Okategoriserade

Gäst hos nya NRJ

Man får säga att man tycker illa om size 0 och att anorektiker är ohälsosamma, oansvariga och fula. Man får inte säga samma sak om tjocka personer. Varför?

You Might Also Like

 • jonna
  16 januari, 2014 at 12:26

  Detta bevisar verkligen, hur dum i huvudet du är Det går väl inte att jämföra en anorektiker med en tjock person! Du är så fixerad vid vikten att du verkar helt störd!

 • flisan
  16 januari, 2014 at 12:26

  Men gud Katrin….jag som började gilla din blogg. Behöver du uppmärksamhet nu efter en lång graviditet eller? Kan du inte hålla sånt för dig själv åtminstone? Pubertalt är ordet.

 • pia
  16 januari, 2014 at 12:27

  Håller verkligen med. I hela min ungdom var jag naturligt smal, skapt så. Jag mådde så dåligt pga detta för jag fick så extremt många kommentarer pga det. ”Ät nu, flicka, du behöver det”. ”Du är ju bara skinn och ben”. ”Du är alldeles för smal” ”Du måste skaffa dig lite hull” ”Du har ju inget att ta i”. Osv osv. Kände precis det du säger. Att till tjocka får man inte yppa en enda liten kommentar som är i närheten av att beröra deras vikt, för det kan vara sårande. Till smala får man säga vad man vill och att de är fula och spinkiga när de är för smala.
  Vad är skillnaden? Varför får man inte vidröra ämnet att någon är för överviktig? Aldrig att någon skulle säga, njae, du kanske inte ska ha mer till en överviktig men till mig som smal var det ett evigt prackande med mat fast jag var fullt frisk och bara inte la på mig av naturen.

 • ina
  16 januari, 2014 at 12:27

  ?!?!?!?!

 • Malin
  16 januari, 2014 at 12:33

  Inbjuden mest för att få dig en råsop? Bra där Titti!!! Du är SÅ otroligt jävla korkad Katrin!

  Dessutom har du tagit det här med Ringo för långt nu. Jag börjar bli riktigt jävla äcklad och förbannad!!! Hur i h…..e kan du skriva att det är okej om gubbar runkar till nakenbilder på Ringo? Ta en bild på sin son oskyldigt pussande en kompis och skriva att ”nästa steg är petting”? Dessutom har ni ju tydligen lärt honom säga att ”snoppen står”. Njuter du av att skriva sexuellt om din son? Pedofili kallas det kan jag upplysa dig om.
  Soc någon?

 • ina
  16 januari, 2014 at 12:35

  tkr verkligen att hon överreagerar hon ”titti” om de är så hon heter. kul i slutet att hon håller med om rökning. men tjockisar nono! hahahahahahahaahhaahhaahahahha då kan ju tjockisar bli ledsna. hahahahahahahaha

 • pelle
  16 januari, 2014 at 12:46

  Citat ”Tänk att Ola på riktigt ville suga mina bröst” Fan vad äcklig du

 • Paulina
  16 januari, 2014 at 13:03

  Dom enda som inte håller med dig i detta är dom som faktiskt är feta. För det är så samhället ser ut idag – Alla får tycka att anorektiker är fula men ingen får tycka att tjockisar är fula. Fel fel fel. HEJA KATRIN!!!!

 • ria
  16 januari, 2014 at 13:03

  Det är många bloggar som nämner inlägget. ”Katrin anklagas för att vara pedofil”. Inte smickrande precis! Fast det tycker kanske Katrin. Allt för att få uppmärksamhet. Kosta vad det kosta vill!

 • anki
  16 januari, 2014 at 13:04

  Tjocka människor har inget värde ,de diskrimineras.
  Den som är smal accepteras på ett helt annat sätt,
  om smalheten beror på aneroxi eller annat spelar ingen roll, bara man är smal.

 • svea
  16 januari, 2014 at 13:04

  Titti är orsaken till att jag inte lyssnar på NRJ. Vilken sopa! Kan hon inte bara vara tyst. Ocharmigare och otrevligare människa får man leta efter.

 • Em
  16 januari, 2014 at 13:06

  Om man har vett och etikett så säger man inte så om någon annan människa utan förmedlar en god och trevlig ton. Förstår att det är svårt för dig Katrin att förstå vad jag menar :=)

 • Rune
  16 januari, 2014 at 13:15

  Du är verkligen seriös och trovärdig Katrin. Igår skrev du att rökning inte var speciellt skadligt och inte särskilt äckligt, nu när du visar programmet säger du emot dig själv. Undrar vad du lider av, personlighetsstörning eller?

 • Anna T
  16 januari, 2014 at 13:23

  Jag tänker att skillnaden är inte vikten utan anledningen. Om någon strävar efter att vara ”ohälsosamt smal” eller för den sakens skull ”ohälsosamt tjock” är det ju där felet ligger. Att försöka banta ner sig till att vara smal som en tonåring eller att ha som mål att ha ett fettlager som en säl om vintern.

  Bättre ordval är UNDERNÄRD och ÖVERVIKTIG. Hjälp dom som behöver gå ner i vikt likaväl som dom som behöver gå upp.

  Normal måste ändå vara det bästa. Något av ta av om du blir sjuk, men samtidigt hälsosam för att leva länge.

  Eller förlåt. Att vara nöjd med sig själv och inte lägga någon värdering i hur andra ser ut, DET måste vara det bästa!

 • svea
  16 januari, 2014 at 13:27

  Em, verkligen god ton och etikett att läxa upp andra människor…………

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 13:33

  Ser jag den där förbannade sjalen en gång till så kräks jag 😛

 • Louise
  16 januari, 2014 at 13:44

  Katrin förtjänar att bli jävligt uppläxad. Det fattar varenda människa med något normalt förstånd.

 • Tröttsamt Katrin
  16 januari, 2014 at 13:49

  Varför tillåter man sig att vara tjock Katrin? jo för att man mår dåligt helt enkelt! Man orkar inte ta tag i sitt hälsa för att de negativa tankarna upptar all tid.
  Men det verkar inte Katrin veta något om, för mår man BRA så mår även kroppen bra!

 • Louise
  16 januari, 2014 at 13:58

  Herregud vad pinsamt när du börjar lisma och fjäska för Titti när du märker att hon är irriterad. ”Jag tyyycker du ser jäääättebraaa ut”. Bra Titti att du inte gav efter!.

 • rio
  16 januari, 2014 at 14:05

  Katrin tror att hon är ALLSMÄKTIG. Tycker nästan synd om henne!

 • Louise
  16 januari, 2014 at 14:06

  Varför uppläxad? För att hon har andra åsikter gentemot dig?

 • Lovisa Nielsen
  16 januari, 2014 at 14:07

  Varför uppläxad? För att hon har andra åsikter gentemot dig?

 • Sara
  16 januari, 2014 at 14:17

  Det kan man visst göra.
  Jag har också en ätstörning, på samma sätt som en som självsvälter sig. Jag hetsäter, men spyr inte. Hetsäter gör jag i perioder och det syns också.
  Inget jag självklart vill, men jag får behandling för det.
  Så det är lika hemskt att påpeka vikten eller prata negativt om en som äröverviktig som en som är underviktig.

 • Mimmili
  16 januari, 2014 at 14:26

  Titti kämpar ju själv med sin ”övervikt”, OM hon nu är överviktig, vilket jag inte tycker.

  Tyvärr har alltför många, både vuxna och kids fastnat i ett sjukt ”sundhetsideal” där alla ska vara smala, snudd på anorektiska.

  DET är det vidriga, att vuxna kvinnor har så dj-a svårt att acceptera sig själv som de är, som de kvinnor de är!!!

  Är det övervikt/undervikt p ggr av sjukdomstillstånd i kroppen hjälper INTE banta/dieter!!!

  Det finns SÅ mycket i livet som är värre än några kilon upp och några kilon ner!!!!

  Kanske ska vi lära oss vara tacksamma att vi faktiskt lever, att acceptera den människa vi faktiskt är.

  Fö så tror jag de flesta måste läsa Katrins blogg med samma glimt i ögat som hon själv har.

  Katrin, OM du läser detta så Lycka till med nye lilleman och med hela familjen, Ringo, Nova och Bingo.

 • amber
  16 januari, 2014 at 14:32

  Uppskattar inte Katrins humor. Att skriva så, på en offentlig blogg, som 37 årig småbarnsmamma!

 • Louise
  16 januari, 2014 at 14:32

  @ Man kan inte oemotsagd få gå runt och tycka och bete sig hur fan som helst. Det är hets mot folkgrupp att säga att tjockisar inte ska få synas. Det fattar och tycker jag även fast jag själv är smal så tro inte jag pratar i egen sak.

 • sussi
  16 januari, 2014 at 14:38

  Katrin snärjer in sig i sina egna lögner!

 • Monica
  16 januari, 2014 at 15:05

  Helt ok tycker jag//
  Det är lika fel som att påpeka att människor är FÖR smala , men Nä det får man inte, D är tabu.
  Alla får tycka vad man vill om vem man vill.. Tjock eller smal, kom till insikt gå ner,gå upp bara du mår bra själv, men du måste kunna ta om någon säger något & sluta skylla på sjukdomar hit o dit.du har ätit dig FET eller du har SVULTIT dig smal. Så är D

 • Lisa
  16 januari, 2014 at 16:16

  Är det helt OK att säga att tjocka personer inte ska få synas också?

 • Carrie e
  16 januari, 2014 at 16:29

  Feta stinker av svett !

 • Emma
  16 januari, 2014 at 16:37

  PRECIS!!

 • Natalie
  16 januari, 2014 at 17:00

  Alltså, Katrin. Kan du bara svara på detta: Varför är du så involverad i överviktiga? Kan du inte bara peppa människor till att ändra sina matvanor och träna istället för att sitta som en översittare själv och tracka ner på alla överviktiga? VET du ens hur dom mår? VAD som kan ligga bakom? Jag skiter i att du säger att de bara äter och äter, ser socker osv. Det är fan inte lätt, jag själv har varit överviktig men har lyckats ändra om allt. Sluta sitt och säg en massa skit och provocera, för det är så jävla irriterade. Att du är så insnöad på alla överviktiga.
  Spela roll hur man ser ut, är inte kärlek och gemenskap viktigare? Är inte det någonting som spelar roll? Att man har friska nära och kära, man är frisk själv (behöver inte argumentera om att är man tjock är man sjuk för så är det inte) Sen finns det plus size också, och VI mår bra. Kan du inte bara lägga ned detta förbannade provocerande om vikt hela-jävla-tiden. DU gör mig så arg. Riktig ILSKA får jag verkligen när jag läser om alla ”tjockisar”, ”fetton” osv osv osv vad du kallar människor.
  Precis, människor, som du & jag. DU och JAG.

  VÄX UPP. Sköt dig SJÄLV. Gosa med bebisen, spendera tid med Bingo, Ringo och Nova. Gör sånt som du tycker är ROLIGT. TACK!

 • fetisen
  16 januari, 2014 at 17:13

  Mycket bra skrivet. Tack!!!

 • olli
  16 januari, 2014 at 17:17

  Ok, klart man ska få säga o tycka det man vill. Helt klart, Katrin. Men att säga att tjocka ska jobba bakom en telefon, va fan?! Du är inte direkt snygg att se på själv, även om du blir smalare än nu.
  Nej, jag är inte tjock om ni nu tror det.

 • b
  16 januari, 2014 at 17:20

  Och du stinker från munnen!

 • b
  16 januari, 2014 at 17:23

  JA

 • b
  16 januari, 2014 at 17:26

  Men det är väl ett större problem att alla måste fråga henne om det. NRJ är ju bara ute efter ”Headlines” i det här fallet. Ja och så att Titti ska kunna få känna sig lite cool och likeable för en gångs skull. Om det är så upprörande med Katrins åsikt varför fortsätter folk be om hennes åsikt?

 • Sanna
  16 januari, 2014 at 17:26

  Titti är ju så jävla pretto och PK att man vill spy

 • majsan
  16 januari, 2014 at 17:27

  Du måste drömma mardrömmar om feta människor. Huuuu så hemskt!!!

 • Anna
  16 januari, 2014 at 17:28

  Håller med!

 • Ulla
  16 januari, 2014 at 17:35

  Det är inte okej säga nåt om anorektiker…det är ju en sjukdom…Och ditt äckel inför tjocka människor visar bara hur ytlig du är…

 • Marianne
  16 januari, 2014 at 17:40

  Exakt!!!

 • b
  16 januari, 2014 at 17:57

  Håller med Katrin helt och hållet! Det är faktiskt samma sak som rökning. Man gör ett aktivt val att vara ohälsosam, varför ska man inte få kritiseras för det? Jag har ingenting emot att kalla rökare för äckliga, respektlösa idioter (till deras ansikte) och det anses vara ok av de flesta. Men grav övervikt och stillasittande är minst lika ohälsosamt som rökning är, varför får man inte säga någonting om det?? Det är inte svårare att gå ner i vikt/börja motionera än vad det är att sluta röka. Skulle vilja påstå att det är betydligt mycket lättare att gå ner i vikt än vad det är att sluta med nikotin (har själv gått ner massa i vikt och börjat träna och håller nu på att sluta snusa).
  Jag önska att någon hade sagt till mig att jag var fet, för det tog väldigt lång tid för mig att inse det själv. Vilket gjorde det svårare att börja träna för jag var så tung. Inte ens min familj vågade säga någonting… Är det schysst?

 • Rune
  16 januari, 2014 at 18:23

  Katrin din pappa är en tjockis och din mamma är bra rultig. Ihhhhhhhhhh!

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 18:25

  Håller med om att det verkar vara mer okej att ge sig på smala. Själv skulle jag nog helst inte vilja påpeka varken det ena eller det andra. Herregud man får väl se ut hur man vill och är man tjock eller väldigt smal, så är man nog väldigt medveten om det. Men att säga att tjocka ska ha telefonjobb?! Har K sagt det? Måste ju utgå från att en person som säger så har någon slags störning. Det är fan inte okej.

 • mallan
  16 januari, 2014 at 18:27

  Go katrin!!! Skulle vilja följa lchf, men är både nöt och laktos intolerant. Vad kan man byta ut mot mandelmjöl osv? Vill kunna tex göra den där pizzan tex?

 • Linnéa
  16 januari, 2014 at 18:39

  Exakt och jag har inte bara upplevt det som barn utan även i vuxen ålder. Minns framförallt en gång när jag träffade en kompis kompis som var rätt stor och det första hon säger är ”Men guuuud vad smal du är, vad väger du egentligen?!”. Jag svarade inte på den frågan eftersom jag blev så ställd, men jag ångrar nu att jag inte gjorde det och istället hade svarat vad jag vägde och sedan även påpekat att hon var tjock och frågat om hennes vikt. Hela helvetet hade antagligen brutit ut och jag blir så fundersam över vad som gör det okej att peka ut smala men inte tjocka människor.

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 18:39

  Fick igång klippet nu. Shit asså, borde ju inte bli förvånad men hon menar verkligen att hon tycker att överviktiga inte ska få synas. Haha..Gulp!

 • ida
  16 januari, 2014 at 18:48

  Man kanske inte borde peka ut någon! Alla gör sitt bästa, och för det mesta handlar det om ren okunskap om hur man ska äta egentligen. Man borde stötta varandra lite mera. E ju förjävligt att mobba dom som är på väg eller är sjuka pga maten!

 • anki
  16 januari, 2014 at 18:59

  Säger man till en person,
  att den är smal är en komplimang.
  Alla VILL vara smala.
  Ingen VILL vara tjock, därför blir det så förnedrande att raljera över andras vikt.

 • Gbg
  16 januari, 2014 at 19:01

  Du är inte bara en liten uppkomling, känd i din egna lilla B-krets, kåt på pengar och med ett ett enormt bekräftelsebehov. Du är grandios och din hybris kunde minskas med hälften och ändå vara enorm. Du är en medelålders kärring som vill upprätthålla den unga tjejens naiva tuffhet och uppkäftighet. Du är summa sumarium en fullblodsidiot. Kom ALDRIG och säg att man får säga att ”anorektiker är oansvariga och fula!” Anorexia är en sjukdom. Ingenting annat. Ditt dumma arsle.

 • ulli
  16 januari, 2014 at 19:16

  Rökare får mig att må illa (lukten). De är äckliga, både på utsidan och insidan!

 • Zelda
  16 januari, 2014 at 19:36

  +gilla gånger flera!

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 19:46

  Ingen inom mediasverige vill ta i Katrin med tång ens…. Alltid skit som kommer ur munnen när hon syns eller hörs i TV eller radio.

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 19:46

  Ja det är SJUKT!

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 19:50

  Nej, anki! Alla vill inte vara smala. Har mött mängder av människor som kämpar med sin undervikt och känner sig okvinnliga. Har fått höra att de ser ut som tonårspojkar i kroppen osv, män vill ha något att ta i, inga skelett osv. Det är inte alltid självvalt att vara jättesmal och långt ifrån alla vill vara det.

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 20:08

  Jag har sett och hört massa som hon har sagt som jag gillar. Det här gillade jag inte. Inget konstigt med det. Tycker fortfarande att det är befriande att hon fullkomligen skiter i vad andra tycker om hennes åsikter och står för det. Och vad jag har sett under den tid som jag har ”studerat” den här bloggen, så är det att de som går ut hårdast mot Katrin och hennes åsikter är de mest tvivelaktiga, elaka, vidriga och osympatiska människorna själva.

 • Cattis
  16 januari, 2014 at 20:10

  Jag är så fruktansvärt trött på gullet med tjockisar. Du blir tjock om du överäter. Inte konstigt. Sluta ät= bli smal. Man dör inte av att vara hungrig vet ni va? Däremot finns det en mängd följdsjukdomar med övervikt, typ depression. Tjocka människor måste börja växa upp och ta ansvar för sina egna liv.

 • Emelie
  16 januari, 2014 at 20:17

  Vilken fruktansvart jobbig kvinnlig programledare! Man kan ju inte fokusera pa annat an henne

 • Adjunkt Vresig
  16 januari, 2014 at 20:43

  Bra rutet!

 • Pia
  16 januari, 2014 at 20:57

  Håller med! Har följt bloggen ett tag, var inställd på att Katrin skulle bekräfta bilden av henne som osympatisk och knäpp. Ju mer jag läser desto mer ler jag, hon är skön! Ingen Svenne Banan utan vågar stå för sina åsikter, gömmer sig inte bakom alias och har glimten i ögat. Blir man provocerad har man nog inte riktigt förstått..

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 21:24

  Gör jag inte! Tuggar extra för helvete!!!

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 21:27

  Ja määään för i helvete! Att va tjock är ju döden!! Smal är, det som gäller!!! Hur kul i helvete ärr det o gå ino prova kläder som fetto!?? Feta borde skämmas !M smal gäller, basta!!!

 • Carrie
  16 januari, 2014 at 21:37

  Gött sagt av mig 😉 inte för o säga så mycke bra om mig själv men jag är för helvete BÄSSSSST!!

 • Zeb
  16 januari, 2014 at 22:18

  Jag håller inte med, och jag är varken fet eller anorektiker. Jag är helt normal, och tycker det är fel att hoppa på folk om deras vikt, oavsett om de väger för mycket eller för lite.

 • j
  17 januari, 2014 at 00:39

  Du har fel. Jag är inte fet men överviktig är jag, väger 6 kg över min längd. Men du har fel återigen när du skriver att man får säga saker om anorektiker. Nej att vara anorektisk är ett jävligt känsligt tillstånd. Det är skamligt att håna folk med ätstörningar som behöver hjälp.

 • Anette
  17 januari, 2014 at 00:48

  För mig är det verkligen delad mening, jag har själv inte gått ner min vikt efter att jag var gravid, har snarare gått upp. Jag har alltid fått anstränga mig för att hålla en lagom vikt, förutom när jag var barn för då var jag automatiskt smal. Min vikt ändrades i puberteten vilken är normalt samt att hela min släkt på mammas sida är mer eller mindre överviktiga. Jag vet hur man går ner i vikt eller hur jag går ner i vikt, i vanliga fall men efter graviditeten så är det såå svårt! Jag hatar att träna men däremot har jag en stor hund som jag motionerar varje dag i rask promenad, och så har jag alltid gjort! Och sen i somras kör jag bilen kanske 1-2 ggr på två veckor, jag går överallt och släpar på vagn och ofta hunden. Min dotter är 2,5 år och jag har henne fortfarande hemma och jag gör något varje dag vilket betyder att jag även går utöver mina hundpromenader. Vi leker, städar tvättar hemma och sitter absolut inte framför tvn. Försöker äta regelbundet dock lite kass på det men minst 3 mål om dagen iallafall. Äter vanlig husmanskost med grönsaker och äter vanliga portioner om det inte är något extra gott på menyn som typ på helgen. Äter skräpmat MAX 1 gång varannan månad. Godsaker på helgen. Nu till poängen, jag anser att jag rör på mig minst sagt normalt och äter normalt men väger ändå det jag gör? Jag tränar inte och jag går inte på diet så jag förväntar mig inte att vara trådsmal men jag borde verkligen inte väga såhär! Dock är jag rätt stark..tog nästan en arbetarkille i armbrytning ;)) Jag går inte upp heller btw..gick inte upp ett kg under jultid då man kanske slarvade lite extra. Nu till saken, jag själv känner att ”latfeta” personer är lite inte äckliga men lite så ändå, kan inte förklara det bättre..samtidigt är jag ju för tusan överviktig själv! Så har väldigt delade känslor där, blir lite sorgsen att folk tycker illa om mig för att jag väger det jag gör. Samtidigt tycker jag ju illa om andra som väger mer..dubbelmoral!

  P.S Behöver inte höra att jag borde träna mm det kommer jag aldrig att göra, gjorde det inte ens när jag vart som smalast..rask promenad och löpning är mina grejer också för hunden. Varken hinner eller ens gillar att träna på gym. Ska dock gå till läkaren för att se om något är fel, annars kanske det släpper någon gång eller så får jag chocka kroppen med någon hård diet så kanske det släpper. Vill också säga att jag väger inte över 100 kg så jag är ingen blåval som plaskar runt 😉

 • j
  17 januari, 2014 at 00:56

  Ursäkta? Jag väger 66 kg på mina 160 cm och får så jävla mycket skit för det. Jag blir hånad konstant och trakasserad hela tiden.
  Nu är inte jaha fet, jag är mullig/överviktig men du anar inte hur jobbigt det är att nästan varjedag ta emot sån skit hela tiden. Och tro mig många av oss kämpar med vikten men ibland funkar inte det. För mig har det definitivt inte gjort men ska börja på nytt och försöka hamna på en normalvikt, jag tänker inte ge upp.

  Men tänk dig folk som måste gå ner 30 kg eller mer, tror du att det är lätt eller? Och enligt dig och Katrin så ska man mobba tjockisar hela tiden. Vad gör det för nytta? Det hjälper inte!! Man blir bara stressad och känner att man måste fixa sin vikt för andras skull. Det är verkligen inte sunt någonstans. Och detsamma gäller smala människor, man ska inte heller förlöjliga och håna undernärda personer. Det är respektlöst och sårande.
  Vi måste uppmuntra varandra och hjälpa.

 • Margareta
  17 januari, 2014 at 00:57

  Brawo Katrin…gillar dig sååå bra…fortsätt vara dig själv och krama din familj. ..♡

 • j
  17 januari, 2014 at 01:04

  Är du en fjortis?

 • Kristina
  17 januari, 2014 at 01:44

  DU HAR INGEN JÄVLA FUCKING ANING OM HUR TRÅKIG OCH FÖRUTSÄGBAR DU ÄR !

 • angelica
  17 januari, 2014 at 02:40

  Jag är fet, väger 106 till mina 1.63cm. Jag är riktigt fet men har en man och familj som älskar mig. Jag är fet pga sjukdom. Jag skäms inte, jag tar tag i min mage och dallrar på fettet och skrattar. Om någon är dum mot mig så hotar jag med att mosa dom med min vikt. 🙂 men så som katrin säger är förjävligt. Om jag träffar henne så kommer jag brotta ner henne och tvinga henne känna på mitt fett. Jag kommer jaga henne som en flodhäst sedan tvinga henne att äta en fläskstek. Haha

 • Cicci
  17 januari, 2014 at 05:50

  Titti är ju förfan bara pinsam!
  Hur i helvete kan hon anser att de är okej med att äcklas och kalla rökare för idioter, men inte överviktiga?!
  De är ju en hälso risk de också!
  Herregud, de är ju inte utseendet hon klagar på, de är HÄLSORISKEN!
  En extrem jävla skillnad.

 • Carrie
  17 januari, 2014 at 08:33

  😉 ja E tant! 😛

 • Frl
  17 januari, 2014 at 08:49

  Eller så kan man respektera och acceptera alla människor oavsett om de är smala, mittemellan eller tjocka. Så jävla elakt att hacka på folk jämt.

 • Rakelspektakel
  17 januari, 2014 at 09:12

  Då kan jag tänka såhär : – varför påpeka att någon är tjock/smal/ful alls? Skit i andra ska man påpeka någon så påpeka dig själv.. Varför i helvete ska man bry sig om hur någon annan ser ut?

 • Filippa
  17 januari, 2014 at 10:57

  Det är ju ett mirakel att detta radioprogram har några lyssnare överhuvudtaget. Människor som anser att de måste skrika för att höras över ett brus som inte existerar borde inte ha mikrofon. Hua!

 • Filippa
  17 januari, 2014 at 11:01

  Förutsägbar var ordet!

 • Thess
  17 januari, 2014 at 11:20

  Helt ärligt, hur tillåteer man sig att vara fet?? Jag vet, man orkar inte bry sig, man undviker speglar kort osv, då ser ingen! Och inte jag heller!! Jag vägde mellan 220-240kg för två år sen, jag var enorm! Folk vände sig om på gatan för att titta på mig! För jag var jättestor. Före och efter bilder finns på min blogg! http://www.memyselfandlchf.wordpress.com
  Kan erkänna idag efter att ha ändrat min kost så fattar jag inte varför jag låtit mig själv ätit mig så stor??
  #lchf #lifestyle

 • Lisa
  17 januari, 2014 at 12:21

  Katrin måste ha blivit våldtagen av en riktigt fläskig gubbe. Verkar ha ett djupt trauma och rädsla mot tjocka människor. Hahaha vilken störd människa. Försök bearbeta saker på rätt sätt, men det klarar väl inte den sjuka hjärnan av….

 • Lisa
  17 januari, 2014 at 12:25

  @Cicci

  Om det bara vore hälsorisken Katrin bekymrade sig om är det väl riktigt kontraproduktivt att föreslå att de ska sitta på arslet hela dagarna som som telesäljare?

  Vet du en sak… Det är en hälsorisk att vara korkad också…. Vetenskap visar att högutbildade, intelligenta och empatiska människor har bättre hälsa. Det du Cicci!

 • anki
  17 januari, 2014 at 12:41

  Smal=snygg

 • Hella
  17 januari, 2014 at 14:09

  Ska tilläggas att smal inte behöver betyda hälsosam. Jag har senaste året börjat träna mer och äta nyttigare och då undrar vissa varför jag gör det eftersom jag redan är smal. Alla kroppar mår bra av att motionera och inte överdriva med godiset och skräpmat oavsett storlek. Vi kan väl uppmuntra till det istället för att fokusera på vilken storlek man är

 • Ledsen
  17 januari, 2014 at 14:11

  Du får mig att vilja ta livet av mig på grund av att jag är överviktig och inte lyckas gå ner i vikt. Jag hatar dig och vill inte leva.

 • Nathalie
  17 januari, 2014 at 14:19

  Tycker att folk är alldeles för beroende över hur andra ser ut. Fokusera på en själv tycker jag och sluta påpeka andras utseenden. Så länge man själv är nöjd med sig själv så är det ju bra. Och man kan ju självklart påpeka om man ser det som en hälsorisk men om det bara är för att jävlas kan man hålla ens egna åsikter för sig själv.

 • Joséphine
  17 januari, 2014 at 14:20

  Men du är ju helt bakom flötet! Vem har sagt att det är okej att kritisera någon som är underviktig? Bara för att folk är dumma i huvudet och gör det, så finns det inget som säger att det är okej! Och varför ska du vara lika dum i huvudet tillbaka och kritisera folk som är överviktiga?! Bry dig om ditt egna jävla utséende istället, för du har ingen jävla aning om vad det är som ligger bakom folks övervikt. Det är oftast folk som inte mår bra. Folk som mår psykiskt dåligt och de dövar sin smärta med t.ex mat. Det är precis som en alkoholist som dövar sin smärta med alkohol. Och tjejer/killar som har storlek 0 mår nog inte heller så bra inombords. Det kan jag garantera dig. Ingen av dessa människor kommer må bättre av att andra kritiserar dem för deras utséende och deras hälsa. De vet redan hur de ser ut och istället för att säga att de är fula eller äckliga så lär framförallt dina barn att det är okej att se ut precis hur som helst. För ingen har rätt att döma dig för ditt utséende! Så håll käften och sköt din egen kropp.
  Du är en av Sveriges mest pinsamma människa.

 • Lisa
  17 januari, 2014 at 14:45

  Det är fel att kritisera utseenden öht. Det gör ju inte ett fel mer rätt genom att göra ännu ett. Bara en korkad polska kan resonera så.

 • Bettan
  17 januari, 2014 at 14:51

  Hej! Jag är intresserad över hur du gör när du möter tjocka i vardagen? Har du exempelvis någon tjock vän? Om en fet person vill ta en bild bredvid dig, ställer du då upp på det? Jag är blivande lärare och har många klasskamrater som är överviktiga, hur skulle du göra om dina barn fick en tjock lärare? Tror du inte att läraren skulle göra ett lika bra jobb som en smal? Skulle du krävt en smal lärare?

 • Adina
  17 januari, 2014 at 15:15

  SÅ SANT!

 • hahaha
  17 januari, 2014 at 15:34

  hahahahahah bästa kommentaren

 • Carrie
  17 januari, 2014 at 15:52

  Wow! Det var ingen liten viktnedgång. Vilken inspiration du är Thess!

 • Stackars barn
  17 januari, 2014 at 16:05

  Haha, du är ju helt tappad. Och att du dessutom är 2 barnsmamma gör ju saken ännu värre.

 • Nathalie
  17 januari, 2014 at 16:49

  Du har makten att kunna nå ut till människor som offentlig person, och så använder du den såhär? Pinsamt

 • Alex
  17 januari, 2014 at 18:54

  Rent krasst så är det väl lika ohälsosamt att vara anorektisk som att vara väldigt överviktig. Men det är inte okej att gå på varken en anorektiker eller en överviktig. Och att hålla på som du gör är definitivt inte okej. Mobbing är aldrig okej. Och det är det som du håller på med när det gäller överviktiga. Men en sak är säker, hellre överviktig än skitviktig.

 • Esmeralda
  17 januari, 2014 at 19:16

  Var inte orolig Katrin Zytomierska. Överviktiga barn retas dagligen i våra skolor. Du kan vara nöjd, lugn och glad.

 • Thess
  17 januari, 2014 at 20:12

  Tack! Jag känner lite så här, kan jag kan alla! 😀 Tack igen! 😀

 • Jenny
  17 januari, 2014 at 22:45

  Helt jävla sjukt att man ska behöva gömma sig för att man är tjock. Jag är tjock, 104 kg till 160 cm – jag tänker INTE gömma mig. Blir du illamående av att se mig titta åt ett annat håll. Jag finns här och jag mår bra! Bättre nu än när jag var smal.

  Tycker det är sjukt att man öht ska uttala sig om människor baserat på deras vikt. Varför?

 • Jenny
  17 januari, 2014 at 22:47

  Feta kan duscha och använda deo dom också. Är värre att som du vara riktigt korkad.

 • Fanny
  17 januari, 2014 at 23:08

  Nu är det ju såhär att rökning skadar andra människor omkring och övervikt ”skadar” bara en själv! Så Titti och alla andra kan säga att rökare är äckliga för de är det! MEN övervikt skadar inte andra som står i busskuren eller när man går förbi och får ett rök moln i käften!

 • Fanny
  17 januari, 2014 at 23:10

  Båda är hälsorisker men övervikt skadar inte oss medmänniskor!

 • Popp
  17 januari, 2014 at 23:42

  Pelle o Amber hur gamla är ni? Läs en annan blogg bara!

 • Popp
  17 januari, 2014 at 23:51

  Men herregud!!! Det är K ord bara. Varför bryr du dig? Korkade människor o korkade kommentarer är väl ingenting att bry sig om? Varför lyssnar du på henne? Varför läser du hennes blogg? Alla har olika åsikter, bryr du dig om vad alla tycker/säger???

 • Popp
  17 januari, 2014 at 23:58

  Jenny.. man blir mörkrädd när man läser din kommentar.
  Om du inte förstod provokationen, och hörde att det skämtades.. så har du ett problem.

 • P
  18 januari, 2014 at 00:09

  Jag håller verkligen med er! Ibland undrar jag om inte ”folk” VILL bli provocerade.. Om dom faktiskt inte missuppfattar MED FLIT…Om dom inte bortser från glimten i ögat, för att dom BARA MÅSTE få bli elaka..

 • minime
  18 januari, 2014 at 00:24

  Snacka inte skit! Tycker du att K betyder så mycket för dig, så det är värt att ta livet av sig för vad hon tycker??? Sluta läs det hon skriver så är ju problemet löst!

 • Madlene
  18 januari, 2014 at 03:30

  Så underhållande att läsa allas kommentarer! Har någon tänkt på att Katrin kanske vill hjälpa alla med deras vikt? Och måste man hela tiden vara så öm i orden? Jag har precis publiserat en bok i USA som heter Eat more fat, Fatty, and lose weight. En titel jag valde för att det är dags att folk vaknar till och tar hand om deras hälsa. Jag tror Katrin vill detsamma. Boken och hjälp hittar ni här: http://www.stellibell.com/product/eat-more-fat-fatty/

 • Alexandra
  18 januari, 2014 at 09:41

  Jag tycker att det är upp till var och en hur man vill leva sitt liv! Det är inte okej att gå runt och tycka illa om någon vare sig man är pinnsaml eller smällfet!

  Tycker att det är sorgligt att du lägger energi på att kritisera människor du inte känner och vet hur deras livssituation ser ut. Plus att LCHF är för tjockisar som inte orkar träna!

 • Esmeralda
  18 januari, 2014 at 22:14

  Bara en imbecill person frågar sig den frågan. Dina föräldrar måste ha misslyckats totalt med sin uppfostran. Dina uttalanden är whitetrash från början till slut. Du saknar klass!

 • Mooorning!! | Victoria Drougge
  19 januari, 2014 at 07:06

  […] för er som inte lyssnat på Katrin gå in här! Jag kan verkligen inte rå för det men jag älskar Katrin & varje gång det kommer på […]

 • Jenny
  19 januari, 2014 at 11:58

  Åh Gud du är så modig… Det är SÅ viktigt att du tar upp den här frågan. Jag vet inte om provokation är rätt medel. Men det ÄR en hälsorisk att vara överviktig det handlar inte bara om utseende, oavsett om man tycker det är snyggt eller fult. Jag läser på mitt fjärde år på medicin i Polen.. Jag kan känna igen ditt sätt i många av mina lärare.. Det är inget daltande med tjocka patienter.. För någon vecka sen var det en pojke som var 11 år och vägde ALLDELES för mycket. Jag anser att det är barnmisshandel och otroligt ansvarslöst av föräldrarna och göda sitt barn till så pass grov övervikt… JAG MÅR ILLA! Den enda gång under ett helt liv då man kan mängden av celler som lagrar fett så kallade adipocytes är under barnets uppväxt. Om man är överviktig som barn har man mycket större risk att utveckla övervikt igen i vuxen ålder.. Trots att man har perioder som smal. Jag orkar inte rada upp en radda med sjukdomar som du ökar risken för att få om du är överviktig men det är mycket mer än hjärt och kärlsjukdomar för er som trodde det! Kom igen tjockisar, som tycker ni är vackra med kurvor tänk på er hälsa!!!!!

 • Jenny
  19 januari, 2014 at 12:01

  Övervikt skadar hela samhället då det kostar samhället miljoner i sjukvård!

 • Jenny
  19 januari, 2014 at 12:04

  Inte lika länge som en frisk och sund människa

 • Jenny
  19 januari, 2014 at 12:10

  Som jag minns det var vi ganska duktiga på att reta plankorna och pinnarna… Asså hon är så äckligt jävla smal alltså

 • Hanna
  19 januari, 2014 at 14:04

  Precis som smala, korta, söta, rara, intelligenta och de som bara är på fel plats vid fel tillfälle. ALLA barn retas precis som vi vuxna, överviktiga barn retar andra överviktiga barn osv. Den enda skillnaden är att man är tjock av en anledning, och kan göra något åt det. Värre om man är ful.

 • Mikaela
  19 januari, 2014 at 22:14

  Verkar mer som att någon tryckt in syra i käften på dig, jävla idiot.

 • Steff
  20 januari, 2014 at 00:51

  Heja dig Katrin!!

 • Stina
  20 januari, 2014 at 10:38

  Överviktighet kan visst skada andra på så sätt att den överviktiga inte har ork att exempelvis leka med sina barn. En överviktig person kan skapa en stor oro hos andra familjemedlemmar som är rädda att denna ska dö./En som vet

 • Madde
  20 januari, 2014 at 15:51

  Så sant, pricken över i,et.

 • sandra
  20 januari, 2014 at 16:38

  ”Tjock eller smal, kom till insikt gå ner,gå upp bara du mår bra själv, men du måste kunna ta om någon säger något & sluta skylla på sjukdomar hit o dit.du har ätit dig FET eller du har SVULTIT dig smal. Så är D”

  Ursäkta? ”Sluta skylla på sjukdomar” är du seriös eller? Har man en ätstörning så går det inte bara att ”börja äta” eller ”sluta äta”. Du har tydligen aldrig haft en ätstörning så du förstår inte det, men så är det. Vilken extremt korkad kommentar.

 • Lovisa
  27 januari, 2014 at 20:34

  Katrin har en blogg, vad som hestt hon skriver kan verka provocerande. Jag har inget emot någon, oavsett kropp. Men om du går igång så hemskt på hennes inlägg. Sluta läs å bry dig? Lägg din energi på andra problem som du verkligen kan påverka. Tror du på allvar hon bryr sig om era åsikter? Då skulle hon förmodligen aldrig skrivit inlägget från första början.