Okategoriserade

Har ni hört om diabetes typ 3?

Nu finns det diabetes typ tre också. Smala människor som det inte syns på att de är äckliga inuti. Ni vet den som räknas? Insidan. Forskning visar även på att alzheimers är en form av diabetes typ 3. Gamlingar äter ju småkakor, bakelser och annat skit det vet vi ju. Fy fan i helvete va oglassigt. Ja men hjälp era far och morföräldrar till att inte bli sjuka om ni bryr er herregud.

Jag sitter i Sturegallerian och skrollar runt på vår sida. Den är så fantastiskt den är verkligen det. Jag fattar inte att alla i Sverige inte är medlemmar hos oss jag gör inte det. Den uppdateras hela tiden, man har alltid tillgång till dietist, läkare och tränare. Vill man ha träningstips så får man det i form av rörliga snuttar som visar hur man ska träna hemma om man inte vill gå till gymet. Receptbanken är magisk ä men lägg av och bli medlem nu så kan ni göra ett härligt julbord utan kolhydrater och socker kom igen nu va fan ta tag i din hälsa nu!

¨Kolla hur det ser ut på vår förstasida på receptbanken. Okej ni får er rabattkod av mig: skriv in katrinz så får ni 150 kr rabatt på samtliga medlemskap. God jul!

Bli medlem här!

julbord

You Might Also Like

 • anonym
  2 december, 2014 at 15:47

  Lustigt att Bingo klär sej som en i de yngre tonåren medans du Katrin klär dej som en tråkig tant !

 • Elin
  2 december, 2014 at 15:49

  Okej, så man är äcklig om man har diabetes??
  Du verkar inte fatta att man kan få det även om man inte käkar kakor och sött.

 • anonym
  2 december, 2014 at 16:00

  Det är väldigt mycket som Katrin inte fattar …

 • tilde
  2 december, 2014 at 16:08

  Min pappa fick Altzheimer när han var 52 år och han åt verkligen ingen skit. Tyvärr kan det vara genetiskt och då kvittar det hur nyttigt jag äter!!!!!!

 • Gudrun
  2 december, 2014 at 16:37

  Fy faan vad äcklig din mat ser ut KZ. Skulle aldrig drömma om att äta den. Dessutom verkar man ju bli helt dum i huvudet av den med tanke på hur du uttalar dig i olika frågor.

 • Hyrestanten
  2 december, 2014 at 17:31

  Du har nog missuppfattat talet om den viktiga insidan. Det handlar inte om maginnehållet utan om ditt sinne och när jag läser vad du skriver verkar då inte lchf ha någon positiv inverkan på det…
  Äldre människor äter oftare sundare än yngre, nyttig husmanskost, små mängder godis och chips, måttligt med alkohol, sällan eller aldrig läsk. Så det är tyvärr din egen och generationen under den som måste ta ett krafttag vad gäller vad ni stoppar i er. Glöm bara inte det där om insidan…

 • kajsa
  2 december, 2014 at 17:54

  Varför tog du bort det senaste inlägget.Tålde du inte att höra sanningen. Jag som inte trodde att du läste kommentarerna!

 • anna
  2 december, 2014 at 18:05

  Haha Katrin, ditt språk!!! Jag tycker dom flesta människor är äckliga, tar mycket plats och visar för lite empati för varandra. Folk borde va lite mer som typ – katter

 • Ulrika
  2 december, 2014 at 18:06

  Katrin
  Du tycker och tänker om ditt och datt, vanligen utan någon fakta eller kunskap. För det mesta finner jag dig lustig, underhållande och lite löjeväckande. Ibland irriterande men vanligen oförarglig i din okunskap. Men, när du ger dig in i en smutskastning kring en allvarlig sjukdom blir t o m du för mycket. Diabetes, typ 1, den ” riktiga” diabetesen är inte en livsstilsjukdom, ingenting du själv bär ansvar för. Dess uppkomst är ännu inte klarlagd. Att kasta skit på en diabetesgrupp med dina korkade socker/ matkommentarer är osedvanligt korkat och lågt, även för att vara dig. Väx upp. Ta lite ansvar. Skaffa dig kunskap och insikt. Korkade lilla, lilla människa. Mvh ulrika

 • Julia
  2 december, 2014 at 18:14

  Haha.. Det är det enda jag kan säga… Jobbar med äldre och de som är uppväxta på vitt bröd och kakor! De äter väldigt få mediciner och många lever tills de är över 100 år! Du är ganska oalmänbildad som skriver detta om diabetes! Läs på lite först om de olika sjukdomarna!!

 • Katja
  2 december, 2014 at 18:15

  Du är för sjutton inte klok!!! Diabetes är en autoimmun sjukdom, vem som helst kan få det.
  Idioti!!

 • Me
  2 december, 2014 at 18:16

  Man är inte ”äcklig inuti” av att ha diabetes. Du är verkligen obildad och osympatisk.

 • anonym
  2 december, 2014 at 19:22

  Är du Katrin verkligen så obildad och dum som du ger sken av att vara ?

 • Anna
  2 december, 2014 at 19:49

  Är det någon som har en äcklig insida så är det DU!
  Fy helvete så elak å på riktigt dum i huvudet du är!
  Vi får hoppas du drabbas av nån äcklig sjukdom pga all fet mat du vräker i dig!
  Usch! Att du är mamma skrämmer mig! Vad lär du dina barn? Att alla är idioter som inte dansar efter Katrins pipa?!
  Makalöst hur Bingo står ut…

 • E
  3 december, 2014 at 12:12

  Finns betydligt mer forskning som visar hur farligt det är med för mycket fet mat, så din ”insida” lär ju vara fantastiskt motbjudande.

 • Bengt
  3 december, 2014 at 12:28

  Katrin borde byta namn till Latrin för det är så hon ser ut inuti…

 • disa
  3 december, 2014 at 14:08

  Hej Katrin. Du äter strikt LCHF medan du dricker alkohol. Jag undrar hur det går ihop? Alkohol innehåller många kalorier och är knappast nyttigt. Tacksam för svar.

  Mvh

 • Nancy
  3 december, 2014 at 15:49

  Det är skrämmande att läsa kommentarerna här….en kraftig explosion av okunskap, idioti, förolämpningar, frustration, avundsjuka, mm, mm, mm…

  Typ 1 diabetes kännetecknas av att bukspottkörteln inte kan producera tillräckligt av hormonet insulin på grund av en autoimmun reaktion som förstör de insulinproducerande betacellerna.

  Det har konstaterats att typ 2-diabetes kan vara ärftligt men det är även starkt kopplat till levnadsvanor. Faktorer som ökar risken för typ 2-diabetes är övervikt, rökning och att sjukdomen finns i släkten. Medicinering tillsammans förändringar i levnadsvanorna en nödvändighet. Att motionera och äta sundare mat kan till och med sänka blodsockervärdet.

  Typ 3-diabetes är en benämning som har föreslagits för Alzheimers sjukdom som resulterar från insulinresistens i hjärnan. Människor som har insulinresistens, särskilt de med typ 2-diabetes har en ökad risk att drabbas av Alzheimers sjukdom uppskattas vara mellan 50% och 65% högre.

  Forskare vid läkarutbildningen upptäckte att många typ 2 diabetiker har mängder av ett protein som kallas amyloid beta i deras bukspottkörteln som liknar de proteinavlagringar som finns i hjärnvävnaden av Alzheimers drabbade.

  Så ligger det till med DIABETES TYP 1,2 OCH 3….inget äckligt med diabetes 1, absolut! Inget äckligt med de som tyvärr ärver diabetes typ 2….men ÄCKLIGT med de som äter som grisar och fåååår sjukdomen!

 • Ida
  3 december, 2014 at 19:38

  Som många sagt. Diabetes typ 1 kan vem som helst få. du kan äta nyttigt motionera mm. men ändå få diabetes. Vet du det är ingen sjukdom att skämta om, man kan faktiskt dö av den. Du kan få diabetes typ 1 imorgon. HAHAHA något man kan skämta om är din idioti hur korkad får man bli. Osmart, mer osmart, katrin…

 • Ida
  3 december, 2014 at 19:39

  JAg tog illa upp, blir irriterad av folk som inte vet.

 • paula
  3 december, 2014 at 23:15

  HEj katrin!! Jag skulle gärna vilja att du tog dig tid att svara på min fråga! Jag har läst mycket om lchf och prövade även de för några år sedan efter jag i många år bantat och svält mig i omgångar utan någon framgång. Men när jag började med lchf kunde jag äntligen äta god mat och dessutom bli mätt!!! För snart år sedan beslutade jag mig för att bli vegan och då blev det ganska naturligt för mig att sluta med lchf då det som vegan är svårt att undivka kolhydrater. Jag äter ex. smothie till frukost, en bar till mellis, lunch består ofta av tofu, sojabönspasta, sojafärs eller sallad.. kanske en till bar, kokos, lite nötter osv och till middag kanske grönsaker i ugn, tofu, soppa etc. Äter över lag väldigt nyttigt och aldrig rena kolhydrater som bröd, pasta, bullar eller socker förutom från frukt och grönsaker rotfrukter såsom morötter eller bönor. Men jag vill nu gå ner några kilo och skulle gärna vilja börja på lchf igen.. har du några tips hur man kan leva efter lchf som vegan och bli riktigt mätt? Jag är snart 20 år gammal och har kanske 2-3 kilos övervikt. Tränar regelbundet 3-6 gånger i veckan.
  Skulle verkligen uppskatta ett svar! Kram

 • Sanna
  4 december, 2014 at 09:55

  Man måste ju inte vara tjock för att ha diabetes Katrin 🙂

 • Zuckermessgerät
  4 juli, 2018 at 22:39

  Daumen hoch für diesen Beitrag! Klasse Content, ich hoffe hier kommen in Zukunft noch viele weitere Beiträge! 🙂