Okategoriserade

Hello

Hello hello. Jag jobbar kontor idag. Det är najs. Imorgon åker jag till Hedemora för att produktutveckla. Det är kul! Allt är kul nu när sommaren är här. Ja men den är här. För alla oss som hängde i skärgården större delen av förra sommaren så har den redan kommit och kanske redan gått och det är helt okej det med för den var fantastiskt när den var här! Och jag lyckades bränna mig också. Kan inte riktigt släppa det. Från och med nu kommer jag att ha som rutin att smörja in både mig och Ringo med Proderm (katrinz för 10%) innan vi går hemifrån varje dag.

Jag kom att tänka på en sak. Jag läste att Blondinbella har bestämt sig för att INTE exponera sitt kommande barn i sociala medier och det finns ju fler med henne som är av den åsikten. Alltså kända personer som anser att det är ”dåligt” för deras barn att synas i bloggar och såna där medier. Jag har ofta funderat på hur man kan resonera så och nu har jag äntligen kommit på svaret! Jag tror att de måste vara så att de som inte vill exponera sina barn är de som har en dålig erfarenhet av det själva. Som på något sätt har, eller av någon anledning har haft en dålig upplevelse med att exponera sig själva. Vad vet jag kanske fått en skållad iller över sig eller blivit förföljda, tvingats till hemlig adress på grund av hatiska typer eller bara helt enkelt fått en massa negativa kommentarer i sin blogg som de uppenbarligen tagit till sig av. För man vill ju inte utsätta sina barn för det som man inte upplever som något bra. Alla föräldrar vill bara det bästa för sina barn så nu har jag äntligen förståelse för dem som inte vill exponera sina barn.

Eftersom jag bara har positiva referenser på att exponera mig själv så ser jag det som något väldigt positivt och bra och då är det ju naturligt för mig att vilja ge mina barn det samma. För det kan väl inte handla om avundsjuka väl? Så sjuka är väl inte människor? Alltså att de tänker att ”hon får minsann tjäna sitt kändisskap själv” ha ha ha, nä SÅ sjuka är inte folk.

Nu har vi kittat Ringo med snygga UV-kläder också!

You Might Also Like

 • Sara
  13 maj, 2013 at 11:30

  Förstår inte riktigt heller det där. Vad tror de ska hända? Som Lady Dahmer skrev härom, tror folk på riktigt att någon kommer sitter och leta upp massa info om barnet och ba ”AHA! Den 5 februari 2011 skrev din mamma minsann SÅHÄR om dig!!”. Japp. OK. Nej, som sagt, jag förstår inte.

 • anonym
  13 maj, 2013 at 11:48

  Du sade det själv, din mediahora!
  Stackars Ringo.

 • anonym
  13 maj, 2013 at 12:25

  ha ha ha…..

 • M
  13 maj, 2013 at 12:48

  Katrin! Alla gör väl som man vill inget du ska lägga dig i!!! bygg upp din självkänsla istället så kan du tycka om din nästa….

 • Maria
  13 maj, 2013 at 13:02

  Sjukt vilka snygga byxor, vart har du köpt dem?

 • Cattis
  13 maj, 2013 at 13:06

  Många av de sk ”a-kändisarna” väljer att inte exponera sina barn i bloggar eller andra sk vardagsforum. Låter mycket sunt och vettigt tycker jag. Sen finns ju hela kategorin som väljer att visa upp sina barn för ökad förtjänst på bloggen. Har knappast med avundsjuka att göra, skulle själv aldrig komma på tanken att visa upp mina barns vardagsliv i en blogg, de har samma rätt till ett privatliv som oss vuxna.

 • Maria
  13 maj, 2013 at 13:35

  Åh vilken underbar bild den där sista! Ljuvlig.
  Det är ju sådär supergott när de små barnaarmarna kramar en och man får möjlighet att gnuffa ner näsan i den mest utsökta nackdoft.
  Vardagslycka i ETT andetag!

 • Frida
  13 maj, 2013 at 14:12

  Jag tror att Blondinbella kommer att byta åsikt den dagen då bebisen är född. Hon driver idag en blogg som handlar om hennes liv, när bebisen är född så kommer hennes liv handla om bebisen och samma sak med Odds blogg. Vem kommer vilja läsa inlägg om deras bebis men inte få se några bilder på hur bebisen utvecklas mm?
  Kolla bara på Hugo och Paula, deras bloggar handlar idag nästan bara om Molly, och jag slår vad om att deras besök på bloggarna har ökat. Skulle blondinbella stänga ner sin blogg så kommer folk att ha glömt henne inom två år, hon tjänar desutom pengar på sin blogg och säkert pengar som hon behöver.

  Blondinbella kommer bli mamma ledig och vad gör man då? jo, passar bebisen nästan dygnet runt, hon kommer vara med bebisen dygnet runt. Nu jobbar hon mycket och kan skriva om projekt mm. Men det kommer inte direkt vara lika mycket jobb efter November då bebisen har kommit. Just Saying!

 • Lisa
  13 maj, 2013 at 14:21

  Jag tänker på Arbogabarnen. Hur hon som tog deras liv följde sin fd killes blogg och triggade igång sina sjuka tankar.

 • lala
  13 maj, 2013 at 14:27

  Vad är det du inte förstår? om man är en officiell person som har både stalkers o psykopater efter sig, om man blir hotad dagligen. är det konstigt då att man väljer att inte exponera sin unge för samma människor???
  du verkar verkligen korkad som tror att ”AHA! Den 5 februari 2011 skrev din mamma minsann SÅHÄR om dig!!” är anledningen till att mammor inte exponerar sina barn. Herregud….

 • Frida
  13 maj, 2013 at 15:06

  Men skulle ngn wannabe arboga mördare vilja döda blondinbella och odds bebis så skulle väl hon/han göra de även om blondinbella eller odd inte visar sin bebis i media.
  Jag tror inte att arboga mördaren mördade Emmas och hennes killes barn bara för att Emma visade sina barn i bloggen.

 • Frida
  13 maj, 2013 at 15:08

  Om Emma ens hade en blogg?
  Men sak samma, vill man döda så dödar man, punkt slut!
  De är ju inte bilder i en blogg på ett oskyldigt barn som får en person att vilja mörda.

 • anonym
  13 maj, 2013 at 15:45

  Men tyvärr inte för alla….
  Livet är inte rättvist!

 • Zåsa
  13 maj, 2013 at 16:52

  Det beror nog också på hur pinsamma föräldrar dom har? Andra föräldrar kan ju snacka skit inför eller till sina barn som går i samma förskola/skola. Hur går det för den där so-and-so ? Är han normal eller som har en morsa som är så korkad/elak/världsfrånvänd? Eller som Lady D skrev att hon känner olika för sina barn – det kan ju vridas till vad som helst av kacklande morsor, och vips så hör en unge från skolan snacket, och så blir det ett bra mobb ”din mamma älskar inte dig, det står i hennes blogg” ungar kan ju vara elaka. Så om man tänker Ringo när han blir äldre så kommer han nog få mest credd över att ha en farsa som har fotat och satt på hundratals tjejer (och kanske några killar, det är iochförsig mobb-varning för det) men säg om det blir någon skandal i framtiden med Katrin och alla vet och snackar om det så kan det ju bli ett tacksamt ämne att använda för mobbare i skolan. När börjas det? I 6-års åldern, tidigare? Jag skulle känna mig lite orolig om jag var hatad runt om i landet, för mina barn alltså, att dom skulle få ta skit för det. Och avundsjuka, bittra vuxna som pratar bakom rygg, ibland med all rätt. Tjejer är nog värst, och om kändisens barn är en flicka så kan jag tänka mig att hon kommer få det jobbigare i skolan därför som tjej är man antingen Inne eller Ute, och bitches är ju mer bitchiga helt enkelt! True Story

 • anonym
  13 maj, 2013 at 17:03

  vilket vackert språk du har? Var lär man sig sådant?

 • Esmeralda
  13 maj, 2013 at 17:03

  Oavsett kändisskap eller inte- föräldraansvar innefattar alltid ett slags etiskt övervägande vad gäller exponering av barnen.

 • anonym
  13 maj, 2013 at 17:03

  du är lika tom i huvudet som din föregående kommentatör…

 • anonym
  13 maj, 2013 at 17:06

  och vad är rättvist för dig?
  Tänk om du hade blivit mer tacksam över det du verkligen har och som andra aldrig får – istället för att klaga och tycka synd om dig då du inte fick det du ville så hade du förstått hur lyckligt lottad du är… men klart man kan inte vara blind…

 • Maria
  13 maj, 2013 at 17:18

  Vilken märklig kommentar. Måste vara otroligt energikrävande för dig att gå runt och känna avundsjuka alt vända saker negativt.
  Mest troligt har du inte själv lagt märke till det men Din kommentar säger faktiskt otroligt mycket om dig, ditt liv och din ny på framtiden. Jag känner med dig och hoppas att du snart mår bättre…

 • Maria
  13 maj, 2013 at 17:19

  Alltså jag syftar till den ”första” anonymkommentaren.

 • Camilla
  13 maj, 2013 at 17:34

  Ursäkta!! Men har du inga negativa referenser på att exponera dig själv!?!?! Har du aldrig läst kommentarerna till dina blogginlägg? Det är ju bara en massa smutskastning, folk som verkar tycka väldigt illa om dig. Jag förundras varje gång jag läst din blogg och sedan läser Maggan Graafs blogg över vilken totalt annorlunda ton det är på kommentarerna till hennes inlägg jämfört med dina. Maggan har i stort sett bara människor som tycker hon är toppen som läsare, till skillnad från dig. Vad beror det på tror du. Jag förstår inte vitsen med att du driver en blogg, det kan ju knappast vara för allt positiv respons du får. Det är ju mestadels bara en massa elakheter som skrivs här. // Camilla

 • Cattis
  13 maj, 2013 at 17:40

  Så du menar om en läsare sitter med den stora sorgen att inte kunna bli förälder så är den per automatik avundsjuk? Mest synd om dig då i så fall, trångsynthet är sannerligen det största tillkortakommandet.

 • Cattis
  13 maj, 2013 at 17:41

  Man kan skriva om sina barn utan att fläka ut deras ansikte i bild dag ut och dag in. Laila Bagge och Charlotte Perrelli lyckas ypperligt med detta som exempel.

 • Cattis
  13 maj, 2013 at 17:44

  Camilla, det beror snarare på att hon censurerar kommentarer, och bland hennes kommentarer så bråkar läsarna med varandra heeeeeeela tiden..

 • M
  13 maj, 2013 at 17:48

  Håller med Camilla ovan, det är ju mest hat och neg kommentarer här, vilket inte är så konstigt då Katrin är en stor känd mobbare och negativ själv i sina inlägg, sedan att hänga ut ungen utan att han själv kan bestämma är fel..Denna blogg skulle förintas om ungen togs bort för alla är trötta på stevia och fläsksvålar, så detta att hänga ut ungen för att bloggen skall överleva är fel…Ringo exponeras ju även naken för alla glada peddon…

 • Jenni
  13 maj, 2013 at 17:57

  Men å andra sidan är deras bloggar inte lika besökta och i mitt tycke inte fullt lika intressanta som t ex paulas där man får ett litet ansikte till barnet också 🙂

 • Maria
  13 maj, 2013 at 18:04

  Likaså bitterfittans!

 • Anonym
  13 maj, 2013 at 18:36

  Oj, vilken ilska. Ta de lugnt, ta en Toy…….Tänk på blodtrycket.

 • anonym
  13 maj, 2013 at 20:01

  Exakt så är det…..tack..

 • .
  13 maj, 2013 at 20:29

  Du är som en liten klätterväxt anonym (nr 2).
  Eller som en ettrig liten svamp. Båda funkar.

 • anonym
  13 maj, 2013 at 20:32

  Av Katrin kanske?

 • Anonym nr 158
  13 maj, 2013 at 20:35

  Vem var det i sammanhanget som var bitterfitta den här gången Maria?
  Kan inte du och ditt könsorgan knipa ihop och vara tysta istället? Bäst för alla.
  Om du och ditt könsorgan känner att ni båda har rätt att vädra er öppet, så måste andra också få ha åsikter. Jo, så är det faktiskt. Tänk på det båda två.

 • .
  13 maj, 2013 at 20:38

  Men allvarligt – hur många människor skulle få för sig att klicka in på en blogg för att få se på och ta del av Ringos liv. Skämtar du?

 • Frida
  13 maj, 2013 at 22:00

  Hur många vill läsa om ett barn som utvecklas utan att få se nga bilder?
  Laila o Charlotte har nog inte så många unga besökare och heller inte lika många besäkare.

 • Frida
  13 maj, 2013 at 22:04

  Så du menar att kommentarerna får en person endast att vilja skriva?
  Gillar folk inte Katrins blogg, så läs den inte!
  Katrin vernar vara en super mamma och jag önskar att hon får fler barn!

 • josse
  13 maj, 2013 at 22:15

  Jag säljer TVÅ par RAY BAN WAYFARER, olika färger, helt nya med alla tags kvar.. RB 2140, Kenzas favoritmodell 🙂 (OBS BARA DE SVARTA KVAR :))

  Snabb affär, säljes till ett kanonpris då jag behöver få in lite pengar.. Så FÖRST TILL KVARN!

  Skynda att fynda sommarens hetaste accessoar! Kolla bilder på min blogg och maila mig [email protected] vid intresse..

 • M
  13 maj, 2013 at 23:18

  Och det vet du så bombsäkert Frida??

 • jag
  15 maj, 2013 at 15:30

  anonym 158. tänk att du pratar med ett könsorgan 🙂