Okategoriserade

Hej

Det var länge sen som det här hände mig men nu hände det. Jag skrev en låååååång text i morse och nu när jag går ut på min blogg ser jag att den inte finns där. Jag messar med vår tekniker som ber mig att starta om datorn. När jag sen loggar in igen är den borta från admin. Jag borde tydligen ha fattat det själv. Det gjorde jag inte.

En lång text om festen, livet, gårdagens outfit…Jag orkar inte skriva om allt tyvärr. Eller orkar och orkar om fem minuter kommer Ringo, Bingo och Nova hem från Ringos fotbollsträning och jag ska ha middagen klar och jag har inte ens börjat…Jag skrev den lång texten när ALLA sov i morse. Typiskt.

I korta drag. Bästa festen jag varit på i hela mitt liv igår. Allt var grymt, maten, musiken, människorna! Mindre bakis idag efter tre festkvällar än i fredags efter två. Men nu ska jag inte festa tills jag väger 56 kilo. Jag ska träna varje dag nu tills jag är klart med det här. Sen ska jag fira med en skön jävla dunderfylla på stan!

Jag ber om ursäkt för att jag inte vet hur noga man måste vara med det man har på sig när man modebloggar så här ska ni nu få allt: Dräkt-Marc Jacobs, BH-twilfittan, Skor-River Island, Väska-Chanel, Läppstift-Dior, nagellack-River Island, Örhänge-Line&Jo.

Fan nu kom de.

You Might Also Like

 • Lol
  6 april, 2014 at 18:33

  Hahahahaha!!!! ”Twillfittan” hahahahahaaaaaa 😛 😛 😛 😛 du är skönast i hela Stockholm! 🙂

 • Lol
  6 april, 2014 at 18:41

  Ååååh myyyyys ( nu retar sig alla töntar på mig härinne LOL ) men kul o festa ibland vissa perioder sen kör man nyttighetsrace ett tag… Jag har laddat upp men massa äckliga Celsius ( måste bli pigg;) ) samt massa bantarpulver, skall ner tio pannor på tio veckor! Hur. Jo pulver o celsius o sen stenhårt fysiskt arbete 12 timmar per dag 14 dagar i sträck..med start imorgon…hehe kommer gå super detta här!

 • Lol
  6 april, 2014 at 18:42

  Tio pannor på TVÅ veckor ska det ju fan vara! Hahaha…

 • sara
  6 april, 2014 at 19:20

  Haha.. Du får inte ens kritik fast du har varit 3 kvällar i rad ut och festa och lämnat barnen till nannyn.. Inget förväntar sig ens någonting annat av dig..

 • Madelein
  6 april, 2014 at 20:19

  Äääääääh va fan svamlar du om??,sinnesförvirring eller vad???

 • Noknk
  6 april, 2014 at 21:15

  Precis. Käften Sara. Eller så kan vi sätta oss och skriva ner en lista med våra förväntningar på DIG baserat på våra egna liv. Du tycker att alla ska sitta hemma och virka underbyxor bara för att det är så ditt liv ser ut.

 • Kan se texten
  6 april, 2014 at 21:57

  Jag känner mig pocherad
  Postat 6 april, 2014

  Vi var på den roligaste festen igår. Jag kan inte minnas att jag någonsin varit på en så rolig fest. Jag har ju haft roligt med mina vänner på fest men det har varit på krogen, en sån här rolig fest har jag nog inte varit med om förut. Allt var perfekt. Maten, musiken, lokalen… En vacker dag ska jag ringa upp eventbolaget som gjort festen och säga att jag vill göra en copy/paste på den här festen. Det kommer kanske att dröja några år men den dagen kommer att komma. Jag undrar vem som spelade för musiken var helt sjukt bra. Hela tiden. Låt efter låt efter låt efter låt… Så jävla härliga människor också! Tänk att vi stod på soffor och bord och dansade…När hände det senast? Innan jag fick Ringo. Mer sånt!

  Jag känner mig ganska trött idag. Men inte alls helt knäck på något sätt. Mår bättre idag efter tre festkvällar än vad jag gjorde i fredags efter två. Klockan sju väckte Rambo mig. Då hade jag sovit i tre timmar. Men eftersom han är så jävla gullig och mysig så är det lugnt att sitta och jollra med honom i en timme för att sen somna om igen. I sked. Jag gjorde ett försök att ruska liv i Bingo ”Jag orkar inte”, sa han och vände sida. Ha ha ha, har aldrig hört honom säga det förut faktiskt. Det är alltid Bingo som tar tidiga mornar eftersom jag är sovgalningen i vårt förhållande. När jag spanade in instagram och såg Bingo med en vodkaflaska i halsen fattade jag varför han inte orkade ha ha ha klipp till klockan fem igår när vi gjorde oss i ordning inför festen ”Måste man dricka ikväll tror du?” ha ha ha…Det var en bra fest.

  Nästa gång vi går på en sån här fest så bokar vi hotell. Det var många som hade gjort det igår. Vår barnvakt var så duktig… Gav Rambo en flarra i sömnen, nattade Ringo och hängde ut med Nova. Alla barnen älskar Viktoria! Viktoria är 19 år… Duktig tjej.

  Mmmm konstigt att jag inte går ner i vikt, va? Från och med imorgon så kommer jag att träna varje dag. Yoga, springa och styrketräna. Minst en sak om dagen blir det tills jag väger 56 kilo igen. Min PT sa att det inte är helt ultimat att gå ner åtta kilo på åtta veckor men jag förstår inte varför han inte anser det? Ett kilo i veckan tycker jag låter hur rimligt som helst. Vi får se men nu är det slut på det roliga. Mitt nästa delmål är att väga 56 kilo och det kommer jag att fira med den skönaste jävla hållkäftenfyllan på Stureplan. Längtar ni? Jag med.

 • Kan se texten
  6 april, 2014 at 22:01

  Jag undrar vad som har hänt med bloggen idag? När jag går in på sidan så ser jag Katrins borttappade inlägg ”Jag känner mig pocherad” och några andra inlägg, men inte inlägget ”Hej”. Om jag klickar på kommentarerna så kommer jag till ”sidan kan inte hittas”. Då klickar jag på bloggheadern och vips dyker inlägget ”Hej” upp men det andra inlägget försvinner. Så nu klistrade jag in det här ovan.

 • Vallmo
  6 april, 2014 at 22:09

  Men du, tror du ärligt att Celsius gör dig pigg?

 • kangarooo
  6 april, 2014 at 22:10

  Vad snackar du om?
  Barnen har en pappa, visste du det?

 • Cornelia - Stil & Mamma-blogg
  7 april, 2014 at 00:20

  Twilfit hohohoho 🙂

  http://Cutelittlethings.se – Stil & Ung mamma-blogg

 • Lol
  7 april, 2014 at 05:10

  Ja, försäljerskan sa att en celsius motsvarar tre koppar kaffe, ljög hon?! 😮

 • Boye
  7 april, 2014 at 09:29

  Bra där!

 • sara
  7 april, 2014 at 14:04

  Läs texten, Bingo var med ut och barnen var med barnvakt! men Katrin försöker ju provocera men lyckas inte, men ingen bryr ju sig..Se på dessiés sida hur många som bryr sig när hon far ut och festa någonting.. märker att få människor orkar läsa igenom Katrins inlägg, kanske folk ser mer på bilderna..

 • men jag då
  7 april, 2014 at 15:19

  hahhaha

 • Vallmo
  7 april, 2014 at 19:26

  Sara..hahahaha tror inte du vet vad provokation betyder?!
  Lyckas hon inte med att provocera? Hon retar ju gallfeber på folk 🙂