Okategoriserade

God morgon

Idag jobbar jag. Vilken grej, va?! Jag har numera blivit en jävligt störig jävel när jag lämnar på dagis och morsar på grabbar i kostym som ska rusa iväg till sina datorer. ”När börjar du jobba då?”, kan de säga. Då svarar jag ”Jobba? Är inte det väldigt 92?”, ha ha ha. Det är min humor det. Fast lite kan jag tycka att vi kommit upp i åldern att man inte ska jobba så mycket längre om man ska visa någon form på framgång. Ja men tänk, jag började jobba när jag var 13 år. Sommarjobba. När jag var 25 startade jag mitt första företag som gick helt åt helvete men erfarenheten var ju guld värd. Idag är jag 36 år (37 om tre veckor) så då har jag alltså jobbat hårt (ganska hårt) i 12 år. Idag har jag 14 anställda som är unga människor och väldigt duktiga på att sköta mitt företag. Hungriga, glada, bekymmerslösa, ambitiösa som brinner för sitt jobb och vill göra karriär!

Precis som jag var när jag var i deras ålder. Jag är en småbarnsmamma som förtjänar att njuta av mitt liv som jag ändå bäddat ganska så bra. Klart att jag ska jobba jag älskar mitt jobb väldigt mycket men att jobba varje dag? Kommer jag nog aldrig att göra mer igen.

Jag skulle vilja ta upp en sak med er. Ringo har plötsligt blivit jättekänslig för vad han har på sig. Från ingenstans kom det här. Den senaste veckan. Varje dag säger han att det är något som han inte vill ha på sig. Ett par skor, en regnjacka, ett par byxor. Plagg som han tidigare haft på sig. ”De andra kommer att säga att jag är ful”, säger han varje gång. Jag har såklart tagit upp det med en pedagog i hans grupp. Som blev förskräckt. Han hade inte uppfattat något sådant alls. Han skulle i alla fall dyka in i ärendet. Har ni koll? Ni har koll på allt ju!

Och så en sista sak. Vi ska hjälpa Moa och Julia i Malawi. Ja, jag vet att det är mycket välgörenhet och många som behöver hjälp men de här tjejerna är grymma och ger sig inte och det betyder att de verkligen behöver hjälp. De har åkt till Malawi och bygger en förskola där. De gör mycket annat också men nu kan de inte fortsätta för deras pengar har tagit slut. Asså på allvar om, två unga tjejer som gör en sån här sak helt själva?! Det är så coolt och ska verkligen uppmuntras. De åker inte till London och jobbar i en bar, de pluggar inte i Santa Monica eller bummar i Verbier. De bygger dagis i Malawi för att hjälpa barnen där.

Ni sätter in en slant på Bankgiro: 176-2871. En hunka räcker. LCHFklubben.se sätter in 5000 kr på studs.

 

You Might Also Like

  • Sara
    26 augusti, 2014 at 20:12

    Min son är 4,5 år och är precis likadan. Det måste vara en cool t-shirt, en häftig tröja etc. Jag får absolut inte välja åt honom. Barnen verkar jämföra med varandra men jag har aldrig hört att någon verkligen säger att den andra är ful. Tror liksom mer att det är något de häver ur sig för att motivera sitt eget klädval. Så länge han känner sig fin och nöjd så är allt bra. Som vuxen tänker man ju också att man vill trivas i drt man har på sig så jag antar att detta bara är ett steg i utvecklingen?!