Okategoriserade

Hej hej bloggen

Jag känner mig uttråkad och det får mig genast att tänka på hur mycket tråk det är i livet och hur mycket man ska uppskatta de ”roliga” stunder man har. För de roliga stunderna är faktiskt ganska mycket färre än de tråkiga. Alltså om man räknar i minuter. Jag är ju alltså inte uttråkad för att jag inte har något att göra utan för att jag inte känner för att göra något. Känner egentligen för att ringa en rolig kompis och sätta mig i solen och ta ett glas vin och bara garva men det kan jag inte göra för då skulle jag få dåligt samvete över att jag inte gör det jag borde göra. Som att häfta upp kvittona som ligger på mitt skrivbord, betala skatt, mejla tråkiga mejl… Jag kanske bara känner mig trött tränar ju en del kan man säga och idag har jag sprungit på morgonen och tränat med Philip en timme och Philip var jag tvungen att provocera med ”Jag hade noll träningsvärk efter vårt förra pass” så han körde på med mig idag. Det bultar i mina triceps när jag skriver så förhoppningsvis har jag ont i kroppen imorgon när jag har vilodag.

Imorgon jobbar jag på Wellnes i Annexet hela dagen. Vi har monter. Det brukar vara bra att göra såna saker. Det brukar vara kul också. På lördag är jag också där. Inte söndag då ska jag vara med mina små barn. De små söta barnen som jag har.

Nästa vecka jobbar jag bara till och med torsdag för på fredag åker jag till Rom med mina tre tjejkompisar. Det blir kul. Väldigt kul blir det. Sen åker vi ner till Fort Boyard senare i maj, det blir ju kul. Eller blir det? Jo men det blir det. I juni åker jag och syrran till Nice med barnen i några dagar och i juli köpte jag just en resa till Mykonos ha ha ha! Jag måste få leva lite känner jag. Har blivit lite för mycket morsa och för lite mig… Mykonos i juli med Sippan känns som att jag kommer att få vara mig så det räcker ett tag sen ha ha. Det får räcka fram till 13 augusti då vi drar till WOW och jagar Kyrre ha ha ha! Bra sommar framför mig ändå. Och nu vet jag hur Kyrre ser ut också. Snygg!

KygoxStubberud_0507-med

Ohhhhhh tråk. Tråk tråk tråk. Kontorsjobb är tråk. Ibland. Idag.

You Might Also Like

 • manji
  7 maj, 2015 at 17:52

  2 much head, 2 Little heart! Därför är du bored..

 • San
  7 maj, 2015 at 22:20

  PMS

 • Irene
  8 maj, 2015 at 00:08

  Vem är han ? Verkar vara samma frihetslängtan som gynning har!

 • Appo
  8 maj, 2015 at 07:40

  En orolig själ …. Verkar jobbigt !!

 • fjärilen
  8 maj, 2015 at 11:38

  ååå, så trevligt med en rom-tripp! jag har bott utanför rom i fyra år! ett hett tips för en drink: hotell raphael. ligger precis vid piazza navona, men är inte så hypat. gå in på hotellet å åk upp till takterassen – njuuut av utsikten! vädret ska vara på topp också vad jag har sett!
  lunchen nån dag ska inmundigas på gusto! trevlig resa!

 • Hyrestanten
  8 maj, 2015 at 23:25

  Resa är kul även för mammor. ”för mycket morsa och för lite mig” Hur tänker du då? Att du är mamma innebär ju inte att du inte längre är dig själv, endast att du just nu i livet befinner dig en annan fas än tidigare. Alldeles oavsett vad du gör så är du förälder och det kommer du alltid att vara. Det är tydligt att du emellanåt mår rätt dåligt och även om livet som du själv skriver ibland är rätt grått så tror jag du skulle kunna få hjälp med att tackla din ångest/ ålderskris/ ätstörning. Ta kontakt med en terapeut/ psykolog och jag törs nästan lova att du inte kommer att ångra dig.

 • Katarzyna
  11 maj, 2015 at 11:50

  Hej Katrin,
  Kul att du ska till Rom, bor här sedan länge och om du vill ha tips på restauranger, affärer, barer mm så hör gärna av dig.
  Saluti, Katarzyna