LCHF Okategoriserade

Hej alla glada LCHF:are!

Vet ni om att vi har läkare, dietist och tränare på vår sida som alltid står till förfogan att svara på era frågor och funderingar kring LCHF eller andra matvanor och träningsvanor och alla vanor?

Vi har gjort om sidan, vi har förbättrat funktionerna, vi har sänkt priserna på våra produkter (det tackar vi ICA:handlarna för som väljer att ta in dom!), vi har snyggat till sidan och vi har verkligen utökat vår receptbank!

Och du, du har väl inte missat att till och med svenska diabetesförbundet nu råder folk med diabetes att hålla strikt LCHF? Äntligen säger vi på LCHFklubben och vår läkare Johan Månflod.

läkare

Ja, ni hörde rätt allt det ingår när man är medlem på LCHFklubben.se. Prova vettja!

 

 

You Might Also Like

 • D. DeMarkey
  13 oktober, 2014 at 15:00

  härligt intressant, jag vill gärna lära mig mer och tycker LCHF verkar supersvårt, för mig i alla fall. Fattar liksom inte hur så mycket fett kan vara bra… men men det finns säkert något bakom det hela alltså som förklaring som gör att man förstår, har bara inte tagit mig tiden att läsa och sätta mig in i allt.

 • sandy
  13 oktober, 2014 at 18:59

  D DeMarkey det är väl så att det som inte funkar är fett OCH socker. Om du tar bort allt som innehåller socker så blir det en helt annan sak 🙂

 • Etienne Menot
  13 november, 2014 at 10:44

  Hej!

  Vi är två tjejer som går tredje året av Naturvetenskapliga programmet med estetisk inriktning, på Östra gymnasiet i Skogås. I Trean är det obligatoriskt att göra ett så kallat gymnasiearbete när vi väljer ett ämne inom vårt program och fördjupar oss inom detta. Vi har valt att fördjupa oss i olika dieter och se skillnaderna mellan en så kallad ”snabbdiet” och en mer ” långsam diet”. Därför har vi valt dieterna LCHF och 5:2-dieten.

  Du är väldigt aktiv inom dieten LCHF, där du både släppt en bok och skapat ett märke av LCHF dieten. Därför vänder vi oss till dig och undrar om du skulle kunna hjälpa oss genom att svara på några frågor om LCHF och berätta lite om varför du trivs med dieten och hur det har hjälpt dig i din viktnedgång.

  Om du väljer att hjälpa oss kommer vi använda dina svar i vårt arbete och du kommer få en kopia av arbetet när vi känner oss klara så du kan godkänna att allt stämmer med vad du har berättat.

  Vi skulle verkligen uppskatta din syn på LCHF och dieter i allmänhet.

  Med Vänliga Hälsningar,

  Etienne Menot och Sara Persson

  [email protected]