Okategoriserade

God morgon

Precis som mediumet sa så blev jag gravid på en gång är de inte fantastiskt? Så nu tror vi såklart att det blir en mörk flicka eftersom han även sa det. Fast om han har fel på just den punkten så gör det ju inget för en till Ringo hade varit som att vinna storslam så det spelar ingen roll. Fast det blir en tjej jag är helt säker.

Allt började med att jag inte anade något alls. Eftersom vi under tre månader haft sex nästan varje dag i mitten på månaden utan resultat började jag tröttna. Jag är ett kontrollfreak och har jag bestämt mig så vill jag gärna se resultat med detsamma. Men det blev inget. Jag var övertygad om att det var på grund av min ålder och att det skulle gå till slut men då fick det ta lite längre tid i så fall för vem orkar binga så där mycket just i min ålder?! Så månad fyra köpte jag stickorna. De visade att jag har ägglossning vid ett helt annat tillfälle än vad jag trott så de där två veckorna som vi pippat var helt…inte i onödan för det har ju andra fördelar men absolut inte i befruktningssyfte. Bingo ansåg mig oproffsig och tjoade ”Har vi inte ens legat på din ägglossning?!” Det hade vi inte. Jag var bombis på att jag hade ägglossning dag fem då jag är säker på att jag blev gravid med Ringo dag fem. Det är ovanligt men det händer. Jag har min ägglossning dag 18, alltså väldigt sent så våra försök var förgäves.

Så då kissade jag på stickor i två månader men inget resultat. Så då sket vi i saken. Inte alls så att vi var ledsna eller knäckta utan frustrerade och trötta på pippa. Så var vi ifrån varandra på nån ägglossning och sen var vi uppe i Jämtland i påskas och där sover vi alla i en stuga och vi i samma säng som Ringo så då bestämde vi oss för att skita  i det då också. Vi hade bestämt att vi skulle dra igång igen i april för då skulle det bli en januariunge och december kunde vi lika gärna hoppa ändå. Vem vill fylla år i december? Ingen.

Så jag ringde syrran och berättade att våra barn tyvärr inte kommer att gå i samma dagisgrupp men att det kommer att bli bra ändå. Syrran blev skitsur och sa att det var dåligt jobbat närå. Så vi hade en fantastisk långhelg i Jämtland som ni kanske minns?! Ringo åkte skidor, vi hade sol och härliga dagar varje dag, vi yogade, vi (Olivia) lagade fantastisk mat, allt var perfekt. Men vad nu? Rann det till i trosan eller vad var det jag kände? Jag brukar känna min ägglossning men inte så här starkt. Det var som ett tecken (jag är galen i tecken) fan hur skulle vi lösa det här. Det fanns ingen möjlighet till ett nyp under dessa omständigheter, visst vi kunde ha bett mamma Annika eller någon av syrrorna om att få ha huset för oss själva en liten stund men guuuuuud så pinsamt det var det inte tal om. Nä men vi skulle ju skita i den här ägglossningen vi vill inte föda barn i december ju.

Så timmarna gick men jag kunde inte sluta tänka på hur dumt det ändå vore att slösa en hel månad när vi faktiskt bara kunde kila ut i skogen och få till det, ja menar så gamla är vi inte och kreativiteten är det inte fel på varken hos mig eller hos Bingo så jag lättar på mitt tryck ”Du, jag är ganska så säker på att om vi inte vill slösa den här månaden så är dagen idag att köra på”, viskar jag till Bingo som genast ser sig runt om i stugan och sen möter min blick. ”Saknas det inte varor till middagen?”, frågar han mig. ”Jo det gör det vilken bra idé vi åker och handlar!”. ”Mamma, kan Ringo stanna med er så åker vi och handlar lite snabbt?”, och så var vi på väg till mataffären i Hälla.

”Oj vilken perfekt skogsdunge vi hade där då!”, utbrast Bingo och så körde vi in. Stängde av bilen och mer tonårsfilm än så blir det nog inte. Då kan ni visualisera menar jag. Sen till affären och sen tillbaka till lilla huset. Lite gladare, lite piggare!

Men herregud inte trodde väl jag att ett nyp i bilen kunde resultera i en befruktning. Vissa månader hade vi legat varje dag i 14 dagar och det hade inte gett resultat skulle ETT nyp i en bil göra susen. Ni fattar att jag inte trodde på det, va?!

Men mensvärken försvann aldrig och mensen kom inte. Eftersom jag vissa månader har 21 och vissa 30 mellan mina mensdagar så tänkte jag inte att jag var gravid en vecka efter att mensen inte kommit. Jag väntade i 40 dagar innan jag bestämde mig för att kissa på stickan. Då visste jag att jag var gravid. Jag hade haft molande mensvärk i 20 dagar och mina tuttar gjorde ont. De kändes som två blåmärken. Det var allt jag kände. Jag var fortfarande sugen på kaffe och cigg och det var de första tecknen jag fick med Ringo så det var ytterligare en aspekt som gjorde att jag tvekade.

Så kissade jag på stickan och den visade ett ”gravid” på en sekund. Bingo blev till sig i trasan och dansade och tjoade som en tok. Bingo älskar barn så himla mycket. Jag tycker om dem men inte på samma sätt som han. Dessutom hade jag ju haft tid på mig att förbereda mig på beskedet för Bingo kom det som en chock och överraskning såklart! ”Fan va sjukt att den där bilfärden gav resultat”, sa jag häpet. ”Hälla, hon ska heta Hälla! Hon blev till på Hälla!”, tjoade Bingo men det ska vi prata mer om. Jag är fortfarande inne på Savannah, Pim säger att hon måste heta Rut för Ringo och Rut är en perfekt match och sen gillar jag fortfarande Cornelia. Och Thelma var något jag kom på här om dagen. Bingo är inne på Olivia och Julia. Som hans syrror. Lite märklig men fina namn såklart. Jag gillar Isla ockå. Killnamnen får vi börja spåna på i juli om det skulle visa sig vara en kille på ultraljudet.

Så alltså, jag känner ju er och jag vet att ni vill veta allt i detalj. Det ska nu få såklart, jag delar allt med er. Jag är nu i vecka 11. 10 plus tre för att vara exakt så jag byter vecka på fredagar. På fredag börjar alltså vecka 12 och sen får jag börja yoga igen!

10 juni har vi kubb och nupp som vi gör den här gången på grund av min ålder och på grund av att vi inte vill riskera en bebis som dör det första året. Om det visar sig vara en Jerry som lever ett helt liv så behåller vi absolut. Gör oss inget alls att ha en liten mongis tvärtom gulligt och så får man mer gos! Och mer skratt! Det där med karriär och framgång har vi nog av i den här familjen och Ringo kommer att bli nåt jävla superproffs i något det är jag helt säker på för han är något utöver det vanliga. Och det får oss att genast komma tillbaka till…december. Hon kommer i december. Men vet ni vad?! Det gör inget för jag har redan safeat upp med tre falsklegg åt henne. Min syrra fick låna mitt leg sen hon fyllde 16 så nu är det paybacktime och hon har ju två att låna av och skulle lillan få blå ögon (förmodligen) så har jag redan snackat med Sara som självklart stället upp. Så då var det löst. Moppe och allt annat kommer hon att få köra innan hon fyllt jag är ju ingen tönt och när jag fyllde 16 fick jag en trimmad moppe av min pappa så det ligger i släkten att kringgå de där fjantiga lagarna. Allt bra med andra ord. Blir det en kille får jag lösa allt då med. Va fan då har han ju Ringos leg att låna!!!

En sista sak innan jag sätter på plattan för att göra frukost år killarna som fortfarande sover. Jag har inte fått sova en hel natt sen den 21 april. Finns det någon som kan hjälpa mig? Finns det nåt som jag kan hälla i mig på kvällen för att få sova? Jag har för mycket av något hormon men det är hemskt. Varje kväll har jag somnat vid 21 och varje natt vaknar jag antingen ett, eller två, eller tre eller fyra. Vissa nätter vid alla klockslag vissa vid ett av dem. Och så ligger jag där klarvaken och stirrar i taket. Ibland sms:ar jag syrran och undrar om vi ska gå runt Djurgårn men hon svarar aldrig. Då har hon varit vaken vid andra tider. Men hon är höggravid så då är det ju okej men ska jag inte få sova en hel natt på nio månader nu? Eller kommer det att gå över? Jag är inte orolig, jag är inte stressad. Jag vaknar pigg och kan inte somna om. Jag tänker inte på något alls utan bara på att jag inte kan sova. Vad gör jag?

Oj nu har jag skrivit i 40 minuter det kanske kan bli en roman i alla fall det här går ju som tåget. Och tänk att Ringo sover fortfarande. Vet ni att han inte har vaknat före oss en enda helgdag i hela hans liv? En liten sömntuta. Härligt! Jo, sista saken nu. Jag mår illa. Och jag har haft ont i magen ganska så mycket. Det är sällan jag har ont nu men de första veckorna kändes det som att jag hade ett eldklot i magen som brände och smärtade. Varvat med illamående fast inte så illa som med Ringo. Jag är heller inte lika trött som jag var med Ringo i början. Jag har bara sovit på dagen en gång, med Ringo gick jag hem varje dag mitt på dagen för att ta mig en nap. Jag har också en mycket bättre inställning den här gången. Jag känner mig inte stressad över att vara gravid, bli tjock, föda… Jag ser fram emot att tåta i trädgården hela sommaren och föda till jul. Egentligen ska hon komma 19 december men eftersom jag gör planerat kejsarsnitt den här gången så blir det nån gång kring Lucia. Känns bra och kul. Vi ser alla fram mot den här lilla tillökningen och det ska bli så kul för Ringo kommer att älska det. Ringo älskar ju bebisar och har pratat om Lucy ända sen hon kom och frågar jag vad hans lillasyster ska heta så svarar han ”Lucy” och frågar jag vad syrran har i magen så svarar han ”Lucy” och så säger han att han vill ha en Lucy han med!

Oj, hörrni är ni med mig ända här nere fortfarande? Trevligt i så fall. Det kommer nog att bli en del text framöver. Det brukar bli det när man är på smällen. Så många tankar och funderingar och tänk hur fort man glömmer bort. Jag ska ta och gräva fram min blogg från när jag var gravid med Ringo för det är kul att jämföra graviditeter.

Nu ska vi fira mors dag!

You Might Also Like

 • Mona/tullips
  26 maj, 2013 at 10:27

  Ett stort GRATTIS Katrin, så härligt:-)

 • Emma
  26 maj, 2013 at 10:40

  GRATTIS till den kommande familjemedlemmen!

 • Ebba
  26 maj, 2013 at 10:45

  Heja dig! Stort Grattis och jag ser fram emot att följa din blogg och detta mirakel! Ha en härlig dag!

 • Mia
  26 maj, 2013 at 10:45

  Grattis Ringo…snart blir du storebror 🙂

 • Gunilla
  26 maj, 2013 at 10:50

  Underbar läsning. Ska bli kul att följa din graviditet. 🙂

 • Alice
  26 maj, 2013 at 10:53

  Grattis!!! Gud så kul! Då antar jag att du inte är med på LCHF loppet?
  Lycka till!:)

 • Petra
  26 maj, 2013 at 10:59

  Vad roligt, Stort grattis!

 • Blixten
  26 maj, 2013 at 11:07

  Stort grattis!:) Är lite extra glad då ja oxå är på smällen, 3v efter dig:) Började med LCHF och jogg vid årsskiftet, använt din bok och gått ner 10 kg:) Så är lite nervös nu vad som kommer att hända. Känner redan att det är svårt att hålla sig lika strikt som tidigare, mår illa av fettet och känner gammalt sug efter kolisar:/ Så blir helt perfekt att få följa dig under graviditeten och efteråt och se hur du kommer göra med mat och motion:) Vet du vad… Ska köra min ägen lilla tävling, inte gå upp i vikt mer än Katrin och vara lika snabb att komma i form efteråt! Blir perfekt, nu behöver jag inte oroa mig mer över att tappa motivationen!! Återigen… Stort grattis:)

 • Caroline
  26 maj, 2013 at 11:08

  Grattis Katrin!

  December är en utmärkt månad att fylla år på! Fyller själv år då och nu även min coola lilla dotter. 🙂

 • K
  26 maj, 2013 at 11:25

  Har de senaste veckorna varit inne lite extra på din blogg för att kolla läget, dvs om ni blivit gravida!! Det här skall bli så roligt att följa. Grattis!!

 • J
  26 maj, 2013 at 11:34

  Grattis! Vad kul!

  Haha alltså ibland är du bara så skön, ibland är du helt kokobäng och när du tjatar om ditt lchf så orkar jag inte ens titta på bilderna.

  Nästa mars skulle passa oss perfekt i livet att baka syskon. Men jag vägrar en decemberbebis. Har jag flyt så hoppas jag att vi kan börja i januari-februari. Hoppas jag också mår mindre illa under min andra graviditet!

  Kan du inte lägga upp inlägg lite då och då från när du var i samma tid med ringo? Jag tycker att Rut passa jättefint med ringo! Men samtidigt, vill man heta Rut?

 • Emma
  26 maj, 2013 at 11:41

  Stort Grattis till er!! Så underbart!!!

 • mizzc
  26 maj, 2013 at 11:50

  Vad roligt GRATTIS till bebis i magen. Cornelia är ett jätte fint namn så jag hoppas ni får en liten Cornelia ,skulle passa bra i eran familj!!

 • mizzc
  26 maj, 2013 at 11:51

  Vem är Mediet du går till? Jag skulle vilja gå jag med…
  Har du nåt tips?

 • Amanda
  26 maj, 2013 at 11:56

  Grattis så himla mycket!:D

  Att ha sex då och då är större chans att bli gravid än varje dag så inte så konstigt 🙂 men så glad för er skull!

 • Haja
  26 maj, 2013 at 12:07

  Grattis till graviditeten! Du är så skön som skriver så öppet om ditt liv och dina tankar. Kommer bli roligt att få följa dig i din graviditet framöver! / Haja

 • Empo
  26 maj, 2013 at 12:09

  Det där är en kille.. Och du kommer bli enorm denna gång eftersom du redan är så här stor i vecka 11.. Omg!

 • Sandy
  26 maj, 2013 at 12:14

  STORT GRATTIS KATRIN!!!!!! Otroligt underbar läsning.

 • Coco
  26 maj, 2013 at 12:23

  Haha åh jag älskar dig! 😀 Och älskar att du är gravid och delar med dig av ALLT! 🙂 Funderar som bäst själv på att starta syskon-verkstaden och då är det ju extra roligt att läsa om dina tankar och vad som händer. Stort grattis till graviditeten! Och du, jag fyller i december och har aldrig fattat vad det är för satans nojs om det..har aldrig, never ever, haft problem med det. Snarare tvärtom, nu när man börjar bli lite äldre är det så jäävla gött att vara yngre än alla andra ända till december 😉 hähä. lycka till med allt ska bli underbart att följa med på ännu en graviditet med er! Vi har också barn i samma ålder som Ringo. Puss o kram ses inte på stan, bor ej i svedala

 • Linda
  26 maj, 2013 at 12:28

  Vad kul,grattisl!Gillar din sköna humor;-)

 • Ina
  26 maj, 2013 at 12:38

  Grattis! Stort GRATTIS förresten.

  Om det blir en tjej kan hon väl heta Lucia om hon föds på Luciadagen?! Sen får hon smeknamnet Lucy så klart.

 • J
  26 maj, 2013 at 12:39

  Och juste sperman behöver mogna! Var tredje dag är bäst säger dom. Vi körde var tredje och ibland var annan och blev gravida på första.

 • Svandis Ros
  26 maj, 2013 at 12:47

  Stort grattis till graviditeten och kul hur du berättar hur allting gick till 😉

  Ang. sömnen och sömnsvårigheter så rekommenderar jag Cal+ (ja jag säljer det men det är inte därför jag rekommenderar det)…

  Det är endast naturliga ingredienser så du kan äta detta under hela graviditeten.

  http://www.disa-sverige.myberryen.com/se/produkter/gel-supplements/cal/

  Om du vill veta mera så är du välkommen att maila mig.

  //Disa

 • Nikki
  26 maj, 2013 at 12:49

  Där steg du i mina ögon! Ja att ni kan tänka er en Jerry! 😉 har själv en dotter-Jerry och hon är bara sååå bäst! Underbarare unge får man leta efter. Okej hon blir inte hjärnkirurg men hon lever vare sekund av livet! Ni skulle fixat ett ”sådant” barn galant! Men snälla säg inte mongis det låter ite så trevligt! Grattis till bebisen i magen och lycka till ….

 • Anna-K
  26 maj, 2013 at 12:52

  Grattis o lycka till!

 • sanne
  26 maj, 2013 at 12:59

  Grattis!!:)

 • Idas Eskapader - En livsstilsblogg med feelgood-filterIdas Eskapader - Min uppväxt som spelmansdotter, och hur man äter sniglar som maträtt!
  26 maj, 2013 at 13:00

  Ringo och Rut!
  Underbart!

  Grattis!

  Förresten, det hade varit kul om du valde ut gamla, extra bra inlägg från förra gången och publicerade igen eller länkade. ”Favorit i repris” typ…

 • jenny
  26 maj, 2013 at 13:07

  Jaaaaa stort grattis!!! Jag är oxså gravid men det är första graviditeten och det visar sig bli tvillingar… aahh spännande! Ser fram emot att följa/tävla med dig när du tränar av dig gravid kilona.. 🙂

 • LineLo
  26 maj, 2013 at 13:08

  tvillingar? stackars dig haha

 • Sofia
  26 maj, 2013 at 13:10

  Testa antihistamintabletter (används mot allergi), om du vill sova gott. De flesta har trötthet som biverkan.
  Postafen (mot åksjuka och graviditetsillamående) kan också få en att sova gott…

 • Lovii
  26 maj, 2013 at 13:10

  Mediumet sa att du skulle bli gravid på första försöket? Well, ni har ju försökt ett antal månader…utan att bli gravid så? eh…Vem tror på medium, allvarligt talat?
  Dock är jag mkt imponerad att du kan tänka dig att föda ett barn med downs syndrom. Där steg du mkt i mina ögon.

 • Maria
  26 maj, 2013 at 13:15

  Stort Grattis och Lycka Till.
  Namnförslag på blogg- Cornelia och Rut, fina namn båda två.

 • Gillian
  26 maj, 2013 at 13:20

  Grattis Katrin!!
  Jag blev så jävla glad för din skull. Jag skrek ärligt rakt ut i telefonen till min fästman, och sa att du var gravid. Han fattade inte grejen alls, menmen karlar!

  Älskar att läsa din blogg, och ja självklart älskar jag dina detaljer. Detaljer gör hela grejen liksom!

  Nu hoppas vi på att mediumet hade rätt och det blir en mörk flicka. Hade varit jättekul!

 • Annika
  26 maj, 2013 at 13:43

  Köp Åsjukearmband på Apoteket, det hjälpte för mig när jag mådde illa- eller tejpa fast en gul ärta på insidan av handleden där akupunkturpunkten för illamående sitter!

 • Rifo
  26 maj, 2013 at 13:46

  Blev du så ivig av att en bloggerska du inte ens känner är gravid? Du behöver verkligen skaffa riktiga vänner, stackare!

 • Bea
  26 maj, 2013 at 13:47

  Grattis! Min äldsta dotter heter isla, fast vi stavar det Aila så alla svenskar skall kunna uttala det 🙂

 • Lilly
  26 maj, 2013 at 13:49

  Härlig läsning, tack för den och såklart, stort grattis till er!

 • Linda
  26 maj, 2013 at 13:49

  Stort Grattis!! Älskar dina kommentarer….”vem vill fylla år i december?” Haha, tänkte precis detsamma 🙂

 • Kristina
  26 maj, 2013 at 13:50

  Håller med på båda punkterna;)

 • Nazire
  26 maj, 2013 at 13:57

  Min son är född den 22/12, han är störtskön och supecool, omtyckt av vänner men ack så envis och så känslig om ngn han älskar sårar honom.Tål jättemycket om han slår sig men inte om ngn sårar honom. Jobbig som barn då han frågar och vill ha svar om ALLT men jätteklok men lat men vill han ngt så klarar han de galant. Älskar min lilla Stenbock som nu är 19 år. Han heter Alattin. Lycka till

 • D.
  26 maj, 2013 at 13:58

  Vilket medium gick du till? 🙂

 • Maria
  26 maj, 2013 at 14:01

  Grattis! Va kul! :0)

 • Maria
  26 maj, 2013 at 14:02

  Extra kul att du blev gravid i bilen ;0)

 • Louise
  26 maj, 2013 at 14:03

  Grattis, blir så glad för din skull.

 • Fjodorskijjjjj
  26 maj, 2013 at 14:25

  Jag instämmer i Glädjekören! Grattis, hoppas att du slutar blogga och koncentrerar dig på barnafödandes istället kvinna!

 • Fjodorskijjjjj
  26 maj, 2013 at 14:25

  Barnafödandet !

 • -Jenny-
  26 maj, 2013 at 14:28

  Grattis till graviditeten!!! Ska bli kul att följa er resa mot en familj på fem (med Nova inräknad).

 • arita
  26 maj, 2013 at 14:37

  Grattis! Thelma eler Telma <3

 • anna
  26 maj, 2013 at 14:47

  Ja..tack för den detaljerade beskrivningen över befruktningstidpunkten…gaah.

 • Susanne
  26 maj, 2013 at 14:52

  Grattis!!!!! Spännande att se om det blir en Lucia eller stjärngosse som kikar fram då 😉 jag käkade LCHF även under min grav. utom sista månaden då Ben & Jerry vann över mig på sin planhalva… Tre veckor efter lillan kom ut var jag på ursprungsvikt igen, yeyy. För jag antar att du inte kommer frossa loss denna gången som förra va?! Eller så får du plocka 30 kg en gång till, vilket som går ju bra….de e ju värdsligt! Men grattis igen!!!!

 • Jossan
  26 maj, 2013 at 14:59

  Grattis till er alla! Jag tycker bebisen ska heta Katja, om det blir en flicka förstås. Bingo/Ringo Katrin/Katja

 • Carolina
  26 maj, 2013 at 15:08

  Härligt! Testa postafen o lergigan som du kan få på recept för att få en skjuts i sömnen! Grattis och lycka till!!

 • Anna
  26 maj, 2013 at 15:45

  Postafen rekommenderas inte längre!

 • Sara
  26 maj, 2013 at 16:06

  Herregud vad jag skrattar nu! Jag är i vecka 11 och byter också på fredagar! Min BF ska vara den 19e december och det känns inte alltför kul att föda på jul men man får vän knipa 😉
  Grattis till bebisen i alla fall! Ska bli kul att följa någon som är i exakt samma dag/vecka som mig!

 • Pluto
  26 maj, 2013 at 16:23

  Vad då inte sovit en hel natt sedan 21 april? Jag har inte sovit en hel natt på 30 år…

 • Anna
  26 maj, 2013 at 16:38

  Underbart! Stort grattis!

 • Johanna
  26 maj, 2013 at 17:12

  Men snälla.. De flesta människor är inte lika egoistiska som du och ser tvillingar som dubbel gåva istället för något jobbigt. Visst, mer arbete men också mer glädje. Grattis Jenny!

 • Linn
  26 maj, 2013 at 17:15

  Har ett barn, tillräckligt jobbigt när man har ett krävande barn. Glad att jag inte fick två direkt!! Självisk ell inte.

 • Johanna
  26 maj, 2013 at 17:20

  Stort grattis till bebis i magen!

 • Filippa
  26 maj, 2013 at 17:21

  Stort stort grattis! Vad spännande, och vilken rolig historia!!

 • Anna
  26 maj, 2013 at 17:39

  Grattis! Själv fyller jag år 28 Dec… JÄTTEKUL not. Dock har det ju alltid varit på jullovet så det är ju ett stort + !! 🙂

 • Latrin
  26 maj, 2013 at 18:15

  Jag tycker Latrin rimmar bättre på Katrin.

  Bingo/Ringo Katrin/Latrin

 • Sexbarnsmamma
  26 maj, 2013 at 19:01

  Ett stort grattis till tillökningen hela familjen

 • Amy
  26 maj, 2013 at 19:21

  Stort grattis!! Min dotter 4 år heter Cornelia och namn till nr 2 var Olivia/ oliver det blev en oliver som idag är 15 månader och just tog sina första steg! Så mycket att se fram emot med en liten bebbe! Grattis igen! Kram

 • H.Olsson
  26 maj, 2013 at 20:04

  GRATTIS!!!
  Katrin, när du skriver bok om ditt liv…glöm inte
  att berätta hur andra barnet har kommit;))))

 • Josefine
  26 maj, 2013 at 20:43

  Vad roligt! Det är roligt när andra får barn!

 • Tea
  26 maj, 2013 at 20:53

  Grattis! Och hoppas allt går bra!! Du är bara bäst!!!

 • Petra
  26 maj, 2013 at 21:04

  Grattis Katrin! Kul att läsa ett sånt här inlägg! Lite annorlunda men väldigt kul! 🙂

 • Stina
  26 maj, 2013 at 21:05

  Grattis!!!

  Själv tycker jag namnet Rut är helt fantastiskt!
  Jag har en Viggo och en Svea, och får vi en trea blir det lätt en Rut!

  Lycka till!

 • Elle
  26 maj, 2013 at 21:09

  Grattis!!!

 • Cattis
  26 maj, 2013 at 21:11

  Heder till dig Katrin som vågar stå upp för att barn med Downs syndrom också har rätten till ett liv…..

 • Sofia
  26 maj, 2013 at 21:13

  Kul med ett till barn! Jag har just avverkat första året som tvåbarnsmamma och det är både fantastiskt roligt och jobbigt (och kan ni sektlika lchf:are som ska idiotförklara alla andra tänka er att jag blev alldeles för mager – 44 kg – bara på att amma, motionera lagom och äta varierat, bra och kolhydratrikt…). Men jag fattar verkligen inte vad du Katrin menar med att du blev gravid DIREKT när storyn var flera månader….Fort och fel som vanligt?!

 • Jenny
  26 maj, 2013 at 21:21

  Grattis Katrin! Det känns som en av mina bästa vänner just har berättat att hon är gravid och jag är verkligen jätteglad för er skull. Ta hand om dig. Kram kram

 • Mia
  26 maj, 2013 at 21:39

  Grattis så roligt! Hen kan ju gå på samma dagis som Blondinbellas bebis!

 • Pam
  26 maj, 2013 at 21:50

  Själviskteller inte, jävligt onödig kommentar. Livet är mindre jobbigt om man ha en god inställning.typiskt bananland, att man inte bara kan vara glad åt någon annans lycka

 • Siri
  26 maj, 2013 at 21:56

  Alla vaknar på nätterna ungefär en gång i timmen. Det är kvar sen vi bodde i grottor och var tvungna att akta oss för rovdjur och sånt där läskigt. Oftast märker vi inte att vi vaknar. Då allt är lugnt somnar vi om. Börjar man däremot tänka på att man inte kan sova så..kan man inte somna. Det har nog ändå att göra med att du är gravid. Glad och vill vara vaken.

 • Anna
  26 maj, 2013 at 22:02

  Ååååå va kul det ska bli att få följa dej nu som jag sen länge tillbaka har gjort 🙂 spännande spännande :))

 • sophia
  26 maj, 2013 at 22:08

  GRATTIS

 • Maria
  26 maj, 2013 at 22:19

  Rakel… (Som i Rakel och Lea).

 • Jessica
  26 maj, 2013 at 22:22

  Jag är tvilling och är sååå tacksam för det. Jag & syrran blir 36 i år 🙂
  Vi var snälla som ljus som små och mamma behövde bara ge oss nattmål i en vecka sen sov vi hela nätterna 🙂
  Grattis!!

 • Linn
  26 maj, 2013 at 22:23

  Du ”vägrar” att föda ett barn i december!?

  Hahahahahahahahahaha! Sjukt kul! Fniss. Tihi. Löjligt.

 • Tin
  26 maj, 2013 at 22:29

  GRATTIS!!!!!
  Du & jag var gravida samtidigt förra gången och är det nu med 😀
  Fick oxå en grabb första gången. Bebisen som växer i magen nu är en kille. Är i vecka 29 nu så ligger lite före dig.Förra gången var det tvärtom 😀

 • Marie
  26 maj, 2013 at 22:31

  Vad fantastiskt roligt det ska bli att få följa graviditeten den här gpngen också.

  Med äldsta barnet försökte vi i ett helt år innan vi fick till det. När ingenting hänt bestämde vi oss för att ta en paus, som sagt vem vill fylla år i december? Vi hade sex en gång, flera dagar innan ägglossningen och således ingen ”förhoppning” om barn. DÅ blev jag

 • Marie
  26 maj, 2013 at 22:32

  ..gravid. Snopet men fantastiskt! Nu är det självklart attxdet blev just då, annars hade vi ju inte haft vår fantastiska unge.

 • Mimmi
  26 maj, 2013 at 22:42

  Vad fan? Får man inte bli glad för andras skull trots att man inte känner varandra? Jag blev glad när jag såg Gillians kommentar.

  Du behöver verkligen skaffa dig en ödmjukare inställning till livet och andra. Din stackare.

 • Andrea
  26 maj, 2013 at 22:47

  Jaa mongisar verkar väldigt mysiga i sättet faktiskt :0) och anledningen som jag tror att hon kallar dawns för mongis är för att man måste kunna skoja om allvarliga saker ibland, lite som att göra de bästa av situationen om du förstår..

 • j
  26 maj, 2013 at 22:53

  Gulligt att du skriver att du skulle behålla om det blir en bebis.med.downs syndrom men mindre när du skriver mongis :'( är själv 25 fick mitt.tredje barn när jag var 23 och han har downs och han är det mest finaste jag har hade det gått att bota hade jag tackat nej rakt av!

 • Mikaela
  26 maj, 2013 at 22:53

  Ingen vill fylla år i december?Jo man tackar.Mitt andra barn va beräknar till i början av januari först,sen vid rul 29/12.Va heeelt säker på att gå över tiden till januari,men 30/12 på årets näst sista dag bestämde han sig för att komma ut.Visserligen glad att han inte prickade in nyårsafton,för vem vill fylla år på nyårsafton 😉

 • Andrea
  26 maj, 2013 at 22:55

  klockren!

 • Andrea
  26 maj, 2013 at 22:55

  Klockren!!!!

 • Eva
  26 maj, 2013 at 22:58

  Världens härligaste inlägg om en tillbliven bebis. Du tar nog priset. Grattis !

 • Andrea
  26 maj, 2013 at 22:59

  Grattis!!!!!

 • Saga
  26 maj, 2013 at 23:04

  Zingo ska hon heta. Bingo, Ringo och Zingo:) Stort grattis!

 • Helena
  26 maj, 2013 at 23:20

  Grattis!! Idag var jag för första gången in i LCHF butiken i Sturegallerian. Det var sååå roligt när paret före mig frågade om ”Brunt socker till kaffet”!!!! Haha, undra om de visste var de handlade sitt kaffe :-)!!!!

 • Cattis
  26 maj, 2013 at 23:26

  Haha så sant….

 • ML
  26 maj, 2013 at 23:53

  Grattis! Jättekul! Nu blir det ännu roligare att läsa din blogg 🙂 Modigt av dig att berätta så tidigt i graviditeten, alla brukar vänta tills de kritiska veckorna är över. men allt kommer att gå bra!
  Så kul för er alla och Grattis igen!

 • Emelie
  27 maj, 2013 at 00:01

  GRATTIS! Så jäkla kul!
  ang. den där molvärken så är det vanlig när man är omföderska. Man känner allt mycket tydligare, därav molvärk etc. Kommer bli kanon.
  Hon kanske kommer den 11dec som min Laura då 😉

 • linda
  27 maj, 2013 at 00:02

  Jag har jätte lätt o bli gravid. Men nu undrar jag vad som hänt ej blivit det på 1 år. Min minsta är 2 år den äldsta 8 sen en på 4. och 6.
  Ja ett helt dagis men underbart. Man får passa på medan man är ung.
  Men vill gärna ha ett till, men men får bli gravid först.
  Vi har försökt men nu tar vi det som det kommer. blir jag blir vi glada blir jag inte bara försöka igen 🙂

  Kul du är gravid igen 😉

 • mormor i Örnsberg
  27 maj, 2013 at 00:56

  Grattis till tvillingarna Jenny!!Jag tror alla negativa kommentarer är avundsjuka,det är så coolt med tvillingar.Mycket jobb men vilken glädje de får av varandra sen.Ta hjälp av familj och vänner så kommer det att underlätta.Grattis till Katrine,hoppas allt går bra för alla gravida!

 • M
  27 maj, 2013 at 00:57

  Grattis! Hoppas du slipper illamåendet!

 • M
  27 maj, 2013 at 04:45

  ????

 • Hanna
  27 maj, 2013 at 06:18

  Grattis till graviditeten!

 • anna
  27 maj, 2013 at 07:02

  Jag blev jätteglad när kronprinsessan blev gravid! Jag blev superglad när Storbrittanniens kronprinsessa Catherine blev gravid och jag grät i tre dagar då för länge sedan då Diana dog. OCH HAR ETT EGET LIV..

 • Cattis
  27 maj, 2013 at 07:04

  Gravid på en gång = första försöken….

 • anna
  27 maj, 2013 at 07:05

  SEktlik kan du vara sjölv din idiot. Läs på om vad konstant förhöjda insulinnivåer i blodet gör år människors hälsa så fattar du varför det är så jätteviktigt att stabilisera blodsockerhalten.
  Okunskap är ett gissel

 • pia
  27 maj, 2013 at 07:08

  I dag fick din blogg mig att le. Grattis o lycka till.

 • Kjerstin
  27 maj, 2013 at 07:30

  Välkommen till Tjocksmock Klubben, denna gång tror jag att du kommer att förbli fet resten av livet så du får härmed medlemsskap livet ut 😛

 • systersol
  27 maj, 2013 at 08:36

  Hej! åh grattis jag har kollat och kollat och kollat för att se om inte du är gravid samtidigt som mig igen 🙂 jag fick barn en vecka efter dig sist. Nu ligger jag 3 veckor före! xså vi får se vem som får först denna gången.
  GRATTIS! ska bli kul att följa din grav igen!

 • ml i sf
  27 maj, 2013 at 08:47

  Synd att du inte traffade min son istallet for Bingo…….;-) Jag hade garna velat ha dig som svardotter – men grattis och ha det bra med din fina familj!

 • Marieadine
  27 maj, 2013 at 10:02

  Du är för härlig katrin! älskar hur du kör ditt race och skiter i vad andra tycker behöver lite utav ditt GO =) Kanske hon skulle heta Lucia om hon nu kommer lagom till dess :p

 • Diana DeMarkey - ..Liveyourdreams
  27 maj, 2013 at 10:04

  Shit vad kul, fler kändisar som blir gravida nu. =) Rolig historia men fattar inte att du inte har lite mer censuri dina ord med tanke på att mor och far kanske läser din blogg. Eller kanske bara jag som tycker sånt är obehagligt att mina föräldrar ska behöva veta hur mycket jag har pippar och sånt.. =)
  Men ett STORT GRATTIS och hoppas innerligt att det blir en flicka och att hon är helt frisk. 😉 Fint av er att ändå vilja ha en mongis ändå. =)

  Jag fyller i november, inte kul men man överlever!

 • NinaKatarina
  27 maj, 2013 at 10:35

  Stort Grattis.
  Decemberbarn är bra barn !!

 • Helena
  27 maj, 2013 at 10:44

  Jättestort grattis till er! 🙂

 • Emma
  27 maj, 2013 at 10:51

  Jag har tvillingar och det är det bästa som hänt mig! Visst, jobbigt det första året eller två, men sen har de alltid varandra. En vän för livet! Mina älsklingar är nu 15 år! 🙂

 • Emma
  27 maj, 2013 at 10:53

  Du har dragit en vinstlott kan jag bara tala om! 🙂
  Kan vara lite jobbigt i början, men jag upplever det som att de som bara får ett barn också har det jobbigt. Man anpassar sig liksom. Efter första året blir det lättare för då har alltid varandra att leka med.
  Jag har tvillingar och jag är överlycklig för att jag fick två samtidigt. Perfekt!

 • Emma
  27 maj, 2013 at 10:57

  Tänker du överäta kolhydrater och socker och bli en tjockis som förra gången, eller fortsätta med LCHF och se snygg och hälsosam ut när du fött ditt barn?
  Jag hade ju lätt valt LCHF 🙂

 • Jenny
  27 maj, 2013 at 11:08

  Hej LineLo!
  Om du bara visste hur glad jag är för mina tvillingar i magen! Kommer självklart bli tufft men omställningen från inga barn till ett barn är säkert minst lika tuff! Jag har en underbar man som har ett flexibelt jobb och kommer vara hemma hela första året. Detta kommer lösa sig galant! Ledsen att du har sådan negativinställning på en sådan underbar nyhet!
  Ha en bra dag! 😀

 • Jenny
  27 maj, 2013 at 11:14

  Hej Mormor i Örnsberg!
  Tack för stödet! Känns underbart att få så fina kommentarer! Du är säkert en underbar mormor och jag vet att jag garanterat får stöd av vänner och familj, dom är bäst i världen!
  Ha en bra dag!

 • Fia Fit
  27 maj, 2013 at 12:28

  Varför allt snack om december-bebisar? Vad är det med det? Jag förstår inte resonemanget.

  Jag har en kille som är född i december och förstår inte vad ni snackar om. Jag är bara glad över att jag fick en supersöt frisk liten kille och om han sedan är född i januari eller december skiter jag fullständigt i. Trodde bara det var i Solsidan (i serien där de ville avla fram ett tennisproffs) man tänkte så!

 • Therese
  27 maj, 2013 at 13:50

  Grattis Katrin. Vi skulle varit i exakt samma dag och vecka. Fick tyvärr missfall förra veckan efter att ha sett hjärtljud på vul. Andra missfallet på raken, inga barn och 27år. Glad för din skull men förbannat jävla avundsjuk. Önskar dig all lycka till men lämnar din blogg nu för snacka om att bli påmind om en av de värsta stunderna i ens liv. Fan vad bitter jag låter… Sorry för det. Stort lycka till igen!!

 • Minna
  27 maj, 2013 at 14:53

  Hej Katrin!

  Du är lika underhållande som vanligt! Stort grattis till ett syskon till Ringo.

  Skulle vara tacksam om du vill berätta om varför du ska ha ett planerat kejsarsnitt? Och hur du ”fick” det eller vad säger man.
  Jag är livrädd för att föda barn men vill samtidigt ha familj. Funderar på kejsarsnitt för att slippa föda. Är rädd för allt jag hört.
  Skulle vara kul att höra vad en ärlig människa säger.

 • Molly
  27 maj, 2013 at 17:29

  Grattis till bebisen! Här kommer ett tips på ett väldigt vackert flicknamn. Wendela

 • Johanna
  27 maj, 2013 at 17:58

  Ååå grattis grattis! Jag tycker Hälla är ett riktigt bra namnförslag. Men jag gillar Ringos förslag också. Lucy. Som den där förmänniskan. Om flickan kommer kring lucia skulle väl även Lucia vara ett fint namn? Nästan som Lucy… Ännu en gång GRATTIS & lycka till! 🙂

 • anna
  27 maj, 2013 at 18:58

  Det är sorgligt men tiden läker alla sår sen är det bara att köra igång igen. Och du-slappna av och tänk positivt!Lycka till

 • Frida Klasson
  27 maj, 2013 at 19:51

  Stort Grattis!
  Måste ju säga att Bingo har himla bra smak med namn 🙂
  Har själv 2döttrar, varvid de heter Olivia och Julia. Blev lite full i skratt när jag läste det.
  Lycka till med graviditeten!

 • Lisa
  27 maj, 2013 at 21:14

  Hälla!!! Klockrent namn och Fint 🙂 Grattis!

 • Andrea
  27 maj, 2013 at 23:44

  Det kommer komma, mena du att du bara är 27? hehe det är lugnt du har ju ca 10 år till på dig?! det kommer trilla ner snart, ta det bara lugnt som sagt!

 • Maria
  28 maj, 2013 at 03:05

  ”Finns det nått som jag kan HÄLLA i mig på kvällen” helt klart ett tecken på att hon ska heta Hälla 😉

 • Liz
  28 maj, 2013 at 06:43

  Gbg, har 2 pojkar 4-och 6 år.

  Hormoner gör att du har en rubbad sömn, men det förstår du nog själv också. Kommer lägga sig om ett par veckor. Liknande hände mig med andra graviditeten. Kom ihåg, ingen graviditet är den andra lik. Underskatta inte uttrycket: ”lyssna på din kropp”.

  Ni hr ju ändå tajmat det ganska bra med syrran din. Så kul!!!

  Underbart att Ringo sover så bra. Han är en harmonisk kille han. Det har ni gjort bra! Svåraste jobbet som finns, att vara en bra förälder.

  Fn va bra du är som skriver så detaljerat.
  LOVE IT!!

  Ta nu hand om dig.

 • Angelica
  28 maj, 2013 at 08:46

  Haha du är ju bara för skön 🙂 stort grattis och lycka till!!!

 • S
  28 maj, 2013 at 09:06

  Vi har försökt i 2 1/2 år att få barn och nu fick vi ett plus beräknat till 1 jan, och ibland kan man helt enkelt inte välja. Väljer vår liten att komma på självaste julafton så är det så. Inget har gjort mig gladare än det där plusset och den kommer absolut inte bli mindre värd eller älskad för det!

 • Karin
  28 maj, 2013 at 11:14

  Gud vad roligt katten, stort grattis!

 • Sofia
  28 maj, 2013 at 12:18

  Haha okej jag kan vara sektlik! Och precis, lchf:are ska hela tiden idiotförklara folk haha! Men idiot vill jag dock inte vara, jag tycker att jag är någorlunda smart som 32 år, tvåbarnsförälder (det är bra för ens egen utveckling) och civilingenjör. Jag är också ganska påläst vad gäller mat och näringsämnen. Jag äter väldigt sällan socker, absolut inte sötningsmedel och annan konstgjord skit och ur kolhydratskategorin äter jag nästan alltid långsamma kolhydrater. Så jag tycker inte att jag har problem med någon konstant höjd insulinnivå. Tror du det?

 • Malin
  28 maj, 2013 at 12:37

  Vad kul och spännande med tvillingar:) Lycka till med graviditeten och dina två små sen när de kommer:)

 • Emelie
  28 maj, 2013 at 12:39

  Grattis Katrin!!! Aby dzieciatko bylo zdrowe!

 • H
  28 maj, 2013 at 19:03

  Varför skulle man ha större chans att bli gravid för att man har sex då och då? Har du några bevis för det?

 • Amanda
  29 maj, 2013 at 15:33

  Finns forskningar på det, spermierna hinner inte mogna om man har sex varje dag, jag sitter med telefonen så kan inte länka några källor men Googla så får du se 🙂

 • Gillian
  30 maj, 2013 at 17:56

  Jag har ett ganska så bra liv, och jag behöver inte skriva dryga kommentarer för att själv må bra. Och nej jag känner inte Katrin, men det är skitsamma, för jag blev glad för hennes skull ändå. 😉

 • Gillian
  30 maj, 2013 at 17:57

  Håller för övrigt med både Anna och Mimmi! Klockrena kommentarer flickor! 😉

 • Gillian
  30 maj, 2013 at 18:06

  Haha Anna, jag blev också jätteglad när kronprinsessan blev gravid! 😉

 • Aida
  30 maj, 2013 at 22:20

  Åh Grattis så himla mycket! Vad roligt!
  Och vilken rolig historia haha 😀
  Lycka till med allt nu!

 • Pernilla
  31 maj, 2013 at 12:22

  super grattis!! nova borde väl också bli glad? en lillasyster?? härligt att du skriver så öppet!
  STOR KRAM!

 • Nora A
  31 maj, 2013 at 19:56

  lr så har du ba gått upp i vikt 😉 Nä skämtar grattiis!

 • Aubin
  10 januari, 2014 at 09:12

  Bonsoir,J ai un Galaxy Nexus il m a propose9 ce soir la mise e0 jour 4.1 sauf que comme j ai eu des coueurps WiFi je suis dans l e9tat Echec du te9le9chargement 144.9 MB et j ai beau appuyer sur le bouton Re9essayer rien n y fait. Comment m en sortir ? Dans l attente urgente de votre aide !

 • Ozza
  10 januari, 2014 at 12:53

  Bonjour !La mise e0 jour est nickel, plus de fiuidlte9 c est certain !En revanche, comme dit par galile9o, pas de possibilite9 d ajouter d e9ve8nement e0 l agenda et compagnie, j espe8re que ca arrivera vite !Seul hic , mon appli SFR wifi ne fonctionne plus malgre9 une re9installation de celle-ci.Avez-vous le meame proble8me ?Merci !

 • Marina
  10 januari, 2014 at 18:42

  Popprinsessa skriver:Oki, here we go.1. Jag e5terkommer flera ge5nger diegagln ff6r att se om du skrivit ne5got spe4nnande.2. Fick le4nken via Helgon tror jag.. Minns faktiskt inte le4ngre.3. Jag har le4st i princip alla inle4gg tror jag.Bonus: Anna och jag bor pe5 Ge4rdet.

 • Les
  10 januari, 2014 at 18:55

  Bravo, Martin. Come home safely to the cotunry you support, protect, defend and love and the people who honor the work that you extend. Family pride must belong to your loved ones.CU certainly has you in heart and prayer.

 • Ismail
  10 januari, 2014 at 23:05

  Au temps pour moi, j’ignorais que tu le savais. Je drevais toujours tourner mon clavier 7 fois avant de taper. Pardon ^^’Mais je n’ai jamais re9ve9le9 mon accointance avec la pe2te e0 tartiner, alors pourquoi m’accuser ?

 • Siti
  11 januari, 2014 at 00:04

  Chardonnay skriver:1. Ff6rsta besf6ket!2. Googlade pe5 ske4gg.3. Jag re4knade inte men det var gasnka me5nga. Gillade se4rskilt inle4gget och folk som inte skrubbar bort skitranden efter sig. Word!Bonus: Chardonnay Axelsson, Debaser

 • Dima
  11 januari, 2014 at 03:43

  She is the queen for all because she gives us a best linivg standards and brings to us different colours of life by wearing best dresses by showing calmness and so on. Congrats to her.

 • Ickie
  11 januari, 2014 at 04:55

  Hi Talula, I hope you’ve had a chance to doawolnd or just listen to the interview with Ed Dames, the post with the link to the Ed Dames interview is on my blog too. To get to the coast to coast interview, you can click on the blue radio’ links in the post and they’ll get you to that page

 • Kepiteng
  11 januari, 2014 at 13:24

  Strong blog. I acquired ample nice inmrtfaoion. I?ve been keeping an eye fixed on this technology for a few time. It?utes attention-grabbing the approach it retains totally different, nonetheless a few of the primary elements stay constant. have you ever observed lots modification since Search engines created their own latest purchase within the field?

 • Tuu
  11 januari, 2014 at 14:12

  Se5 fint du har det, ja nu e4r det ju skillnad fre5n vecka till vecka. Den rigitka sommar n har inte kommit till oss, sen vi hade ryssve4rmen i maj. Ha det gott!

 • Gracielle
  12 januari, 2014 at 08:52

  men filmbranschen he5ller stenhe5rt pe5 sina olika vingisnsff6nster. Se5 he4r se4ger jag i senaste Fokus, i en artikel av Adam Svanell som belyser situationen

 • Azia
  12 januari, 2014 at 19:34

  Always a good job right here. Keep rolling on thhogur.

 • Merve
  13 januari, 2014 at 01:06

  En fait, Frane7ois Descraques ne re9alise pas, il a juste e9crit quelques e9pisodes. Par cnorte il bosse sur une e9mission qui s’appelle +ou- Geek , d’of9 la confusion sans doute (oui je m’auto-re9ponds et alors ? ^^)

 • Masaki
  13 januari, 2014 at 02:45

  de9cembre 5, 2012 at 2:24 Anonymous dit:Les photos donne envie mais que c est cher !!! pas pour moi,enfin mon prmetoonai

 • Daniela
  13 januari, 2014 at 06:50

  Comment pouvez amfirfer qu elle est effectivement disponible?Lorsque c est le cas, la nouvelle est en ge9ne9ral reprise sur le forum XDA (forum de de9veloppement de re9fe9rence pour android) par un des milliers d utilisateurs du Nexus S (ou autre) e0 travers le monde.

 • Gytha
  13 januari, 2014 at 09:00

  What I find so intiresteng is you could never find this anywhere else.

 • Open
  13 januari, 2014 at 10:55

  Oj, vilken snlaikld, te4nk vad he4ftigt det e4r egentligen, att de kan he4nda se5 mycket pe5 en me5nad! Hur kan ne5gon inte vara intresserad/ff6rundrad f6ver naturens ge5vor/tre4dge5rd…

 • life insurance
  7 februari, 2014 at 14:56

  Thanks for introducing a little rationality into this debate.

 • topinsur.net
  7 mars, 2014 at 15:08

  I found just what I was needed, and it was entertaining!

 • cheap auto insurance ky
  18 mars, 2014 at 06:59

  I was drawn by the honesty of what you write