Okategoriserade

God kväll

Jag börjar undra om det verkligen är halsbränna som jag lider av och inget annat för jag har liksom smärtan i min mage. Det är heller inte direkt en smärta utan mer som en växtvärk. En brinnande växtvärk och jag börjar undrar om det inte är barnet som växer och att det är vad som känns obehagligt. Jag tror det. Jag ska kanske ta en Alvedon ikväll innan jag lägger mig för jag måste få sova känner jag.

Jaaaa…Annars älskar vi att Ringo blir äldre för han blir så kul. ”Asså han snackar på ett helt annat sätt nu”, sa Bingo och jag håller med. ”Vaddå pappa? Ska du inte vara med oss?”, sa Ringo när Bingo skulle iväg en sväng och levererar en tavla just. Ha ha ha, så jag och lillkillen käkar fiskgratäng i soffan och sen ska vi läsa saga, fast jag läser inte utan berättar en saga. Alla är grodor och alla heter alla på dagis och Christoffers pappa är en råtta som steker jordgubbsylt i skogen. Ja, det är en lite märklig saga men vi hittar på den längs med vägen och det är mest Ringo som hittar på och jag som fyller i och då blir det så här. Jag känner för övrig att det enklaste i värden är att skriva en barnbok nu. Fantasin får liksom en helt ny dimension när man hänger med en treåring.

Imorgon är det måndag, jag älskar måndagar! Fast just för tillfället älskar jag fredagar mer för då går jag in i nya veckor. På fredag börjar vecka 30. Psykiskt bra med trean. På tisdag är det prick 10 veckor på dagen. Ni hör att jag börjar bli less? Japp, så är det. Fast då behöver jag bara tänka på att jag går tre veckor kortare den här gången än med Ringo så blir jag genast på bättre humör.

You Might Also Like

 • UlrikaZ
  29 september, 2013 at 19:23

  Halsbränna känns verkligen i halsen så känner du nån annan typ växtvärk så tycker jag du ska kolla upp det. Jag hade halsbränna de sista månaderna men min yngsta, men när han föddes försvann den samma sekund, men det satt verkligen i halsen. Surt liksom. I övrigt önskar jag lycka till med allt – företag, familj och dig själv!

 • moa lindberg
  29 september, 2013 at 19:28

  kullebyttan kanske gjorde dig illa?

 • Chocochock
  29 september, 2013 at 19:33

  Läs om kakmonstrets bekännelser 🙂
  http://chocochock.se

 • Maria W
  29 september, 2013 at 19:48

  Kan vara magkatarr oxå… Det fick jag med andra barnet men fick det inte förklarat förrän hon var född….

 • Maja
  29 september, 2013 at 19:59

  Magkatarr säger jag.
  Den känns från magen och ändå upp

 • Anna-Lena- mamma till 3 trollungar
  29 september, 2013 at 20:06

  Fast de var inte hon som gjorde kullerbyttan

 • Jennie
  29 september, 2013 at 21:27

  Halsbränna, illamående & ont i magen kan ju vara både IBS och t.ex. diafragmabråck, har båda sakerna och jag känner igen symptomen.

 • Johanna
  29 september, 2013 at 22:01

  Hej!
  Fantastisk människa du är:)
  Att du har magkatarr kan betyda att barnet i magen han mycket hår, det hade båda mina. Läste ditt inlägg om förlossningen:) jag skrattade gott för jag använde ”bara” andningsteknik och lustgas till båda mina guldklimmpar❤️

 • MM
  29 september, 2013 at 22:49

  Ja det är ju liksom magsyra som tränger upp i strupen, så ja, det sitter i halsen o det är surt…

 • P
  29 september, 2013 at 22:52

  Neeeeeeeeeeej…. en gammal skröna ju! Förstås!!!
  Du menar väl inte att du tror det på allvar?

 • Malin
  29 september, 2013 at 23:40

  Det var ett härligt inlägg Katrin. Det låter ju hur kul som helst med berättelsen. Ha en skön måndag.

 • nittan
  29 september, 2013 at 23:44

  Hade jätteont av att livmodern tryckte mot revbenen mot slutet av min första graviditet, lättade först när barnet fixerade sig så att det sjönk ner.

 • Tina
  29 september, 2013 at 23:45

  Åh han är så gullig din lille son!

 • Carrie
  30 september, 2013 at 04:04

  Hahaha…en pappa som är en råtta och steker jordgubbssylt i skogen. Skriv en barnbok. Jag vill läsa 🙂

 • Cornelia
  30 september, 2013 at 09:24

  Samma här, börjar också tröttna rejält nu! Har tio veckor kvar nu och kan bara gå och längta! 🙂

  Ska bli skönt att slippa alla fysiska problem med graviditeten som ryggont osv…

  XOXO
  http://Cutelittlethings.se – Stil Shopping & Ungmamma-blogg

 • Emelie
  30 september, 2013 at 09:24

  Katrin, jag tycker du är en bra människa på det sättet att du får folk att tänka efter, bra där! Men båda gångerna du har varit gravid har det varit ett jäkla gnäll om hur jobbigt det är, varför bli gravid då om du tycker det är så jävla jobbigt, förstår bara inte

 • Stina-Kajsa
  30 september, 2013 at 09:31

  Det ÄR jobbigt att vara gravid. Fast alla gnäller inte om det som Katrin gör.

 • anonym
  30 september, 2013 at 11:35

  ADOPTERA. Så slipper du alla problem under graviditeten och förlossningen.
  Från ett ofrivillgt barnlöst par. Hade gärna genomlidit allt du beskriver, bara för att få barn
  Orättvist?

 • majsi
  30 september, 2013 at 11:40

  Nu är det ju inte jätte kul att vara gravid. Särskilt inte de sista månaderna. Sen är det väl fortfarande så att alla har olika graviditeter. En del kanske inte behöver ändra på något i sitt perfekta liv, andra kanske måste göra det för att det funkar inte att hålla på med vissa saker de sista månaderna. Typ spela fotboll med bäckenbotten problem. Fast det är väl bara svaga kvinnor som får de problemen , de som inte kan föda vaginalt utan bedövning eller kanske t om måste snittas. Annat var det förr. Lite varmt vatten och en kanske ren handduk.

 • F
  30 september, 2013 at 12:27

  http://Www.fiftykilos.wordpress.com

 • Linda
  30 september, 2013 at 13:27

  Halsbränna hade jag med fy fan det var inte kul 🙁
  Det med din mage hade jag kollat upp om jag vore dig. Man kan ju ha mera ont o känna av mera när man är omföderska, då känner man små värkar som det heter mera. Men du ska kolla upp det för kan hända att bebisen i magen har vänt sig igen o ligger fel. Min dotter vände sig o då kände jag det det drog ihopa sig i hela magen. Men sen vände hon sig tillbaka men var för jag hade så mkt fostervatten. Men kolla upp det ändå, om det fortsätter.Du ska väl göra kejsarsnitt så då tror jag inte det har någon betydelse hur barnet ligger i magen, men jag är ingen läkare så ingen aning. kram på dig.

 • anonym
  30 september, 2013 at 14:15

  Ja det kan ju vara något allvarlgt, tänk på barnet!

 • My
  30 september, 2013 at 15:18

  Mm fundera då på hur less man är när man väntar tvillingar och har 10 dagar kvar….

 • Camilla
  30 september, 2013 at 15:55

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Lisa
  30 september, 2013 at 17:05

  Låter som om det är några problem med gallan. Om det sitter i mellangärdet, strax till höger är det garanterat några gallstenar som ligger och skramlar. Rätt vanligt att de gör sig påminda när man är gravid, särskilt om man som du levt ett fettsnålt liv och sedan börjat äta mycket fett… Kolla upp det, för då hjälper inte mediciner mot magkatarr ett dugg. Hjälper med smärtstillande dock!

 • Linn
  30 september, 2013 at 17:35

  Jaha

 • Rakelspektakel
  30 september, 2013 at 18:06

  Kul att läsa vad hobbyläkarna har att säga 🙂 och ni som gnäller på att Katrin gnäller, ni gnäller ju för fan själva.. Kan ni inte få barn? Om det är där skon klämmer kan man ju alltid adoptera:)

 • anonym
  30 september, 2013 at 18:17

  Det förslaget har Katrin fått i en tidigare kommentar här ovan. Att adoptera alltså.

 • Johanna
  30 september, 2013 at 18:35

  Jo absolut du ska få se:)

 • Carrie
  30 september, 2013 at 19:19

  Har du glömt bort att du redan har en son anonym? En kortväxt son.

 • Malin
  30 september, 2013 at 22:19

  Död var han väl? Men var han nyfödd, 3 månader eller 16 år? Du verkar glömma hur det ligger till där anonym.

 • Fia
  1 oktober, 2013 at 01:30

  Bara för att man gnäller betyder det inte att man inte vill ha sitt barn för det. Det ÄR jobbigt att vara gravid och detta är en blogg där Katrin skriver om hur hon känner. Jag avskydde de sista veckorna som gravid med, men jag älskar mina barn ändå 😉

 • Kristina
  1 oktober, 2013 at 09:27

  Amen, med mina tre har jag haft otrolig halsbränna.
  Ingen av mina har haft hår!!!

 • Johanna
  1 oktober, 2013 at 18:49

  Som sagt ni ska få se…

 • Ö
  9 juli, 2016 at 08:24

  Vilken ful människa! Både på insidan och utsidan.