Okategoriserade

Hängig med glad!

Jag känner mig svag. Trött och svag och krasslig. Eftersom jag inte kunde vara hemma idag så proppade jag i mig läkemedel och gick till dagis. Ringo mår bra fast han ifrågesätter klimatet. Kan inte klandra honom för det. Trist väder. Kallt och rivigt.

Jag ser att vi har överstigit 5000 likes på FB, verkligen något att glädjas över! Vår FB-sida är väldigt bra, det för att vi är väldigt bra på sociala medier. Om det finns företag i Sverige som behöver hjälp med sin FB och sociala medier så tror jag inte att det finns bättre människor till det än vi. Mejla till [email protected] vid intresse.

Vår FB hittar ni här!

Jag ska förbereda mig för möte nu. Sen kanske jag går hem och lägger mig. Känner mig verkligen svag idag…

 

20130111-091608.jpg

You Might Also Like

 • Gabban
  11 januari, 2013 at 12:45

  Vilken fin mössa Ringo har! Skulle man möjligen kunna få reda på vart den är köpt? Min tre-åring skulle nog gilla den!:)

 • Kerstin Hedenberg-Persson
  11 januari, 2013 at 14:15

  Hej du! Förvånar mig inte att du känner dig hängig och seg. Det var anledningen till att jag måste sluta med LCHF. Hjärnan behöver kolhydrater. Tyvärr.

 • Camilla
  11 januari, 2013 at 17:13

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • lena-karin
  11 januari, 2013 at 17:36

  Hej Katrin, lite kula men något är fel.. jag klickar på din länk för att komma till LSH`S FB sida.. Då kommer jag in på Helena Karantzas konto??
  Och jag tror inte det är rätt??

  Det som är otroligt är att det är min dotter!!
  Så något konstigt är det ..
  PS. jag gillar din blogg!
  MVH Lena-karin

 • professional editing
  13 januari, 2013 at 13:14

  Jag såg din Facebook-sida. Jag gillade det. Det är mycket, mycket bra. david

 • Anna
  13 januari, 2013 at 21:19

  Hej Katrin!

  Tänkte på det, tror du att du blivit sjuk nu kan ha något med att göra att du käkade mer kolhydrater nu när du var borta än vad du annars brukar göra?
  Jag käkade GI i nästan ett år, var aldrig sjuk under den perioden. När jag sedan började äta skit igen så blev jag sjuk oftare, hängig osv.
  En tanke som slog mig bara