Okategoriserade

God kväll

Kollar på teve. Gör aldrig det längre men nu gör jag det. Halv åtta hos mig är sjukt trevligt. Såååå god mat en kille som heter Sanjoo lagat. Jag har svårt att äta mat nu mera. Kan bara äta lite för annars blir jag illamående. Är det nu. Åt alldeles för mycket. Mungpasta med kötttfärsås. FAN va gott. Kan man bli lite gasig av mungpasta? Någon som vet? Ingen idé att jag frågar er frågor längre i och för sig för det verkar vara mest idioter som kommenterar här. Helt sjukt, vad har hänt med mitt kommentarsfält egentligen? Det är trevligare på instagram kan jag säga. En fjärdedel följare men 40 000 trevliga artiga och ärliga personer som gärna uttrycker sin åsikt men står för den. Här är det mycket freaks nu ser jag. Skit samma. Så länge ni blir underhållna så är jag glad för er skull.

Nu börjar Idol. Det ska jag se på. Bingo sitter i köket och jobbar med sin nya kollega. Han åt middag med oss idag. Efter tio minuter satt Ringo i hans knä, det var otroligt. Vissa människor kan det där med barn. Har egentligen inte så mycket att komma med känner jag. Blev sugen på glass nu. Nä men nu kom Bingo till mig med kamomillté, Gud så trevligt! Nöjer mig med kamomillté. Skit i glassen ikväll. Jo men fan gör det, kom igen. Ä hämtar glass nu.

Tillbaka. Glömde en sak. Tio bästa löparna kvinna och man från LCHF-loppet finns här nu!

You Might Also Like

 • Sienna
  9 september, 2013 at 20:37

  Du är för skön Katrin!

 • alisa
  9 september, 2013 at 20:48

  Haha verkligen:)

 • jessica
  9 september, 2013 at 20:52

  Håller med folk är bittra som fan, but keep rock it!! Jag tror de e en pöjkvasker i magen 🙂

 • ylva
  9 september, 2013 at 21:27

  får du taskiga kommentarer, bittra och avundsjuka osv. KAN det bero på att du själv inte är särskilt tolerant, ödmjuk och snäll. Du försöker ju göra dig elakare än va du är, för att få kommentarsfältet att ”blomstra”…typ skriver extra vulgärt med för många svordomar. Du är underhållande och påhittig , men varför måste du stajla via svordomar i onödan ? se detta som feedback inte sur kommentar

 • EMU
  9 september, 2013 at 21:31

  Ja varför är det så många knäppgökar här inne?? ??

 • ylva
  9 september, 2013 at 21:35

  Nu har jag läst <del vidriga kommentar och undrar hur ni folk är funtade ? konstruktiv kritik, eller avvikande åsikt från bloggarens <<<<<ok ! men ni där ute är ena elaka arslen, det framgår tydligt av så många elakheter

 • Lisa
  9 september, 2013 at 21:41

  Kul att se en ”Sienna” som skriver! Döpte min dotter till det för 1, 5 år sedan. Tydligen finns det bara 69 stycken i Sverige? Underbart namn i alla fall! 🙂

 • Laila
  9 september, 2013 at 21:42

  jag håller med, läste kommentarer tidigare idag och va fasen är det frågan om egentligen???
  Folk är ju inte riktigt kloka alltså!
  Men, skit i det 😉 Det finns ju folk som kan kommentera vettigt här oxå. Nästan Allihopa so far idag på detta inläggat iaf 🙂

 • Mia
  9 september, 2013 at 22:27

  pastan finns i 3 varianter varav mungpastan smakar sämst.. svart bönpasta smakar bäst. FINNS PÅ ICA

 • Irika
  9 september, 2013 at 22:48

  Alltså, har nog inte fattat poängen med näthat. Det hela är väl väldigt enkelt, gillar du inte personens åsikter, följ då inte personen på bloggar, insta m.m! Tröga människor. Gå och sparka på en lyktstolpe om du är förbannad istället!

 • Swedish blog mafia
  9 september, 2013 at 23:15

  Dessie avslöjar könet på sin bebis av misstag:

  http://swedishblogmafia.spotlife.se/2013/09/09/dessie-avslojar-konet-av-misstag/

 • Emma
  9 september, 2013 at 23:26

  Effektiva bantningspiller till salu. Dämpar hungern, sockerberoendet och ger energi. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Carrie
  10 september, 2013 at 04:29

  Halv 8 hos mig är ett av de trevligaste programmen som visas på tv nuförtiden. Jag blir rejält bubblig i magen av mungpastan men det är det värt. Så vansinnigt gott.

 • Kajsa
  10 september, 2013 at 06:44

  Keep up the good work and don’t move to instagram Plz
  I love to read your blogg even if i never comment on it. Ta hand om dig och skit i HATERS!!!

 • S.C
  10 september, 2013 at 08:54

  Hej! Grattis till tillökningen!
  Själv har jag precis fått reda på att jag är gravid, har ätit lchf tidigare men nu i sommar har det svajat endel. Tror du att det är ofarligt att börja med lchf när man är gravid?

  F.ö bra blogg och vilka bra butiker du har!

 • Benita
  10 september, 2013 at 11:33

  Eftersom du, KZ, själv är ett riktigt freaks så får din blogg de kommentarer den förtjänar. Så enkelt är det. Så nu behöver du, KZ, inte undra över det längre. Sen tror jag inte ett dugg på att du har så många följare/läsare som du försöker lura i oss. Aldrig……

 • La Signora
  10 september, 2013 at 14:10

  Hej Katrin
  jopp meteorismo intestionale är nog en risk… Gör ”ugns fyllda melenzane” med köttfärsås istället. Gott som bara den.. Buonissimo!

 • Sofia
  16 september, 2013 at 12:40

  Sitter och fnissar lite smått åt mig själv nu efter att ha insett mitt misstag. När du skrev att Ringo satt i knäet så kopplade det lite fel och jag såg framför mig hur Bingo satt i kollegans knä. Ja, så kanske det kan gå till, lite märkligt, tänkte jag, men visst. Hi hi. Har svårt för att namnen är så lika. Men så är det väl för er dagligen…