Okategoriserade

Ge bort en klipp och färg i julklapp!

När syrran fick höra att mina anställda fått klippningar i julklapp sa hon att hon också önskade sig det i julklapp. Så då fick hon det! Hon fick gå till Janne och bli fin inför jul och nyår. Eftersom Janne är en kär vän till Bingo sen tio år tillbaka föreslog jag att han ska ge mina läsare en rabatt och det ville han gärna. Om ni bokar klipp och/eller färg på Kontrast Stockholm via länken nedan så får ni 20% rabatt. Bra, va?! Passa på och gå och få håret fixat på värsta coola salongen på Birger Jarlsgatan i Stockholm det är inte ofta man får bra pris på en sån sak kan jag säga. Eller ge bort i julklapp! 100 procent lyckat mottagande. För min del i alla fall!

Här är länken och ni skriver in KatrinZ som kod. 

Här är syrran Aniston:

You Might Also Like

 • Lisa
  21 december, 2012 at 19:51

  Tråkigt att hemsidan är kass. Det säger en del om företaget tycker jag och det gör att jag inte vill gå dit.

 • Frida
  21 december, 2012 at 20:39

  Hej Katrin!
  Vore det inte fint med en rabattkod eller något erbjudande på LCHF-klubben, nu så här till jul och med alla nyårslöften som måste fullföljas 🙂
  Ha en fin semester!

 • anna
  22 december, 2012 at 15:02

  söt syrra du har!