Okategoriserade

God kväll

So many thoughts so little time. Jag tänker på att jag vill skriva så ofta men jag får liksom inte till det. Rambo är en liten klängapa och de få minutrar som jag får måste jag lägga på att ta en snabbdusch, kasta på lite smink, kolla min mejla, svara på mejl, betala fakturor, ja listan blir ganska lång. Min mamma satt hemma med Ringo och Rambo igår när vi var på fest och när vi kom hem sa hon att Rambo är precis likadan som jag var när jag bebis. Man kunde inte lägga ifrån sig mig heller. Hon log retsamt när hon sa det. ”Jag ville så gärna leka med Ringo men det gick inte för så fort jag la ner Rambo skrek han efter mig. Men Ringo är så mogen och duktig”, sa hon.

Alltså jag förstår att ni gillar våra filmklipp på youtube-kanalen men det minsta ni kan göra är väl att klicka på ”subscribe” för annars kan vi inte fortsätta att bjussa på oss och vårt liv. Så gör gärna det tack! 1000 subscribers måste  vi ha innan veckan är över annars slutar jag nog att blogga och filma.

Jag avskyr min granne. Så mycket. Jag tryckte till och med på hans brevinkast igår för att se om jag möjligen kunde tömma Rambos bajsblöja i hans lägenhet men det har psykoaset klistrat igen. Ja men fan han har gått för långt och jag känner mig pubertal so be it.
Vad som hänt nu? Han tar min barnvagn och trycker upp den mot handtaget så att jag inte kan komma ut. Igår tog jag honom på bar gärning och jag svär hade jag inte stått i bara BH:n med Rambo i famnen så hade jag nitat honom. Jag känner mig inte alls rädd för att slåss med honom. Hört att han misshandlar sin fru dessutom. Varför jag har vagnen utanför min dörr (som ALLA på Östermalm har). För att Rambo sover i den. Nej jag kan inte köra in den för då vaknar han eftersom han ligger i en massa varma kläder. När jag sen plockar upp honom så vill jag inte dra in en slaskig vagn i lägenheten och i vagn/cykelrummet finns det ingen plats. ”Om det börjar brinna…” jada jada kör han. ”Om det börjar brinna så brinner jag inne med mina ungar eftersom du låst in oss din jävla idiot”, sa jag till honom igår. Då gick jag sin väg. Han är vidrig.

Tänk att det fortfarande finns folk i min omgivning som inte känner till min diet?! Jag menar inte att alla bör göra det men folk i min bekantskapskrets? Igår på festen skopade jag i mig en halv sån där ost som är Drottning Silvilas favorit. A men alltså den stod på bordet och den smakar glass så det var liksom inte möjligt för mig att avstå den. Dessutom bantar jag nu så jag äter ju bara en massa fett och noll gram kolhydrater per dygn. Typ. Okej 20 gram äter jag nog. I alla fall. Jag står och pratar med en bekant som jag känt sen jag var 15 år. Kille i och för sig. Jag verkligen slevar i mig osten med sked. Vi pratar om Rambo. ”Ja nä men så nu har jag börjat hårdbanta”, säger jag och snubben nästan bryter ihop. Det är det roligaste skämtet han hört på länge. Han slår sig till och med på låret vill jag minnas. Jag ler och sen minglar jag vidare. Efter nån timme möter jag min manliga bekant igen. Jag har (såklart) precis skurit en stor bit av samma ost igen som jag har mellan min tumme och pekfinger. De andra åt en fantastisk choklad-dessert så jag tog en stor bit ost eftersom den fortfarande stod på bordet. Tror jag tog en näve salami till efterrätt också. ”Nä men va faaaaaaan!”, och så vrålgarv igen. ”Hårdbantar eller hur var det nu!?”, tjöt han. Jag log med sammanbitna läppar och gled vidare. Jag rynkade nog näsan lite också. Ni vet så där som en dagisfröken gör när barnet gjort något busigt?

Jag måste skriva under en bibba med papper nu. För avtalet ska budas om tio minuter och Bingo och Ringo kommer när som helst och förväntar sig färdig pizza! Kommer matprogram på den snart, ha ha ha. Japp nu är jag igång med det ”rörliga” som man säger.

Så jävla gullig Ringo förresten. ”Pappa får jag följa med till gymet?”, sa han. ”Det går inte älskling för jag ska springa dit och du kan inte springa så fort”, svarar Bingo. ”Näe pappa, det kan jag inte men jag kan cykla!”.

Okej, vi hörs sen. Imorgon ska jag väga mig. Nej, jag kommer aldrig att mäta mig, mätning är bluff. Kolla på fetton som mäter sig istället för att väga. De blir liksom aldrig smala…?

Snygg header förresten! Tänk att jag kommer att se ut så där snart! Ni med va? Ni är väl med och bantar snälla? Ni åt väl plättar till frulle igår? Jag hoppas det…!!

You Might Also Like

 • Felicia
  2 februari, 2014 at 18:59

  Om det börjar brinna i trapphuset ska ni ändå inte ge er ut där eftersom varje lägenhet är en brandcell och ni har större chans att klara er undan rök och eld om ni stannar där tills ni blir räddade! Också ett argument mot din kära granne 🙂

 • Malin
  2 februari, 2014 at 19:12

  …och en sån ”tokjävel” vågar du lämna ungen i samma entré som? Jag fattar egentligen inte alls hur man vågar lämna sina barn sovandes i vagnen om man inte är där hela tiden. Jag drog alltid in vagnen efter promenaden och lättade lite på barnets kläder och de sov gott vidare en stund. Ibland vaknade de istället och de fick de hellre göra än lämnas ute med idioter till folk och katter som hoppar ner i vagnen (ja, katterna hoppar ner menar jag fast säker vad gäller folk kan man ju inte heller vara)….

 • Frillan
  2 februari, 2014 at 19:13

  Men ställ inte vagnen i trappan då? Vem gör det? Hade jag varit han hade jag klagat hos bovärden. Brandrisk och typiskt självupptagna morsor som tycker deras vagnar har rätt att stå överallt. Sen att han ställde den mot dörren så är ju sinnessjukt men om han slår sin fru verkar han ju hemsk, men varför ringer du inte polisen om du hört honom göra det? Hur kan man inte hjälpa den stackars kvinnan om man har chansen? Så vidrigt att bara stå bredvid och inte göra något.
  Hade jag varit du hade jag polisanmält misshandeln, hade jag varit han hade jag pratat med bovärden o krävt att din barnvagn flyttas, lite slask får du väl stå ut med, lägg ut tidningspapper eller nåt?

 • SANDRA
  2 februari, 2014 at 19:17

  Vad ar det for ost?

 • J.
  2 februari, 2014 at 19:18

  Vad är subscribe??

 • Jenny
  2 februari, 2014 at 19:36

  Ha en mjuklift i vagnen så du bara kan lyfta in Rambo i den.

 • Camilla
  2 februari, 2014 at 19:43

  Snälla, du lär aldrig förlåta dig själv om ngn snor Rambo. Dra in vagnen. Please. Blir stressad av tanken. Ha det gott o ta hand om er

 • Isabelle
  2 februari, 2014 at 19:47

  Kolla gärna in min blogg om min näsoperation, före och efter bilder. Skriver även om träningen efter 2 graviditeter, före och efter bilder.
  Kika i kategorierna för att komma rätt 🙂 . Motivation och inspiration.

  http://mynosejob.blogg.se

 • Malin
  2 februari, 2014 at 20:12

  Hahahah hatade dig från början.. men nu ÄLSKAR JAG DIIIG!! du är ju stört underhållande 🙂

  Vilken störd granne btw!! GO KATRIN!!! jag är med dig på #[email protected] :).. 🙂 Vi köööör

 • Malin
  2 februari, 2014 at 20:22

  Kommer ihåg att du hade liknande problem när Ringo var bebis. Idiotisk granne + barnvagn + trapphus osv…..

 • olivia
  2 februari, 2014 at 20:26

  Vilken livlig fantasi du har. Är 60% sant av vad du skriver, är det nog till att ta i!!

 • Elin
  2 februari, 2014 at 20:38

  Varför heter bebben inte Rocco istället? Sååå mycket coolare än Rambo tycker jag.

 • Nina
  2 februari, 2014 at 20:41

  Jag mäter mig hellre än väger mig. Japp mkt roligare att se centimetrar försvinna än kilo..kilo är sååååå ute

 • Noe
  2 februari, 2014 at 20:43

  Vilken härlig fantasi du har!!!

 • Nathalie
  2 februari, 2014 at 20:55

  Kommer väga mof på fredag och jag har nog inte gått ner något. Därför ska träningen den här veckan vara intensivare än förra veckan. Lägga på tyngre vikter och sen fler simpass. Hoppas jag gått ner till 66 kg tills på fredag.

 • M
  2 februari, 2014 at 21:12

  Seriöst????!!!!

 • M
  2 februari, 2014 at 21:15

  Och varför skulle du bestämma?!

 • M
  2 februari, 2014 at 21:17

  Tönt

 • M
  2 februari, 2014 at 21:20

  Har du ingen balkong? Det finns hjulskydd att dra på när du kör genom lägenheten. Kass om du bor utan balkong

 • Tess
  2 februari, 2014 at 21:59

  Om grannen är ett psykfall på riktigt, hade jag aldrig vågat lämna barnet sovandes ute i trappen. Sen finns det ju andra puckon här i vår värld som skulle kunna få för sig något om dom såg ett barn i vagn utan uppsikt. Skillnad om man bor i hus och har vagnen utanför fönstret och sitter å kollar hela tiden tycker jag. När mina barn var små hade jag hjulskydd till barnvagnen.

 • KP
  2 februari, 2014 at 21:59

  Har jag missuppfattat helt när jag inte alls förstod det som om Katrin lämnar Rambo i farstun när han sover/de kommer hem??? Det kan ju inte vara möjligt?! Snälla svara någon som verkligen har fattat rätt.

 • SANDRA
  2 februari, 2014 at 22:02

  Shevrin ar det du?, vagen ljuger aldrig…

 • Kåta Gun
  2 februari, 2014 at 22:06

  Jag darrar av kåthet!!!!!! Varrrfööör uuu drar ni Jooooo Michael Bolton slickade reeeeent min fisselissefitta inatt jooooo jag drömde detta

 • J.
  2 februari, 2014 at 22:38

  Ja?

 • sanna
  2 februari, 2014 at 22:51

  Jag är med! Tänkte börja 1 februari men tjuvstartade 30 januari. Så fyra dagar utan socker och kolhydrater men massor av ost!:) Är så sjukt sugen på en semla dock..:( men som det står i din bok: Inget är så gott som att vara smal. Det är mitt motto.

 • Elin
  2 februari, 2014 at 23:15

  undrar samma!

 • sol
  2 februari, 2014 at 23:27

  Snor Rambo?? 🙂 Ja det brukar ju hända.

 • P
  2 februari, 2014 at 23:29

  Varför skulle dom döpa honom till det namn som du gillar bättre?

 • Camilla
  2 februari, 2014 at 23:55

  Nä brukar inte men tänk om?!

 • Amanda
  3 februari, 2014 at 00:05

  Katrin!
  Vad menar du vi ska göra som blir 1000 st? Jag tryckte på subscribe i din text. Vad ska jag göra mer? Vill inte att du ska sluta blogga. Gillar din blogg skarpt <3

 • Astrid
  3 februari, 2014 at 00:08

  Rocco som i Rocco Siffredi? Nää, hellre Rambo i så fall 😉

 • i
  3 februari, 2014 at 02:22

  Det Katrin menar med subscribe har med hennes youtube-kanal att göra. Dvs, man går in på hennes youtube-kanal och klickar på subscribe, eller ”prenumerera” som det heter på svenska 🙂

 • angelica
  3 februari, 2014 at 02:54

  Det är när man prenumererar på hennes youtube kanal så får du notis när hon lägger upo något nytt…

 • kerstin
  3 februari, 2014 at 06:49

  Häller med Frillan i frågan om vagnen. den ska inte stå där, men grannen har ingen rätt att spärra in er. Har ni inget vagnsförråd där den får plats så ring Hyresgästföreningen för det måste finans rum för vagnar och cyklar där alla får plats med sina saker.
  Nog om detta. Jag har tröttnat på din attityd mot överviktiga, kallar dem fetton osv. Sen att mäta sig vid bantning är hur bra som helst, ingen bluff där inte. Då tom äkta kostrådgivare, läkare, träningscoacher och liknande använder sig av detta. Sen tycker jag du är maniskt när det kommer till vikten nästan hysteriskt. Du är som en anorektiker som hela tiden måste prata om, skriva om att gå ned i vikt. Ta det i den takt det kommer, man går ned så länge man ammar. Promenera och minska på socker och fett. Tror inte din bantningsteknik är bra p.g.a. allt fettet. Jag tror det lagrar sig i kärl och kropp och till slut och det är ju absolut inte bra. Men det är min åsikt och vad jag tror. Så sluta kalla andra för fetton och sluta vara helt maniskt på att gå ned i vikt. Ägna dig och viktigare saker istället. Sen heter det inte dagisfröken eftersom dagis inte existerar längre.

 • Carrie
  3 februari, 2014 at 07:43

  [email protected]

 • Carrie
  3 februari, 2014 at 07:44

  Carrie och Kerstin är samma person

 • Johanna
  3 februari, 2014 at 09:19

  Haha jag skrattar högt åt dina berättelser med grannen. Fantastiskt kul!
  Kram

 • m
  3 februari, 2014 at 13:02

  Fantastiskt roligt att jag som väger mer än vad du gör är sjukt mkt smalare än vad du är. Har du någonsin hört talas om att muskler väger mer än fett? Väger hellre mer och har en vältränad kropp med snygga muskler än att stirra sig blind på den vågen.

 • Ola
  3 februari, 2014 at 18:09

  Ja just det, man ska gå omkring och fundera ut all jävelskap som kan hända i livet, det mår man bra av!

 • Ola
  3 februari, 2014 at 18:10

  Jaha…???

 • Ola
  3 februari, 2014 at 18:12

  Är det kass om man inte har balkong? Det var en riktigt vettig kommentar!

 • Therese
  3 februari, 2014 at 18:13

  Är detta samma granne som terroriserade dig/er när Ringo var liten? Fortfarande ingen plats i cykelrummet? Storyn känns bekant. Även då var det tal om bajs i brevlådan.

 • Ola
  3 februari, 2014 at 18:17

  Klart det heter dagisfröken. Och du alla går inte ner i vikt av att amma! Tror du på riktigt att alla fungerar på samma vis? Du är inte så smart va?

 • Me
  3 februari, 2014 at 22:58

  Bra! Äntligen nån vettig!

 • Nina
  3 februari, 2014 at 23:57

  Käft! Nä det e inte shevrin ..jävla mobbare

 • kerstin
  4 februari, 2014 at 07:06

  Jag jobbar på en förskola inte dagis jag är förskolepedagog och inte dagisfröken, Så skriv inte sådant du inte vet ett dugg om. jag klankar inte ned på ditt yrke om du nu har något så klanka inte ned på mitt tack! Sen går alla ned lite i vikt så länge man ammar läs på och lär.

 • kerstin
  4 februari, 2014 at 07:07

  Vad surrar du om jag är fasiken ingen Carrie.

 • Smilla
  4 februari, 2014 at 10:55

  Då kan hon ju inte sälja sin bok lika bra. Allt handlar om pengar vet du väl.

 • Smilla
  4 februari, 2014 at 10:57

  ..Och hur smal du är.. Glömde det..

 • siri
  4 februari, 2014 at 14:13

  Nej alla som ammar går inte ned i vikt! Och du kerstin jag har samma yrke som du.
  Varför tycker du det är att klanka ner på vårat yrke genom att säga dagisfröken?
  Och att säga Dagis, vad är problemet? Jag vet vad jag har för utbildning, att kallas dagisfröken är inget problem snarare tvärt om 🙂

 • kerstin
  6 februari, 2014 at 07:36

  Eftersom det är två skilda saker så anser jag att man ska använda det rätta namnet och även säga förskola. Förr krävdes ingen utbildning det gör det idag. Jag är stolt över det jag gör men anser att förskolan inte handlar om passning som dagis gjorde. Vi har en läroplan och en pedagogik vi följer så det är stor skillnad på att vara förskolepedagog, förskolelärare och barnskötare än att vara dagisfröken som förr. Sen bör vi säga rätt inför våra barn i förskolan. jag tycker dagis och dagisfröken har ett illasmakande ord då det står för något annat än vad det är idag. Enbart passning. Jag har då alltid hört att när man ammar så går man ned i vikt, inga mängder men då livmoderna drar ihop sig och då även magmuskler så minskar man i vikt. Men men jag kan ha fel här Tror även du är väldigt ensam om att gilla läget att bli kallad dagisfröken p.g.a. att du vet vilken utbildning du har. Det här är ju uppe på tapeten jämt, jag är ignen dagisfröken jag vill bli kallad för vad jag är…artikel ur förskoletidningen i hsötas.