Okategoriserade

Han utnyttjar min svaga sida

Asså sluta vad den här lilla människan gör precis vad han vill med mig. Jo men så här är det. Han skriker inte nu mera så man kan skita i honom. Han vrålar så högt att väggar vibrerar. Som en hel karl skriker han ”Mamaaaaaa” tills jag kommer in. Det går inte att köra ”natti natti” längre direkt. Han vet vad han vill och han vill ha det nu. Ibland är det en sång. Ibland är han ”hungrit” ibland säger han bara ”Det är tråkigt”. Ikväll körde han trixet med flaskan. Han säger att den är ”trasigt” men jag vet att det är för att han håller den upp och ner och då går det inte att dricka ur den. Så tredje gången som jag kom in och visade hur han ska hålla flaskan var jag irriterad. ”Sluta larva dig nu Ringo och sov så gott”, sa jag med bestämt ton och så vände jag för att gå ut. ”Äckar dig”, hör jag då. Med den finaste lilla stämman i den kolsvarta natten hör jag de där magiska tre orden och då är jag körd. Genast ligger jag på knä vid hans säng och klappar och sjunger och visar hur flaskan ska hållas för femtielfte gången och så skrattar jag. ”Du e kul du Ringo”, säger jag och då hör jag hur han ler i mörkret. Han måste sluta sova på dagen på dagis han måste det. Nu måste jag bli lite tuff mot personalen för jag har föreslagit detta förut men de har inte velat gå med på det. Men nu räcker det. Natting i nästan två timmar är inte kul och på morgonen är han helt slut. Ingen mer sovning på dagen. Nu tar jag kommandot!

Jag ska till Göteborg. Rättare sagt Kungälv. ICA Maxi Kungälv den 2 mars. Jag står där hela dagen och bjuder på mina produkter. Pizza och mackor (strikt LCHF) serveras så ni som bor i Göteborg, nu får ni bevisa att ni hänger med! Det finns dem som vill att jag öppnar butik i Göteborg och jag känner lite att det här blir ett prov på om Göteborg är med eller inte. Jag är väldigt glad över att Ken åker med mig. Ken är the fucking master of pizza så det kommer att bli värt att ta den lilla bilen och ta sig en tur till Kungälv just denna lördag kan jag lova!

Annars har dagen mest gått i ett. Jag har lagat goda oxroulader till min kokbok. Gosat och snosat och pruttat på magen med Ringo i sängen, installerat nya vardagsrummet, haft möte med en otroligt framgångsrik entreprenör som tror på mig. Stenhårt tror han. Kul att höra! Jag har även hunnit ta bort mina extensions hos Steve så nu känner jag mig lite fulare men snart åker de på igen.

Jag har inte hunnit gå förbi gallerian idag, men jag har hunnit tvätta kläder. Jag har inte hunnit skriva på min bok (har inte skrivit ett enda ord än) men jag har hunnit att hämta skor hos skomakaren. Shit asså jag måste anställa en projektledare. Jobbigare uppgift än vad jag trodde visar det sig.

You Might Also Like

 • Linan
  18 februari, 2013 at 21:47

  Såg just inlägget om hängbröst osv. Jag tror det finns två sorters folk som kritiserar. De som kritiserar en handling eller ett uttalande (och de brukar oftast vara – eller åtminstone försöka vara – någorlunda vettiga och hålla sig till vad som är relevant) och de som inte riktigt kan förstå och fokusera din ilska utan bara öser ur sig skit och personangrepp så fort de blir irriterade.
  Det är egentligen mest synd om de själva då de beter sig som små barn. Sitter två barn i en sandlåda och det ena barnet tar det förstas spade kanske det andra säger ”du är dum” eller ”du är ful”…men sedan växer de här barnen upp och gör som majoriteten av mänskligheten – de mognar och lär sig hantera negativa känslor och konflikter.
  Det är ok att inte hålla med och att känna irritation, men kan man inte formulera sig bättre än en två åring så är det FAKTISKT lika bra att hålla käften.

 • maria
  18 februari, 2013 at 22:12

  Ringo behöver sin mamma och pappa, den trygghet ni kan ge ert barn.
  Kan säkert vara jobbigt då lillen ropar, men samtidigt
  finns det en anledning, det är övergående.
  Om några år kanske Du saknar dessa stunder, då ni fick mysa.

 • Signe
  18 februari, 2013 at 22:47

  Det där är ju som att säga att du vill se vad Stockholm har att erbjuda när du åker till Uppsala… Men Kungälv är mysigt det med! (Men det är inte Göteborg…)

 • Ella
  18 februari, 2013 at 23:07

  Kungälv ligger ca.20 km från Göteborg och dessutom så måste man betala vägtullar om man ska åka dit.Vet inte om det ger korrekt bild av ev.intresse.Skulle bli bättre om du skulle kunna komma till Ica Maxi i Mölndal eller i stan,närmare för Göteborgare att ta sig dit.

 • Emma
  18 februari, 2013 at 23:11

  Exakt vad jag tänkte. Kungälv är dessutom skitjobbigt att ta sig till med bil då det är så mycket köer dit.
  Bättre att du kommer till ett köpcentrum i Göteborg. Finns väldigt många att välja bland! 🙂

 • linna
  18 februari, 2013 at 23:44

  Försök få in ett Ica-gig på Ica Focus i Gårda i centrala Gbg. Freshaste affären i stan med bra målgrupp.

 • Therese
  19 februari, 2013 at 00:52

  Jag bor i Kungälv och är jätteglad att du kommer dit med dina produkter! Betyder hela dagen att du är där från morgon till kväll? Jag vill absolut inte missa detta tillfälle!! Tack för en bra blogg 🙂

 • Pågens
  19 februari, 2013 at 06:55

  Kungälv haha var du inte välkommen hit till Göteborg eller? Du kan ju stå där i Kungälv på Ica Maxi och känna dig ensam. Bara gamlingar som handlar där! Jag bor 2 mil från Kungälv och hade jag inte varit bortrest hade jag nog åkt förbi bara för att se hur du see ut och om du är lika korkad som du verkar. Men sorry jag har annat för mig!

 • anonym
  19 februari, 2013 at 07:14

  Det finns olika sorters bloggare också, dom som är trevliga, vänliga samt håller sig till fakta, så har vi dom mobbande, avundsjuka, och ständigt klagande bloggarna..Dessutom är det inte bara näthatare man skall uppmärksamma, utan det stora problemet är som sagt mobbarbloggarna, det är dom som startade allt hat…Som denna blogg,,Katrin hatar och slänger ur sig elakheter och vips så får hon samma skit tillbaks,,Enkelt..

 • Sofia
  19 februari, 2013 at 07:49

  hej!!!!!!!!kan du inte få till det och komma till ICA Focus!

 • Sofia
  19 februari, 2013 at 07:49

  Hej igen ICA Focus i Göteborg skall det vara 🙂

 • Elina
  19 februari, 2013 at 08:07

  Katrin, Kungälv?

 • Annica
  19 februari, 2013 at 08:36

  De första meningarna trodde jag nästan att du skrev om Paolo Roberto.

 • Elle
  19 februari, 2013 at 08:36

  JAG kommer till Kungälv då! Tro mig, fan vad här ska handlas och käkas!

 • Elle
  19 februari, 2013 at 08:37

  Vad då gamlingar? Du vet ju inte vad du snackar om, de flesta handlar där. Om du bor 2 mil i från bor du på landet och det förklarar ju allt din raggare.

 • Elle
  19 februari, 2013 at 08:38

  Mölndal?? Vem åker dit??

  Kungälv är ju en bra början!

 • Christina
  19 februari, 2013 at 08:39

  Kunde inte sagt det bättre själv! Kungälv är jäääättelångt bort.

 • Majsi
  19 februari, 2013 at 08:45

  Känner igen det där med nattningen. Jag tog kampen med min dotters dagis om att hon inte fick sova på dagarna. Vila OK men inte sova. Det var ju skit jobbigt för dem när en unge var vaken och resten sov. Så ibland ljög de och sa att hon inte hade sovit något. Det visade sig ju vid 2200 när hon fortfarande var klarvaken och ville leka. Till slut kom vi överens om att hon skulle få gå in till de större barnen under vilan och vara där. Perfekt!! 1930 sov hon som en stock. Inge gnäll och grin på morgonen.

 • Emelie
  19 februari, 2013 at 08:58

  Det där med att söka personal kanske blir något lättare om man inte fick svaret att ni ville att man skulle praktisera i minst tolv veckor. Jag vet inte hur många som kan jobba gratis i tolv veckor för att visa att dom duger, men till dom som kan det väntar säkert ett jättespännande jobb. Under tiden skall jag försörja mig själv och min familj=)
  Nu lät jag sådär bitter och tråkigt, men jag blev snarare full i skratt när jag fick det svaret!

 • Katti
  19 februari, 2013 at 09:02

  Underbart skrivet! Äkar dig jag med Katrin, det säger jag i dagsljus! Ta kommandot!

 • C
  19 februari, 2013 at 09:16

  Håller helt med om att ICA Focus är helt rätt butik. Absolut den fräschaste ICA-butiken i Göteborg med omnejd…..och nej…..jag bor inte ens i Göteborg, utan 11 mil därifrån.

 • K
  19 februari, 2013 at 09:19

  ICA FOCUS är bäst i hela Göteborgstrakten!
  Dessutom är det granne med Liseberg och Svenska Mässan

 • Elle
  19 februari, 2013 at 09:20

  Fast det beror ju på vart man bor, om det är svårt att komma dit eller inte. Kungälv är ju en bra början, sedan kan hon ju ta Coop Bäckebol eller liknande.

  Kanske dax för en Icaturné helt enkelt?
  Uppenbarligen vill många träffa katrin och käka LCHF.

  Fast ja, att säga att Kungälv är Göteborg är som att säga att Solna är centrala Sthlm. 🙂
  Men men, ingen nöd, Katrin- Det kommer mycket folk dit med.

 • Jenny
  19 februari, 2013 at 09:26

  TACK! Nu blev sidan något bättre utan rullande bild! 🙂
  Lite mindre LCHF så är jag nöjd. 😉

 • Tanja
  19 februari, 2013 at 09:26

  ICA Maxi Mölndal ligger praktiskt taget inne i stan. Kungälv tillhör inte ens Göteborg och är långt att åka. Jag håller med Elle, Kungälv kommer INTE att ge en representativ bild av Göteborg. Snarare av typ Sveg eller Motala.

 • ankakaka
  19 februari, 2013 at 11:08

  Gött att du kommer till min arbetsplats hörru. Då får man ju komma o säga hej till dej. Paolo var där för några veckor sen;-)

 • [email protected]
  19 februari, 2013 at 11:17

  Hej Katrin, idag börjar jag lyssna på din bok och den första mars lägger jag om mina matvanor.
  Jag är jäkligt motiverad. Min startvikt är 82 kg och jag ska ner till 65 (170 cm lång), men får väl kanske räkna med att det tar lite tid att gå ner i vikt för jag är ju inte purung precis (54 år) även om det känns så 😉
  Det här ska bli riktigt roligt.
  Må väl Katrin.

 • Sara Petersen
  19 februari, 2013 at 11:39

  Jag är jävligt bra på att leda projekt! Anställ mig 🙂

 • Emma
  19 februari, 2013 at 12:14

  En butik i Gbg hade vart great 🙂 den 2/3 i Kungälv, säljer du dina varor då? Hade vart toppen 🙂

 • Pågens
  19 februari, 2013 at 12:32

  Haha 2 mil från Kungälv är Göteborg din klåpare. Har varit på maxi i Kungälv några ggr men det är bara bönder och gamla kärringar där…

 • mizzc
  19 februari, 2013 at 13:14

  Katrin Kungälv ligger utanför Göteborg och det är svårt att komma dit utan bil…Du får komma in till Göteborg och se efter hur det är där!! Kan inte säga att kungälv är prov på hur det ska bli med affär,det kan du bara inte göra…25 km är det från Göteborg till Kungälv nu fattar du va….

 • Anna
  19 februari, 2013 at 14:13

  Ska definitivt försöka ta mig till Kungälv den 2 mars. Det skulle vara fantastiskt om ni öppnade i Göteborg!Var i Sturegallerian i fredags och köpte en del, men det är inte så ofta man kommer till huvudstaden tyvärr. Och jag lovar, vi hänger med i Göteborg, i alla fall de som inte vill ha matkoma efter lunch och sötsug på kvällarna. Jag gör mitt bästa för att sprida den rätta läran. Kör hårt Katrin!

 • Nathalie
  19 februari, 2013 at 14:29

  Vad roligt att du kommer till Kungälv! Jag har funderat ett tag nu på att börja med LCHF. Kanske ska man komma och testa maten så man får en sista knuff i rätt riktning! Behöver gå ner 20-25 kg för nu är jag fet! Vill känna mig fin igen 🙂 Ses den 2 Mars! Kram

 • Nathalie
  19 februari, 2013 at 14:32

  Fast har man råd att äta LCHF har man väl råd att betala tull en dag? Haha sämsta ursäkten någonsin 🙂

 • sara
  19 februari, 2013 at 14:34

  ja fan, kan du inte öppna en butik i Götet! Jag är med och jobbar extra där när du vill:)

 • Nathalie
  19 februari, 2013 at 14:42

  Förövrigt är den 2 mars en lördag och då är det inga vägtullar.. 🙂

 • Kålle
  19 februari, 2013 at 14:55

  Ica focus är fan inte bra längre. Stendött. Högsta omsättningen har maxi Gbg grafiska vägen, de omsätter mest av alla Ica i Sverige !

 • trollis
  19 februari, 2013 at 15:00

  Bästa tipset som får dom små att gå och lägga sig: Disney Channel! Vi brukar börja kolla cirka 18.30, det är samma program varje dag och sen avslutas det med det bästa: en liten sång som låter typ ”det är sovdags, na na na” och sen stängs det av! Det kommer inga program efteråt. Han står och sjunger med och sen konstaterar han ”nu är det slut! Nu är det sovdags!” haha Låter sjukt töntigt men det är väldigt pedagogiskt, eftersom sonen typ springer iväg och borstar tänderna och sen går och lägger sig. Prova, prova, min lille buse (lika gammal som Ringo) brukade jag få tvinga i säng typ 21 annars och så tog det en timme innan han väl somnade. Men sen vi började kolla på Disney Channel så går läggningen galant, varje kväll.

 • Elle
  19 februari, 2013 at 15:13

  Jag har samma matkonto som innan jag började. 🙂

 • Elle
  19 februari, 2013 at 15:15

  Det beror på åt vilket håll du bor åt från Kungälv din IQ-fiskmås.

  Jag bor också 2 mil från Kungälv men det är inte direkt svårt att ta raksträckan förbi bäckebol och in i kungälv. Men eftersom du inte varit där särskilt ofta så verkar du inte veta att det är precis samma folk där som på Coop Bäckebol. Kamma dig din tönt

 • Elle
  19 februari, 2013 at 15:16

  Svårt? Det är ju bara att ta bussen från Nils Erikson till Kungälvs busstation så tar det 2 minut till Ica.

  FAN VAD FOLK ÄR LATA.

 • Elle
  19 februari, 2013 at 15:17

  Bra poäng där! Sen bor ju det väldig mycket folk Norr om Göteborg också som kan ta sig till kungälv. 😉 Om nu vissa göteborgare är för lata för att sätta sig i bilen och åka 10-15 minuter på motorvägen.

 • Elle
  19 februari, 2013 at 15:18

  Det är en lördag, inga vägtullar.

 • Caroline
  19 februari, 2013 at 16:16

  Vi betalar inte vägtullar på lördagar…så dålig ursäkt!

 • Py
  19 februari, 2013 at 16:54

  Råd att äta LCHF?
  Att ”ta bort” kolhydrater, kostar inte pengar!

 • Betty
  19 februari, 2013 at 17:04

  Ok alla Göteborgare med omnejd, nu har de flesta inläggen här handlat om vilken som är just er favoritaffär, och hur långt det är från just ert hem till platsen där KZ ska presentera sina varor… Snälla!
  Dessutom, Stockholmare har också vägtullar in till centrum. Antar att det finns kollektivtrafik i och runt Göteborg/Kungälv också

 • Jessica
  19 februari, 2013 at 18:53

  Men allvarligt. Kungälv är inte Göteborg. Långt bort. Inte ok. Bättre kan du. Nu blir någon annan först i Göteborg. Kanske Carls pappa? Inte ok Katrin. Hade behövt en push. 4 kilo ner på 16 dagar. Välkommen lchflivsstil.

 • jag
  19 februari, 2013 at 18:54

  jävla fnöske py fett å ekologiskt kött är de dyraste som finns… hur fan äter du lchf egentligen

 • Jessica
  19 februari, 2013 at 18:55

  Ps. Betty & gänget. Handlar inte om vägtullar eller lathet. Handlar om att Kungälv är Kungälv. Göteborg är Göteborg. Som att Uppsala är Uppsala och Stockholm, tja, är Stockholm. Frågor på det?

 • Erika
  19 februari, 2013 at 18:59

  Barn är inte dumma de! De lär sig snabbt hur och vad man ska göra för att få som man vill 🙂 Man ska inte låta sig luras av deras oskyldiga blick!

 • Ulrika Andersson
  19 februari, 2013 at 19:09

  Tjohoo!! Kungälv, det var det bästa jag hört på länge! Ses där!

 • Lola
  19 februari, 2013 at 19:55

  Kungälv är inte Göteborg.

 • Emma
  20 februari, 2013 at 00:42

  Anställ mig som projektledare! Hade varit toppen. Jag kan till och med praktisera gratis ett tag (om du fixar boende till mig)

 • Natalie
  20 februari, 2013 at 08:11

  Det tar 20 min att ta bussen från Göteborg till Kungälv. Knappast något problem eller?

 • Natalie
  20 februari, 2013 at 08:16

  Det har du alldeles rätt i, men orkar man inte åka med bil 15 min från Göteborg eller med buss 20 min till Kungälv så är man väl lat eller helt enkelt inte tillräckligt intresserad!

 • Marianne
  20 februari, 2013 at 09:41

  Jag som bor i Stenungsund blir jätte glad att de blir Kungälv. vill gärna oxå veta vilka tider vi pratar om. jobbar till 14:20 den lördagen. vill inte missa Katrin!!

 • Marianne
  20 februari, 2013 at 09:42

  Oj blev i fel tråd.

 • Linda
  20 februari, 2013 at 11:19

  Hon är tydligen inte tillräckligt korkad för din del eftersom du läser hennes blogg! DÄR gjorde du bort dig!

 • Linda
  20 februari, 2013 at 11:21

  KOM TILL JÖNKÖPING!!! FINNS INGET LCHF

 • susanne k
  20 februari, 2013 at 16:39

  Gud vad söt Ringo är. Han är så lik min son som fyller 3 den 22 maj. Man kan bli så arg på dem men sedan smälter man av de där söta orden och meningarna som ploppar ur dem ibland. Mvh susanne k

 • Nathalie
  20 februari, 2013 at 21:04

  Ja eller hur haha =) Bekväma människor som brukar ha allt mitt i Gbg och behöver dom åka någonstans så är det jätte jobbigt :p haha

 • Nathalie
  20 februari, 2013 at 21:06

  LCHF är ju en av de dyrare dieterna men det är ju värt det i långa loppet. =)

 • Nathalie
  20 februari, 2013 at 21:07

  Oj nu hamnade nog min kommentar under fel kollum 😀 haha

 • Py
  21 februari, 2013 at 00:00

  Hur mycket tror du att man kan spara in på godis chips kaffebröd läsk m.m. Kött fisk kyckling, sånt köper du väl i alla fall? Att använda smör i stället för margarin, och vanlig grädde istället för matlagningsgrädde, blir du inte ruinerad av, jag lovar!

 • Sofie
  21 februari, 2013 at 11:38

  Typiskt.. Jag är bortrest 2 Mars. Annars hade jag absolut kommit!