Okategoriserade

Goda röda viner

Med risk för att förvandlas till Paolo Roberto så har jag nu hittat mig själv en tennistränare så imorgon har jag min första tennislektion, någon som har tips på ett bra rack så tar jag gärna emot det. Hört att jag ska köpa Head Instinct…åh längtar till jag blir grym på tennis och krossar Finn i en enkel!!

Ikväll är det samba så den här veckan kommer jag att ha kört sju pass och då har jag inte ens räknat in lördag och söndag då jag kommer att ha vilodagar. Kommer att träna som ett as nu tills jag väger 56 kilo har jag nämnt det? Ha ha ha…Kommer även börja väga mig på fredagar för det är som ni säger, efter helgen väger man ju som mest. Så imorgon är allt under 63,9 en vinst!

Jag var på tjejmiddag på en av mina favoritrestauranger Papa igår. Jag åt en Carpaccio och en kalvschnitzel utan panering. Till den fick jag en färsk spenatsallad med parmesan. Mycket bra! De tjejerna som jag åt med igår är alla tjejer som jag började att hänga med på just den restaurangen fast ingången från Nybrogatan och då vid namn Italiano (fast med samma carpaccio) för… När jag var 17 år. Så alltså för 20 år sen fan va sjukt? Samma Carpaccio, samma lokal, samma vänner. Nu lite andra samtalsämnen.

Toto som är världens bästa moodmanager tipsade mig om röda viner igår Sassicaia 2010, Tiganello 2010 och Gaja sito maresco 2010. Tänkte om ni kanske också ville ha tips på grymma röda. Ofta man står där och funderar och då kan ni bara söka på min blogg och så kan ni överraska kärasten med en härlig röd till fredagsmyset. Ingen orsak.

Ska gå och väga min lilla bebis idag. Om en halvtimme. Vi körde just vårt veckobad. Älskar våra veckobad. Vi badar bara en gång i veckan jag och Rambo. Idag lyssnade vi på vår nyklippta pod som jag äntligen är nöjd med. TACK för era frågor de var verkligen grymma. Nu ska några medieproffs lyssna på podden och sen efter lite pill släpper vi den. Tycker jag. Jag återkommer snart.

Alright, tack för ordet.

You Might Also Like

 • Ärligt talat
  10 april, 2014 at 11:42

  Helt ärligt talat – hela tiden har det hetat att LCHF är dieten man inte behöver varken träna med eller tänka på vad eller hur mycket man äter (så länge det är LCHF dvs).

  Det stämmer ju uppenbarligen INTE. Liksom, det går ju bara inte att hävda längre !

  Ps. Fattar heller inte helt vad som menas med ”veckobad”. Man bör väl hålla sig ren varje dag? Eller ni kanske duschar andra dagar? Duschar man verkligen en bebis? Jaja, jag kanske missförstått..

 • Mamman
  10 april, 2014 at 11:55

  Ang LCHF håller jag helt med dig. Katrin går inte ner ett gram på LCHF. Måste man träna varje dag som en gris då är ju LCHF helt värdelöst eftersom man kan äta vanlig mat och ändå gå ner om man tränar hysteriskt hela veckan. LCHF imponerar inte precis. Ang bebisar ska de inte bada för ofta då deras hud är känslig. 1 gång i veckan är perfekt. Man tvättar ju bebisen varje morgon i ansikte på hals och i veck samt rumpa mm. Katrin duschar nog någon mer dag i veckan men hon är inte så noga med sin hygien vad jag förstått.

 • Camilla
  10 april, 2014 at 12:20

  Eller så menar hon veckobad=babybad på badhuset. Konstigt att folk el sk.miffon här ska anmärka/gnälla/klaga på allt här! Och vilka expertet vi har här! Kan och vet allt! Ni måste leva ett drömliv m perfekta barn, perfekt hus, barna era måste bara absolut felfri! Och vilken make^sambo ni har! 10 poängare .finns ett talesätt..surt sa räven!! Skrivet av en 5 barns mamma! Med en handikappad son ”Down syndrom” och svårt hjärtsjuk el.som vissa skriver här Mongo” alltså inte så perfekt liv.i andras ögon , barra i mina:-) Tur att man inte är perfekt
  🙂

 • Camilla
  10 april, 2014 at 12:22

  Oj va bokstäverna slant!! Ja man är ju inte som sagt perfekt:-)

 • Ärligt talat
  10 april, 2014 at 12:33

  Du har ett handikappat barn och så sitter du och kallar oss för ”miffon”. Alltså fy fan vad vidrigt och olämpligt. Är du inte riktigt klok?
  Varför är jag ett missfoster för att jag undrar om man med ”veckobad” menar att man enbart badar en gång i veckan?
  Vidriga lilla kvinna..

 • Ärligt talat
  10 april, 2014 at 12:35

  ”Det finns ett talesätt: surt sa räven”…

  Alltså, vad snackar du om?

 • jennifer
  10 april, 2014 at 12:36

  vart kan man lyssna på poden?

 • Camilla
  10 april, 2014 at 12:42

  Olämplig? Vad har du med att göra om någon badar en gång i veckan? Ska du dela säng med idetta fall Katrin.och Skillnad på handikappad och ett Miffo är att ett Miffo noll hjärnceller!! Har aldrig hört någon kalla en handikappad för Miffo” har jobbat med handikappade ungdomar i 25 år! Men de visste du nog redan ”

 • Camilla
  10 april, 2014 at 12:44

  Surt sa räven? Slå upp det eller vi har ju experter i alla kategorier här så
  Någon måste väl veta det.

 • Ärligt talat
  10 april, 2014 at 13:47

  Hade jag haft ditt ip nummer hade jag tagit reda på vilken liten håla du bor i och sedan skrivit till varenda arbetsplats i den kommunen som har hand om handikappade barn och visat dem dina kommentarer. En människa som har så lite jävla respekt för livet att hon sitter och rapar ur sig skällsord som ”MISSFOSTER” när de har ett barn med Downs syndrom, förtjänar att hängas ut i tidningar!

  Missfoster förtjänar att hånas då de ”inte har några hjärnceller” ?! Andra människor kanske har annorlunda kriterier som innefattar även handikappade!

  JÄVLA idiot!

 • Ärligt talat
  10 april, 2014 at 13:50

  DITT MOTTO SAKNAR LOGISK FÖRANKRING I SAMMANHANGET.

  Fan vad dum du verkar. Stackars barn..

 • Camilla
  10 april, 2014 at 14:15

  Vart står ordet missfoster i min text? Ordblind kamske? Idiot!!!!!! Miffo= pajas hsr aldrig använt ordet missfoster!!! Mem det är väl så du ser ut!!!!

 • Ärligt talat
  10 april, 2014 at 14:27

  MIFFO ÄR EN FÖRKORTNING AV MISSFOSTER DITT DUMMA HELVETE!

  Och det är så jag ser ut? Det är det argument du har att komma med? Du är ett sådant intelligensens bottenskrap att jag egentligen borde tycka förtvivlat synd om dig, men de enda jag känner sympati för här är din omgivning!!!

 • Camilla
  10 april, 2014 at 14:37

  Sitt inte på jobbet nu och skriv så du förlorar ditt jobb bidrag…vore trist! Jobbar spm psykolog och utreder ungdomar för tex.asberger, Adhd m.m. så dum är jag inte! Och föresten du borde kanske träna på ditt språkval!! Anser denna disskution är avslutad!

 • Ärligt talat
  10 april, 2014 at 14:53

  JAG borde ”träna på mitt språkval”! Du är helt enkelt bara för mycket! Läs igenom dina egna texter – det är som att läsa något skrivet av en väldigt obegåvad 12-åring. Alltså, man får hoppas att du är ett troll!!
  Och jag sitter inte på jobbet och smygskriver som du utan på ett tåg i Österrike.

 • fröken
  10 april, 2014 at 14:53

  Kan inte låta bli att fnissa lite över din kommentar Mamman, och en del av er andra också.Ni är så maniska på att hela tiden tala om att LCHF är bluff, och funkar inte.
  Varför är det så viktigt för er att säga det hela tiden. Låt bli att ät LCHF, ingen tvingar er! Ingen tvingade mig. Jag provade, utan motion, och gick ner 12 kg.
  Jätteglad så klart, men alla är olika. Någon kanske måste/vill kicka igång med massor av motion. Varför irriterar det er? Ni måste inte, men vi är många som vill!

 • sol
  10 april, 2014 at 14:55

  Andas människa!

 • Camilla
  10 april, 2014 at 15:00

  Va tvungen bara…vart står det att missfoster förtjänar att hånas! För dom har inga hjärnceller..i min text? Tolkar du texter som du vill eller vad är felet.det jag skrev va att människor skriver så vidrigt här inne…hur kan man skriva att någons barn är ful..katrin är fet mm tragiskt..därför skrev jag att det är tur att alla som skriver elakheter är såååå perfekta!! Min son är inte perfekt i allas ögon. .Men i mina är han det!!!!!!

 • Day
  10 april, 2014 at 15:05

  Ärligt talat… Miffo är ett slanguttryck för en person som är ”klantig”…”obegåvad”
  Kanske har du en annan förklaring till ordet Miffo, men det finns bara i ditt huvud, så sluta va så hysterisk!

 • Camilla
  10 april, 2014 at 15:05

  Tror tyvärr en 12 åring känns mer mogen och stabil än dig.Trevlig Resa!

 • Camilla
  10 april, 2014 at 15:07

  Day tack! Vissa vänder saker fel bara för att starta bråk tyvärr!

 • room
  10 april, 2014 at 15:09

  Du menar VAR kan man lyssna…?? Snälla, använd inte fel ord! Vet du på riktigt inte skillnaden mellan Var och Vart?

 • emma
  10 april, 2014 at 15:22

  När hon skulle gå ner i vikt efter att ha fött Ringo rasade hon ju i vikt på LCHF-kost.
  Sen får man inte glömma att om man tränar väldigt mycket bygger man upp muskelmassan som väger mer än fett, så Katrin har kanske tappat fett och ökat muskler….?
  Själv äter jag enligt LCHF. Inte för att gå ner i vikt, utan för att hålla vikten. Man slipper hålla igen och äta sallader. Man kan äta en massa gott utan att gå upp i vikt. Såser och gratänger och sånt.
  Alkohol gör att kroppen förbränner det före fett, så det kan vara boven.

 • Ärligt talat
  10 april, 2014 at 15:23

  Har inte tid att tjafsa mer, men eftersom du undrar när du sa att miffon inte hade några hjärnceller klistrar jag in din kommentar här nedan:

  Skillnad på handikappad och ett Miffo är att ett Miffo noll hjärnceller

  Det är alltså dina egna ord. Du verkar ha kort minne. Eller så är det något annat som inte står rätt till.

  Har egentligen inte tid att sitta och googla för att utbilda dig men här är ett exempel på att miffo är en förkortning på missfoster. (Men liksom…det trodde jag alla VISSTE!)

  http://en.wiktionary.org/wiki/miffo

 • ditte
  10 april, 2014 at 15:29

  Ja vart är du på väg Jennifer!

 • Camilla
  10 april, 2014 at 15:41

  Precos stog det handikappad = miffo? Ocj varför jämför du en handikappad m missfoster? det gör bara obildadepersonersom inte vet bättre! Miffo såna som skriver elakheter här anser jag inte har mycket innanför pannan.Och hur du fick till att jag kallade folk här inne med det ordet= utvecklingsstördperson är en gåta.En handikappad har inte den genen att vara elak och mobba..och skulle fler av oss va som dessa människor så skulle världen vara bra mycket finare
  🙂

 • Camilla
  10 april, 2014 at 15:46

  Stavfel jag vet:-) håller på sondmatar min kille.Ha det gott alla därute och va rädd om varanda!! Min son har ett hjärt/lungfel ett barn på fyra miljonet drabbas obotlig går ej opereras.så vi kämpar varje dag…alla ni ochså för en snällare värld
  🙂

 • Camilla
  10 april, 2014 at 15:50

  Missfoster ska absolut inte förknippas m handikappade…bara en hittils har jag hört gjort den jämförelsen tyvärr!!

 • snorkig
  10 april, 2014 at 16:06

  Miffo=missfoster

  Vad betyder miffo?
  (vardagligt ord, nedsättande, kortform för) missfoster: du fattar ju ingenting, ditt miffo! || -t; -n

 • snorkig
  10 april, 2014 at 16:20

  jobbat med handikappade ungdomar i 25 år.

  Jobbar spm psykolog och utreder ungdomar för tex.asberger, Adhd

  du ljuger som en häst travar…

 • snorkig
  10 april, 2014 at 16:21

  läkare vet att miffo=missfoster…

 • snorkig
  10 april, 2014 at 16:23

  asberger, Aspergers syndrom.

  inte fan att du är psykolog/läkare whatever

 • Camilla
  10 april, 2014 at 16:40

  Läkare skulle bli avstäng om vi använde ordet missfoster i vårat jobb..men privat så använder jag vilka ord jag vill.Bor i Åre föresten , en lite håla som många som er här gärna åker till…om ni har råd! Om jag ville skryta om mitt jobb inte fan skulle det vara just psykolog jag hittade på…träffar allt gör ofta på såna som er ja nästan dagligen faktiskt!! Skulle jag spela snobb så vore väl chef på ett stort företag tex i 08 län! Men som vi säger här…bli aldrig sjuk under loven här ..för då är sjukhus/akuten full av 08 pajaser..snygg och dyr utrustnimg.åker som krattor!!

 • Camilla
  10 april, 2014 at 16:51

  Snorkig? Om du träffar på en handikappad…är denna ett miffo , missfoster då…i dina ögon? Alla fina ord som skrivs ju är inte så vackra jämt! Ni som gnäller ..tex.fula kläder.tjock.ser påtänd ut.fula barn.äcklig sambo mm…vad anser ni att ni borde kallas för? Smarta, mobbare, avundsjuka, snyggast bäst ellet kanske vackrast? Tycker Katrin är ottoligt tuff!! Jag skulle anmäla direkt alla påhopp på mina barn tex.

 • Camilla
  10 april, 2014 at 16:54

  Och jag är gaaaammal född 1967 så jag har faktiskt jobbst 25 år nu…därav mina fula tanthänder!

 • Ärligt talat
  10 april, 2014 at 17:07

  Nä, nu börjar du bli för mycket. Nu går jag inte på det längre.
  Jag har åtta år universitetsstudier och du som knappt kan sätta ihop en enda mening eller stava dig igenom fyra ord på raken, kallar mig obildad. Sedan ifrågasätter du hur jag kan göra den jämförelse jag ursprungligen ifrågasatt och anklagat dig för, dvs dina egna ord.

  Är helt övertygad nu om att du är ett troll. Ingen är nämligen så korkad. För mycket helt enkelt. Jaha, hoppas du hade skoj. Jag gick på det. Hej hej.

 • Camilla
  10 april, 2014 at 17:46

  Universitets studier i vad? Utredning och analyser vart gränser går mellan att kommentera och mobba på nätet! Hoppas att du inte jobbar m människor vore en katastrof!! Och varför skulle jag va ett troll? Som man ser sig själv ser man andra!! Mobbar aldrig någon, men vissa .kommentarer här är rent skrämmande!! Hoppas Katrin m folk har koll på vilka det är!! Hm… 8 års studier? 1, 5 år mer än mig..och du låter och utrycker dig som min 14 åring hemma! Låter inte som en bra utbilning.du måste jobba m datorer”hoppas jag” annars måste din chef se över sin personal. TREVLIG RESA!!

 • m
  10 april, 2014 at 18:40

  Är du helt pantad då du frågar okända läsare om Tennisracket när du dessutom avskyr dina läsare..vilken vettig person frågar väl såklart Tennsläraren om vilket racket som gäller och vad man skall tänka på..En självklarhet som vilken barnunge som helst skulle fatta…

 • Sarah
  10 april, 2014 at 21:00

  Men du, känns inte röda viner litesådär som tillhör vintern? Jag känner att det är mer åt rosé säsongen nu 😉

  Love från SoHo <3

 • Julia
  10 april, 2014 at 23:56

  Köp en Head-rack!! Sjukt bra kvalité på dem, har en sådan och den håller nu i strax 6 år. Spelar ungefär 4 gng i v så racket verkligen super bra! Passar både för nybörjare som mera avancerade. Lycka till!

 • Day
  11 april, 2014 at 01:53

  Ärligt talat…Men snälla människa,. det här är din egen länk, med betydelsen för miffo

  (slang) an idiot, a freak, a weird, stupid person (strongly derogatory)

 • Day
  11 april, 2014 at 01:54

  Vaaa????

 • Mysan
  11 april, 2014 at 01:58

  Det beror väl på vad man gillar? Du slutar väl inte dricka ett vin du gillar, bara för att det blir sommar?

 • laura
  11 april, 2014 at 10:10

  Allvarligt, du kan inte vara psykolog för du skulle aldrig ha kommit in på utbildningen genom vare sig högskoleprov eller betyg med dina svenskkunskaper. Samt att dina resonemang brister i logik och saknar röd tråd.

 • laura
  11 april, 2014 at 10:12

  Bara lägg ner. Välj en trovärdig lögn nästa gång. Elevassistent eller butiksbiträde i Katrins butik skulle jag kunna gå på.

 • davve
  18 april, 2014 at 19:02

  språkpolisen är ute på patrull.