LCHF

Glögg i butiken!

Så då har jag fattat grejen med mobilblogg och nu är det tänkt att jag ska länka. Vi ska se om jag lyckas det borde jag göra tycker jag… Jag vill tipsa er om en socker- och glutenfri glögg hos oss på Karalvägen 73. Vi serverar lussekatter, pepparkakor, glögg och lite annat trevligt. Man går härifrån med min nya bok med recept i såklart!

Kom, det blir mysigt! Länken ska ligga här!

 

You Might Also Like

 • Emma
  19 november, 2012 at 14:52

  Hade man bott i Sthlm hade jag absolut hälsat på i din trevliga lilla butik! 🙂

 • Madde
  19 november, 2012 at 15:00

  Hej Katrin! Har följt dig i många år så jag hänger givetvis med hit. Men jag läser oftast din blogg från iphonen och man kan inte läsa ditt senaste inlägg pga av att sid bannern (vet inte om det heter så) täcker hela inlägget. Vill bara informera. Hoppas det går att lösa. Lycka till med nya bloggen! (not that you need it =))

 • Tufwa
  19 november, 2012 at 15:08

  Hej! Jag heter Tufwa och ser verkligen upp till dig. Du är så rolig och intressant. Ville bara säga det. Kram

 • Viva
  19 november, 2012 at 15:58

  Grattis (eller vad man säger) till nya bloggen. Ser fram emot att fortsätta läsa men .. Jag kan inte!! För en fet banner täcker inläggen! 🙁

  Läser från iphonen och vill kunna fortsätta göra det. Så det går kanske att göra nåt åt? 🙂

  Mvh Viva

 • Petra
  19 november, 2012 at 16:14

  Kul ide med glögg kväll! Och vad bra det blev med nya bloggen, lika bra jobbat som vanligt!

 • Ulla-Karin
  19 november, 2012 at 16:20

  Bloggen ser bra ut! Det enda problemet är att annonserna (bilderna på dig) hoppar med hela tiden istället för att vara stilla som i den andra bloggen. Det blir lite jobbigt att läsa när de hoppar hela tiden. Lycka till med nya bloggen!

 • Mattias
  19 november, 2012 at 16:37

  Var ligger butiken?

 • Camilla
  19 november, 2012 at 19:23

  Jag älskar dig Katrin kram Camilla

 • sandra
  19 november, 2012 at 19:44

  underbart med en oberoende blogg – oretucherad – och full med åsikter !!

 • Jossan
  19 november, 2012 at 20:05

  Hej!
  Jag har aldrig kommenterat på din blogg förut, jag tyckte du verka lite dum i huvudet, MEN då läste jag enstaka inlägg och jag blev fett irriterad på dig pga nån meningslös åsikt. Haha. NU har jag börjat läsa din bok och jag har haft lite koll på dig sen annonsgrejen med Sats, och jag måste säga att jag har skrattat HÖGT flera ggr sen jag startade läsa din bok, den är fantastisk. Jag känner mig så motiverad att gå ner i vikt och du är den som har puttat mig nerför backen. Nu kör vi!

 • Stina
  19 november, 2012 at 20:19

  Jag kommer aldrig mer besöka finest!
  Jag följer dig och inget annat!
  Började läsa din bok igår, så jävla pepp är jag. Klämmer på mitt vidriga fläsk och verkligen blir helt galen på att jag är tjock! Men på måndag smäller det. Full fart!
  Ska bli smal!! Min mamma har kört lchf i snart två år. Innan har hon hela livet tampats med magproblem, som nu är helt borta!
  Love you!

 • camilla
  19 november, 2012 at 20:41

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Christian K
  19 november, 2012 at 21:46

  Då hur har ”öppnat eget” nu utan annonser och reklam, ja det ska bli spännande att se hur illa du kommer behandla andra likt tidigare. grattis… eller inte.

 • hallo
  19 november, 2012 at 21:49

  nice nice! Grattis!! Däremot känns det liiiiiite tomt runt om, sätt upp egna bilder osv, det skulle vara snyggt. ciaoo

 • stina
  19 november, 2012 at 22:12

  Du ar grym!

 • Emma
  19 november, 2012 at 22:19

  Skulle det gå att göra din blogg som en app? Det vore ju fantastiskt!

 • Liza
  19 november, 2012 at 22:50

  Hej!
  Kommer alla dina gamla inlägg på finest-bloggen följa med till nya bloggen? Eller kommer man att kunna hitta dem fortf på finest? Om man letar efter recept tex…. som du skrev i bloggen innan du gjorde din egen kokbok?
  Mvh Liza

 • Malin
  19 november, 2012 at 23:15

  Hej Katrin 🙂 jag är en 20 årig tjej som följt din blogg lääänge! Så följer såklart även med dig hit, önskar dig all lycka till med ”nya” bloggen! Hade jag bott i Sthlm så hade jag svängt förbi butiken, lite långt från Gbg bara.. 🙁 haha!
  Kram /Malin

 • onlyerik
  20 november, 2012 at 01:59

  vart finns bingos blogg ?

 • Kändisbloggar
  20 november, 2012 at 05:38

  Lycka till min ditt nya ”webbhem”

 • Cathrine
  20 november, 2012 at 06:43

  Fin bakar bild…..

 • Maria
  20 november, 2012 at 07:56

  Heja Katrin! Jag hakar på dig hit och slutar läsa på Finest.

 • Ullis
  20 november, 2012 at 08:41

  Kul med en egen sida för din blogg, förhoppningsvis försvinner många av de konstiga människorna som bara var fruktansvärt elaka här i kommentarerna.

  Tycker du ska fixa till så att texten inte är så bred, lättare att läsa om stycket (raderna) inte är så långa/breda, annars tycker jag det ser väldigt rent och snyggt ut nu när all reklam är borta!!!

  Och hade jag oxå bott i Sthlm hade jag gärna kommit in i din butik, får bli när man är där nästa gång.

 • Lina
  20 november, 2012 at 08:47

  Hej Katrin! Tycker mycket om dig och din blogg! Fortsätter läsa här! Tycker om dig mer efter jag såg ”här är mitt liv” (heter det så?).. Så fort man får se lite mer av dig så ser man att du är en så snäll människa ändå innerst inne. tack för att du fortsätter att underhålla oss tråkiga Svenssons! Kram

 • Anna
  20 november, 2012 at 08:53

  Hej Katrin!

  Vi är ofrivolligt barnlösa sedan ca 4 år. Har nu läst mycket om sambandet mellan lchf, inslulinnivån i kroppen och bli gravid. Började med lchf för en vecka sedan och vågen visar nu -1,2 kg.

  Jag har varit överviktig hela tiden under de 4 åren vi försökt bli gravida, trots att jag vet att övervikt kan göra det svårt att bli gravid så har jag inte riktigt tagit det till mig, rädsla? Nu kan jag iaf. skylla på vikten, tänk om det inte skulle fungera ändå när jag gått ner mina 19 kg? Dåliga bortförklaringar, jag vet det, men är såå rädd.

  Jag undrar nu om du har någon mer info om detta?

  Tack för en rolig och inspirerande blogg!

 • Martin
  20 november, 2012 at 09:17

  Hej katrin!

  1. FAN vad bra att finest sparkade ut dig.
  2. antagligen fick du ngn ekonomisk kompensation eftersom du går ut och säger att de gjorde helt rätt och avtackar dem med beröm, detta då det enda du förstår och uppskattar är just pengar och sakers ekonomiska värde.
  3. Jag brukar kolla din blogg ENDAST för att du får mig att skratta, din patetiska inställning till livet och ditt white trash språk roar mig.
  4. intressant hur du kritiserar att reklamsponsorer styr ordet, du gör det ju själv och censurerar alla kritiska inlägg här, det finns ju bara beröm och fina ord, och vi vet ju att sanningen inte är sådan.

  så som du själv stoltserar – fuck YOU rightt back katrin!

 • mary
  20 november, 2012 at 09:28

  Snygg blogg! Älskar att den är så clean, fortsätt så.

 • hoolabadoo
  20 november, 2012 at 10:33

  Vet du att Katrin kan bli anmäld för en sån här kommentar? Receptbelagd medicin- och knark-försäljning är förbjuden och Katrin kan bli anmäld för detta.

 • hoolabadoo
  20 november, 2012 at 10:34

  Vill veta om boken är gratis verkligen eller om man inte måste köpa den!

 • Johanna
  20 november, 2012 at 10:42

  Hej Katrin.
  Jag va inne på LCHFKlubben, men den sidan va jätteseg så jag provar här istället.
  Jag är lite sugen på att äta LCHF, men jag är gravid och är lite osäker på om det är rätt tillfälle att börja nu?
  Funderar också på vad det kostar att bli medlem i tre månader.
  //Johanna

 • Kim
  20 november, 2012 at 10:46

  Martin den 20 november, 2012 kl. 09:17 skrev:

  Herregud vad är problemet? Du tar dig tiden att klicka dig in på en blogg för en person du uppebarligen hatar eller irriterar dig på. Det säger en hel del om DIG och hur BITTER du är.
  Och att du skulle titta in på Katrins blogg för att få dig ett gott hånskratt visar om än mer hur mycket fritid du har. Pls, hitta något du tycker om att lägga din tid på, något som tillför dig positiv glädje istället.

 • Lovaliten
  20 november, 2012 at 11:18

  Jag hade absolut kommit in i din butik och tittat Katrin, det verkar hur mysigt som helst. Hade nog köpt lite bröd 😉 .
  ……..-I alla fall tjejer! (Nu blir jag snart utslängd av Katrin här) ; gå in och köp något, bara något litet. http://www.lovaliten.se Jag lovar alla som handlar idag eller imorgon via Katrins sida en jättefin gåva! Uppge KATRIN i övrigt. SUPERFINA barnkläder och den som handlar som nummer tio idag ska FÅ ett par guldörhängen från Pilgrim. Puss!

 • Sanna
  20 november, 2012 at 11:20

  Har du blivit utredd för pcos? Kan vara en idé om du dessutom är insulinresistent. Är så fallet kan lchf (o kanske Metformin) vara en bra väg att gå

 • Si
  21 november, 2012 at 01:28

  Men snälla, du vet ju hans namn, GOOGLA

 • Py
  21 november, 2012 at 01:35

  Förlåt att jag lägger mig i, men har du kollat din sköldkörtel? Googla Hypotyreos och ofrivillig barnlöshet.Det kan höra ihop, och det är inte ovanligt.
  Bara ett förslag. Lycka till!

 • Fia
  21 november, 2012 at 04:13

  Ordinarie pris: 599.00 SEK
  Medlemspris: 499.00 SEK
  Detta är priset för glöggträffen??? Jösses. Helt sjukt ju.

 • Sofia
  21 november, 2012 at 16:08

  Hej. Jag är gluten intolerant och har länge letat efter glögg som är glutenfritt. Skulle man kunna få namnet på det??

  Hälsningar sofia

 • Anna Pood
  3 december, 2012 at 09:55

  På tal om LCHF 🙂

  Måste bara tipsa om denna appen:
  https://itunes.apple.com/se/app/body-timeline/id579962133?mt=8

  Där ser du resultaten på bild istället för på vågen, 5 stjärnor!

 • Emil Jatko
  11 december, 2012 at 11:35

  Hej Zytomierska.
  Jag har en liten fundering till dig. Du var smal innan LCHF blev poppis. Du körde andra ”dieter” och var lika smal för det. Hur kommer det sig då att du hoppade över till LCHF och hyllar det som en diet när du var lika smal utan LCHF när du var ung?

 • Erland
  11 december, 2012 at 13:19

  Lyssna på detta och sprid: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=233

 • Erland
  11 december, 2012 at 13:21

  Ett sötare blod handlar det om: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=233

 • Helge
  13 december, 2012 at 12:55

  Lycka till i debatten i kväll!!

  Det är lätt att hålla vikten på LCHF, och man mår bra när man gör det. Slipper plåga sig, och hälsan blir bättre.
  vad mer behövs?!

 • susanne
  13 december, 2012 at 23:02

  VIlken hemsk människa du är, sitta i radio och döma hela svenska folket som dumma i huvet och att dem inte begriper något? Det är nog du som inte begriper något, det är nog pga kosten du äter, om det viktigaste i ens liv är att vara smal kan du ju fortsätta, men du uppskattas inte av så många människor, tvärtom! Synd att du får så mycket mediautrymme, fast som tur är blir du bortgjord dem flesta gånger, finest gjorde verkligen rätt som slängde ut dig, jag förstår att du gör detta för att synas, höras och provocera men det finns gränser för hur man får uttala sig, och mobbning är aldrig ok, tack för ordet!

 • Linda
  13 december, 2012 at 23:24

  Tänk om mer människor någon gång kunde fatta vad fel kost gör med oss, lilla Ringo kommer att vara tacksam eftersom han kommer vara ett lyckligt barn utan en masa sockerstimulans som förstör typ hela skolgången om det är illa, och han får rätt fetter inget jävla giftmargarin. Jag är väldigt sällan sjuk, och det har jag min kostat tacka för ..vi behöver inte E – ämnen , en massa kolhydrater och skräpmat .. Om folk FÖRSTOD vad rätt mat och näring gör för våra kroppar, hur bra man faktiskt kan må, i stället för att säga ..”jag mår såååå bra, – (i stället för att ta tag i sig) – för att nästa gång man ses eller hörs så har dom ont överallt,” Rätt mat , läker kroppen, mår kroppen bra har vi balans och då sköter sig kroppen själv..Hur svårt ska det vara att förstå, jag liksom undrar .. Autistisk adhd…sån här mat gör dessa människor mkt friskare… Bra att du står på dej Katrin. / Linda.L

 • Vestidos para Formatura
  26 februari, 2014 at 17:31

  Hello, the whole thing is going perfectly here and ofcourse every one is sharing data, that’s genuinely good, keep up writing.

 • Ärlig och rak
  17 oktober, 2015 at 22:50

  ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”
  Det är ett citat från KZ. Visst låter det vackert? Men låt oss titta lite närmare på det, här följer några citat:

  ”Du får inte hälsa på mig på gatan för du är fet!”

  ” … så har man rätt att klanka ner på dig. För du är dum i huvudet …”

  ”Det här är något som folk skrattar åt och hånar. Det här är ingenting som jag tror kan vara positivt för någon.”

  ”Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara tjocka.”

  ”Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man ser ut sådär så gör man inte det.”

  ”En människa som är överviktig, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.”

  ”Men hey jag står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.”

  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.