Okategoriserade

Härligt liv!

Mitt liv är så sjukt kul just nu. Jag måste bara njuta av det och ta vara på allt härligt som jag har i min omgivning. Måste bara flika in med att jag nyligen ringde min killkompis som ringt mig igår kväll när jag redan sov. Han svarade inte utan genast fick jag ett sms ”Vi knullar, ringer dig senare”. Så jävla rolig, eller? Jag tyckte att det var skitkul. Glad också för min väns skull. Tre ungar, hus och amortering och ändå har han tid att sätta på frugan 9.30 på en tisdags morgon. Bra.

Haft en så jävla kul morgon jag och Ringo har skrattat ihjäl oss. Min ljuvliga barnflicka som jag verkligen älskar bodde över då jag var på event igår. Så idag tänkte jag prova att ta bilen till stan istället för Waxholmsfärjan. Vår barnflicka är 73 år kan vara värt att tillägga. Och hon kan inte simma. Och så ner i den lilla plåtbåten, på med flytvästar och så gasa till fastlandet. Hon satt och bad till Gud med sammanflätade händer hela resan. Jag och Ringo skrattade så vi kiknade. Såklart tog jag tillfället i akt och hoppade lite extra i vågorna och brassade på! Sen hade hon panik över att Rambo skulle få öroninflammation så hon kämpade med hålla för hans öron med tröjan som täckte hans ansikte så han lackade och jag och Ringo skrattade…Tröjan hamnade i sjön och vi fick vända och Ringo fick fiska upp den med håven så det var skitkul det med.

Sen när vi kom in i bilen chockade jag henne totalt med att jag och Bingo separerat, jag har aldrig sett en så chockad person i hela mitt liv. Jag hade visst glömt att nämna det för henne. Sen skrattade vi så höll på att kissa på oss åt svennar som inte kan köra bil. När vi kom in i stan stannade jag på ett övergångsställe vid PK-huset och släppte över en man i 40-årsåldern med svarta lurar och jeans-shorts. Han log fint mot mig och tackade med handen. ”Kolla i Sverige tackar männen till och med när de får gå över trots att de har grön gubbe”. Asså jag skrattade så jag höll på att döööööö. Jag fattar om ni inte ser det roliga i det här men för mig som har både Sverige och Polen i mig är det här väldigt kul.

Sen pratade vi vidare om något och då sa Lola något som jag känner att jag verkligen är så polsk med. Alltså jag kände mig som en polack i just den sekunden. Hon sa ”Kaaaaaaasia, ja robie tjach tjach tjach ja nie robie ta de luuuugn”. Hur översätter jag det då? Katrin jag gör tjoff tjoff tjoff jag gör inte ta det lugnt. Men det var så sjukt kul när hon sa allt på polska förutom ta det lugnt på hård polsk brytning. Äskar henne. Sa att hon kanske ska ta och bli min nya sambo nu när jag inte har någon kvar. Då började hon be till Gud igen. Man får inte separera för en polsk 73-årig dam.

You Might Also Like

 • Medea
  25 augusti, 2015 at 10:17

  Tycker faktiskt lite synd om den äldre damen. Men hon har ju själv valt det. Får väl bra betalt. Känns lite som om hon blir utnyttjad. Men hon är kanske din mamma?? Eller så brer du på med råge. Så är det nog!!!

 • Diana (La Madre)
  25 augusti, 2015 at 10:44

  ha ha låter som en otroligt härlig morgon. Himla härligt !! Hoppas hela dagen blir så.

 • Alex
  25 augusti, 2015 at 10:57

  Ääääälskar din humor. som här när du gör dig rolig
  över en polsk gammal kärringajävel. HaHaHaHa

 • Misty
  25 augusti, 2015 at 11:12

  Ja jätte kul at skrämma gamla människor från vettet, Men det är klart önskar man livet av dem så ……… hahahaha

 • Pio
  25 augusti, 2015 at 11:19

  Jag är skild, det var en ”bra” skilsmässa (även om vi numera inte har superkontakt)
  En separation, skilsmässa tär ganska hårt, oavsett hur ”bra” den var.
  HUR kan du vara så ”glättig”, nästan överdrivet glad/”glättig”. Du verkar helt ”salig” just nu. VAD saknas dig.
  Jag vill absolut inte snoka i ert privatliv, men (som en kvinna som vill vara trovärdig) kanske du kan skriva ner lite om dina sanna, äkta känslor.
  Jag tror många som läser din blogg inte riktigt tror på din enorma ”lycka” just nu.
  Åka på WoW med massa kids, alla ”girls out”, jag undrar om många som läser riktigt tror på denna glättiga yta.
  Att skiljas är att dö en smula – kloka ord där (för väldigt många som separerat, gått genom en skilsmässa.
  MEN – All Lycka till Katrin – kanske är du faktiskt så glättigt glad just nu – vem kan veta.

 • ..
  25 augusti, 2015 at 13:54

  Ha ha ha tror inte alls att ni har separerat.

 • Becka
  25 augusti, 2015 at 16:48

  Håller faktist med dig Pio. Är inte separerad men har barn i samma ålder som ni. Någonstans är väl ändå drömmen om att få ha sina barn o familj ihop. Vädret är ju bra så då känns säkert saker o ting lättare, men allt kommer i fatt en. Eller så har det varit riktigt skit och då är jag glad för din skull att du får leva lycklig nu!

 • Julia
  25 augusti, 2015 at 18:48

  Känner ni inte Katrin vid det här laget? Hon skulle ALDRIG visa offentligt att hon är sårad, ledsen eller knäckt. Det e klart hon lider på samma sätt som alla som går igenom en separation men hon väljer att hålla en (minst sagt hypead) fasad där allt bara är häääälit och har aaaaaldriiiiig mått bättre osv osv. Det är bara skådespeleri just nu. Månne hon inte lugnar sig snart. Man måste ha förståelse för henne som är i nån slags chocktillstånd.

 • V.
  25 augusti, 2015 at 21:44

  Det är väl inte så konstigt att KZ mår bra trots separation? Vem mår bra av att stanna i en relation som inte fungerar? Jag tycker att de verkar ha löst det på ett jättebra sätt, och att samtliga parter verkar glada och nöjda.

  @KZ: Jag vet att det råder tveksamhet kring om du läser kommentarerna, men gör du det så vill jag informera om att jag tycker att du borde fixa så att fältet för mailadress känner av att det är mailadress som ska registreras, dvs att adekvata tangenter visas default. Jag kör Safari på iPhone6.

 • V.
  26 augusti, 2015 at 00:59

  Glömde skriva att sen är det säkert så att även KZ har sina stunder när kanske inte allt känns absolut fantastiskt. En klok människa sa till mig, angående det här med att vara lycklig, att det är bara dårar och sådana som utnyttjar substanser som kan känna konstant lycka. Ganska tänkvärt – och vrid nu inte detta till att jag säger att KZ är en pillerknaprande dåre.

 • Davve
  26 augusti, 2015 at 09:46

  Folk är så tröga här.. Ni vill att Katrin ska må dåligt och vara den ”typiska undergivna kvinnan”. När det visar sig att hon inte är det blir ni provocerade. Lol.

 • lisen
  26 augusti, 2015 at 10:29

  Lite väl hyper va?