra gång att man svarar rätt person.

 • Annie
  7 mars, 2013 at 21:14

  Blev först chockad över alla svordomar mot dina läsare…men så läste jag dina kommentarer!

  Rätt åt alla ass holes! Folk är ju fan inte kloka med alla påhopp här!

  På de bara.. Fuckers! 😉

 • Linda
  7 mars, 2013 at 23:23

  Kul att se kändisbilder där dina vänner är med! Är nu i Sthlm över helgen och det är spännande och se hur ni lever kanske man får se en kändis på Götgatan:) ha det bäst kram Linda från Gotland

 • Linan
  8 mars, 2013 at 01:16

  Går du på medicin?
  Ok, då löser vi det så här – det var inte dig min kommentar var menad åt…men den är det NU. Ja, just det. Jag hoppas innerligt att någon spottar på dig i tunnelbanan imorgon 🙂
  (Och jag lydde till och med ditt råd och var jättejättenoga med att kolla att mitt svar kom till rätt person!)

 • Agnes
  8 mars, 2013 at 03:07

  Droppar är värdelösa….be dem rensa öronen på vårdcentralen, de har en speciell apparat till det. Typ som en liten dammsugare, det är lite obehagligt men sen kommer du höra bra igen

 • jojo bad olja
  8 mars, 2013 at 09:08

  Kändis på Götgatan. …Bwahaha hahaha…korna behöver mjölkas 🙂

 • Rultan Tultan
  8 mars, 2013 at 10:02

  Du har dubbelsidig öroninflammation,
  och undrar varför du är så trött,
  och går till en homeopat som du älskar.
  Det finns bara en av dig och det är du.
  Som tur är,
  skulle nog bli overload för oss annars 😀

 • nette
  9 mars, 2013 at 11:39

  +1

 • discount dresses online
  14 december, 2013 at 10:44

  It can be not even attempt to use set up display is definitely “cursed”. These legalities could possibly have got developed using our without worrying about the show. Anglers live rough activities, I think he isn’t the best or maybe survive seaside chief to acquire provided for offender. I am sure they will not be the third possibly.