Okategoriserade

God morgon

Jag har en kontorsdag idag. Betala räkningar, skriva, räkna, prata i telefon. Ska trippa ner och ha ett möte i Sturegallerian om 45 minuter. Om franchise. Kan vara intressant. Det blir kul att åka ner till Göteborg på fredag. Jag förväntar mig ett jävla tryck. Det blir ett jävla tryck. Vilken människa i hela världen skulle inte vilja äta pizza och bröd som man inte går upp i vikt av? Exakt. Och dessutom står jag och Ken där som levande exempel på hur man blir smal av LCHF. Bra! ICA Kungälv klockan 11-16. Vi ses där!

Johan mejlade mig nyss. Han skrev att det hade blivit ett sånt jävla tryck efter att jag skrev om de där underbara BH:arna så att han bestämt sig för att förlänga kampanjen i tre dagar till. ”Katrin, det är väldigt kul att du gillar BH:arna. Hälsa dina läsare att vi förlänger kampanjen för deras skull!”. Det var klokt gjort av Johan. Och bra för alla er som inte kollar nätet på helgen. Jag ska genast köpa ett trepack till. Ni kommer inte att ångra er! Här är den skönaste BH:n i världen!

Apropå försäljning så hade vi 475 brödbeställningar över helgen, ha ha ha! Jag skrattar hela vägen till banken. Det gör jag inte alls men jag ler över att jag kan betala alla löner och utgifter och ta ut en liten lön till moi! Det är första gången som jag gör det sen vi startade klubben och den är ett år och en månad sedan. Vi får se om det håller i sig men jag glädjer mig åt det nu i alla fall!

Och så var det kanske inte så mycket mer just nu? Jo! Jag träffade en man på en fest här om dagen. ”Nä men hallå Natasha!”, sa han till mig efter att Bingo och han kramats. Sen fick jag en hård kram av den främmande mannen. Ni vet så där så man nästan kippar efter andan. ”Ehh nu tror jag nog att du blandar ihop mig med Bingos ex Natasha Peyre”, sa jag och log. ”Ä men va fan?! Va heter du rå?”, sa den trevlige dock kanske lite klumpige. ”Jag heter Katrin och det är ganska lustigt hur du kan tro att jag är Natasha, vi är inte så lika”, sa jag och såg hur Bingo nu stod dubbelvikt och grät av skratt. ”Eh eh eh a men asså fan hur ska jag komma ur det här nu då?”, sa mannen som för övrigt är en känd författare. Så skrattade vi åt det hela och så var det över.

You Might Also Like

 • E
  26 februari, 2013 at 10:33

  Jag kommer på lördag!

 • Evelina
  26 februari, 2013 at 10:53

  Godmorgon Katrin!
  Kolla in bloggen: http://www.finest.se/evelinasvärld
  En blogg om livet, LCHF, mat, bak, inspiration!

 • Anna
  26 februari, 2013 at 10:54

  Varför Kungälv och inte Göteborg? Kungälv är bara bönder och raggare, och långt från Göteborg. Jag är trogen LCHF livsstilen sen 2 år och hade gärna handlat i en affär i Göteborg. Men att bedöma Göteborgarnas LCHF intresse på Maxi i Kungälv kommer bli missvisande. Då kan man lika gärna beställa online, det är aslångt till Kungälv. Håller tummarna för en affär i Göteborg! Då är jag dig evigt trogen 🙂

 • Lotte
  26 februari, 2013 at 11:10

  Kul att det går så bra för era butiker 🙂 Planerar ni öppna fler?

 • Elin
  26 februari, 2013 at 11:18

  Fast det tar max 20 minuter med bilen från götet till Kungälv.
  Visserligen bor jag på öster så jag är inte mitt i smeten, men inte direkt ansträngande att sätta sig och köra. Jag hade ju fått ta mig från Örgryte till ica Fokucs om det hade varit där också.

  Förstår inte varför folk ska vara så negativa.

  Sen är det tragiskt att ”Anna” är så fördomsfull, visserligen finns det väl ”bönder” och ”raggare” på de flesta ställen utanför storstan, men göteborg är en liten ankdam jämfört med stockholm så pinsamt när någon försöker spela storstadstuff.
  Kungälv är ju som en förort till götet så vad är problemet.

 • Maria
  26 februari, 2013 at 11:22

  hahah, roligaste historien med författaren, du, bingo och natasha.
  hahaha

 • Fröken Jenny
  26 februari, 2013 at 11:51

  LCHF är bara bluff !!! Sluta upp att lura lättlurade människor att gå ner i vikt. Om några år kommer era blodkärl vara ihopklistrade och ert blodtryck vara skyhögt. Det finns bara ett sätt att vara smal OCH hälsosam på: Äta tallriksmodellen och röra på sig. Punkt slut.

 • tomas
  26 februari, 2013 at 13:04

  Testade ditt matbröd. Helt ok smkmässigt.Men priset!!!!! 79 spänn för en liten limpa!!! Förstår att du skrattar hela vägen till banken.79 kronor är ju nästan ocker

 • Anneli
  26 februari, 2013 at 13:28

  Erkänn du blir irriterad av att man går ner, har bra värden och mår bra på LCHF? 😉
  Har ätit LCHF i 5 år OCH har fortfarande bra värden -och jag som hade diabetes innan.

  Skriv gärna mer om du blir arg och vill tjata om tallriksmodellen, tycker det är sååå kul att folk stör sig på hur andra vill leva. 😉

 • Hs
  26 februari, 2013 at 13:29

  Såg att de satt ut trottoarpratare på maxi Kungälv om dig så att du vet Katrin 🙂

 • Nikolina
  26 februari, 2013 at 13:45

  Fixar ni en butik här så ska jag oxå köra lchf 🙂
  Time for beach 2013
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma med skyddad identitet

 • Emma
  26 februari, 2013 at 13:48

  Alltid jobbiga bilköer till Kungälv. Tar mer än 20 minuter att köra bil.

 • Malin
  26 februari, 2013 at 13:58

  Öppna gärna en butik i Norrland också. Nu menar jag inte Sundsvall, utan Norrbotten! Vi äter också enligt lchf, men det finns inte mycket utbud här.

 • Pernilla
  26 februari, 2013 at 14:10

  Är man dum nog att betala 79:- för en limpa, så….

 • Kristina
  26 februari, 2013 at 14:17

  Alltså, googla, det finns hur mycket olika recept som helst – baka eget bröd, det blir kanon!
  Pizzabotten däremot är svårare, den vill jag med prova:)

 • Anna
  26 februari, 2013 at 14:45

  Ja fast jag kör inte bil så det tar bra mkt längre tid att ta mig dit än att beställa online, med el utan bil. Kungälv är inte alls en förort till Göteborg, det är en kranskommun. Menar inte att vara varken ’tragisk’ el fördomsfull, menar bara att fler kunder finns i Göteborg om man jämför med Kungälv. Det borde du också hålla med om. Företag vill sälja och förmodar att det är Katrins avsikt med att ev öppna butik i Göteborg.

 • jag
  26 februari, 2013 at 14:49

  tycker så synd om Shervin… hoppas du har riktigt dåligt samvete… men de har du ju förstås inte… men vet du, allting kommer fram förr eller senare… krama kommer bita dig i röven

 • Anna
  26 februari, 2013 at 14:56

  En kommetar om Shervin tidigare, vad hände med henne? Varför tycker du synd om henne? Nått jag måste ha missat….

  http://annaheltenkelt.blogg.se (Från Sofias Änglar)

 • Eva
  26 februari, 2013 at 15:06

  Hej!
  Fick hem de 3 BH:arna från Beauty Deal idag,
  de var supersköna!!
  Tack för tipset!!
  Eva

 • Anneli
  26 februari, 2013 at 15:40

  Öhh vilken planet kommer du ifrån?
  Möjligen vid rusningstrafiken, men du kör ju av innan bron, och kör förbi föstningen, då är det inga köer.

  Plus att det är en lördag.

 • Anneli
  26 februari, 2013 at 15:42

  Fast även om det är en kranskommun så kan det avståndsmässigt räknas som en förort. 😉 Om man jämför med stockholm.

  Självklart finns det mer kunder i Göteborg, men man får ju börja någonstans, tragiskt att folk är så jäkla negativa och lata. Fast ni kanske bor i innerstan och har fem minuter till Ica focus, annars så får ma ju krångla sig dit också. 😉

 • Ell
  26 februari, 2013 at 15:57

  Du verkar leva för att klaga och se ner på andra, varför inte fokusera på ditt egna liv i stället?
  Kikar man på din blogg gör du ju inte något annat än kommentera hur andra lever och gör.

 • Anna
  26 februari, 2013 at 16:39

  Hallå eller, vem är negativ? Du är den enda som slänger dig med trista uttryck. Take a chill pill, det handlar om en affär. Allt är inte så blodigt allvar?! Jag bor inte i innerstan, utan bor lite utanför. Men kan ta mig till innerstan på en kvart ungefär. Inte för att det är särskilt viktigt vart jag bor, min poäng var bara att det förmodligen når ut till fler kunder med en central placering i Göteborg. Och ju fler kunder-desto mer försäljning-mer prispress. Låter la kanon? Sluta nu grina illa för minsta lilla, fattar inte varför en åsikt om placering ska uppröra så. Vi vill väl alla ha en LCHF butik? Så smile:)

 • Johanna Ek
  26 februari, 2013 at 17:11

  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=3328574&filtertype=&sortby=

  Suphett tips! Säljer Femtio nyanser av honom triologin samt Playstation 2 slim den unika rosa modellen! Även en massa kläder och Singstar! Skynda fynda!

 • Lisa
  26 februari, 2013 at 17:28

  Jag håller med. Fick dem också idag och var lite orolig för de negativa kommentarerna jag läst, men den var jätteskön. L och jag brukar ha 85C funkar hur bra som helst ock känns inte alls. Bra tips!

 • Linan
  26 februari, 2013 at 18:20

  Håller med Anna. Sinnessjukt att någon ska bli kallad för ”tragisk” för att de yttrar sig om en affärsidé och dessutom har helt rätt i vad de säger.

 • Stephi
  26 februari, 2013 at 18:58

  Hej alla bloggisar!

  Vill ni passa på att pigga upp er garderob så kika in på mina auktioner på Tradera: massa härliga plagg och accessoarer från bl.a. Mulberry, Chanel, Miu Miu, Tiger, Ladurée, Diptyque, Mateus, Lexington, Hugo Boss, Top Shop med mera. Skynda fynda!

  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1817416

 • Therese
  26 februari, 2013 at 19:26

  Ledsen att göra dig besviken men det finns ingen pizza man går ner i vikt av, däremot finns det pizzor med lite kolhydrater 🙂

 • elina
  26 februari, 2013 at 19:31

  Den största frågan är om Katrin spelar dum, eller om hon seriöst tror att Kungälv ligger i Göteborg?

  Jag hade hemskt gärna åkt till Kungälv, men bor i Innerstan så har ingen bil, och ingen bekant med bil, och har ingen lust att skumpa runt på en buss i ett par mil 🙁

 • <R<O>N>
  26 februari, 2013 at 19:54

  Ha ha! Bra att ingen butik i Göteborg ville ställa upp på Katrins galenskaper. Hon kan gott hålla till i Kungälv. Då riskerar jag inte att få syn på hennes knotiga hästnylle.

 • johanna
  26 februari, 2013 at 20:52

  Fick hem BHarna idag. Väldigt tunt och skönt material och tuttarna sitter på plats (har 75d i vanliga fall) beställde M som satt perfekt. Inget jag skulle träna i men helt klart skön till vardags! Tummen upp till Katrin för tipset! Mer tips tackar!

 • Camilla
  26 februari, 2013 at 22:33

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Bettan
  27 februari, 2013 at 03:07

  Suck.. ja, och av lite kolhydrater, istället för mycket kolhydrater så går man ner i vikt!
  Det ät inte svårare än så.

 • Lotta
  27 februari, 2013 at 03:09

  Då tycker jag att du helt enkelt låter bli!!

 • Elina
  27 februari, 2013 at 16:15

  Jag vill inte låta bli, jag VILL ju dit, det är det som är grejen. Tycker det är tråkigt att det är så svårt bara, och att jag måste köpa ett busskort.

 • Sofia
  27 februari, 2013 at 16:22

  Fick hem BH:arna igår…vill bara ”varna” Er med större byst att dom var inget att ha! Säkert jättebra för de med mindre byst, men med större byst fick man inget som helst stöd och brösten fick inte ens plats innanför tyget. Jag beställde M(då det är min vanliga tröjstorlek), men den satt löst under bysten och bysten fick inte plats. (Har på andra BH:ar 70/75 F/Gkupa) //Sofia

 • Therese
  27 februari, 2013 at 18:57

  Nja, man går ner i vikt av att intaga färre kcal än man gör av med…kolhydrater eller ej 🙂

 • Marita Johansson
  2 mars, 2013 at 15:30

  Fick BHarna i dag, jättesköna, men inget stöd, tyvärr.
  Passar inte mej, är tydligen förstor,brösten blev hängiga.

 • Theresia
  3 mars, 2013 at 15:59

  Tyvärr så kanske dom kan upplysa dom tjejer med större byst att denna bh inte ger ett dugg med stöd,funkar att sova… Men tjejer ni med fast byst kör på för kön e den ialf..